Horia Brenciu a petrecut ”incognito” pe plajă cu prietenii și familia…

Publicat: 04/08/2020 | 23:57

Horia Brenciu și-a făcut bagajele și a ”fugit” la mare. Artistul nu a plecat singur ci împreună cu familia și câțiva prieteni apropiați. CANCAN.RO vă prezintă imagini de pe litoralul românesc cu juratul emisiunii ”Masked Singer România”, prins sub ”acoperire”.

Vedetele au luat cu asalt litoralul românesc. Toată lumea a vrut să se relaxeze, iar Horia Brenciu a dat la rândul său o ”fugă” până la mare. Artistul și-a făcut bagajele și împreună cu familia, dar și câțiva prieteni apropiați și-a petrecut weekend-ul în Mamaia.

Horia Brenciu s-a bucurat de mare, soare și plajă. Într-una din zile, a stat pe șezlong la șuetă cu amicii săi, a râs și s-a distrat. Juratul emisiunii ”Masked Singer România” era, însă, ”camuflat”. Purta șapcă și ochelari de soare și… cu greu putea fi recunoscut. (CITEȘTE ȘI: EX-SOȚUL ANCĂI ȚURCAȘIU A PĂRĂSIT CĂMINUL CONJUGAL ȘI… IMAGINI ÎN EXCLUSIVITATE)

La un moment dat, fetița lui Mina și-a făcut apariția, iar artistul n-a mai stat la taclale cu prietenii săi și a început să se joace cu micuța. Cei doi au o relație specială, iar Horia Brenciu este de-a dreptul topit după fiica lui.

Horia Brenciu, pe plajă cu fetița lui

Horia Brenciu și Alice Dumitrescu s-au căsătorit în 2014

Horia Brenciu are o familie după chipul și asemănarea sa: frumoasă și plină de energie! Artistul și Alice Dumitrescu au fost la început prieteni, apoi s-au îndrăgostit, au devenit părinți și în cele din urmă au ajuns și în fața ofițerului Stării Civile. Horia Brenciu s-a căsătorit în 2014 cu producătorul TV Alice Dumitrescu, după opt ani de relaţie.

Ce doi se ştiu din anii ’90, de pe vremea când erau colegi la celebrul show „Şcoala vedetelor”, dar se iubesc din 2006. Horia Brenciu și Alice Dumitrescu au împreună o fetiţă superbă, Mina, care a venit pe lume în data de 1 noiembrie 2012.

Cei doi au adoptat și un băiețel pe nume Toma, iar Alice mai are două fete, Andreea, dintr-o căsătorie anterioară, cu un fost coleg de facultate, de la Politehnică, şi Maria, născută în urma unei scurte poveşti de dragoste cu un coleg de breaslă.

Horia Brenciu, jurat la Masked Singer România

Potrivit primelor informații despre “Masked Singer România”, 12 celebrități intră în aceast proiect de televiziune, care face furori peste hotare. Purtând măști și costume, din cap până-n picioare, 12 vedete vor oferi indicii care să-i ajute pe cei patru detectivi să ghicească cine se ascunde sub mască, identitatea lor fiind cel mai bine păstrat secret al momentului.

Horia Brenciu este unul dintre jurații emisiunii ”Masked Singer România” și are sarcina de a descoperi identitatea vedetelor ascunsă sub măști. Deși lucrurile par simple la prima vedere, artistul a mărturisit că poate să fie foarte greu să recunoască personajele.

Cei deghizați pot apela la tot felul de trucuri pentru a fi de nerecunoscut, iar acest lucru îi va îngreuna misiunea lui Horia Brenciu. (VEZI ȘI: CE REACȚII STUPEFIANTE AVEA FATA CLEJANILOR LA PARTY-URILE UNDE SE CONSUMAU SUBSTANȚE: „UNEORI HALUCINA, ÎNJURA ÎN PUBLIC” + „NU E SINGURA DIN FAMILIE CARE CONSUMĂ”)

”Dacă e vorba de a deconspira vedete mascate, cred că sunt calificat pentru a fi în acest juriu. Hercule Poirot și Sherlock Holmes, cu tot cu doctorul Watson, au fost eroii copilăriei mele. Agatha Christie, Rodica Ojog Brașoveanu, Raymond Chandler m-au antrenat special pentru a deveni detectiv la Masked Singer România.

Rolul meu e clar de… Sherlock Holmes. Nu mi l-au dat pe Watson, dar în schimb am primit 3 parteneri (nr. INNA, Ana Morodan și Codin Maticiuc). E cu măști, cu muzică, cu voci, cu indicii și deducții și mult, mult mister. Cam asta ar fi, pe foarte scurt, contextul în care va trebui să-mi folosesc intuiția și atenția pentru a „citi” masca vedetei din fața mea”, a declarat Horia Brenciu pentru Libertatea.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.