Hertha – Union, derby-ul Berlinului

Autor: Sabin P.
Publicat: 22/05/2020 | 13:14
Hertha – Union, derby-ul Berlinului

Hertha și Union Berlin se înfruntă în această seară, de la ora 21:30, pe Olympiastadion, în deschiderea etapei a 27-a din Bundesliga.

Cele două rivale din capitala Germaniei sunt vecine de clasament, înaintea acestei confruntări, Hertha aflându-se pe locul 11, cu 31 de puncte, cu unul mai mult decât Union. În prima rundă după reluarea campionatului, echipa lui Urs Fischer a pierdut cu 2-0 în fața lui Bayern Munchen pe teren propriu, în timp ce Hertha s-a impus categoric cu 3-0 în deplasarea de la Hoffenheim.

Pentru meciul de astăzi, Union Berlin nu se va putea baza pe fundașul Keven Schlotterbeck, suspendat, în timp ce Christopher Lenz este incert. De partea cealaltă, Bruno Labbadia, al cincilea antrenor al sezonului pentru Hertha, nu va putea miza pe Karim Rekik, accidentat, în vreme ce Ascacibar, Kraft și Wolf sunt incerți. În schimb, la gazde, va reveni Vladimir Darida, după o suspendare.

Neînvinsă în ultimele trei etape, Hertha va căuta revanșa după eșecul din primul derby al Berlinului din Bundesliga după reunificarea Germaniei, 0-1 pe terenul lui Union, care vine după trei înfrângeri la rând.

Echipe probabile:

Hertha: Jarstein – Pekarik, Boyata, Torunarigha, Plattenhadt – Darida, Grujic – Lukebakio, Cunha, Mittelstädt – Ibisevic

Union: Gikiewicz – Friedrich, Hübner, Subotic – Trimmel, Gentner, Andrich, Lenz – Ingvartsen, Bülter – Andersson.

Citește și...