Horoscop 31 octombrie 2019. Zodiile care au probleme în cuplu

Autor: Alina S.
Publicat: 31/10/2019 | 05:00
Horoscop 31 octombrie 2019. Zodiile care au probleme în cuplu

Horoscopul zilei de 31 octombrie 2019 îndeamnă la prudență nativii mai multor zodii. Aceștia ar putea avea probleme serioase în relația de cuplu, tocmai de aceea, ar trebui să-și analizeze foarte bine comportamentul .

Potrivit horoscopului zilnic pentru data de 31 octombrie 2019, Mercur fiind retrograd în zodia Scorpion ne determină la o reevaluare și reanaliză a modului în care ne raportăm la valorile materiale, dar și la sexualitate și intimitate. Totodată, spiritul investigator se va manifesta puternic și vom căuta în profunzimea lucrurilor și situațiilor, astfel că nu este exclus să iasă la suprafață secrete în această perioadă. Misterul și zona ocultă vor deveni centre de interes în explorările noastre. Vezi aici întregul horoscop zilnic. 

Horoscop 31 octombrie 2019. Tensiuni în cuplu pentru mai multe zodii

Potrivit horoscopului săptămânal, perioada 28 octombrie – 3 noiembrie 2019 este caracterizată de fenomenul de Lună Nouă care se formează în zodia Scorpion încă din prima zi a perioadei analizate. Astfel, se conturează o etapă de reînnoire, de noutate în viața fiecărei zodii, un nou capitol se va deschide și va trebui să dăm dovadă de mai multă implicare emoțională, dar și de mai multă ambiție în urmărirea scopurilor. Vezi aici întregul horoscop săptămânal.

Horoscop 31 octombrie 2019 Taur

Cei născuți în semnul Taur au parte de retrogradarea lui Mercur în zodia Scorpion întocmai în sectorul parteneriatelor și al căsătoriei. Nativii vor începe un amplu proces de reevaluare a relației cu persoana iubită, a atitudinii pe care o au față de căsătorie, dar va fi vorba și de o revizuire a relației cu colaboratorii și asociații. Posibil ca Taurii să realizeze că o serie de contracte nu-i mai avantajează, însă nu trebuie să ia acum decizia de a le încheia, ci să facă pasul după încheierea perioadei de retrogradare. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi atenționează că pot avea parte de conflicte în cuplu, iar banii pot fi unul dintre motive sau lipsa de fidelitate, de stabilitate pe care o oferă partenerul.

Horoscop 31 octombrie 2019 Rac

Cei născuți în zodia Rac au parte de retrogradarea lui Mercur în Scorpion în sectorul iubirii și al creativității. Nativii pot avea parte de o perioadă în care-și vor reevalua relația cu persoana iubită, atitiudinea față de posibilitatea de a avea copii, iar cei care sunt părinți deja pot avea parte de tensiuni în relația cu copiii. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce noi principii legate de iubire, o nouă viziune asupra relației de cuplu sau asupra unei aventuri sentimentale și nu este exclus ca la final de retrogradare acești nativi să aibă o atitudinea diferită față de cea manifestată acum.

Horoscop 31 octombrie 2019 Leu

Pentru cei născuți în zodia Leu, retrogradarea lui Mercur în Scorpion va determina o amplă perioadă de reevaluare a relației cu membrii familiei, dar și a atitidinii pe care o au vizavi de cămin, de locuință sau de o moștenire, un bun de patrimoniu. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi atenționează cu pot avea parte de conflicte legate de bani cu partenerul de viață sau cu părinții. Nu este o perioadă favorabilă pentru a vinde sau a cumpăra o casă.

Citește și: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA NOIEMBRIE 2019

Horoscop 31 octombrie 2019 Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de retrogradarea lui Mercur întocmai în semnul lor, cu impact asupra personalității și a modului în care relaționează cu cei din jur, inclusiv cu persoana iubită. O serie de principii, convingeri de viață, credințe și mentalități vor intra acum într-un amplu proces de reevaluare. De asemenea, relația cu partenerul de viață va fi analizată în profunzime și nu este exclus să afle secrete. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să profite de acest context astrologic pentru a-și revizui o atitudine pe care o au față de zona spirituală a vieții.

Potrivit horscopului lunar, vom reuși să facem niște schimbări majore și benefice în viața noastră în perioada imediat următoare. Vor fi schimbări care să ne ajute să ne atingem cele mai înalte obiective pe care ni le-am propus. Vezi aici întregul horoscop lunar octombrie. 

Citește și...