Horia Brenciu, despre regimul său alimentar. De ce nu poate să slăbească: „Asta a fost marea mea greșeală”

Publicat: 28/10/2019 | 18:25

Horia Brenciu a vorbit despre regimul său alimentar, dar şi despre motivul care îl împiedică să slăbească. Juratul de la Vocea României recunoaşte că mai trece şi pe la fast-food, însă nu asta este marea lui problemă.

Artistul mărturiseşte că silueta lui a avut de suferit din cauza lipsei de timp. Este mereu pe fugă, motiv pentru care nu acordă alimentației atât de multă atenție cât ar fi necesară.

O dată pe an, de două ori pe an mănânc shaorma. Au fost momente în viața mea când și tăticul meu mi-a spus: „Te-ai cam îngrășat!”. Există momente în cei 26 de ani de viață publică când am căutat să reglementez toate aspectele astea. Am făcut 5-6 diete. Am alergat, niciodată constant, asta a fost marea mea greșeală. Tu poate alergi 15 minute și slăbești 5 kg, eu poate aleg o zi și slăbesc 5 grame.

Fiecare om e cu distracția lui. Lucrul la care sunt cel mai slab pregătit e masticația. Soția mea îmi spune, „Horia, dragostea vieții mele, să o iei pe Mia de la școală!”. Când intru în casă nu mai am timp de mâncat și deschid frigiderul, iau ceva în gură și graba asta se vizulizează în masticație. Aceasta e problema mea. Așa sunt, eu pe fugă mereu. Nimeni nu e perfect, nici măcar eu„, a spus Horia Brenciu pentru CSID.

Horia Brenciu a plecat de la Antena 1

Horia Brenciu a încheiat ”socotelile” cu Antena 1, alegând tabăra adversă, respectiv Pro TV. Este jurat la ”Vocea României”, iar ultimele informații confirmă faptul că Horia a făcut alegerea cea mai bună.

Este ”one man show”, are carismă și priză la public. Iar emisiunea în care Horia Brenciu este jurat se bucură de audiențe record. AsearĂ, show-ul ”Vocea României” a luat din nou caimacul, clasându-se pe primul loc la capitolul ”audiențe”. Pro TV lasă în urmă Antena 1, iar una dintre vedetele postului este chiar Horia Brenciu. Antena 1 a fost nevoită să-și recunoască înfrângerea, obținând locul doi (cu emisiunea ”iUmor”), conform informațiilor furnizate de paginademedia.ro.

Citește și...