Hannelore de la Insula Iubirii s-a întâlnit cu ispita Andi, imediat ce s-a despărțit de Bogdan! Ce cadou a primit

Publicat: 11/01/2019 | 19:52

Încurcate sunt căile Domnului! Ceea ce mulți bănuiau încă din timpul emisiunii s-a întâmplat acum: Hannelore și Bogdan s-au despărțit! Blonda s-a întâlnit la scurt timp cu ispita care i-a căzut cu tronc în competiție, Andi, pe care l-a ținut în tatonări până la final. 

Abia ce s-a aflat că Hannelore nu mai formează un cuplu cu Bogdan, că deja apare o nouă bombă. Blonda, aparent asumată în privința statutului ei de burlăciță, a apărut la un eveniment fără verighetă.

Și de parcă asta nu era destul, hopa! Iată că la același eveniment s-a aflat și Andi, ispita care i-a căzut cu tronc în emisiune. Și, spre surprinderea tuturor, drumurile celor doi s-au intersectat în mare stil, scrie spynews.ro

În câteva imagini postate online, Hannelore și Andi au parte de o revedere foarte fericită. Cu brațele pline de trandafiri, Andi o sărută suav pe obraz pe femeia de care se îndrăgostise pe „Insula iubiri”.

La rândul ei, Hannelore îi zâmbește larg și îi acceptă trandafirul primit în dar de la cel care i-a făcut inima să tresară în Thailanda.

Reîntâlnire emoționantă la Târg pentru mirese.

Publicată de Targ de nunta Timisoara pe Vineri, 11 ianuarie 2019

Citește și...