Acasă » Știri » Horoscop 15 februarie: Care sunt cele mai norocoase zodii de astazi!

Horoscop 15 februarie: Care sunt cele mai norocoase zodii de astazi!

De: Cancan 15/02/2016 | 08:13
Horoscop 15 februarie: Care sunt cele mai norocoase zodii de astazi!

Racii sunt mai pesimisti ca niciodata si incearca sa se detaseze de cei care ii fac rau, iar Leii au parte de discutii si intrevederi la locul de munca.

Berbec– O zi interesanta la capitolul financiar. Ai sanse sa primesti bani de la locul de munca, respectiv salariul sau o prima. Chiar daca observi ca altii castiga mai mult decat tine nu te hazarda in discutii pe aceasta tema. Sunt aspecte ale muncii lor pe care tu nu le stii sau le stii partial. Ocupa-te strict de treburile tale, cheltuieste doar pe cele necesare si ai incredere ca beneficiezi de suficiente resurse materiale.

Taur- Sunt momente favorabile pentru a declansa schimbari importante in viata ta. Incepe cu propria-ti persoana si termina cu domeniul profesional. Iti poti rearanja infatisarea, imbunatati sanatatea si stilul de viata sau te poti orienta spre relatii de buna calitate. Totul este sa nu ai pretentii de la ceilalti sa faca acum ceea ce faci tu. Implica-te numai in treburi usoare si concentreaza-te pe interesele tale.

horoscop

Gemeni- Ziua iti aduce dorinta de interiorizare si cufundare in ganduri. Relatiile cu ceilalti sunt anoste, astfel ca ar fi bine sa pastrezi o anumita distanta si sa relationezi strict in limitele necesare. Odihneste-te, gandeste-te la planuri noi, atat in profesie, cat si plan personal, fara a te gandi si la modalitatile de obtinere a ceea ce doresti. Dupa-amiaza te vei simti mai bine, iar compnaia celor dragi te va inveseli mult.

Rac-De la si prin prieteni pot aparea surprize interesante. De fapt este vorba despre atitudinea pe care o ai tu fata de aceste persoane si cat de apropiat te simti fata de ei. Detaseaza-te, nu pleca urechea la tot ce auzi si fii ferm in scopurile tale. Puterea ta interioara este uriasa, astfel ca nu ai nevoie de sprijinul altora deocamdata. Partenerul de viata sau unul dintre colaboratori te pot invata de bine, asa incat ai face bine sa-i asculti.

Leu– La serviciu se contureaza discutii si intrevederi cu sefii. Se vor putea pune la punct strategii noi de lucru, remedia punctele slabe ale activitatii profesionale si chiar poti obtine o promovare. Insa fii prudent si anlizeaza bine lucrurile. Exista riscul sa te incarci cu responsabilitati care sunt dificil de dus la bun sfarsit. Important este ca beneficiezi de sustinerea sefilor si chiar a unora dintre colegi.


Fecioara
– Multa lume va dori astazi sa stea de vorba cu tine, mai ales persoanele din segmentul profesional. Dozeaza-ti reactiile si vorbele, intrucat sunt sanse sa vorbesti prea mult si fara rost. Activitatile comune cu persoana iubita sau cu copiii au succes, daca demonstrezi rabdare, toleranta si intelegere. Dupa-amiaza, relaxeaza-te in confortul casei si in compania celor dragi.

Balanta– In prima parte a zilei esti preocupat de aspectele financiare comune cu ceilalti. Sunt momente bune de a-ti achita facturile sau alte tipuri de datorii, fara teama ca ramai cu bani putini. Ai suficiente resurse materiale si, in plus, sprijinul moral al celor dragi, astfel incat sa te descurci onorabil cu toate. Spre seara ti-ar prinde bine vizionarea unei piese de teatru, un film sau o discutie elevata cu cineva drag.

Scorpion- Este o zi care poate aduce multe surprize in relatiile parteneriale. Scanteia porneste de la tine, asa incat ar fi mai bine sa te controlezi. Ceilalti nu pot tine pasul cu tine in actiunile voastre comune si asta te poate necaji destul de mult. Ai rabdare, fii tolerant, pentru ca exista riscul sa strici relatii si situatii bune. Explica-le celorlalti cum doresti sa se desfasoare lucrurile si vei vedea ca te vor intelege si urma indeaproape.

horoscop

Sagetator- Incepi saptamana in forta, propunandu-ti sa rezolvi multe treburi, atat la serviciu, cat si acasa. Ar fi bine sa te concentrezi mai mult pe sarcinile profesionale, intrucat in umbra mocnesc conflicte serioase. Evita suprasolicitatrile, dar si supraestimarile personale! Pe de alta parte, sanatatea este vulnerabila si este posibil sa ai nevoie de ingrijiri medicale, in special pe segmentele gatului si sistemului uro-genital.

Capricorn– Te poti ocupa cu succes de persoana iubita sau de copii. Sunt momente bune pentru a stabili un plan de actiuni comune, recreative sau pentru a rezolva chestiuni personale care treneaza de multa vreme. Cei dragi se pot opune propunerilor tale, insa ai rabdare si asculta-i. Vei descoperi lucruri interesante si folositoare. Relaxeaza-te, inveseleste-te si amuza-i si pe altii cu glume bune.

Varsator– Este o zi buna de petrecut acasa, in mijlocul membrilor familiei. Aduna-i la o masa festiva, planuieste vizite la rude, in locurile natale si ia legatura cu cei dragi pe care fie nu i-ai mai vazut demult, fie nu mai stii nimic despre ei. Nostalgia vremurilor trecute are un rol important si o poti fructifica rafinandu-ti conceptiile, ideile si atitudinea fata de segmentul familial si implicatiile lui.

Pesti- Saptamana debuteaza cu multe discutii si intalniri cu tot felul de persoane. Unii fac parte din anturajul apropiat, altii sunt din segmentul profesional in care activezi. Amalgamul de informatii si peripetii care apare astazi pe neasteptate in preajma ta te poate obosi pe de o parte, dar si bulversa, pe de alta. Linisteste-ti gandurile, evita provocarile si nu te hazarda in discutii ample sau promisiuni fara acoperire.

Sursa: AstroCafe

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Bancul zilei | Șeful cel nou
Bancul zilei | Șeful cel nou
Cristi Borcea are o „Valentina Pelinel mică”. „Doar că are ochii albaștri”
Cristi Borcea are o „Valentina Pelinel mică”. „Doar că are ochii albaștri”
Ea e considerată cea mai frumoasă prezentatoare din lume! Aparițiile ei lasă milioane de oameni cu pulsul ridicat
Ea e considerată cea mai frumoasă prezentatoare din lume! Aparițiile ei lasă milioane de oameni...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Prodanca, adevărul despre mașinile „furate” din fața vilei de la Snagov! L-a spulberat pe Reghecampf! „Este executat silit pe tot ce are și este în degringoladă”
Prodanca, adevărul despre mașinile „furate” din fața vilei de la Snagov! L-a spulberat pe Reghecampf!...
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după ce marele actor a fost mutat la un alt spital din Capitală: „Nu este încă timpul”
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după...
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă...
Ucis pentru că a refuzat să fie evacuat din calea „orașului viitorului”. Sate întregi au fost rase de pe hartă pentru proiectul NEOM
Ucis pentru că a refuzat să fie evacuat din calea „orașului viitorului”. Sate întregi au...
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Ce a făcut Sorinel Copilul de Aur cu primii lui bani din cântări: „A cumpărat mâncare în casă”. Cum s-a schimbat viața artistului de când a devenit faimos
Ce a făcut Sorinel Copilul de Aur cu primii lui bani din cântări: „A cumpărat...
Cine e, de fapt, soția lui Florin Piersic
Cine e, de fapt, soția lui Florin Piersic
Cum a aflat Monica Tatoiu recent că mai are frați de pe urma tatălui: „I-a făcut un copil uneia, iar acum strănepotul ne-a găsit pe internet și vine în România. Mai am un frate în Canada.”
Cum a aflat Monica Tatoiu recent că mai are frați de pe urma tatălui: „I-a...
Mesajul publicat de Florin Piersic Jr., după ce tatăl lui a ajuns cu septicemie la spital. Unde se află fiul lui Florin Piersic în timp ce marele actor se luptă pentru viața lui
Mesajul publicat de Florin Piersic Jr., după ce tatăl lui a ajuns cu septicemie la...
Urmează 48 de ore critice pentru Florin Piersic. Medic:
Urmează 48 de ore critice pentru Florin Piersic. Medic: "Depinde şi de sistemul imunitar, depinde...
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă: - De ce?
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă:...
Ce televizor poți cumpăra cu doar 405 Lei de la ALTEX resigilate?
Ce televizor poți cumpăra cu doar 405 Lei de la ALTEX resigilate?
A fost găsit LOCUL de VECI al unui MARE filosof! „Era chiar sub nasul tuturor”
A fost găsit LOCUL de VECI al unui MARE filosof! „Era chiar sub nasul tuturor”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără făceam tâmpenia asta la greu...”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără...
Cartierul în care e bine să te muți astăzi. E cel mai sigur din toată România și stă cel mai bine la transport în comun, piste de biciclete și parcări
Cartierul în care e bine să te muți astăzi. E cel mai sigur din toată...
Ce se pune la rădăcina roșiilor să crească mari și gustoase. E un ingredient pe care îl ai sigur în casă
Ce se pune la rădăcina roșiilor să crească mari și gustoase. E un ingredient pe...
Se verifică banii românilor. Este obligatoriu până pe 25 mai. Legea spune clar
Se verifică banii românilor. Este obligatoriu până pe 25 mai. Legea spune clar
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați din aventurile tatălui său: „I-a făcut un copil uneia, iar acum strănepotul ne-a găsit pe internet și vine în România”
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați din aventurile...
Rise of the Ronin Review: potențial imens, în mare parte irosit
Rise of the Ronin Review: potențial imens, în mare parte irosit
O ţară care în trecut atrăgea mii de muncitori români va recruta lucrători sezonieri din Egipt pe fondul deficitului de forţă de muncă
O ţară care în trecut atrăgea mii de muncitori români va recruta lucrători sezonieri din...
A devenit strict interzis, chiar DE ASTĂZI, 10 MAI. Regula care se aplică pe stradă, dar și la TV
A devenit strict interzis, chiar DE ASTĂZI, 10 MAI. Regula care se aplică pe stradă,...
Cum se simte Kate Middleton. Răspunsul prințului William
Cum se simte Kate Middleton. Răspunsul prințului William
Clipe DECISIVE pentru Florin Piersic! Anunțul medicilor, în urmă cu puțin timp
Clipe DECISIVE pentru Florin Piersic! Anunțul medicilor, în urmă cu puțin timp
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la...
Ce a putut să găsească Mihai Morar într-o casă abandonată din Maramureș. A publicat imaginile tulburătoare în mediul online
Ce a putut să găsească Mihai Morar într-o casă abandonată din Maramureș. A publicat imaginile...
Ce tematică deosebită au ales Oana Mosneagu și Vlad Gherman pentru nunta lor:
Ce tematică deosebită au ales Oana Mosneagu și Vlad Gherman pentru nunta lor: "Suntem absolut...
De ce nu acceptă Florin Piersic formularea ”maestre”. Explicația lui este uimitoare
De ce nu acceptă Florin Piersic formularea ”maestre”. Explicația lui este uimitoare
Singurele zodii care vor face bani frumoși în următoarele trei săptămâni. Vine norocul și renasc din propria cenușă
Singurele zodii care vor face bani frumoși în următoarele trei săptămâni. Vine norocul și renasc...
Care este cel mai sănătos pește de mâncat. Este ieftin, are mult calciu și vitamina D, e mai bun ca somonul și îl găsești în toate supermarketurile din România
Care este cel mai sănătos pește de mâncat. Este ieftin, are mult calciu și vitamina...
×