Acasă » Știri » HOROSCOP 31 DECEMBRIE: Care sunt cele mai norocoase zodii in ultima zi din an!

HOROSCOP 31 DECEMBRIE: Care sunt cele mai norocoase zodii in ultima zi din an!

De: Cancan 31/12/2015 | 08:19
HOROSCOP 31 DECEMBRIE: Care sunt cele mai norocoase zodii in ultima zi din an!

Lei au parte azi de cheltuieli neprevazute si va petrece alaturi de familie, trecerea dintre ani. Gemenii stabilesc intalniri si rezolva probleme pe ultima suta de metri.

Berbec– Ziua anunta treburi cotidiene, de rutina, insa cumva vor avea importante pe termen lung, fie ca esti la serviciu si lucrezi, fie ca te afli acasa si pregatesti diverse pentru reuniunea si masa de revelion. Dozeaza-ti eforturile, pentru ca sanatatea este subreda si poate fi nevoie de ingrijiri de specialitate. Pe cat posibi, evita consultatiile si analizele medicale, intrucat sunt posibile erori majore. Munceste si petrece cu masura!

Taur- Relatiile sentimentale ating astazi vulnerabilitati sufletesti care demult trebuiau scoase la lumina. Sunt posibile discutii aprinse cu persoana iubita sau copiii, dar adevarul este undeva la mijloc. Este momentul sa accepti si alte fatete si alte doleante ale celor dragi. Bucura-te de faptul ca este ultima zi a anului si se anunta distractii si aventuri pe masura. Exista sanse bune de a incepe o noua relatie amoroasa.

horscop

Gemeni- Se contureaza treburi domestice si reuniuni familiale. Fiind sfarsitul anului si majoritatea se pregateste de petrecere, tu doresti numai compania celor dragi si de incredere. Ai toate sansele sa petreci in familie sau in locuri dragi sufletului tau. Linistea si confortul casei sunt bine venite in aceasta perioada. De bun augur sunt discutiile pe teme financiare cu membrii familiei. Primeste noul an cu bratele deschise!

Rac- Dialogurile si intalnirile cu persoanele din anturajul apropiat sunt frecvente si importante. Poti afla informatii pretioase necesare atat in plan personal, cat si profesional. Printre treburile cotidiene, ar fi bine sa retii cele vehiculate astazi in preajma ta, deoarece iti vor aduce dividente la momentul potrivit. Calatoriile pe distante scurte sunt alte teme de luat in calcul astazi. Pregateste-te pe indelete de revelion!

Leu– Chiar si in ultima zi a anului apar cheltuieli, fie pentru cadouri sau servicii necesare in perioada sarbatorilor de iarna, fie se iveste o urgenta domestica si tu esti cel care o poti rezolva onorabil. Totusi alege cu grija investitiile si nu-i lasa pe altii sa profite de pe urma generozitatii tale. Sanatatea este vulnerabila, de aceea dozeaza-ti eforturile si odihneste-te pentru celebrarea sosirii noului an calendaristic.

Fecioara- Zi importanta pentru tine, deoarece este posibil sa iei decizii majore privitoare la viata ta. Probabil ca in urma evenimentelor petrecute in aceasta perioada realizezi faptul ca ar fi bine sa-ti revizuiesti personalitatea, felul de a fi si de a te raporta la lume si evenimentele ei. Lasa in urma trecutul, iarta totul si deschide-ti sufletul pentru noi experiente. Sunt atatea lucruri minunate in preajma ta! Bucura-te de sarbatorirea revelionului!

Balanta- Ziua te predispune la odihna, retragere din iuresul cotidian si dorinta de a medita la ale tale in tihna, departe de ochii curiosilor. Se recomanda prudenta la sanatate, fiind posibila accentuarea unor afectiuni vechi specifice sistemului digestiv sau picioarelor. Adopta o dieta potrivita si gandeste-te la o noua abordare a vietii si evenimentelor ei. Membrii familiei te sustin neconditionat. Bucura-te de prezenta lor!

Scorpion- Relationarea cu prietenii este foarte importanta astazi, deoarece prin intermediul dialogurilor cu persoanele din acest anturaj poti afla informatii utile, atat pentru proiectele tale personale, cat si profesionale. Probabil ca este nevoie sa-ti remodelezi unele cocneptii sau sa-ti reevaluezi unele planuri care s-au dovedit neprofitabile. Ia aminte la ceea ce ti se spune, dar trece totul prin filtrul mintii tale. Fii prezent la celebrarea revelionului!

Sagetator– Posibil sa apara noutati in segmentul profesional, care atrag dupa sine repercusiuni in plan finaciar. Pe de o parte este vorba de recunoasterea meritelor tale din campul muncii. Insa, pe de alta parte se contureaza fie o profesie noua, un plan profesional cu totul nou sau pur si simplu abordarea muncii pe care o desfasori va fi cu totul alta de acum incolo. Spre seara se intrezaresc reuniuni familiale de sezon.

Capricorn- S-ar putea sa calatoresti pe distante destul de lungi, fie pentru a rezolva diverse chestiuni personale, fie pentru a ajunge la o intalnire amicala de final de an. Comunicarea cu persoanele aflate in strainatate este la ordinea zilei. Minunat este ca afli informatii pretioase, probabil despre rezolvarea unor acorduri profesionale sau despre vizitarea unei tari in scop turisitc. Bucura-te ca mai trecut un an!

Varsator– Ultima zi a anului iti aduce cheltuieli pentru altii, dar si demersuri financiare importante, de genul achitarea unor facturi restante, taxe sau relationarea cu succes cu o institutie financiara. Fii prudent in toate si mai intai revizuieste-ti bugetul disponibil. La orizont se contureaza posibilitati de castig prin intermediul colaborarii cu diversi cunoscuti. Lasa grijile deoparte si alatura-te celor dragi la petrecere.

Pesti- Relatiile cu ceilalti te provoaca mult si bine, existand o mare tensiune mai ales in relatia cu partenerul de viata. Cineva din anturajul prietenilor te poate ajuta sa aplanezi orice neplacere survenita intre tine si altii. Este nevoie de schimbare in segmentul partenerial. Deocamdata, aduna informatii si decide zilele urmatoare pe cine mai pastrezi in viata ta. Participa activ la petrecerea de revelion!

Sursa: AstroCafe

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni milionar într-un an. Câți bani a câștigat în 10 luni
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar trebui să fie ILEGAL să posteze pozele astea
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”....
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Decizia luată de Guvern. Când se plătesc pensiile de Paște
Decizia luată de Guvern. Când se plătesc pensiile de Paște
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea mintală a utilizatorilor”
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
Tatăl lui Jador nu are încredere în intențiile legate de Oana Ciocan: „Le-a spus tuturor fetelor din viața sa că le iubește și că le ia de nevastă”
Tatăl lui Jador nu are încredere în intențiile legate de Oana Ciocan: „Le-a spus tuturor...
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...