Home » Stiri » Horoscop săptămânal 24-30 septembrie 2018. Berbecii fac schimbări radicale în viața personală

Horoscop săptămânal 24-30 septembrie 2018. Berbecii fac schimbări radicale în viața personală

De: Cancan 20/09/2018 | 10:43
Horoscop săptămânal 24-30 septembrie 2018. Berbecii fac schimbări radicale în viața personală
Horoscop săptămânal 24-30 septembrie 2018, zodia Berbec

Cancan îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 24-30 septembrie 2018, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru perioada 24-30 septembrie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în săptămâna 24-30 septembrie 2018 se numără și cea a Berbecilor care fac schimbări radicale în viața personală.

Săptămâna 24-30 septembrie 2018 este marcată de două evenimente astrologice importante. Primul aspect este Luna Plină din data de 25 septembrie, care se formează în zodia Berbec și care este un moment al culegerii roadelor, un moment în care o etapă se încheie pentru a se deschide alta. Al doilea eveniment astrologic important se petrece întocmai în ultima zi a lunii septembrie și este reprezentat de reintrarea în mers direct a planetei Pluto, planeta transformărilor, prin zodia Capricorn, după o retrogradare începută în luna aprilie a acestui an.

Horoscop săptămânal Berbec: 24-30 septembrie 2018

Luna Plină se formează întocmai în semnul lor, pe casa personalității, iar cei născuți în zodia Berbec vor avea acum ocazia să încheie o etapă importantă în plan personal, o etapă pe care au început-o undeva în primăvara acestui an. Astfel, de la nativ la nativ, această etapă poate fi diferită, însă cu impact puternic asupra personalității sale, asupra deciziilor și a modului de a privi viața. Pentru unii nativi, această săptămână va fi resimțită ca o descătușare și este posibil ca mulți dintre Berbeci să fi simțit această nevoie de a o încheia cu mult timp înainte, însă abia acum vor avea curajul necesar.

Horoscop săptămânal Taur: 24-30 septembrie 2018

Luna Plină se formează pe casa subconștientului și este un moment foarte important pentru cei născuți în zodia Taur având în vedere contextul astrologic general, mai exact faptul că planeta Uranus, planeta marilor schimbări, se află în semnul lor și întocmai asta le cere, schimbarea mentalității, a ideilor și a principiilor care-i țin în loc și nu-i lasă să evolueze. Săptămâna aceasta, chiar dacă nativii se retrag să analizeze și să mediteze, vor simți o putere interioară care-i va ajuta să se debaraseze de toate schemele vechi care le-au blocat modul de acțiune, cel puțin din primăvară și până acum. Pe de altă parte, li se cere mai multă atenție și grijă cu privire la starea sănătății. Recomandarea este fără excese, fără stres și mai multă odihnă.

Horoscop săptămânal Gemeni: 24-30 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Gemeni vor avea parte de un moment de cumpănă în ceea ce privește relația cu prietenii, însă Luna Plină formată în acest sector le va aduce puterea necesară să pună punct acelor relații care nu-i mai reprezintă și, totdată, le aduce numeroase ocazii să cunoască oameni noi alături de care să-și facă planuri de viitor. Este momentul să culeagă roadele unui proiect, posibil chiar demarat în această primăvară, și să privească cu încredere și curaj noile opțiuni care se deschid în fața lor.

Citește și: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna septembrie 2018

Horoscop săptămânal Rac: 24-30 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Rac își vor concentra toată atenția asupra sectorului profesional, unde Luna Plină le aduce culegerea roadelor din activitatea depusă în ultima perioadă. Nativii se vor bucura de recunoașterea meritelor, de aprecierea șefilor și a colegilor și nu este exclus să fie propuși spre avansare. Unii nativi s-ar putea lăsa tentați de o propunere de colaborare venită din partea unei persoane care le urmărește de ceva vreme traiectoria și ar putea chiar să-și schimbe locul de muncă cu unul mai bun.

Horoscop săptămânal Leu: 24-30 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Leu care au de dat examene, care studiază sau fac cursuri de perfecționare vor avea ocazia să se bucure de oportunitățile oferite de Luna Plină și să încheie cu succes aceste etape. Pe de altă parte, este foarte probabil să plece într-o călătorie dincolo de granițele țării, sau cel puțin la distanță de domiciliul lor, și să cunoască persoane care să le schimbe viața, de care, de exemplu, să se îndrăgostească și cu care să înceapă o relație. Pe de altă parte, în sectorul profesional, cei care obțin o diplomă acum se pot aștepta la avansare.

Horoscop săptămânal Fecioară: 24-30 septembrie 2018

Pentru cei născuți în zodia Fecioară se crează un context astrologic excepțional cu privire la partea financiară. Nativii au ocazia în această săptămână să primească o sumă de bani dintr-un proiect, dintr-o colaborare, și, totodată, își pot negocia cu încredere salariul, șansele de a obține o mărire fiind foarte mari. Nu este exclus, pentru cei care se află într-un astfel de context, să intre în posesia unei moșteniri sau să primească bani de la sau prin intermediul partenerului de cuplu.

Horoscop săptămânal Balanță: 24-30 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Balanță își concentrează atenția asupra relației de cuplu, sector unde Luna Plină cere încheierea unei etape pentru acei nativi care nu sunt mulțumiți de partenerul de viață. Pe de altă parte, contextul astrologic cere culegerea roadelor în cuplu, prin urmare, acolo unde totul merge ca pe roate, poate aduce o cerere în căsătorie. De asemenea, nativii Balanță pot primi recompense în sectorul profesional, mai exact în zona partenerială, de afaceri, unde un proiect se poate încheia și aceștia își pot lua partea.

Citește și: Cele mai pesimiste zodii în dragoste. Vezi dacă te numeri printre ele

Horoscop săptămânal Scorpion: 24-30 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Scorpion care-și doresc schimbarea locului de muncă sunt favorizați de Luna Plină să facă acest pas, mai exact să încheie socotelile la actualul job și să înceapă unul nou. Nativii pot primi o remunerație, un bonus pentru munca depusă în ultimul timp sau pot constata că un proiect început în primăvara acestui an va da roade. Pe de altă parte, cei care se confruntă cu probleme de sănătate au acum ocazia să descopere un tratament adecvat care să-i repună pe picioare și sunt sfătuiți să-l urmeze întocmai.

Horoscop săptămânal Săgetător: 24-30 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Săgetător trebuie să aibă mai multă grijă de propria lor poveste de dragoste dacă-și doresc să meargă în continuare alături de același partener. În anumite cazuri, Luna Plină poate aduce încheierea unei relații, cu atât mai mult cu cât nativii sunt nemulțumiți de evoluția acesteia. Cei care au avut o relație clandestină, au acum ocazia să o oficializeze. Pe de altă parte, cei care au copiii ar putea trece la alt nivel și ar putea observa o îmbunătățire a relației cu aceștia.

Horoscop săptămânal Capricorn: 24-30 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Capricorn au ocazia în această săptămână să încheie o etapă legată de locuință și să culeagă roadele unor demersuri întreprinse în acest sens. Nativii sunt susținuți de Luna Plină să se mute într-o casă nouă, pot să închirieze, să vândă, să cumpere sau chiar să-și renoveze locuința. Pe de altă parte, contextul astral poate aduce o încheiere a relațiilor cu unii membri ai familiei și chiar părăsirea domiciliului, însă, de la caz la caz, și reciproca poate fi valabilă, aspect care se traduce printr-o împăcare și o reîntoarcere acasă. Pluto revenit în mers direct prin semnul lor, le va aduce nativilor Capricorn dorința de a ieși în față la locul de muncă, de a se face remarcați și vor da dovadă de inteligență, creativitate, dinamism și inițiativă.

Horoscop săptămânal Vărsător: 24-30 septembrie 2018

Celor născuți în zodia Vărsător care și-au dat tot interesul la locul de muncă, au participat la cursuri de perfecționare și au reușit să acumuleze cunoștințe solide în domeniu, Luna Plină le poate aduce o avansare în carieră. Contextul astral favorizează nativii care studiază și susțin examene, teste, interviuri de angajare. Pe de altă parte, este momentul să reanalizeze relația cu unele rude și acolo unde nu sunt mulțumiți de rezultat, să facă o schimbare, chiar dacă acest lucru înseamnă încheierea unei relații.

Citește și: Astea sunt zodiile care în anul 2018 duc la bun sfârșit tot ce-și propun!

Horoscop săptămânal Pești: 24-30 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Pești au parte de o săptămână cu vești bune legate de sectorul financiar. Luna Plină le aduce ocazia de a culege roadele unui proiect demarat, cel mai probabil, în această primăvară. Totodată, nativii vor reuși să recupereze niște sume de bani pe care le credeau pierdute, iar tranzacțiile financiare întreprinse acum se vor bucura de succes. Este momentul să pună niște bani deoparte, poate cgiar să-și deschidă un cont de economii.

Parteneri
Bombă! Cine este bărbatul care a plătit 80.000 de euro pentru o partidă de amor cu Daniela Crudu
Bombă! Cine este bărbatul care a plătit 80.000 de euro pentru o partidă de amor...
ALERTA ALIMENTARĂ! Reprezentantii Carrefour roagă clienții să se întoarcă URGENT la case dacă au cumpărat acest produs și să nu îl consume
ALERTA ALIMENTARĂ! Reprezentantii Carrefour roagă clienții să se întoarcă URGENT la case dacă au cumpărat...
Clipe de panică la Survivor România. A început să sângereze la Consiliul de eliminare
Clipe de panică la Survivor România. A început să sângereze la Consiliul de eliminare
FOTO. Sorana Cîrstea a eclipsat până și Turnul Eiffel! Apariție wow la Paris a iubitei lui Ion Țiriac jr.
FOTO. Sorana Cîrstea a eclipsat până și Turnul Eiffel! Apariție wow la Paris a iubitei...
BOMBĂ! Cine vor fi naşii la nunta Simonei Halep. Darul va porni de la 300 de euro
BOMBĂ! Cine vor fi naşii la nunta Simonei Halep. Darul va porni de la 300...
ATENȚIE la brânza falsă din piață!  Ce trebuie să se întâmple cu telemeaua după ce o pui în apă
ATENȚIE la brânza falsă din piață! Ce trebuie să se întâmple cu telemeaua după ce...
Irina Tănase face dezvăluiri șocante despre celula în care stă Liviu Dragnea
Irina Tănase face dezvăluiri șocante despre celula în care stă Liviu Dragnea
Elementul-cheie din dosarul execuției de la Arad. Descoperirea șocantă făcută de anchetatori la mașina milionarului
Elementul-cheie din dosarul execuției de la Arad. Descoperirea șocantă făcută de anchetatori la mașina milionarului
SCANDALOS! Actrița de filme pentru adulți cere despăgubiri de 5 milioane de dolari. Ce i s-a întâmplat în timp ce întreținea relații intime pe platoul de filmare:
SCANDALOS! Actrița de filme pentru adulți cere despăgubiri de 5 milioane de dolari. Ce i...
„Scutul” natural împotriva ţânţarilor. Top 11 plante care alungă ţânţarii din casă
„Scutul” natural împotriva ţânţarilor. Top 11 plante care alungă ţânţarii din casă
A dat radarul „peste cap” în localitate! Polițiștii au rămas perplecși când au văzut cine era la volan
A dat radarul „peste cap” în localitate! Polițiștii au rămas perplecși când au văzut cine...
"Moartea ne bate la ușă!" MOLIMA cumplită care tocmai a lovit sute de mii de...
Bomba din filmele pentru adulți. Theo Rose a făcut marea dezvăluire
Bomba din filmele pentru adulți. Theo Rose a făcut marea dezvăluire
Pepe aruncă bomba după divorţul de Raluca Pastramă: ”Mă însor din nou”
Pepe aruncă bomba după divorţul de Raluca Pastramă: ”Mă însor din nou”
Imagini cu ultimele momente din viața fetiței de 3 ani, din Constanța, care a fost sfâșiată de animalele sălbatice
Imagini cu ultimele momente din viața fetiței de 3 ani, din Constanța, care a fost...
Cine este Christian Eriksen, jucătorul căzut secerat la EURO 2020
Cine este Christian Eriksen, jucătorul căzut secerat la EURO 2020
Cu ce se ocupă Marguerita în timp ce fratele său are mari probleme cu drogurile
Cu ce se ocupă Marguerita în timp ce fratele său are mari probleme cu drogurile
BANCUL ZILEI – Amantul soției vrea o mărire
BANCUL ZILEI – Amantul soției vrea o mărire
Cum a reacționat Kate când a fost întrebată de fiica lui Meghan și a lui Harry. Răspunsul mătușii e de milioane
Cum a reacționat Kate când a fost întrebată de fiica lui Meghan și a lui...
Aceste mașini vor fi INTERZISE! Lovitură pentru milioane de români
Aceste mașini vor fi INTERZISE! Lovitură pentru milioane de români
UPDATE. Ultimele informații despre Christian Eriksen. Momente dramatice la EURO 2020
UPDATE. Ultimele informații despre Christian Eriksen. Momente dramatice la EURO 2020
Cererea României de extrădare pe omului de afaceri Puiu Popoviciu, respinsă! Exclusiv
Cererea României de extrădare pe omului de afaceri Puiu Popoviciu, respinsă! Exclusiv
Şefii serviciilor secrete le cer cetăţenilor să NU cumpere telefoane de la o marcă de top. Iată motivul
Şefii serviciilor secrete le cer cetăţenilor să NU cumpere telefoane de la o marcă de...
Horoscop 13 iunie 2021. Zodia care are probleme în familie, cineva va suferi
Horoscop 13 iunie 2021. Zodia care are probleme în familie, cineva va suferi
Un comandat român decedat de două luni este blocat la bordul propriei nave într-un port chinez. Familia nu-i poate repatria trupul neînsufleţit. Autorităţile chineze vor să-i facă înmormântarea pe mare
Un comandat român decedat de două luni este blocat la bordul propriei nave într-un port...
EURO 2020 Turcia – Italia – LIVE
EURO 2020 Turcia – Italia – LIVE
Pepe a trecut peste divorțul cu Raluca Pastramă. Artistul s-a sărutat în văzul tuturor cu noua cucerire
Pepe a trecut peste divorțul cu Raluca Pastramă. Artistul s-a sărutat în văzul tuturor cu...
Kanye West a și uitat-o pe Kim Kardashian. Este uluitor cui i-a furat iubita!
Kanye West a și uitat-o pe Kim Kardashian. Este uluitor cui i-a furat iubita!
FOTO. Otniela, fosta vedetă de la PRO TV, apariție incendiară pe plajă! Și-a arătat complet corpul în costum de baie
FOTO. Otniela, fosta vedetă de la PRO TV, apariție incendiară pe plajă! Și-a arătat complet...
Ne facem de râs în toată Europa! Imaginile de la București fac încojurul lumii. Național Arena, inundată înaintea meciului
Ne facem de râs în toată Europa! Imaginile de la București fac încojurul lumii. Național...
Pe asta chiar n-o mai făcuse: Corina Bud, fotografiată în bikini cu vedere la… tot! Reacția fanilor: „Îți place dezbrăcată
Pe asta chiar n-o mai făcuse: Corina Bud, fotografiată în bikini cu vedere la… tot!...
SURVIVOR ROMANIA 2021. Zanni o acuza pe Elena Marin de prefacatorie pentru a castiga publicul de partea ei: "M-am uitat la ea si nu ii curgea sange din nas, s-a zgarmanit!" REACTIA NEASTEPTATA a  lui Stefan Ciuculescu la toata faza
SURVIVOR ROMANIA 2021. Zanni o acuza pe Elena Marin de prefacatorie pentru a castiga publicul...
De ce se prăbuşesc criptomonedele în weekened
De ce se prăbuşesc criptomonedele în weekened
Cum arată maşina care sperie piaţa auto mondială, şi de care se tem chiar şi constructorii de maşini electrice - GALERIE FOTO
Cum arată maşina care sperie piaţa auto mondială, şi de care se tem chiar şi...
Ana Porgras, mesaj neașteptat pentru Zanni. Ce i-a transmis fosta concurentă de la Survivor România:
Ana Porgras, mesaj neașteptat pentru Zanni. Ce i-a transmis fosta concurentă de la Survivor România:...
Imagini îngrijorătoare! Tudor Chirilă, cu bagajele pe stradă
Imagini îngrijorătoare! Tudor Chirilă, cu bagajele pe stradă
Ultima oră! A făcut infarct în urma rapelului cu vaccinul Pfizer!
Ultima oră! A făcut infarct în urma rapelului cu vaccinul Pfizer!
Și-a comandat o mașină pe un site chinezesc și iată ce a primit
Și-a comandat o mașină pe un site chinezesc și iată ce a primit