Acasă » Știri » Horoscop 19 ianuarie 2023. Nativii care vor avea o zi grea

Horoscop 19 ianuarie 2023. Nativii care vor avea o zi grea

De: Ramona TudorVirginia Olteanu 18/01/2023 | 23:59

Horoscop joi, 19 Ianuarie 2023. Iată ce rezervă astrele pentru fiecare zodie în parte.
Berbec
Cu cât ești mai focusat și mai strategic cu planurile tale cu atât ai șanse mari să eviți unele momente când motivația sau determinarea ta pot să fie mai scăzute. Alege-ți cu grijă persoanele pe care le vrei să-ți fie alături. Pe seară poți intra în conflict cu cineva care tinde să-și manifeste autoritatea într-un mod neinspirat.

Taur
Reacția sau atitudinea evazivă a unei persoane te poate face să te îndoiești de sinceritatea intențiilor sale. Planul profesional este favorizat și ești determinat să-ți demonstrezi viziunea sau strategia. Pe seară nu te grăbi în a urma sfaturile unei persoane anume deoarece pot să nu fie cele mai potrivite pentru tine.

Gemeni
Tot ce ține de studiu personal, cercetare, cursuri, dezvoltare este favorizat și chiar ai șansa să interacționezi cu un profesor sau un coach care te poate ghida în anumite privințe. Însă interacțiunea pe plan profesional nu este foarte clară, mai bine amână unele decizii pe altă zi. Pe seară realizezi că ai nevoie de mai mult curaj dacă vrei să inițiezi ceva anume.

Rac
Ai toată voința și determinarea de a investi în unele proiecte, mai ales care vizează planul financiar însă trebuie să te asiguri că așteptările tale sunt unele clare și mai ales realiste. Interacțiunea cu celălalt capătă importanță odată cu venirea serii însă asigură-te că nu forțezi unele lucruri pentru a-ți atinge scopurile, chiar dacă intențiile tale sunt cele mai bune.

Leu
Cu cât păstrezi o interacțiune cât mai asumată dar și mai flexibilă cu partenerul, menținând libertatea de exprimare cu atât ai șansa să depășești unele momente când ai putea deveni confuz în privința sentimentelor sale. Pe seară te poți grăbi cu unele chestiuni administrative pentru a avea timp și pentru tine.

Fecioară
Entuziasmul tău în privința realizării unor lucruri nu este tocmai împărtășit de celălalt însă asta nu te împiedică cu nimic să continui cu ce ți-ai propus. Dacă faci unele modificări prin casă sau în locul unde îți desfășori activitatea, ești foarte inspirat și eficient. Pe seară, unele chestiuni nu prea te lasă să te relaxezi.

Balanță
Cu cât îți prioritizezi mai bine activitățile cu atât ai șansa să-ți atingi obiectivele evitând să te împarți în prea multe direcții. Activitatea de natură creativă sau artistică este favorizată, dacă vrei să împărtășești ceva printr-o postare, nu ezită. Pe seară ai vrea să profiți de confortul propriului cămin în liniște însă cel de lângă tine are alte planuri.

Scorpion
Nu te grăbi să faci unele achiziții decât dacă ești convins de utilitatea lor iar dacă cineva încearcă să te convingă să cumperi ceva, asigură-te că împlinește cerințele pe care le cauți. Pe seară comentariul cuiva te poate deranja un pic, întrucât nu-l consideri deloc îndreptățit sau potrivit cu contextul în care te găsești.

Săgetător
Chiar dacă din punct de vedere rațional simți că ai resursele necesare pentru a-ți atinge obiectivele, totuși la nivel emoțional pare că ceva nu este așa cum ar trebui. Cu cât vei cultiva o disciplină mentală mai bună cu atât vei reuși să înlături orice nesiguranță. Pe seară nu te poți decide dacă să te răsfăți cu ceva sau să reziști tentației.

Capricorn
Grijile sau problemele unor persoane pot să aibă un impact mai mare asupra ta, deci fii selectiv cu oamenii sau informațiile cu care te înconjori. De fapt, nu ezita să verifici sursa unei informații înainte de a o prelua. Ești mai grăbit să rezolvi unele chestiuni pe seară însă vezi mai înainte dacă ai la îndemână tot ce-ți trebuie.

Vărsător
Socializarea sau întâlnirile cu prietenii sunt favorizate, simți că în prezența lor te poți manifesta într-un mod autentic și necondiționat. Însă dacă unele chestiuni financiare se ivesc în discuțiile voastre, încearcă să fii cât mai realist în modul în care abordezi situația. Pe seară te poți simți un pic obosit sau încărcat mental cu unele chestii, încearcă să te culci mai devreme.

Pești
Dorințele sau așteptările unei persoane par să te solicite mai mult decât ar fi cazul, fapt care îți creează o stare de indecizie dacă să te conformezi lor sau nu. Pe plan profesional ești susținut de cineva, însă chiar și așa nu te grăbi în a lua unele decizii înainte de a te asigura că planul tău este unul concret și realizabil.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Ramona Tudor s-a născut la data de 17 februarie 1997, în orașul Alexandria din județul Teleorman. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București. După o serie de parteneriate cu diverse publicații citeste mai mult
Parteneri
Bancul zilei | Șeful cel nou
Bancul zilei | Șeful cel nou
Cristi Borcea are o „Valentina Pelinel mică”. „Doar că are ochii albaștri”
Cristi Borcea are o „Valentina Pelinel mică”. „Doar că are ochii albaștri”
Ea e considerată cea mai frumoasă prezentatoare din lume! Aparițiile ei lasă milioane de oameni cu pulsul ridicat
Ea e considerată cea mai frumoasă prezentatoare din lume! Aparițiile ei lasă milioane de oameni...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Prodanca, adevărul despre mașinile „furate” din fața vilei de la Snagov! L-a spulberat pe Reghecampf! „Este executat silit pe tot ce are și este în degringoladă”
Prodanca, adevărul despre mașinile „furate” din fața vilei de la Snagov! L-a spulberat pe Reghecampf!...
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după ce marele actor a fost mutat la un alt spital din Capitală: „Nu este încă timpul”
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după...
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă...
Ucis pentru că a refuzat să fie evacuat din calea „orașului viitorului”. Sate întregi au fost rase de pe hartă pentru proiectul NEOM
Ucis pentru că a refuzat să fie evacuat din calea „orașului viitorului”. Sate întregi au...
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Ce a făcut Sorinel Copilul de Aur cu primii lui bani din cântări: „A cumpărat mâncare în casă”. Cum s-a schimbat viața artistului de când a devenit faimos
Ce a făcut Sorinel Copilul de Aur cu primii lui bani din cântări: „A cumpărat...
Cine e, de fapt, soția lui Florin Piersic
Cine e, de fapt, soția lui Florin Piersic
Cum a aflat Monica Tatoiu recent că mai are frați de pe urma tatălui: „I-a făcut un copil uneia, iar acum strănepotul ne-a găsit pe internet și vine în România. Mai am un frate în Canada.”
Cum a aflat Monica Tatoiu recent că mai are frați de pe urma tatălui: „I-a...
Mesajul publicat de Florin Piersic Jr., după ce tatăl lui a ajuns cu septicemie la spital. Unde se află fiul lui Florin Piersic în timp ce marele actor se luptă pentru viața lui
Mesajul publicat de Florin Piersic Jr., după ce tatăl lui a ajuns cu septicemie la...
Urmează 48 de ore critice pentru Florin Piersic. Medic:
Urmează 48 de ore critice pentru Florin Piersic. Medic: "Depinde şi de sistemul imunitar, depinde...
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă: - De ce?
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă:...
Ce televizor poți cumpăra cu doar 405 Lei de la ALTEX resigilate?
Ce televizor poți cumpăra cu doar 405 Lei de la ALTEX resigilate?
A fost găsit LOCUL de VECI al unui MARE filosof! „Era chiar sub nasul tuturor”
A fost găsit LOCUL de VECI al unui MARE filosof! „Era chiar sub nasul tuturor”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără făceam tâmpenia asta la greu...”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără...
Cartierul în care e bine să te muți astăzi. E cel mai sigur din toată România și stă cel mai bine la transport în comun, piste de biciclete și parcări
Cartierul în care e bine să te muți astăzi. E cel mai sigur din toată...
Ce se pune la rădăcina roșiilor să crească mari și gustoase. E un ingredient pe care îl ai sigur în casă
Ce se pune la rădăcina roșiilor să crească mari și gustoase. E un ingredient pe...
Se verifică banii românilor. Este obligatoriu până pe 25 mai. Legea spune clar
Se verifică banii românilor. Este obligatoriu până pe 25 mai. Legea spune clar
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați din aventurile tatălui său: „I-a făcut un copil uneia, iar acum strănepotul ne-a găsit pe internet și vine în România”
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați din aventurile...
Rise of the Ronin Review: potențial imens, în mare parte irosit
Rise of the Ronin Review: potențial imens, în mare parte irosit
O ţară care în trecut atrăgea mii de muncitori români va recruta lucrători sezonieri din Egipt pe fondul deficitului de forţă de muncă
O ţară care în trecut atrăgea mii de muncitori români va recruta lucrători sezonieri din...
A devenit strict interzis, chiar DE ASTĂZI, 10 MAI. Regula care se aplică pe stradă, dar și la TV
A devenit strict interzis, chiar DE ASTĂZI, 10 MAI. Regula care se aplică pe stradă,...
Cum se simte Kate Middleton. Răspunsul prințului William
Cum se simte Kate Middleton. Răspunsul prințului William
Clipe DECISIVE pentru Florin Piersic! Anunțul medicilor, în urmă cu puțin timp
Clipe DECISIVE pentru Florin Piersic! Anunțul medicilor, în urmă cu puțin timp
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la...
Ce a putut să găsească Mihai Morar într-o casă abandonată din Maramureș. A publicat imaginile tulburătoare în mediul online
Ce a putut să găsească Mihai Morar într-o casă abandonată din Maramureș. A publicat imaginile...
Ce tematică deosebită au ales Oana Mosneagu și Vlad Gherman pentru nunta lor:
Ce tematică deosebită au ales Oana Mosneagu și Vlad Gherman pentru nunta lor: "Suntem absolut...
De ce nu acceptă Florin Piersic formularea ”maestre”. Explicația lui este uimitoare
De ce nu acceptă Florin Piersic formularea ”maestre”. Explicația lui este uimitoare
Singurele zodii care vor face bani frumoși în următoarele trei săptămâni. Vine norocul și renasc din propria cenușă
Singurele zodii care vor face bani frumoși în următoarele trei săptămâni. Vine norocul și renasc...
Care este cel mai sănătos pește de mâncat. Este ieftin, are mult calciu și vitamina D, e mai bun ca somonul și îl găsești în toate supermarketurile din România
Care este cel mai sănătos pește de mâncat. Este ieftin, are mult calciu și vitamina...
×