HORIA MOCULESCU, la un pas de moarte! Ce a păţit artistul:,, Nu reuşeam să îl opresc din tremurat‘’

Publicat: 24/02/2017 | 08:07
HORIA MOCULESCU, la un pas de moarte! Ce a păţit artistul:,, Nu reuşeam să îl opresc din tremurat‘’

Horia Moculescu, îndrăgitul compozitor îi este alături fiicei sale, Nidia, într-un interviu extrem de sincer şi dureros deopotrivă. “Nu ţin minte să fi avut nevoie de o mamă”, a povestit Nidia, punând accent pe relaţia minunată pe care o are cu tatăl său.

De curând, Nidia a suferit o intervenţie chirurgicală care i-a schimbat viaţa: “Nu mai poate avea copii decât printr-o fertilizare in vitro”, a povestit Horia Moculescu, însă fiica sa a completat imediat: “Nu am fost niciodată tristă, pentru că niciodată nu mi-am dorit copii cu adevărat! Am 26 de ani şi încă vreau să mă alint cu tata prin casă!”, a mărturisit Nidia.

Alexandra Velniciuc, prietenă de nădejde atât a tatălui, cât şi a fiicei, omul care i-a fost alături Nidiei în toate momentele importante din viaţă, nu putea lipsi de la întâlnire. “De când o cunosc, m-a sprijinit”, a povestit Horia, făcând referire la Alexandra. “De două ori m-a salvat de la moarte. Am făcut două crize de colecist, din care a doua era gata-gata să se transforme într-o pancreatită”, a mărturisit Horia, iar Alexandra a completat: “Vezi un munte de om pe care nu reuşeam să îl opresc din tremurat. Ceva înfiorător!”.