Horia Brenciu, în doliu. Mesajul trist postat de artist

Publicat: 11/10/2018 | 14:58

Horia Brenciu a transmis un mesaj trist pe contul său oficial de Facebook, unde a postat și o imagine cu persoana iubită, care a plecat prea devreme de pe această lume. Imediat ce au văzut imaginea emoționantă, fanii au lăsat și ei comentarii în memoria regretatei artiste.

Horia Brenciu, în doliu. Mesajul trist postat de artist

Horia Brenciu, dar și alți artiști din România au doliu în suflet… cu toții și-au adus aminte de ziua de naștere a Laurei Stoica, care s-a stins fulgerător în urma unui accident rutier produs pe 9 martie 2006. Juratul de la “X Factor” i-a adus un omagiu regretatei cântărețe, alegând să publice o poză veche în care aceasta apare, în dreptul căreia a scris mesajul: “Astăzi, Laura ar fi împlinit 51 ani…”.
Laura Stoica s-a născut pe 10 octombrie 1967 și a murit la vârsta de 39 de ani. Deși au trecut mai bine de 12 ani de la cumplitul accident, fanii artistei încă îi mai ascultă cântecele.
“Îngerii au avut mai mare nevoie de ea. Încă o iubesc. Și mi-e dor de ea. Am cunoscut-o personal și pot să spun că sunt dezamăgită că nu auzim mai des melodiile ei pe posturile de radio. ”, “#grăbit..”, “Încă o ascult și îmi fuge gândul adesea la ea…”, “Un pios omagiu!”, “R.I.P., frumoasa mea” sunt cinci dintre comentariile lăsate de prietenii virtuali.
Citește și...