Acasă » Știri » HOROSCOP 6 NOIEMBRIE: Vezi care este cea mai norocoasa zodie de VINERI

HOROSCOP 6 NOIEMBRIE: Vezi care este cea mai norocoasa zodie de VINERI

De: Cancan 06/11/2015 | 08:02
HOROSCOP 6 NOIEMBRIE: Vezi care este cea mai norocoasa zodie de VINERI

 

 

Berbec

Nu da satisfactie celor care sunt pusi pe harta si critica tot ce aud. Continua ce ai inceput fara sa tii cont de multele oprelisti care vin de la oameni nervosi si irascibili din preajma. Ba mai mult, ai sa vezi ca nervii acestora sunt exact motorul tau principal de energie: pentru a le arata lor ca esti capabil de ceea ce ei pun sub semnul intrebarii, devii mult mai concentrat pe scopul tau cel mare. Te ambitionezi si vezi ca ceea ce ar fi sunat ca un motiv de nemultumire (nervi, agresivitate, comentarii acide) se dovedesc a fi de fapt motivatia perfecta pentru a merge mai departe. Nu te supara pe cei care te judeca, ci dimpotriva: preia de la ei ceea ce te stimuleaza sa devii mai bun!

Taur

Decat sa stai si sa-ti faci atatea procese de constiinta ca nu stii cum sa iesi dintr-un impas, mai bine te-ai elibera de griji si temeri si ti-ai pune imaginatia bogata la treaba. Esti plin de idei excelente, numai gandirea negativa te blocheaza sa te manifesti in voie, ca atare e nevoie de un efort de vointa din partea ta ca sa te rupi de starea sumbra in care ai alunecat. Nu te mai plange, nu te mai teme de orice, nu mai vedea in jur doar riscuri si pericole, ci lasa-ti mintea sa inventeze libera, pentru ca propria ta creativitate va gasi azi cele mai interesante solutii. Stii ce ai de facut, doar ca preferi sa spui prea repede: nu pot.

Gemeni

Tu esti o sageata care, daca e lansata din arcul potrivit si cu viteza adecvata, ajunge la rezultate demne de toata lauda. Ca atare alege-ti tinta pentru ceea ce stii tu sa faci cel mai bine si da-i drumul! Cel mai greu este, deci, sa gasesti scopul cel mai inalt spre care sa te lansezi, dar o persoana complexa ca tine poate face orice, daca isi propune. Descopera-ti visele cele mai inalte, dorintele care, pentru multi, par imposibile, vizualizeaza-le ca si cum ai fi deja acolo, bucurandu-te de gustul lor. Fii pregatit pentru noua aventura si da-i startul cat mai repede, pentru ca esti mult mai motivat la inceput. Entuziasmul startului are cel mai bun efect asupra ta.

 Rac

Nu ai spor la nimic azi, dar nu pentru ca ai fi tu vinovat de ceva, ci pentru ca ai in preajma persoane nepotrivite pentru ceea ce ti-ai propus sa faci. Companionii tai sunt pesimisti, negativisti, neputinciosi, fricosi si evident ca te influenteaza si pe tine. Daca tii cont doar de ceea ce iti spun ei, toate ti se par imposibile, de aceea primul pas, pentru a avea o zi de succes, e sa faci abstractie de acest anturaj sau sa pleci de aici de urgenta. Cu asemenea tovarasi, nu vei observa nici un progres, pentru ca ei te trag in jos dupa ei. Elibereaza-te de povara lor!

 

 Leu

Uneori, iti ascunzi marile vise ca nu cumva, eliberate spre univers, ele sa nu mai prinda contur. Te inseli, exact asta trebuie sa faci, sa verbalizezi, sa spui clar si raspicat ce anume doresti, nu doar sa tii dorintele tale ferecate in suflet. Da-le voie sa se manifeste printr-o atitudine optimista, exprima in cuvinte ce vrei sa primesti, lasa vocea aceea interioara care vorbeste timid sa strige si in exterior ce vrei, pentru ca numai asa vei fi auzit. Gaseste o cale pentru a-ti exprima dorintele intr-o forma mai sonora, publica, scrie-le, rosteste-le tare, fa ceva prin care ceea ce auzi in interior sa se auda si in afara.

 Fecioara

Daca te izolezi singur si stai departe de lume cu gandul ca nimeni nu te place, e numai alegerea ta, dar daca ai fi mai atent, ai observa ca nimeni nu doreste asta de la tine. Te afli intr-un mediu in care nimeni nu poarta de grija celuilalt, ca atare nimeni n-are absolut nimic nici cu tine, asa ca de ce te retragi in carapacea ta, asumandu-ti vini sau defecte care nu te caracterizeaza? E un fel de timiditate care te incearca in preajma unor oameni pe care nu prea stii cum sa-i abordezi, desi de obicei, tu nu ai asemenea probleme de adaptare, dar azi nu prea gasesti subiecte de discutie pentru a te integra mai usor. Lasa platosa aceasta de protectie la o parte si apropie-te de ei, pentru ca vei vedea cat de multe aveti, de fapt, in comun. Integreaza-te!

Balanta

Lumea larga este locul tuturor posibilitatilor, ca atare iesi afara, mergi in spatii cat mai pestrite si mai aglomerate, pentru ca de acolo pot aparea azi cele mai interesante vesti. Dai dovada de o dorinta cu totul aparte de a socializa, de a colabora, de a te alatura unor grupuri cat mai mari de persoane, acceptand ca oamenii sunt diferiti, dar chiar si atat de diferiti cum sunt, pot coopera de minune daca au un scop comun. Te alaturi deci de un astfel de grup in care joci si tu un rol important. Nu esti doar un pion pe masa de sah, nu esti figurant in aceasta aglomeratie, ci un membru de baza; fiecare va apreciati unii pe altii, pentru ca fiecare are functia sa bine stabilita si aveti nevoie unii de altii!

Scorpion
Stai si cantaresti o situatie cu mai multe directii de interpretare, dar nu te grabesti sa extragi concluzia. Astepti sa apara toate detaliile necesare pentru a intelege exact situatia, deci tergiverseaza si tu cumva lucrurile pana cand esti convins ca ai aflat toate aspectele, si pro, si contra. Decizia pe care o vei lua la final va fi in totala cunostinta de cauza, dupa ce ai analizat situatia pe toate fetele. Ai incredere in rationamentele tale, in modul in care analizezi situatia, pentru ca vei intelege exact cum stau lucrurile pentru a-ti spune ultimul cuvant cu luciditate si maturitate. Nu te juca, nu te grabi, nu glumi cu deciziile tale!

 

Sagetator

Ar fi trebuit sa pleci azi la drum, dar esti nevoit sa renunti in ultima clipa, ori pentru ca apare altceva mai important de facut, ori pentru ca acea calatorie nu-si mai are rostul. Daca nu este obligatoriu sa pleci acum la drum, ci poti rezolva problema cu un simplu telefon, ar fi bine sa faci acel lucru, pentru ca ar fi alte lucruri mult mai interesante de facut in acelasi timp. Ceva nu va iesi conform planurilor pe parcursul calatoriei, si te intorci acasa cu sentimentul ca ai pierdut inutil ziua la drumuri. Amana eventualele deplasari, daca nu sunt tocmai urgente! Mai pot astepta…

 Capricorn

E o zi foarte contradictorie, pentru ca ai parte si de soare si de nori pe parcursul aceleiasi zile. Sunt momente cand te bucuri din tot sufletul ca lucrurile merg bine, esti vesel si optimist, ca mai apoi, brusc, sa intalnesti o persoana care trece prin momente dificile si, din cauza sa, aluneci pe panta pesimismului. Fa un efort sa te mentii sus, in zona optimista, caci, daca reusesti sa-ti pastrezi acest tonus pozitiv, vei trage si pe altii la lumina, cumva. Zambeste, razi, spune o gluma, spera, si trage-l si pe cel de langa tine in sus, dupa tine!

Varsator

Te simti exclus dintr-un colectiv din cauza unui criteriu pe care, momentan, nu-l poti onora. Nu ai varsta potrivita, nu ai experienta care se cere, nu ai banii necesari in aceasta situatie, dar nu trebuie sa te simti dat la o parte, pentru ca tu esti inca pe drumul care duce spre acel nivel la care vei fi invitat sa te alaturi si tu. Esti deci inca pe parcurs, nu ai ajuns la punctul de maxim cand vei fi ca si ceilalti, ca atare nu lua aceasta aparenta amanare sau marginalizare prea in personal, pentru ca nu acesta e motivul. Ceilalti asteapta ca tu sa evoluezi, sa acumulezi, sa cresti, dupa care vei fi si tu unul de-al lor!

 Pesti

Elibereaza-te de acele amintiri pe care le tot cari dupa tine fara rost. Revino cu picioarele pe pamant, concentrat la ce se petrece acum in jurul tau. Energia pozitiva ti-o extragi din prezent, nu din trecut, ca atare nu te mai intoarce iar si iar in vremuri care s-au dus de mult. Ti-ai invatat lectiile de atunci, si se petrec lucruri mult mai interesante chiar acum in viata ta care merita mai multa atentie. Singurul lucru bun pe care il poate oferi trecutul, in acest moment, e ca, dupa luni de asteptare, cand credeai ca nimic nu se mai poate schimba in bine, finalmente poti rasufla si tu usurat ca ce a fost s-a terminat. Prezentul conteaza!

O.P.
 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar pentru orice buzunar
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela, cucerirea fostului patron din fotbal
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela,...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu fiecare injecție pe care ți-o faci, ai un strop de speranță”
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu...
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț: „I-aș spune...”. Secretele pe care le are Karmen față de tatăl ei
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț:...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o companie a familiei conducătoare din Emirate
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Mesajul astrelor pentru zodii, 20 aprilie 2024. Veste bună pentru Fecioară și Balanță
Mesajul astrelor pentru zodii, 20 aprilie 2024. Veste bună pentru Fecioară și Balanță
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste acești nativi până la sfârșitul lui aprilie
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste...
Regulă pentru toți proprietarii de terenuri din România. Legea spune foarte clar
Regulă pentru toți proprietarii de terenuri din România. Legea spune foarte clar
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că adevărul o să iasă la iveală!
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Vremea strică planurile de weekend. Vești proaste de la ANM
Vremea strică planurile de weekend. Vești proaste de la ANM
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă din timpul căsniciei cu Alina Sorescu:
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
Dan Ciotoi, după ce a fost operat de cancer la colon: „Eram pregătit să îmi fac testamentul”
Dan Ciotoi, după ce a fost operat de cancer la colon: „Eram pregătit să îmi...
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se vând în toată țara și sunt mai bune decât cele din import
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se...
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din România. Nutriționistul Cristian Mărgărit îl recomandă: ”Este un miracol pentru imunitate”
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din...