Hannelore de la “Insula Iubirii” nu a divorțat de Bogdan. Vezi dovada

Publicat: 09/11/2019 | 13:21

S-a vorbit și se vorbește foarte mult despre relația dintre Hannelore și Bogdan de la “Insula Iubirii”. Cei doi s-au despărțit, după care au fost văzuți din nou împreună. Cert este că, încă, nu au divorțat. Pentru că, pentru moiment, în acte, tânăra apare ca “Ionescu-Ulrich Hannelore”.

Hannelore și Bogdan era logodiți și cu nunta stabilită când au ajuns la “Insula Iubirii”. După ce au revenit din Thailanda, s-au căsătorit. Ulterior, au apărut zvonuri conform cărora mariajul nu a durat mai mult de șase luni, conform wowbiz.ro.

Au stabilit să salveze relația prin căsătorie. Și a zis el că dacă, în perioada căsătoriei, indiferent câți ani de căsnicie vor avea, se va menționa ceva din trecut, se vor aduce reproșurile în discuție legate de infidelitatea lui Bogdan cu o domnișoară, cea menționată și la «Insula Iubirii», atunci se vor despărți… Evident că aceste lucruri nu s-au uitat și s-au readus în discuție. S-au certat rău și el a plecat din casa ei”, a declarat o apropiată a celor doi, imediat după ce s-a aflat despre presupusul divorț.

Hannelore şi Bogdan s-au separat, nu au mai trăit ca un cuplu soţ-soţie, dar divorţul nu a avut loc. Dovada în acest sens o reprezintă faptul că, în vară, Hannelore a făcut un credit la o bancă. În contractul de împrumut, înregistrat pe 17 iunie 2019, blonda de la “Insula Iubirii” apare, în calitate de debitor, cu numele de “Ionescu-Ulrich Hannelore”, ceea ce înseamnă că, încă, este soţia lui Bogdan Ionescu.

Citește și...