Hannelore de la Insula Iubirii și-a făcut cadou o pereche de silicoane! Cum s-a pozat

Publicat: 19/05/2019 | 11:43

Chiar dacă în viața ei sentimentală nu a apărut nimeni după ce  s-a despărțit de Bogdan, blonda a decis că este timpul unei schimbări fizice măcar. Așa că și-a pus silicoane! 

Fosta concurentă de la Insula Iubirii a trecut prin multe schimbări în ultima perioadă. Prima, și cea mai importantă, a  fost divorțul de Bogdan, bărbatul alături de care a participat la reality show.

Hannelore a simțit nevoia să se relaxeze puțin după acest moment dificil, așa că a decis să meargă într-o vacanță și să se bronzeze. Cu această ocazie ea a afișat un decolteu super sexy, rezultat cel mai probabil în urma unui implant.

A cedat în fața ispitei

Cosniderată una dintre cele mai controversate concurente de la ”Insula Iubirii”, Hannelore a cedat ispitei Andi, chiar dacă nu a dorit să își asume pasiunea pe care o avea pentru respectivul bărbat, ținând cu dinții și de relația cu Bogdan (cel cu care s-a căsătorit doar pentru a divorța câteva luni mai târziu).

Cei doi s-au revăzut recent la un târg de nunți, unde s-au privit în ochi și s-au îmbrățișat, cel mai probabil dorul era foarte mare. Fosta concurentă de la Insula iubirii s-a bucurat când l-a văzut pe cel care a reușit să o facă să-și ia gândul de la Bogdan.

Când a văzut-o pe Hannelore la evenimentul respectiv, Andi s-a dus zâmbind către ea și i-a dăruit un trandafir roșu. Preț de câteva secunde cei doi s-au ținut în brațe, iar imaginile au fost surprinse de cei prezenți la târg. Hannelore de la Insula iubirii și Andi nu-și mai puteau stăpâni emoțiile și erau cu zâmbetul pe față după scurta întâlnire.

Citește și...