Home » Horoscop » Horoscop săptămânal 17 – 23 iunie 2019. Racii își îndeplinesc visele și dorințele

Horoscop săptămânal 17 – 23 iunie 2019. Racii își îndeplinesc visele și dorințele

De: Cristian Lisandru 13/06/2019 | 10:19
Horoscop săptămânal 17 – 23 iunie 2019. Racii își îndeplinesc visele și dorințele
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 27 august 2019. Racii dau dovadă de o energie constructivă

Cancan îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 17 – 23 iunie 2019, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru perioada 17 – 23 iunie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 17 – 23 iunie 2019 se numără și zodia Rac care este susținută să-și concretizeze niște vise, aspirații și dorințe.

Săptămâna 17 – 23 iunie 2019 este marcată de trei evenimente astrologice de amploare. Astfel, încă din prima zi a perioadei analizate, pe data de 17 iunie, va avea loc Luna Plină în zodia Săgetător, eveniment care va cere încheierea unei etape de viață pentru a face loc unui nou capitol. Din acest punct de vedere va urma o perioadă în care vom reanaliza niște opinii, păreri și idei avute pentru a vedea ce păstrăm și ce înlăturăm.

Pe data de 20 iunie, Neptun, planeta viselor, a imaginației și iluziilor, va retrograda în zodia Pești, zodie pe care o și guvernează, și ne va îndemna la o perioadă de reevaluări și revizuiri. Va fi nevoie să revenim cu picioarele pe pământ, să ne confruntăm cu realitatea și să nu ne mai lăsăm purtați de vise. Această retrogradare ne va cere să ne desprindem de trecut și de schemele vechi pentru a putea evolua, atât spiritual, cât și din punct de vedere al gândirii.

Soarele va intra în zodia Rac pe data de 21 iunie 2019 și astfel, la modul general, vom deveni mai emoționali, mai sentimentali și mai determinați să găsim iubirea și armonia în viața noastră, în familie, dar și în relațiile cu cei din jur.

Citește și: Horoscop săptămânal 10 – 16 iunie 2019. Taurii sunt sociabili și leagă noi relații

Horoscop săptămânal Berbec: 17 – 23 iunie 2019

Cei născuți în zodia Berbec își îndreaptă atenția în această săptămână asupra familiei și locuinței, sectoare unde vor dori să aducă o reîmprospătare a situației. Cu adevărat impactant va fi interesul pe care acești nativi îl vor acorda propriilor principii și convingeri de viață. Schimbări remarcabile de personalitate, de viziune și de mentalitate se pot petrece acum și nu este exclus ca acestea să aibă legătură, să fie favorizate inclusiv de o călătorie. Este momentul să lase în spate trecutul și să privească cu mai multă încredere și optimism către viitor.

Horoscop săptămânal Taur: 17 – 23 iunie 2019

Cei născuți în zodia Taur se concentrează pe studiu în această săptămână și chiar se pot înscrie la cursuri de dezvoltare personală sau de formare profesională. Este o perioadă bună pentru a-și reconsidera niște aspirații și planuri de viitor, dar și pentru a face diferite schimbări în plan material. Poate fi vorba chiar de o schimbare a locului de muncă sau a locuinței. Inclusiv din punct de vedere financiar vedem ca nativii să fie interesați să încheie/să deschidă o nouă etapă și nu este exclus ca unii nativi să-și dorească să pornească mai departe pe cont propriu.

Nu rata: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna iunie 2019

Horoscop săptămânal Gemeni: 17 – 23 iunie 2019

Cei născuți în zodia Gemeni se concentrează pe găsirea de noi modalități de a-și crește veniturile și de aici pot începe o serie de reevaluări legate de locul de muncă, dar și de modul în care-și administrează banii în familie. Va fi o perioadă favorabilă din punct de vedere financiar, iar determinarea nativilor le va aduce ocazii de a-și îndeplini dorințele. La capitolul sentimental, nativii pot încheia o etapă în cuplu, pot decide să treacă la alt nivel, însă nu le va fi ușor să ia decizia.

Horoscop săptămânal Rac: 17 – 23 iunie 2019

Cei născuți în zodia Rac au parte de o perioadă foarte bună în care nativii se vor bucura de energie și determinare să-și îndeplinească toate acele dorințe și idealuri la care visau de ceva vreme. Pentru unii nativi atenția va cădea asupra locului de muncă, unde vor dori să facă schimbări, să încheie o etapă sau poate vor avea de ales între două oferte de job, în timp ce pentru alți nativi atenția va cădea asupra zonei sentimentale, capitol la care, de asemenea, vor face unele reevaluări și reconsiderări de opinie. Este o perioadă de manifestare a emoțiilor și sentimentelor față de cei din jur.

Horoscop săptămânal Leu: 17 – 23 iunie 2019

Cei născuți în zodia Leu au parte de o perioadă de reanaliză interioară. Nativii se pot întoarce în trecut pentru a analiza niște decizii pe care le-au luat și nu este exclus ca acum să decidă încheierea/deschiderea unei etape legate de zona sentimentală, de o relație, poate de o aventură, dar și legate de zona parteneriatelor de afacere, a contractelor. La modul general, este o perioadă bună pentru luat decizii radicale și definitive. Se întrevăd discuții legate de copii, de creșterea și educația lor sau de conceperea unui copil. Pe de altă parte, nativii sunt sfătuiți să fie mai realiști cu privire la locul de muncă, la niște aspirații profesionale.

Citește și: HOROSCOP 2019. HOROSCOPUL ANULUI 2019. ZODIILE NOROCOASE ÎN NOUL AN

Horoscop săptămânal Fecioară: 17 – 23 iunie 2019

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de o săptămână bună din punct de vedere sentimental. Nativii singuri pot întâlni noi persoane cu care să lege relații, dar nu este exclus nici ca o persoană din trecut să se întoarcă în viața lor. Este, de asemenea, o perioadă favorabilă pentru discuții cu membrii familiei și pentru finalizarea unor acțiuni care vizează locuința. În zona profesională pot avea parte de discuții și negocieri legate de un contract, de o afacere, poate chiar de o funcție.

Horoscop săptămânal Balanță: 17 – 23 iunie 2019

Cei născuți în zodia Balanță sunt foarte sociabili în această perioadă și dornici să lege noi prietenii. În sectorul profesional, nativii vor consuma multă energie și poate fi un moment favorabil pentru a ieși în față, pentru a se pune în evidență. În plus, vor fi atrași de zona intelectuală și vor căuta să-și redefinească niște valori în acest sens. Spiritualitatea și credința vor fi atracții ale acestei săptămâni. Pe de altă parte, se cere evitarea conflictelor cu membrii familiei care pot degenera și pot strica buna dispoziție a nativilor.

Horoscop săptămânal Scorpion: 17 – 23 iunie 2019

Cei născuți în zodia Scorpion pot avea parte de o serie de oportunități care sosesc din străinătate sau care au legătură cu o persoană de dincolo de granițele țării. Nativii pot pleca acum în călătorii, însă poate fi și vorba de o schimbare de domiciliu. Zona financiară va fi de interes și nativii pot gândi, pot căuta noi modalități de a-și îmbunătăți veniturile. Posibil ca un proiect să se încheie acum și aceștia să culeagă roadele. În plan sentimental este posibil să fie bulversați de o persoană pe care o cunosc acum sau care face parte din trecutul lor.

Horoscop săptămânal Săgetător: 17 – 23 iunie 2019

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de o perioadă benefică vindecărilor karmice. Nativii pot reuși să se împace cu persoane din trecut, să restabilească echilibrul în viața personală. De asemenea, pot fi tentați să investească bani în bunuri materiale, aspect care nu este negativ, dar cere prudență. Cei care-și doresc schimbarea locului de muncă pot începe acum căutările și chiar pot primi oferte interesante. O serie de principii de viață, care pot avea legătură cu relația de cuplu, pot fi privite acum cu alți ochi.

Horoscop săptămânal Capricorn: 17 – 23 iunie 2019

Cei născuți în zodia Capricorn pot traversa o perioadă de interiorizare, timp în care să-și facă ordine, curățenie în amintiri, gânduri și chiar sentimente legate de trecut. Sunt sfătuiți să fie mai atenți la sănătate, care poate fi destul de încercată în această săptămână și le poate da niște planuri prestabilite peste cap. Din punct de vedere partenerial se anunță multă acțiune. Unii nativi pot decide să încheie un capitol care nu mai funcționează în cuplu sau în afaceri, în timp ce alți nativi pot semna noi contracte, de căsătorie sau parteneriate profesionale.

Horoscop săptămânal Vărsător: 17 – 23 iunie 2019

Cei născuți în zodia Vărsător își canalizează energia asupra muncii și sănătății, capitole la care vor să aducă îmbunătățiri, să strălucească. De asemenea, pot avea parte de idei originale care să-i pună în evdență, iar zona creativă va fi de interes acum. Zona relațională este bine aspectată, fie că vorbim de relația cu persoana iubită sau prelația cu prietenii și persoanele dragi din viața lor și pot lua decizii importante bazate pe intuiție.

Horoscop săptămânal Pești: 17 – 23 iunie 2019

Cei născuți în zodia Pești par să fie foarte interesați de zona sentimentală, fie de o persoană anume, fie de consolidarea relației de cuplu. Nativii vor fi mai deschiși în exprimarea sentimentelor, însă declarațiile lor de dragoste pot fi exagerate. Nativii vor trece prin confuzii sentimentale, pot realiza că niște vise doar iluzii și pot avea ușoare crize de personalitate. Pe de altă parte, din punct de vedere al carierei este o perioadă foarte bună pentru a se pune în evidență și a se face remarcați și astfel nu este exclus să fie propuși pentru o funcție.

Parteneri
Victor Slav, cu ochii în lacrimi! Ce i-a spus fetița lui și a Biancăi Drăgușanu: ”Sunt niște momente pe care nu ai cum să le uiți”
Victor Slav, cu ochii în lacrimi! Ce i-a spus fetița lui și a Biancăi Drăgușanu:...
Fosta soţie a lui Reghe, atac uluitor la adresa Anei Prodan după anunţul divorţului: "Karma funcţionează"
Fosta soţie a lui Reghe, atac uluitor la adresa Anei Prodan după anunţul divorţului: "Karma...
FOTO. Triunghi amoros: așa arată vedeta înșelată de soțul ei fotbalist cu o actriță! `Ai distrus o altă familie`
FOTO. Triunghi amoros: așa arată vedeta înșelată de soțul ei fotbalist cu o actriță! `Ai...
Marea gimnastă a ţării rupe tăcerea după Olimpiadă:
Marea gimnastă a ţării rupe tăcerea după Olimpiadă: "Am fost goală cu medicul peste mine....
Laurenţiu Reghecampf, decizie RADICALĂ în scandalul momentului. „Îmi cer scuze, nu se va mai repeta!”
Laurenţiu Reghecampf, decizie RADICALĂ în scandalul momentului. „Îmi cer scuze, nu se va mai repeta!”
Mașină care i-a lăsat MASCĂ pe inspectorii de la RAR
Mașină care i-a lăsat MASCĂ pe inspectorii de la RAR
Demența la bătrânețe poate fi prevenită, dacă urmezi 5 sfaturi simple
Demența la bătrânețe poate fi prevenită, dacă urmezi 5 sfaturi simple
Antonia are 3 copii, dar arată demențial. Artista a dezvăluit ce secret de alimentație are
Antonia are 3 copii, dar arată demențial. Artista a dezvăluit ce secret de alimentație are
Liviu Dragnea este DEVASTAT. A ajuns să primească ”alocație” din partea Irinucăi. Fostul LIDER PSD; la sapă de lemn
Liviu Dragnea este DEVASTAT. A ajuns să primească ”alocație” din partea Irinucăi. Fostul LIDER PSD;...
Zodia care te iubeşte necondiţionat. Se îndrăgosteşte pe viaţă
Zodia care te iubeşte necondiţionat. Se îndrăgosteşte pe viaţă
Loteria vaccinării. Numărul de ordine câștigător al marelui premiu în valoare de 100.000 de lei
Loteria vaccinării. Numărul de ordine câștigător al marelui premiu în valoare de 100.000 de lei
BANCUL ZILEI – Fetele de măritat și detaliile picante din dormitor
BANCUL ZILEI – Fetele de măritat și detaliile picante din dormitor
Clipe de coșmar pentru Gabriela Cristea. O ambulanță a venit de urgență acasă la ea pentru cele două fetițe. Ce s-a întâmplat
Clipe de coșmar pentru Gabriela Cristea. O ambulanță a venit de urgență acasă la ea...
Nenorocirea care ne va lovi grav pe toţi! Va fi mai gravă decât pandemia. E fără precedent
Nenorocirea care ne va lovi grav pe toţi! Va fi mai gravă decât pandemia. E...
Au SCHIMBAT ziua pentru trecerea la ORA de IARNĂ în România! Când se întâmplă de fapt
Au SCHIMBAT ziua pentru trecerea la ORA de IARNĂ în România! Când se întâmplă de...
Trecerea la ora de iarnă. Au fost schimbate zilele, atenție! Nu mai e valabil ce știam
Trecerea la ora de iarnă. Au fost schimbate zilele, atenție! Nu mai e valabil ce...
Raed Arafat spune adevărul: Oamenii au fost păcăliți. Toți românii trebuie să știe
Raed Arafat spune adevărul: Oamenii au fost păcăliți. Toți românii trebuie să știe
Atenție, părinți! Trei băieți, răpiți prin intermediul unui joc de tip „Fortnite”
Atenție, părinți! Trei băieți, răpiți prin intermediul unui joc de tip „Fortnite”
Anamaria Prodan, mesaj nimicitor pentru Reghe: “Dacă m-aş fi căsătorit cu acest bărbat, el ar fi devenit prim-ministru”
Anamaria Prodan, mesaj nimicitor pentru Reghe: “Dacă m-aş fi căsătorit cu acest bărbat, el ar...
Din Anglia până în Italia şi de-a lungul Nilului. Înconjurul lumii noaptea, într-un video viral
Din Anglia până în Italia şi de-a lungul Nilului. Înconjurul lumii noaptea, într-un video viral
Liviu Vârciu, reacție nervoasă după botezul fiului său: „Am rămas dator! Zgârciților!”
Liviu Vârciu, reacție nervoasă după botezul fiului său: „Am rămas dator! Zgârciților!”
Incident grav cu Vladimir Putin și o jurnalistă americană: „O femeie frumoasă, drăguță...”
Incident grav cu Vladimir Putin și o jurnalistă americană: „O femeie frumoasă, drăguță...”
Certificatul verde, OBLIGATORIU în România!  Cine a făcut anunțul!
Certificatul verde, OBLIGATORIU în România! Cine a făcut anunțul!
„Încă o familie pe care o strici, c***ă!
„Încă o familie pe care o strici, c***ă!" Scandalul momentului în fotbal! Ruptură totală în...
Vlăduța Lupău nu s-a putut abține! Ce a spus imediat după ce a ascultat noua melodie Lino feat. Jador – Bate Tarabana
Vlăduța Lupău nu s-a putut abține! Ce a spus imediat după ce a ascultat noua...
Cine este si cum arata sotia lui Tibi Clenci! Ce fotografii a dezvaluit juratul Bravo, ai stil! 2021 in legatura cu cea pe care o iubeste de peste 23 de ani
Cine este si cum arata sotia lui Tibi Clenci! Ce fotografii a dezvaluit juratul Bravo,...
Plouă cu bani de la Guvern pentru români: Vezi aici cum poţi câştiga până la 2 milioane de lei fără să faci nimic
Plouă cu bani de la Guvern pentru români: Vezi aici cum poţi câştiga până la...
Pâinea noastră (scumpă) cea de toate zilele? România, producţie record de grâu în 2021
Pâinea noastră (scumpă) cea de toate zilele? România, producţie record de grâu în 2021
Iubita gravidă a lui Reghe, atac la adresat unui reporter! A spus tot despre viol
Iubita gravidă a lui Reghe, atac la adresat unui reporter! A spus tot despre viol
Gabriela Cristea este în pragul SĂRĂCIEI!? Câți bani câștigă acum
Gabriela Cristea este în pragul SĂRĂCIEI!? Câți bani câștigă acum
Cât costă un litru de benzină la Predeal! Turiștii au crezut că nu văd bine!
Cât costă un litru de benzină la Predeal! Turiștii au crezut că nu văd bine!