Acasă » Știri » Horoscop lunar. Previziuni pentru luna martie 2022

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna martie 2022

De: Madalina Manole 01/03/2022 | 10:26
Horoscop lunar. Previziuni pentru luna martie 2022
sursă foto: Pixabay

Astrologul Mădălina Manole îți prezintă horoscopul lunar martie 2022 pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul lunii martie 2022 vine cu sfaturi și avertizări importante pentru toate zodiile. Află previziunile astrale pentru fiecare zodie, cu detalii interesante despre carieră, bani, dragoste și sănătate.

Luna martie 2022 se deschide cu o Lună Nouă în zodia Pești, în conjuncție cu Jupiter, care vorbește despre expansiune, entuziasm, vindecare, iertare și creștere spirituală. Energia benefică a acestei lunații se resimte puternic în prima jumătate a lunii martie, mai exact până pe 18 martie, când avem parte de o Lună Plină în zodia Fecioară. Acest eveniment vine cu încheieri, pierderi, finalizări, culegerea roadelor muncii noastre și poate fi momentul în care alegem să adoptăm un alt stil de viață.

Horoscop complet pentru luna martie 2022: dragoste, carieră, bani şi sănătate

Pe data de 5 martie, Soarele se întâlnește cu Jupiter din zodia Pești și dă naștere unei explozii de entuziasm, bucurie, oferindu-ne șanse de creștere spirituală și de vindecare. Această zi este denumită în astrologie cea mai fericită zi a anului 2022.

Venus și Marte își încheie mersul prin zodia Capricorn și intră în conjuncție în zodia Vărsător în data de 6 martie. Acest aspect schimbă complet energia manifestată până acum de cele două planete, implicit și modul nostru de a iubi și a acționa. Astfel, cu Venus în Vărsător devenim mai detașați în relații, simțim nevoia de libertate mai mult, iar cu Marte în Vărsător ne dorim independență și nu suportăm să fim supuși, de aceea acțiunile noastre sunt mai răzvrătite, mai nonconformiste și revoluționare.

Mercur își va schimba și el semnul în 10 martie, intrând în Pești, aspect care ne va face mai visători și mai ușor de impresionat. Imaginația și simțul vizionar vor fi sporite și de conjuncția Soarelui cu Neptun, din data de 13 martie. Mercur va forma conjuncție și cu Jupiter pe 21 martie, zile în care intuiția și simțirea vor conduce rațiunea, iar apoi pe 27 martie va intra în zodia Berbec și ne va stimula mental. Vom fi iuți la minte, dar și la mânie, ne vom exprima direct, fără ocolișuri și vom lua decizii curajoase.

Pe data de 20 martie avem parte de echinocțiul de primăvară, adică momentul în care Soarele intră în zodia Berbec și începe Noul An Astrologic. Ne vom bucura de un sfârști de lună activ, energic, dinamic și vom simți că pas cu pas renaștem la viață.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop lunar – horoscopul lunii martie 2022, zodia Berbec

Dragoste

Faptul că Venus, guvernatoarea relațiilor Berbecilor, își schimbă semnul, îi ajută în relaționarea cu partenerul de viață. Vor simți că au scăpat de o sumedenie de apăsări, blocaje și tensiuni sau chiar lupte pentru control în cuplu. De acum își doresc o schimbare, își doresc să fie mai liberi și mai independenți. Cei singuri pot avea șansa de a începe o nouă poveste cu cineva din anturaj sau cunoscut în mediul online.

Carieră și Bani

Și profesional Berbecii vor simți să scapă de tot stresul și limitările ultimei perioade, mai scapă din responsabilități sau reușesc să și le organizeze astfel încât să nu mai fie atât de stresați profesional. Pot să cunoască persoane care să-i ajute să-și ducă la succes proiectele și planurile pe care și le fac acum sunt foarte îndrăznețe. Luna Plină îi ajută să culeagă roadele muncii lor și să-și monetizeze activitățile.

Sănătate

Sectorul sănătății este plin de planete, însă fiind vorba de o Lună Nouă aici și de o conjuncție benefică, cel mai probabil nativii se vindecă emoțional, fizic, psihic. Luna aceasta pot să apeleze la remedii naturiste, la tehnici de vindecare alternativă, la spiritualitate, toate acestea se vor dovedi benefice pentru ei. O schimbare a stilului de viață, în care să-și acorde timp să se odihnească mai mult, i-ar ajuta acum. Unii Berbeci se pot preocupa mai mult de sănătatea celor dragi. După ce Soarele va intra în zodia lor, nativii vor renaște și își vor recăpăta energia și pofta de viață.

Horoscop lunar – horoscopul lunii martie 2022, zodia Taur

Dragoste

Marte, planeta care le guvernează relațiile, trece în semnul nonconformist al Vărsătorului, acolo unde se află și Venus, guvernatoarea lor. Acest context astrologic poate aduce dispute în cuplu, fiecare va avea dreptatea lui și pot apărea frustrări. Devine important pentru mulți nativi acum statutul social și felul în care sunt văzuți prin prisma partenerului. Cei singuri pot fi atrași de persoane cu funcție, cu autoritate sau de persoane rebele și nonconformiste. Pot cunoaște posibili parteneri în mediul online sau la o ieșire cu prietenii. Luna Plină se formează în casa iubirii și cel mai probabil unii nativi vor face o trecere de la prietenie la iubire sau invers.

Carieră și Bani

Sectorul carierei va fi plin de planete, Venus, Marte și Saturn, se vor afla întreaga lună, prin urmare pentru Tauri devine primordială zona profesională. S-ar putea să apară tensiuni cu superiorii, frustrări și nativii vor fi forțați să aibă curaj să ia atiudine și să iasă în față, să se afirme. Posibil să se confrunte cu o lipsă de încredere în ei, dar trebuie să știe că au susținere extraordinară din partea celorlalți, fie că sunt prieteni, asociați, parteneri. Se pot baza pe alții și vor reuși.

Sănătate

Este o perioadă care aduce Taurilor mult stres profesional, multă agitație din cauza responsabilităților care le cad pe umeri, de aceea sunt sfătuiți să aibă mare grijă la odihnă. Au nevoie să-și reîncarce bateriile. Când Soarele va intra în Berbec s-ar putea să intre într-o perioadă de interiorizare și să fie nevoiți să se preocupe de unele probleme mai vechi pe care le-au ignorat.

Horoscop lunar – horoscopul lunii martie 2022, zodia Gemeni

Dragoste

Gemenii au toate șansele să-și recapete puterea în relații, mai ales după o perioadă în care au simțit că efectiv nu dețin controlul situației. A fost o lună transformatoare, care probabil a adus și rupturi de relații toxice, iar acum nativii au toate șansele să-și recâștige încrederea în ei. O serie de principii sentimentale trec acum printr-un filtru nou și vor observa că se vor maturiza mulți dintre nativi în urma revelațiilor și experiențelor trăite.

Carieră și Bani

Sectorul carierei are parte de o Lună Nouă puternică și de aspecte benefice întreaga lună, deci este o perioadă foarte bună pentru afirmare și progres profesional. Nativii vor putea să ia decizii bune și să iasă în față. Vor reuși să se înțeleagă bine cu superiorii și să-și atingă obiectivele, mai ales că au și sprijinul altora. Pe e altă parte, este o perioadă foarte bună să învețe lucruri noi, să studieze, să caute să capete experiență.

Sănătate

Este posibil ca starea de sănătate, deși bună la modul general, să fie amprentată de momente de oboseală, în care nevoia nativilor de odihnă să fie mai mare. Este o perioadă în care pot călători și asta îi poate relaxa pe mulți. În preajma Lunii Pline emoțiile pot fi mai intense și va fi mai greu să împace și cariera și familia, și nevoile lor și cerințele altora.

Horoscop lunar – horoscopul lunii martie 2022, zodia Rac

Dragoste

Venus și Mercur ies din sectorul relațiilor, dar se mută într-un sector mai intim care vorbește tot despre cuplu, deci interesul pentru această zonă rămâne valabil pentru mulți nativi. Există posibilitatea unei reconectări la partener. În multe cupluri este nevoie de reînvierea pasiunii și acum nativii pot profita de context care se anunță destul de erotic. Există, pe de altă parte, cazul unor nativi care se îndrăgostesc sau care sunt la începutul unei aventuri romantice și care acum au șansa să o conducă către ceva mult mai profund.

Carieră și Bani

Martie aduce un interes crescut pentru studii și pentru acumularea de noi cunoștințe care să contribuie la progresul lor profesional și nu numai. Apar oportunități de dezvoltare profesională, de creștere la locul de muncă și de sporire a veniturilor. Cei care-și caută un job mai bine plătit acum au șanse mari să-l găsească. Sunt susținuți și nativii care-și caută un job în străinătate. Când Soarele va intra în Pești, șansele de promovare ale nativilor cresc considerabil.

Sănătate

Este o lună bună din punctul de vedere al sănătății. Racii pot descoperi noi terapii naturiste și alternative și pot începe o dietă alimentară, un regim. Posibil ca în preajma Lunii Pline să fie mai agitați emoțional și să se confrunte cu insomnii, dat fiind că Luna le este guvernatoare. Este o lună favorabilă călătoriilor și nativii chiar sunt sfătuiți să-și ia o vacanță în martie și să se plimbe mai mult.

Horoscop lunar – horoscopul lunii martie 2022, zodia Leu

Dragoste

Conjuncția Venus-Marte se mută în sectorul relațiilor, iar planetele din Pești, inclusiv Luna Nouă, se află și ele într-un sector relațional. Leii acordă un interes deosebit interacțiunii cu ceilalți și cel mai probabil vor simți că în multe ipostaze de viață depind de ceilalți, de partenerul de cuplu, de exemplu. Nativii trebuie să învețe să aibă răbdare cu perechea de viață și dacă vor să facă o investiție împreună, un credit, acum este momentul. Este o lună pasională și revigorantă la nivel intim.

Carieră și Bani

Cum spuneam, sectoarele relaționale fiind pline de planete, nativii se folosesc de alții, se bazează pe alții și pot vea parte și de unele blocaje din partea altora. Este important să accepte că vin oameni noi în viața lor și să-i primească, dar cu atenție, mai ales dacă fac afaceri cu aceștia. Energia din Pești poate aduce și confuzii și înșelăciuni care să aducă pierderi financiare. Însă, este în principal vorba de o lună în care-și monetizează munca și proiectele.

Sănătate

Este delicată întâlnirea Soarelui, guvernatorul lor, cu Jupiter pentru că acesta din urmă are tendința de a amplifica ceea ce găsește, iar dacă nativii se tem de ceva, atunci pot deveni chiar ipohondri. Cei care au avut problemele de sănătate ar trebui să le depășească în martie, iar către finalul lunii să-și programeze o călătorie. Au susțineera astrelor în acest sens.

Horoscop lunar – horoscopul lunii martie 2022, zodia Fecioară

Dragoste

Sectorul relațiilor este plin de planete și tot aici se petrece și Luna Nouă, prin urmare Fecioarele au toate șansele să înceapă o nouă etapă în cuplu, să facă progrese alături de partener și să conducă relația la alt nivel. Dacă este o poveste aflată la început, tranzitele o susțin să se concretizeze în ceva serios, de lungă durată. Dacă este o relație mai veche, atunci poate fi vorba și de oficializarea ei.

Carieră și Bani

Nativii sunt sfătuiți ca luna aceasta să nu se bazeze prea mult pe alții, ci pe propriile lor forțe. Sectorul muncii va fi tranzitat de Venus și Marte, prin urmare va fi de muncă și va fi mult. Este nevoie să muncească după un program, să se organizeze pentru a face față cerințelor neașteptate care vor veni, fără îndoială. Au spor, sunt eficienți și este esențil să găsească și plăcerea în ceea ce fac pentru a nu se simți împovărați.

Sănătate

Sănătatea poate avea de suferit dacă nativii exagerează cu munca și nu se responsabilizează vizavi de starea lor generală. Șansele de a se suprasolicita sunt mari, prin urmare trebuie să încerce să-și schimbe stilul de viață cu unul mai sănătos. În plus, în zodia lor va avea Loc Plină care le cere o astfel de schimbare.

Horoscop lunar – horoscopul lunii martie 2022, zodia Balanță

Dragoste

Balanțele se bucură din plin de ingresul lui Venus, guvernatoarea lor, și al lui Marte, guvernatorul relațiilor, în zodia Vărsător, în sectorul iubirii. După o perioadă apăsătoare emoțional, parcă simt că reapare zâmbetul și bucuria pe chipul nativilor. Au mai multă poftă de distracție, de petrecut timp cu partenerul, iar cei care sunt singuri pot întâlni pe cineva de care să se îndrăgostească și să înceapă o nouă poveste. Cei care au copii trebuie să aibă grijă la tendința de a fi prea indulgenți cu aceștia.

Carieră și Bani

Casa muncii este plină de planete și tot aici se petrece și Luna Nouă, aspect care poate aduce o nouă etapă la locul de muncă, poate o schimbare de program, de sarcini, de mod de îndeplinire a acestora. Sunt nativi care se angajează acum și nativi care fac progrese la actualul job. Este fără îndoială o perioadă în care planul profesional reintră în atenția nativilor și vor fi mult mai creativi.

Sănătate

Sănătatea poate da unele bătăi de cap în luna aceasta, dat fiind că Jupiter este în tranzit pe acolo și activat de Soare. Dacă există probleme ignorate, acestea nu vor mai putea fi trecute cu vederea. În schimb, nativii au și șanse de la Univers să descopere tratamente și remedii eficiente, poate chiar alternative, pentru a-și îmbunătăți starea. O vizită la medic nu ar strica deloc, chiar și pentru un control de rutină. Luna Plină poate aduce zile cu oboseală avansată și epuizare psihică.

Horoscop lunar – horoscopul lunii martie 2022, zodia Scorpion

Dragoste

Venus, planeta care le guvernează relațiile Scorpionilor, se mută alături de Marte în Vărsător, în sectorul familiei. Este fără îndoială o lună în care preocupările nativilor se îndreaptă către casă. Poate fi vorba de mutare, renovare, redecorare, reamenajare. Relațiile cu familia, deși încep într-o notă bună, vor continua mai tensionat pe parcursul lunii și asta pentru că cei dragi au o viziune limitată, incompatibilă cu a nativilor. Pe de altă parte, sectorul iubirii este plin de planete și tot aici se petrece și Luna Nouă, context care poate aduce o nouă poveste de dragoste celor singuri sau chiar șansa de a deveni părinți. Fac progrese în plan sentimental și bucuria va veni din lucruri simple sau chiar din fericirea copiilor.

Carieră și Bani

Este o lună foarte bună pentru investiții și speculații financiare, dat fiind că Jupiter, guvernatorul banilor lor, și Mercur sunt aspectate promițător în acest sector. Totuși, este bine ca toate să se facă cu un maxim de prudență și fără mari riscuri, pentru că pot fi și păcăliți sau iluzionați de mari câștiguri. După data de 20 martie, Soarele le va activa sectorul muncii și cresc preocupările pentru zona profesională, dar și sporul în desfășurarea sarcinilor.

Sănătate

Nu este o lună care să aducă probleme de sănătate, însă este de preferat ca nativii să-și găsească echilibrul emoțional și pacea interioară pentru a fi liniștiți. După 20 martie se pot lumina o serie de probleme de sănătate sau poate fi vorba de un interes aparte pentru a vindeca ceva mai vechi. Oricum, se poate îmbunătăți starea generală.

Horoscop lunar – horoscopul lunii martie 2022, zodia Săgetător

Dragoste

Săgetătorii au parte de aspecte importante, benefice în sectorul familiei, acolo unde se produce și Luna Nouă, semn că toate activitățile ce țin de casă, de cei dragi sunt de interes pentru nativi. Sunt posibile schimbări în locuință, mutări, vești despre creșterea familiei, poate îmbunătățirea stării de sănătate a cuiva drag. Sunt și nativi care-și cumpără o casă, dar și nativi care se gândesc să-și construiască o familie. Cu Marte, guvernatorul iubirii lor, în casa comunicării, nativii singuri flirtează mai mult, iar cei care au relații rezolvă prin dialog deschis și sincer neînțelegerile din cuplu.

Carieră și Bani

Este o lună foarte bună pentru negocieri și pentru discuții importante, pentru luarea unor decizii de viitor. Pot veni fel și fel de vești neașteptate, pot afla informații importante și pot învăța lucruri noi. Este momentul să-și folosească mai mult un talent și să-l monetizeze. De asemenea, cei care au de rezolvat situații cu acte, de obținut aprobări și avize, acum pot profita de acest context astrologic pentru a se pune la punct.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, iar dacă vor reuși să-și mențină în echilibru emoțiile, vor trece cu bine peste luna aceasta. Cei care merg să-și facă analize acum află vești bune. După 20 martie va crește cheful de distracție și pofta de viață și de aventură va fi mult mai mare.

Horoscop lunar – horoscopul lunii martie 2022, zodia Capricorn

Dragoste

Venus, planeta care le guvernează iubirea, părăsește zodia lor, așa că nativii pot face un bilanț, mai ales că Venus a stat în semnul lor din noiembrie. Le-a cerut să se iubească mai mult, să aibă grijă de cum arată și de ceea se simt. Le-a adus farmec și a scos din viața lor persoanele toxice. Ei bine, acum pot trage linie și pot vedea cu ce s-au ales. Pe de altă parte, este o perioadă în care-și pot recâștiga încrederea în sine, însă interesul pentru relații și iubire scade.

Carieră și Bani

Luna martie vine cu un interes sporit pentru latura financiară. Nativii vor dori prin toate mijloacele posibile să-și crească veniturile și vor reuși. Vor negocia impecabil, pentru că au aspecte foarte bune aici, vor rezolva problemele cu actele și fel și fel de chestiuni bitrocratice care apar și vor scoate bani din talentele lor. Își vor folosi mintea pentru a-și eficientiza munca.

Sănătate

Capricornii au avut parte de Marte în tranzit prin zodia lor, deci au avut de partea lor energia planetei, însă au fost și agitați din cauza aceasta. De acum se liniștesc și nu ar strica să discute cu persoane de încredere pentru a-și spune of-ul sau să-și ia o vacanță și să se plimbe. Oricum, un remediu bun luna aceasta sunt plimbările în natură și excursiile.

Horoscop lunar – horoscopul lunii martie 2022, zodia Vărsător

Dragoste

Cu Mercur, guvernatorul iubirii, și Soarele, guvernatorul relațiilor, în Pești, s-ar putea ca Vărsătorii să devină foarte cheltuitori de dragul celorlalți, fie că vor să-și bucure copiii, fie că vor să-și surpindă partenerul cu un cadou. Totodată, chiar nativii ar putea să cheltuie banii altora, da bine ar fi să nu facă excese. Au nevoie de aprecieri și validări în relațiile cu ceilalți, iar faptul că Venus intră în semnul lor le va aduce farmec și mai mare interes pentru felul în care arată.

Carieră și Bani

Sectorul banilor este plin de planete și aici se petrece și Luna Nouă, prin urmare nativii au șanse întreaga lună să-și crească veniturile. Problema este că așa cum îi fac, așa îi și cheltuie sau pur și siplu se duc pe nevoi pe care nu le-au luat neapărat în calcul până acum. S-ar putea ca Luna Plină să le aducă ocazia de a culege roadele unei investiții mai vechi sau poate încheie un credit, returneză o datorie.

Sănătate

Venus și Marte părăsesc axa sănătății după o perioadă în care au provocat nativii și luna martie se anunță mai bună din acest punct de vedere. Este momentul ca nativii să-și îmbunătățească starea generală, să facă și ceea ce le place și să se apuce de sport. Marte intră în zodia lor, le aduce energie, dar există și posibilitatea să devină mai agitați și irascibili, de aceea mișcarea îi va ajuta.

Horoscop lunar – horoscopul lunii martie 2022, zodia Pești

Dragoste

Mercur, planeta care le guvernează relațiile, se află într-un sector ascuns în prima parte a lunii, deci poate scoate secrete la suprafață în cuplu sau poate readuce în prezent foști parteneri. Luna Plină din sectorul relațiilor poate încheia o etapă de cuplu și poate să scoată din viața nativilor persoanele toxice.

Carieră și Bani

Este important ca luna aceasta să existe un oarecare echilibru între muncă și odihnă. S-ar putea ca nativii să muncească mai mult pentru ei sau cu ei, ceea ce poate fi bine. Guvernatorul carierei lor, Jupiter, care le este și guvernator secundar, se află în zodia lor, deci creșterea profesională este unui din obiectivele pe care le au Peștii acum. Luna Nouă din zodia lor le va aduce șanse de progres și o nouă direcție în viață. După data de 20 martie au șanse mai mari să-și îmbunătățească situația financiară.

Sănătate

Spiritualitatea și credința devin importante acum, când venus și Marte s-au mutat pe axa sănătății. Este momentul în care unele terapii alternative pot da rezultat, în care ajutorul psihologic poate fi de bun augur. Spun asta pentru că mulți Pești pot reuși să scape de obiceiuri toxice și de dependențe și astfel să-și îmbunătățească starea generală. Este nevoie să se odihnească mai mult pentru că tranzitul lui Marte îi poate agita pe interior. Pot renunța acum la trecut și la o ancoră care-i blochează din evoluție.

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar pentru orice buzunar
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela, cucerirea fostului patron din fotbal
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela,...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu fiecare injecție pe care ți-o faci, ai un strop de speranță”
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu...
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț: „I-aș spune...”. Secretele pe care le are Karmen față de tatăl ei
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț:...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o companie a familiei conducătoare din Emirate
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Stațiunea din România care strălucește în fiecare an. Turiștii se bat pe rezervări, e o adevărată comoară naturală și are beneficii uimitoare pentru sănătate
Stațiunea din România care strălucește în fiecare an. Turiștii se bat pe rezervări, e o...
Mesajul astrelor pentru zodii, 20 aprilie 2024. Veste bună pentru Fecioară și Balanță
Mesajul astrelor pentru zodii, 20 aprilie 2024. Veste bună pentru Fecioară și Balanță
Interdicție completă în România din 9 aprilie. Legea n-are excepţii. Amendă 1000 lei
Interdicție completă în România din 9 aprilie. Legea n-are excepţii. Amendă 1000 lei
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că adevărul o să iasă la iveală!
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Regulă pentru toți proprietarii de terenuri din România. Legea spune foarte clar
Regulă pentru toți proprietarii de terenuri din România. Legea spune foarte clar
Improvizația care aduce moartea. Românii cad victime pe capete
Improvizația care aduce moartea. Românii cad victime pe capete
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă din timpul căsniciei cu Alina Sorescu:
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
Dan Ciotoi, după ce a fost operat de cancer la colon: „Eram pregătit să îmi fac testamentul”
Dan Ciotoi, după ce a fost operat de cancer la colon: „Eram pregătit să îmi...
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste acești nativi până la sfârșitul lui aprilie
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste...
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se vând în toată țara și sunt mai bune decât cele din import
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se...