Hilary Duff a devenit mamă pentru a doua oară. Poza emoționantă cu bebelușul

Publicat: 30/10/2018 | 11:09

Hilary Duff i-a dăruit partenerului ei, Matthew Koma, primul copil, iar fericirea a depășit cu mult cotele în familia lor. Frumoasa actriță s-a grăbit și a prezentat-o lumii întregi pe mica ei prințesă. Și… odată cu prima poză a bebelușului, vedeta a dezvăluit și numele pe care l-a ales împreună cu bărbatul iubit.

Hilary Duff a devenit mamă pentru a doua oară. Poza emoționantă cu bebelușul

În vârstă de 31 de ani, Hilary Duff a devenit mamă din nou. Fetița ei cu Matthew Koma a venit pe lume pe 25 octombrie, potrivit news.com.au. Vestea că familia lor s-a mărit a fost împărtășită milioanelor de fani pe Instagram, unde vedeta a postat o fotografie de album în care ea o ține în brațe pe mica sa prințesă, iar proaspătul tătic e în spatele lor și le privește cu multă dragoste. Imaginea emoționantă a fost însoțită de un mesaj plin de iubire: “Banks Violet Bair❤️ această mică bucățică ne-a furat complet inimile! Ea a venit în lumea noastră de acasă joi după-amiază și e absolut magic tot ce se întâmplă ✨”.

Cei doi părinți nu au plănuiesc să se logodească, potrivit mărturiilor unui apropiat.

“Deja se simt ca şi căsătoriţi, nu simt nevoia să semneze un document”, a declarat o sursă pentru eonline.com.

Hilary Duff mai are un fiu din mariajul cu fostul jucător de hochei pe gheață Mike Comrie. Luca Cruz Comrie are șase anișori și adoră să petreacă timp cu surioara lui mai mică, Violet.

Hilary Duff și fiul său. Sursa foto: Instagram