Acasă » Horoscop » Horoscop săptămânal 1 – 7 iunie 2020. Săgetătorii trec prin schimbări de personalitate

Horoscop săptămânal 1 – 7 iunie 2020. Săgetătorii trec prin schimbări de personalitate

De: Cristian Blanuta 29/05/2020 | 12:05
Horoscop săptămânal 1 – 7 iunie 2020. Săgetătorii trec prin schimbări de personalitate

Astrologul Mădălina Manole îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 1 – 7 iunie 2020, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru perioada 1 – 7 iunie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 1 – 7 iunie 2020 se numără și cea a Săgetătorilor care au parte de evenimente cu impact direct asupra personalității.

Evenimentul astrologic major și impactant al săptămânii 1 – 7 iunie 2020 este formarea aspectului de Lună Plină în zodia Săgetător, fenomen însoțit și de o eclipsă de Lună, care se va petrece pe data de 5 iunie și va fi vizibil inclusiv din România.

Momentul Eclipsei de Lună este unul deosebit de important pentru toate zodiile. Dacă Luna Plină va aduce energia încheierii unei etape de viață, dizovarea unor principii și mentalități, eclipsa va aduce răsturnări de situație și evenimente neașteptate, crize de identitate și trăiri puternice, intense, în special la nivel psihic, dar și spiritual.

Pe data de 3 iunie 2020 se formează o conjuncție remarcabilă între Soare, personalitatea și energia noastră vitală, și planeta iubirii și a banilor, Venus, retrogradă în zodia Gemeni. Acest aspect va conduce la începerea unui nou ciclu de 584 de zile al planetei Venus, iar aceasta va redeveni Luceafăr de dimineață. În plan personal, acest aspect astrologic va readuce în lumină o serie de întrebări legate de viața personală și sentimentală. Va reaprinde ceea ce cere Venus retrograd, adică să ne reevaluăm modul în care gândim și în care interacționăm cu cei din jur, modul în care ne manifestăm sentimentele și iubirea. Pentru mulți nativi va fi vorba de o reevaluare a capacității de creativitate, a zonei artistice, a modului în care împart calitățile cu lumea din jur. Poate evidenția o problemă de comunicare, o epatare fără baze într-un context social. Totodată, ne poate lumina o posibilă infidelitate, ne poate revela o minciună trăită, o înșelătorie.

Tot acum, Venus retrograd face un aspect tensionat cu planeta acțiunii și determinării, Marte, care a intrat în zodia Pești, și poate aduce multe confuzii în plan sentimental, dar și acțiuni canalizate către rezolvarea unor aspecte din trecut, rediscutarea unor teme. Posibil să nu înțelegem unele acțiuni în dragoste ale partenerului, posibil să fim mai cheltuitori ca niciodată, dar și să apară tensiuni în relații, dorința de a ne satisface niște instincte, de a ne lăsa conduși de pasiuni trecătoare și de a ne amăgi în dragoste.

Pe data de 5 iunie 2020, odată cu eclipsa, vom asista la un aspect de susținere între Uranus, planeta surprizelor, din Taur și planeta comunicării, Mercur, care a intrat în zodia Rac. Ei bine, va trebui să ne așteptăm la dezvăluirea unor adevăruri importante, la răsturnări de situație legate de comunicare. Putem spune lucrurile pe nume, mânați de sensibilitate sau de intensitatea momentului, și putem face asta din dorința de a ne recâștiga independența și libertatea de exprimare.

Săptămâna se încheie cu un careu între Soarele din Gemeni și Marte din Pești, aspect care va aduce suplimentar situații provocatoare care ne cer să luptăm pentru definirea adevărului, ne cer să spunem ce avem de spus celorlalți pentru a ne evidenția caracterul, dar mai ales poate favoriza conflicte de personalitate. Atenție la accidente în această perioadă.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 1 – 7 iunie 2020

Cei născuți în zodia Berbec vor trece în această săptămână prin momente de conștientizare puternice, iar nativii se pot desprinde de unele principii și mentalități învechite, pot încheia un capitol care vizează studiile. Va fi o perioadă mai puțin benefică pentru nativii care au de învățat și asimilat noi cunoștințe sau de dat examene. Posibil ca Berbecii să primească ajutor financiar de la cineva din familie sau să aibă parte de o surpriză care vizează o locuință, un bun de patrimoniu. Este o perioadă în care pot vindeca frici din trecut, pot depăși o poveste de dragoste din trecut și pot face asta prin reluarea unui dialog abandonat.

Horoscop săptămânal Taur: 1 – 7 iunie 2020

Cei născuți în zodia Taur au parte de momente intense în plan intim și pot depăși prin comunicare niște temeri și frici avute. Pe de altă parte, va fi vorba de o perioadă cu surprize financiare, legate de o moștenire, un credit, un bun de patrimoniu. Posibil să primească o șansă de a se pune în valoare prin dialog, comunicare, mediul online. Relațiile cu prietenii pot fi tensionate, mai ales dacă la mijloc este vorba de o datorie.

Horoscop săptămânal Gemeni: 1 – 7 iunie 2020

Cei născuți în zodia Gemeni pot avea parte de răsturnări de situație în cuplu, iar relațiile mai fragile se pot încheia în această perioadă. Nu sunt excluse crizele de personalitate și luptele pentru supremație în cuplu. Pe de altă parte, pot avea parte de tensiuni profesionale, neplăceri legate de carieră și de atingerea unui obiectiv avut. Cei care așteaptă o sumă de bani, poate returnarea unei datorii, au șanse să intre în posesia acesteia acum.

Horoscop săptămânal Rac: 1 – 7 iunie 2020

Cei născuți în zodia Rac pot avea parte de momente tensionate și răsturnări de situație legate de locul de muncă, iar toate aceste aspecte să le impacteze și starea de sănătate, să-i vulnerabilizeze afectiv și să le aducă frământări psihice, să le accentueze niște frici și temeri. Nu sunt excluse schimbări legate de sarcini și responsabilități, schimbări legate de programul de lucru. Unii nativi pot analiza sub impactul momentului o serie de principii care i-au făcut să acționeze într-un anume fel în trecut. Pot primi susținere din partea prietenilor, sfaturi bune și chiar ajutor financiar.

Horoscop săptămânal Leu: 1 – 7 iunie 2020

Cei născuți în zodia Leu au parte de surprize neașteptate, răsturnări de situație în dragoste. Posibil ca nativii care se află la începutul unei relații să o încheie acum, iar cei care sunt parte a unui cuplu să fie nevoiți să-și redefinească niște standarde, principii și convingeri sentimentale. Vești bune pot veni în schimb legate de profesia lor, de modul în care sunt văzuți la locul de muncă ca urmare a unei evaluări. Nativii pot primi susținere din partea prietenilor, prin dialog sau pot fi ajutați să-și atingă un plan, să-și pună în practică un proiect. Careul dintre Soare și Marte îi poate iluziona în privința unei aventuri, le poate aduce un curaj nesperat de a încheia o relație intimă sau de a se lăsa purtați de instinct.

Horoscop săptămânal Fecioară: 1 – 7 iunie 2020

Cei născuți în zodia Fecioară pot avea parte de unele momente mai tensionate în familie, poate fi vorba de o problemă a unui părinte pe care trebuie să o rezolve sau de un aspect ce vizează locuința, un bun de patrimoniu. Se pot afla secrete în anturaj și se pot schimba unele relații, dar și principii pe care nativii funcționau în legăturile de prietenie. Totodată, această săptămână va cere nativilor să coboare în profunzimile ființei lor pentru a face curățenie, pentru a se elibera de trecut, inclusiv de relații de prietenie nesincere.

Horoscop săptămânal Balanță: 1 – 7 iunie 2020

Cei născuți în zodia Balanță au parte de răsturnări de situație și surprize legate de acte, documente, deplasări. Posibile situații tensionate în urma unor dialoguri și negocieri, aspecte care pot încheia relații. Principiile nativilor se pot clătina și pot fi readuse în lumină mentalități și credințe pentru a fi analizate. Toate acestea pot aduce, suplimentar, conflicte în cuplu și pot restabili raportul de forțe în relațiile de iubire.

Horoscop săptămânal Scorpion: 1 – 7 iunie 2020

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de surprize, răsturnări de situație și momente tensionate legate de sectorul financiar. Nu este exclus ca o sursă de venit să se piardă în această perioadă. Careul Marte-Venus retrograd poate scoate la suprafață o infidelitate sau poate încheia o aventură, o relație intimă. Mulți Scorpioni pot avea parte de o revelație legată de sectorul sentimental care să le aducă niște schimbări de opinie și poziție într-o relație, fie actual, fie trecută.

Horoscop săptămânal Săgetător: 1 – 7 iunie 2020

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de Eclipsa de Lună întocmai în zodia lor, iar acest aspect va ampenta foarte mult personalitatea nativilor. Nu este exclus să treacă prin tensiuni interioare majore care să-i determine să-și schimbe principii și chiar stilul de viață. Sectorul relațiilor este puternic aspectat și poate aduce revelații nativilor, poate încinge atmosfera în cuplu și poate aduce reconfigurări ale atitudinii vizavi de partener. Se întrevăd tensiuni în familie, mai ales reeditarea unor aspecte din trecut care se cer analizate.

Horoscop săptămânal Capricorn: 1 – 7 iunie 2020

Cei născuți în zodia Capricorn vor fi destul de afectați la nivel psihic și nu este exclus ca toate frământările, temerile, fricile care-i încearcă în acestă perioadă să-și pună amprenta în mod negativ asupra stării de sănătate. Este esențial ca weekendul să fie alocat odihnei și relaxării. Posibile tensiuni la locul de muncă, nemulțumiri legate de sarcini și responsabilități, de programul de lucru, dar și găsirea unor soluții pentru ieșirea din impas. În plan sentimental se pot spune adevăruri, se pot dezvălui secrete care să ajute la consolidarea legăturii.

Horoscop săptămânal Vărsător: 1 – 7 iunie 2020

Cei născuți în zodia Vărsător pot avea parte de surprize și răsturnări de situație care vizează relațiile de prietenie, dar și care au legătură cu un plan de viitor, proiect profesional. Nativii pot primi ajutor și susținere din partea familiei. Atenție la comunicarea în cuplu pentru că poate fi destul de tensionată și se pot produce rupturi în relațiile aflate la început, unde dialogul nu este un punct forte. Este, înschimb, o perioadă bună pentru creativitate, pentru a da frâu liber unui hobby, cu atât mai mult cu cât are legătură cu zona artistică, cu mediul online.

Horoscop săptămânal Pești: 1 – 7 iunie 2020

Cei născuți în zodia Pești pot avea parte de surprize neașteptate și răsturnări de situație care vizează cariera, aspirațiile profesionale. Nativii trebuie să fie mai atenți la imaginea și reputația lor. Pe de altă parte, chiar dacă vor accepta cu greu, vor trebui să facă niște schimbări legate de stilul de viață. Sectorul sentimental este foarte bine aspectat și se bucură de o comunicare sinceră cu partenerul de viață, iar declarațiile de dragoste nu vor lipsi. Faptul că se pot exprima liber și nestigherit îi va ajuta foarte mult, însă trebuie să facă pace și cu ei înșiși pentru ca lucrurile să reintre în normal în viața lor. Posibile călătorii cu scop de relaxare.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Cristian Blănuță este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A început să lucreze în mass-media în anul 1996, la ziarul MONITORUL DE BACĂU. Au urmat ZIARUL DE BACĂU, PROSPORT (Ediția de Moldova), SPORT citeste mai mult
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul ei iubit a fost găsit fără suflare într-un hotel din Miami
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
INTERDICŢIE pe întreg teritoriul României. E deja în vigoare. Gestul banal de Paște
INTERDICŢIE pe întreg teritoriul României. E deja în vigoare. Gestul banal de Paște
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Neatenția care îi lasă pe șoferi fără bani. Amenda este uriașă
Neatenția care îi lasă pe șoferi fără bani. Amenda este uriașă
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Deea Maxer s-a despărțit de Robert Drilea? Detaliile care dau de bănuit
Deea Maxer s-a despărțit de Robert Drilea? Detaliile care dau de bănuit
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea