Acasă » Știri » Horoscop 11 iulie: Gemenii vor avea probleme de sanatate!

Horoscop 11 iulie: Gemenii vor avea probleme de sanatate!

De: Cancan 11/07/2015 | 09:12
Horoscop 11 iulie: Gemenii vor avea probleme de sanatate!

Berbecii au in fata o zi plina! isi vor satiface capriciile, iar taurii se vor ocupa numai de ei. Vezi ce iti rezerva astazi horoscopul!

Berbec

La finalul acestei saptamani iti poti permite niscai cumparaturi dorite sau planificate demult. Totusi, mai mult este vorba despre capricii alese in graba, decat de niste lucruri necesare tie in acest moment. Gandeste-te sa faci economii si sa folosesti, in limita posibilului, tot ce detii in prezent. Duminica, relaxeaza-te impreuna cu prietenii sau rudele dragi. Printre discutii banale si activitati distractive ai sa afli informatii pretioase.

Taur

Sunt zile bune pentru a te ocupa numai de tine si planurile tale personale la sfarsitul acestei saptamani. Largeste-ti orizontul si depaseste-ti lentoarea, atasamentul de relatiile si situatiile cunoscute. Te asteapta o multime de experiente interesante, care pe langa dezvoltare personala iti vor aduce si prieteni noi. Chiar daca, starile tale de spirit sunt fluctuante, cu putin efort si bunavointa vei reusi sa te echilibrezi foarte bine.

Gemeni

In zilele acestui weekend este posibil sa te confunti cu ceva probleme de sanatate, dar si cu o mare dorinta de izolare. Insa, daca ai sa te ingrijesti atent te vei simti foarte bine. Pe de alta parte ar trebui sa te ocupi de treburi usoare, sa te odihnesti ceva mai mult si sa te inconjori numai de persoane armonioase si de incredere. Gandurile iti vor fi atrase de conversatiile avute cu cineva din anturajul apropiat, fie pe tema educatiei tale, fie pe tema relatiilor de prietenie vechi.

horoscop

 

Rac

Vor aparea oportunitati interesante de a te implica in activitati profesionale de anvergura. Cineva din anturajul socio-profesional iti poate propune o colaborare sau iti poate oferi informatii despre un nou domeniu in care ai putea sa-ti valorifici, atat cumulul de educatie, cat si talentele native. Lasa combativitatea deoparte si ia aminte le ceea ce iti spun ceilalti. Chiar si vizionarea unui film, a unei emisiuni oarecare iti vor fi surse de inspiratie.

Leu

Multa lume iti doreste prezenta, sfaturile sau macar povestirile, la finalul acestei saptamani. Chiar si tu poti fi uimit cat de frumos vorbesti, cat de bine ii poti sfatui pe altii sau cu cata usurinta povestesti despre subiecte de larg interes. Totusi, fii prudent si vorbeste doar la cererea expresa a celorlalti sau ofera sfaturi si indemnuri numai daca simti din rarunchi ca poti face asta fara a astepta vreo rasplata. Odihneste-te mai mult!

Fecioara

Finalul acestei saptamani este favorabil activitatilor care-ti bucura sufletul, cum ar fi invatarea unor subiecte noi despre domeniul sanatatii, despre organizarea eficienta a muncii, atat acasa, cat si in segmentul profesional. De asemenea, gandeste-te la o vacanta alaturi de cei dragi. Pe de alta parte, discutiile in grup, dar un grup elevat, cu care esti pe aceeasi lungime de unda te vor ajuta sa iti fixezi unele conceptii bune despre lume si viata.

horoscop

Balanta

Sambata este potrivit sa iti revizuiesti bugetul de venituri si cheltuieli si sa iti organizezi platile pe care le ai de facut pe facuturi, taxe, altele personale sau ale celor dragi. Posibil sa primesti bani, bunuri sau favoruri de la locul de munca sau o ruda apropiata se te finanteze bine. Duminica ar fi bine sa te relaxezi, sa visezi la o vacanta pe meleaguri indepartate sau sa te orientezi spre a te pregati, a invata ceva necesar in segmentul profesional.

Scorpion

Toate bune si frumoase la sfarsitul acestei saptamani, pana la capitolul relatii parteneriale si bani, bunuri comune cu partenerul de viata si colaboratorii. Se pare ca ai cheltuit mult fie pe instruirea ta profesionala, fie pentru imaginea ta personala, fie pentru a sprijini cumva material locul de munca in care activezi sau iti doresti sa activezi. Mentalul este confuz si exista posibilitatea sa intri in polemici fara rost. Accepta si opiniie sau sfaturile altora!

Sagetator

Ar fi bine sa te odihnesti pe indelete in zilele acestui weekend. Energia vitala este fluctuanta si astfel risti sa gafezi serios daca te implici in activitati care necesita efort fizic si mental prelungit. Se pot accentua neplaceri specifice aparatului renal si segmentelor gatului. Vorbeste putin, strictul necesar si tine cont de sfaturile altora. Unii chiar vor dori sa te ajute in rezolvarea chestiunilor tale personale si ar trebui sa profiti, politicos, de acest lucru.

horoscop_principal

Capricorn

Orienteaza-ti eforturile spre activitati recreative, distreaza-te, razi cu pofta la cele mai mici glume ale celorlalti si pur simplu impune-ti sa fii vesel si sa iti cultivi umorul. Sigur ca exista tesiuni in relatiile cu ceilalti si primesti multe si marunte provocari, insa ia partea buna a lucrurilor si invata ceva din fiecare experienta ivita la finalul acestei saptamani. Chiar este vremea sa iti remodelezi personalitatea si sa te iei mai putin in serios.

Varsator

Relatiile familiale, ambientul casei, intalnirea cu rudele dragi sunt teme importante in aceasta perioada si ar fi bine sa te orientezi mai mult spre aceste segmente de viata. Chiar daca exista animozitati intre tine si cei dragi, acum ai posibilitatea sa le atenuezi si sa dezvolti partile bune ale oricarei relatii sau situatii familiale. Ingrijeste-ti sanatatea si fii prudent si la relatiile profesionale care, incet dar sigur se derioreaza.

Pesti

Weekend-ul acesta foloseste-l pentru a fi alaturi de cei dragi. Unii membrii ai familiei iti pot face tot soiul de reprosuri. Una din cauzele disputelor cu ceilalti se datoreaza faptului ca sanatatea ta este precara si tu faci prea putine pentru a remedia acest lucru. O alta cauza este neglijarea indatoririlor domestice in favoarea responsabilitatilor profesionale. De retinut ca toate acestea sunt fondate si este bine sa iti le ai in vedere.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul ei iubit a fost găsit fără suflare într-un hotel din Miami
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Câți bani a primit Loredana Groza pentru a poza goală: „Îmi era rușine să mai merg pe stradă…”
Câți bani a primit Loredana Groza pentru a poza goală: „Îmi era rușine să mai...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea