Acasă » Horoscop » Horoscop săptămânal 1 – 7 noiembrie 2021. Scorpionii deschid un nou capitol

Horoscop săptămânal 1 – 7 noiembrie 2021. Scorpionii deschid un nou capitol

De: Madalina Manole 01/11/2021 | 10:15
Horoscop săptămânal 1 – 7 noiembrie 2021. Scorpionii deschid un nou capitol

Astrologul Mădălina Manole îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 1 – 7 noiembrie 2021, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 1 – 7 noiembrie 2021 se numără și cea a Scorpionilor care deschid un nou capitol de viață.

Săptămâna 1 – 7 noiembrie 2021 se deschide sub aspecte bune pe care le face Mercur cu Jupiter, Marele Benefic, din zodia Vărsător, semn că suntem mai optimiști în gândire și avem mai multă încredere în noi. În schimb, registrul se schimbă Marți, când același Mercur din zodia Balanță se va afla în aspecte tensionate cu Pluto din Capricorn, aspect care poate aduce unele discuții mai acide, cuvinte dure și decizii autoritare.

Săptămâna 1 – 7 noiembrie 2021 se remarcă printr-o Lună Nouă care se formează în zodia Scorpion pe data de 4 noiembrie și care ne aduce începuturi neașteptate și surprinzătoare. Ne putem seta intenții acum, ne putem face planuri de viitor, însă trebuie să luăm în calcul că vor apărea și situații neprevăzute pe parcurs, dat fiind că Soarele din Scorpion se va afla în opoziție cu planeta schimbărilor bruște, Uranus retrograd din zodia Taur. Oricum, este o lunație a transformărilor și ne va ajuta să facem un pas înainte, fie că vrem, fie că nu vrem.

Pe de altă parte, pe data de 5 noiembrie, Venus, planeta iubirii, își va schimba semnul zodiacal și va intra în zodia Capricorn, unde va sta până pe data de 6 martie 2022, o perioadă foarte lungă, dat fiind că aici va începe să retrogradeze de luna viitoare. Astfel, cu Venus în Capricorn devenim mai sobri și rigizi în manifestarea sentimentelor și suntam mai atrași de relații stabile, solide și de lungă durată. De altfel, trebuie să avem răbdare mai multă să legăm o relație pentru că manifestările acestui tranzit cer seriozitate, maturitate și responsabilitate sentimentală. La doar o zi distanță, Mercur, planeta comunicării, intră în zodia Scorpion, ipostază din care ne va stimula mintea spre cele mai profunde analize, asemenea unui detectiv.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie! (CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA NOIEMBRIE 2021.)

Horoscop săptămânal Berbec: 1 – 7 noiembrie 2021

Cei născuți în zodia Berbec sunt sfătuiți să se preocupe mai mult de situația lor financiară, să-și pună la punct situații ce țin de bunuri materiale, rate, credite, dobânzi, taxe și impozite. Nativii resimt din plin nevoia de siguranță financiară și este un moment bun să-și facă ordine la acest capitol. Săptămâna poate începe mai tensionat în plan profesional, poate chiar cu discuții în contradictoriu cu superiorii, însă când Venus va activa acest sector lucrurile se vor mai îmbunătăți. În plus, Venus îi susține să se pună în evidență mai mult din punct de vedere profesional și să devină mai perseverenți în atingerea unor scopuri. Relațional, este o perioadă care poate aduce clarificări și decizii importante în cuplu sau într-o relație intimă, iar cei care sunt singuri pot începe să se simtă atrași de persoane cu funcție, cu statut. Tot Venus va stimula nativii să discute despre oficializarea unei relații.

Horoscop săptămânal Taur: 1 – 7 noiembrie 2021

Pentru cei născuți în zodia Taur, săptămâna aceasta se anunță intensă în plan relațional, dat fiind că acest sector de viață va fi activat de Luna Nouă. Este posibil să apară tensiuni în cuplu care să aducă schimbări importante în relație. Pentru nativii singuri începe o perioadă favorabilă pentru a cunoaște noi persoane, chiar de la distanță, din mediul online sau de altă naționalitate, cu care să înceapă noi relații. Totodată, este o perioadă bună pentru studiu, pentru evoluție spirituală și călătorii. Profesional, pot să apară discuții favorabile cu partenerii de afaceri și unii nativi pot semna noi colaborări.

Horoscop săptămânal Gemeni: 1 – 7 noiembrie 2021

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de o săptămână intensă în plan profesional. La locul de muncă pot apărea situații mai greu de gestionat, pot apărea tensiuni cu colegii și volumul de muncă poate fi obositor, iar nativii se pot suprasolicita ușor. Pot profita de Luna Nouă pentru a mai delega din sarcini sau pentru a schimba ritmul de lucru, programul sau chiar jobul în sine. Este o perioadă bună și pentru schimbări legate de rutina zilnică, maia les că în weekend și Mercur, guvernatorul lor, va activa acest sector și-i va susține să se preocupe de sănătate. În plan relațional, săptămâna debutează cu aspecte bune și discuțiile cu partenerul de viață pot ajunge la o cale de mijloc. Pot apărea împăcări, iar Venus, cțnd va intra în Capricorn, va susține viața intimă, dar celor singuri le va cere maturitate emoțională și va taxa aventurile și infidelitățile.

Horoscop săptămânal Rac: 1 – 7 noiembrie 2021

Cei născuți în zodia Rac au parte de formarea Lunii Noi în sectorul iubirii, aspect care le poate aduce o mai mare nevoie de afecțiune și o mai mare nevoie de a fi fericiți, de a face lucruri care-i bucură, de a se dedica activităților care le fac plăcere. Pentru cei singuri poate fi o perioadă bună pentru noi relații, mai ales că în weekend și Venus intră în sectorul relațiilor și-i susține. Tot Venus va contribui și la îmbunătățirea vieții de cuplu, mai ales că săptămâna poate debuta cu unele discuții mai aprinse în familie.

Horoscop săptămânal Leu: 1 – 7 noiembrie 2021

Cei născuți în zodia Leu au parte de o săptămână destul de tensionată și este de preferat ca nativii să se preocupe mai mult de casă și familie, dar și de viața lor personală, de starea lor emoțională. Nativii au nevoie de liniște mai mult ca oricând, de stabilitate emoțională și vor căuta compania celor dragi sau, cel puțin, vor petrece mai mult timp cu ei înșiși, în propria lor intimitate. Pentru mulți Lei poate fi o perioadă în care aleg să se mute sau se preocupă mai mult de nevoile familiei. Posibile schimbări care pot să apară în plan profesional, însă Venus va intra în casa muncii lor și-i va stimula să-și îmbunătățească situația sau să caute acel job care să-i facă să muncească de plăcere.

Horoscop săptămânal Fecioară: 1 – 7 noiembrie 2021

Cei născuți în Fecioară s-ar putea să fie mai agitați mental, mai grăbiți să facă unele lucruri, mai ales să rezolve situații administrative, legate de acte. Luna Nouă poate fi momentul în care află vești neașteptate sau poartă discuții importante sau momentul în care iau decizii radicale. Nativii au nevoie de mai multă odihnă pentru că surmenajul îi poate face neatenți și-și pot pierde concentrarea. Atenție mai mare la deplasări, la examane și negocieri, dar și la ce documente semnează acum! Pot învăța lucruri noi acum care să-i ajute în desfășurarea sarcinilor la locul de muncă. În weekend, Venus va intra în sectorul iubirii și le va aduce nativilor o mai mare poftă de a se distra, de a se bucura de viață și de a începe noi relații, dacă sunt singuri.

Horoscop săptămânal Balanță: 1 – 7 noiembrie 2021

Cei născuți în zodia Balanță încep săptămâna cu discuții plăcute cu cei dragi, posibil chiar să fie vorba de împăcări și clarificări în situațiile sentimentale. Luna Nouă poate veni cu noi soluții pentru a-și crește veniturile, însă trebuie să aibă grijă și la cheltuieli pentru că pot fi mai mari sau pot apărea situații neprevăzute care să-i determine să scoată bani din buzunar. În weekend, Venus, guvernatoarea lor, se mută în Capricorn și le va cere nativilor pe parcursul acestui tranzit să se preocupe mai mult de ei înșiși, de starea lor emoțională, dar și de familie și de casă.

Horoscop săptămânal Scorpion: 1 – 7 noiembrie 2021

Cei născuți în zodia Scorpion sunt vedetele săptămânii, dat fiind că aici se va petrece Luna Nuă și, în plus, și Mercur va intra în semnul lor. Este o perioadă bună pentru a începe lucruri noi, pentru a deschide o nouă etapă în viața personală sau relațională, mai ales că pot avea parte de situații neprevăzute în cuplu sau în relațiile profesionale. Nativii trebuie să-și seteze noi intenții, să-și facă un plan și să acționeze cu încredere în direcția voită. În weekend, cu Venus în Capricorn, pot fi mai dornici să plece într-o excursie, să facă o plimbare.

Horoscop săptămânal Săgetător: 1 – 7 noiembrie 2021

Pentru cei născuți în zodia Săgetător, săptămâna poate începe cu discuții constructive în cuplu și chiar împăcări, dar și cu negocieri profitabile de natură profesională. Luna Nouă poate aduce un moment de interiorizare mare și o nevoie mai mare de odihnă. Este nevoie să se relaxeze pentru că în sectorul sănătății au parte de multe planete și pot fi mai agitați, mai stresați și frământați de fel și fel de idei. În plus, pot apărea fel și fel de sarcini suplimentare, surprize la locul de muncă care să dea peste cap programul și va fi nevoie ca nativii să mai delege din sarcini sau să facă schimbări legae de stilul de viață pentru a se odihni mai mult. Finalul de săptămână poate aduce vești despre persoanele dragi care să-i pună pe gânduri pe nativi. Venus se mută în sectorul lor financiar și poate stimula nativii să-și crească veniturile.

Horoscop săptămânal Capricorn: 1 – 7 noiembrie 2021

Cei născuți în zodia Capricorn pot profita de momentul de Lună Nouă din Scorpion pentru a-și face planuri de viitor sau pentru a demara noi proiecte, pentru a cunoaște noi persoane care să-i ajute în demersurile lor și pentru a adera la noi grupuri și cercuri sociale. Venus va intra în zodia lor și-i va stimula să se preocupe de înfățișarea lor, de imagine, poate chiar unii nativi vor dori să-și schimbe look-ul în perioada ce urmează. Totodată, le va aduce un plus de farmec care-i va stimula să cucerească, mai ales pe cei singuri și dornici de noi relații. Oricum, este o săptămână care poate aduce unele surprize în viața sentimentală.

Horoscop săptămânal Vărsător: 1 – 7 noiembrie 2021

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de o perioadă importantă în plan profesional. Luna Nouă din Scorpion se va petrece chiar în sectorul carierei lor și le poate aduce mai multă vizibilitate, pe de o parte, astfel că orice fac nativii la muncă se vede și se află, iar pe de altă parte, le poate aduce o avansare, un nou început profesional. Este o perioadă în care se pot expune mai mult, își pot dori să se afirme mai mult. În weekend, Venus va intra în Capricorn și va începe o perioadă favorabilă pentru îmbunătățirea stării de sănătate, dar și pentru vindecarea unor deziluzii sentimentale. De asemenea, este de preferat să evite relațiile ascunse sau cu persoane indisponibile emoțional.

Horoscop săptămânal Pești: 1 – 7 noiembrie 2021

Cei născuți în zodia Pești au parte de o săptămână destul de spirituală, în care interesul nativilor poate fi canalizat către studiu, evoluție personală sau călătorii. Cei care pleacă în deplasări în preajma Lunii Noi din Scorpion trebuie să fie mai atenți la drum. Pot avea parte de situații neprevăzute și chiar și întâlniri neașteptate cu fel și fel de persoane oameni. Totodată, un set de principii pe care se bazau poate fi pus acum într-o lumină nouă și mulți nativi își pot schimba convingerile și valorile morale. În weekend, Venus va intra în Capricorn, și îi va predispune pe nativi la ieșiri, la activarea vieții sociale. Pot cunoaște noi persoane, pot intra în noi anturaje și pot să aibă mai multă încredere în planurile de viitor și în proiectele lor.

(VEZI ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 25 – 31 OCTOMBRIE 2021. SCORPIONII ÎȘI RECAPĂTĂ ENERGIA)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Turist italian, rămas fără cuvinte după ce a văzut ce mașini au oprit la un semafor, în BUCUREȘTI: „Este absurd!”
Turist italian, rămas fără cuvinte după ce a văzut ce mașini au oprit la un...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără decât fostul luptător și interlop
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Nadia Comăneci, apariție incredibilă! La brațul cărui bărbat celebru a fost văzută în București
Nadia Comăneci, apariție incredibilă! La brațul cărui bărbat celebru a fost văzută în București
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele premiu câștigat în 2012
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Sore, detalii despre actualul ei iubit! Artista își dorește să facă al doilea copil cu el: „Verdictul final...”
Sore, detalii despre actualul ei iubit! Artista își dorește să facă al doilea copil cu...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi? „Sunt curios care este comportamentul tău când ești cu o persoană la care nu ții atât de mult.”
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
"Unde mai joc și eu la aparate?!" Vieţile românilor care s-au trezit într-o nouă realitate,...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o bombă de vitamine
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o...
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o pasăre care trăiește și în România
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o...
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Devine obligatoriu din 6 iulie! Dispozitivul pe care trebuie să-l aibă mașinile la bord
Devine obligatoriu din 6 iulie! Dispozitivul pe care trebuie să-l aibă mașinile la bord
Rusia va ataca NATO. Anunțul care punea lumea pe jar
Rusia va ataca NATO. Anunțul care punea lumea pe jar
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al...
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de la Taverna Racilor într-o singură zi
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
"A tăiat acea bucată de intestin, de 12 centimetri, unde se afla tumora". Dan Ciotoi,...
Cum i-a dat Anamaria Prodan peste nas lui Laurențiu Reghecampf. Cadou de peste 100.000€ pentru Sarah
Cum i-a dat Anamaria Prodan peste nas lui Laurențiu Reghecampf. Cadou de peste 100.000€ pentru...
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face curse de miercuri până duminică
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face...
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în luna mai 2024
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în...