Home » Horoscop » Horoscop săptămânal 25 – 31 martie 2019. Fecioarele pot fi cerute în căsătorie

Horoscop săptămânal 25 – 31 martie 2019. Fecioarele pot fi cerute în căsătorie

De: Cancan 21/03/2019 | 18:50
Horoscop săptămânal 25 – 31 martie 2019. Fecioarele pot fi cerute în căsătorie
Horoscop săptămânal 25 – 31 martie 2019. Fecioarele pot fi cerute în căsătorie

Cancan îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 25 – 31 martie 2019, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru perioada 25 – 31 martie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în 25 – 31 martie 2019 se numără și cea a Fecioarelor care pot fi cerute în căsătorie sau își pot oficializa relația.

Săptămâna 25 – 31 martie 2019 este marcată de două evenimente astrologice importante. Primul eveniment marcant este tranzitul lui Venus, planeta iubirii, a armoniei și a micilor beneficii, care va intra în zodia Pești în seara zilei de 26 martie 2019, iar al doilea eveniment mult așteptat este ieșirea din retrogradare a lui Mercur, planeta comunicării, a tranzacțiilor și a negocierilor. Mai exact, din data de 28 martie 2019, Mercur își va relua mersul direct prin zodia Pești. De asemenea, în ultima zi a lunii martie, Marte, planeta acțiunii și a războiului, își va începe tranzitul prin zodia Gemeni. Un aspect armonios care se va perfecta la mijlocul săptămânii va fi sextilul format între Venus în Pești și Uranus din Taur, aspect care va aduce echilibru în viața noastră, în plan financiar, dar mai ales relațional.

Săptămâna 25 – 31 martie 2019 va fi o perioadă în care ne vom manifesta mai abitir gelozia, posesivitatea și dorința de a-l controla pe cel de lângă noi, dar care ne va determina și să spunem tot ceea ce nu am spus până acum. Fără îndoială vom deveni mai comunicativi, însă tendința generală va fi de a spune lucrurilor pe nume

Horoscop săptămânal Berbec: 25 – 31 martie 2019

Cei născuți în zodia Berbec vor răsufla ușurați odată cu ieșirea lui Mercur din retrogradare din sectorul subconștientului, același sector care definește și bolile lungi și care acum se va bucura de influența pozitivă a Micului Benefic. Nativii vor reintra în armonie cu ei înșiși, își vor reașeza gândurile și vor scăpa de frământările sufletești. În plus, Marte, guvernatorul lor le va favoriza plecarea într-o călătorie alături de persoana iubită. Vești bune vor veni și din zona financiară și profesională, iar la mijlocul săptămânii li se cere mai multă atenție acordată sănătății. Ar fi ideal ca nativii să se odihnească mai mult și să nu se suprasolicite la locul de muncă.

Horoscop săptămânal Taur: 25 – 31 martie 2019

Cei născuți în zodia Taur scapă de problemele financiare cu care s-au confruntat în ultima perioadă mai ales ca urmare a cheltuielilor neașteptate pe care le-au avut de făcut. În plus, nativii vor descoperi oportunități noi de câștig, vor semna parteneriate și vor demara colaborări de viitor. Li se cere să aștepte totuși (sau cel puțin să fie mai prudenți prudenți) să se încheie tranzitul lui Mercur retrograd prin zodia Pești. Intrarea planetei Venus, întocmai guvernatoarea lor, în sectorul prietenilor va aduce șansa nu doar de a-și îmbunătăți relația cu persoanele din anturaj, dar și de a lega noi relații de prietenie. Tot acum este activată și axa relațională, iar comunicarea cu persoana iubită se va îmbunătăți. Nu este exclus ca cei singuri să transforme o relație de prietenie într-una de dragoste. Către finele săptămânii vor simți nevoia de a se retrage departe de agitație pentru a se relaxa și nu este exclus să plece într-o minivacanță.

Horoscop săptămânal Gemeni: 25 – 31 martie 2019

Cei născuți în zodia Gemeni vor observa că se vor simți din ce în ce mai bine în această săptămână, odată cu ieșirea din retrogradare a lui Mercur, planeta care-i guvernează, și care le-a adus haos în gândire și frământări de natură profesională (și nu numai). Cu Venus în tranzit pe casa carierei, nativii vor avea șanse de afirmare, se vor face remarcați la locul de muncă și cei mai norocoși dintre ei vor primi o avansare în funcție, o promovare. Când Marte va intra în semnul lor, nativii Gemeni vor deveni mult mai determinați să-și atingă scopurile, mai energici și mai curajoși și, totodată, mai îndreptați către partener, către susținerea intereselor acestuia. Către finele săptămânii se conturează momente frumoase în sânul familiei.

Horoscop săptămânal Rac: 25 – 31 martie 2019

Cei născuți în zodia Rac vor avea ocazia să obțină niște aprobări în această perioadă, să semneze niște acte, să primească niște avizări. Nativii vor fi susținuți de Venus în procesul de învățare și nu este exclus chiar să înceapă un curs de perfecționare profesională, cu atât mai mult cu cât sunt susținuți și de tranzitul Soarelui intrat în zodia Berbec. Totodată, vor observa că totul li se va reașeza în minte, iar unele valori morale, principii și concepții de viață vor deveni mult mai clare. Marte va tranzita casa subconștientului și nativii se vor confrunta cu frământări interioare, însă vor avea și energia interioară necesară pentru a le rezolva. Zona de sănătate va fi ușor încercată și nativii se pot confrunta cu afecțiuni în zona capului, dar și răceli sau viroze respiratorii, prin urmare li se cere să-și întărească din timp imunitatea și să se odihnească mai mult. Se cere mai multă prudență în zona financiară, deoarece, în special în weekend, tendința va fi de a cheltui nesăbuit.

Horoscop săptămânal Leu: 25 – 31 martie 2019

Cei născuți în zodia Leu vor avea șansa de a-și redresa parțial situația financiară ca urmare a susținerii pe care o vor primi de la Venus în tranzit pe casa banilor deținuți împreună cu partenerii de afaceri sau cu partenerul de viață. Totodată, revenirea în mers direct a lui Mercur va dizolva conflictele de natură financiară pe care le-au avut până acum și chiar ar putea favoriza intrarea în posesie a unei moșteniri, a unui bun de patrimoniu, uneori obținut în urma unui partaj, în urma unui proces. Avantajele materiale neașteptate nu vor întârzia să apară. Dacă în zona intimității nativii vor reuși să reaprindă flacăra în cuplu, nu același context benefic se va crea și în ceea ce privește sănătatea, capitol la care se cere prudență și evitarea intervențiilor chirurgicale.

Horoscop săptămânal Fecioară: 25 – 31 martie 2019

Cei născuți în zodia Fecioară vor avea parte de tumult în zona relațională, indiferent că vorbim de persoana iubită sau de colaboratori și asociați și nu este exclus ca unele legături să se rupă în primele zile ale săptămânii. Aspectul se va ameliora odată ce Mercur își va reveni în mers direct, iar Venus va intra în zodia Pești și va patrona casa mariajului și a parteneriatelor de afaceri. Cei singuri vor avea șanse să cunoască persoane cu care să înceapă în viitorul apropiat o nouă poveste de dragoste, iar aceste persoane pot fi cunoscute inclusiv prin intermediul proiectelor profesionale pe care le au în desfășurare. Cei care se află în relații de lungă durată ar putea fi ceruți în căsătorie acum sau și-ar putea recunoaște în mod public relația. Moment favorabil pentru semnarea de noi și avantajoase parteneriate profesionale. Marte își începe tranzitul pe casa carierei și nativii vor fi extrem de determinați să-și atingă obiectivele profesionale, să se afirme și energia și-o vor canaliza pentru a se face remarcați la locul de muncă și în afaceri.

Horoscop săptămânal Balanță: 25 – 31 martie 2019

Cei născuți în zodia Balanță vor reuși să reaștearnă armonia la locul de muncă și în relațiile cu colegii și superiorii odată cu încheierea retrogradării planetei Mercur. Totodată, Venus, întocmai guvernatoarea lor, în tranzit pe același sector al muncii le va aduce numeroase oportunități de afirmare, iar nativii vor reuși să-și îndeplinească cu mai multă ușurință sarcinile avute. O îmbunătățire remarcabilă vor simți în zona sănătății, iar cei care s-au confruntat cu afecțiuni vor afla acum cele mai bune tratamente și vor reuși să se vindece. Posibile conflicte și neînțelegeri pot apărea în familie, cu precădere reproșuri din partea părinților sau a partenerului de viațăMarte va activa casa studiilor și a călătoriilor, prin urmare în aceste sectoare vor avea parte de multă acțiune.

Horoscop săptămânal Scorpion: 25 – 31 martie 2019

Cei născuți în zodia Scorpion vor avea parte de o săptămână benefică relației sentimentale. Mercur reintrat în mers direct alături de Venus în tranzit pe casa iubirii vor reuși să reaștearnă armonia în cuplu, iar celor singuri le va aduce o nouă poveste de dragoste. Cu toate acestea, se cere prudență, nativii nu trebuie să se arate prea îndrăgostiți și nici să se lase cuceriți cu prea multă ușurință deoarece pot apărea răsturnări de situație favorizate de tranzitul lui Uranus care a intrat în zodia Taur pentru următorii 7 ani. Marte va aduce probleme de sănătate, dar nativii nu trebuie să se sperie deoarece planeta acțiunii le este și guvernator secundar, prin urmare cu odihnă, alimentație sănătoasă și imunizarea organismului vor reuți să facă față cu brio tranzitului. Atenție la conflictele care pot apărea la locul de muncă și care pot degenera în adevărate războaie. Unii nativi vor fugi de responsabilități și sarcini acaparante pentru a petrece mai mult timp în compania persoanei iubite.

Horoscop săptămânal Săgetător: 25 – 31 martie 2019

Cei născuți în zodia Săgetător vor reuși să reaștearnă armonia în sânul familiei și chiar să se împace cu rudele cu care până acum s-au aflat în conflict, aspecte favorizate de revenirea în mers direct a planetei Mercur, dar și de tranzitul lui Venus. Tot acum, nativii care și-au dorit să vândă, să cumpere, să închitrieze o locuință vor reuși să-și vadă visul îndeplinit. Moment favorabil pentru tranzacții și investiții imobiliare. Unii nativi își pot mări familia, ceea ce înseamnă venirea pe lume a unui copil, iar alții pot fi ceruți în căsătorie sau pot face o cerere în căsătorie, aspecte pe care le va susține puternic Marte în tranzit prin zodia Gemeni. Tot Marte poate aduce neînțelegeri trecătoare în cuplu, dialoguri în contradictoriu, iar situația va fi cu atât mai mult impactantă în zona parteneriatelor de afaceri.

Horoscop săptămânal Capricorn: 25 – 31 martie 2019

Cei născuți în zodia Capricorn își pot face planuri de vacanță, pot pleca într-o scurtă călătorie în care să rezolve niște chestiuni administrative, financiare pe care le-au tot amânat până acum. Mercur revenit în mers direct alături de Venus poate favoriza începerea unor cursuri (de dezvoltare profesională sau personală), mai ales că nativii pot fi mai atrași de studiu decât de obicei. În această perioadă pot primi o sumă de bani, posibil o returnare a unei datorii mai vechi, însă nu este exclus nici să fie tentați să facă niște cheltuieli inutile. Marte va tranzita casa muncii și a sănătății, iar Capricornii vor fi mai determinați ca niciodată să-și finalizeze proiectele profesionale, iar energia de care vor da dovadă la locul de muncă îi va ajuta să-și îndeplinească la timp și în mod conștiincios sarcinile avute. În zona sănătății se cere mai multă atenție, mai multă odihnă și evitarea suprasolicitării.

Horoscop săptămânal Vărsător: 25 – 31 martie 2019

Cei născuți în zodia Vărsător se bucură de intrarea lui Venus în zona financiară. Micul Benefic va aduce oportunități de a-și îmbunătăți veniturile și va debloca fondurile în cazul nativilor care au de făcut o investiție. Cei care au nevoie de un credit, de un împrumut îl pot obține în această perioadă cu mai multă ușurință. De asemenea, cineva le poate returna o datorie mai veche și nesperată. Se cere mai multă atenție la călătorii, la deplasările întreprinse în această perioadă. Marte va aduce acțiune în sectorul sentimental, iar Vărsătorii se pot simți mai atrași ca niciodată de persona iubită și vor căuta să petreacă cât mai mult timp în compania acesteia. Atenție, totuși, la conflictele care pot lua naștere din nimicuri și la tendința de a se aventura în relații extraconjugale!

Horoscop săptămânal Pești: 25 – 31 martie 2019

Cei născuți în zodia Pești vor trăi pe finele retrogradării lui Mercur în semnul lor un tumult interior. Nativii pot fi confuzi cu privire la niște principii de viață sau cu privire la relația de cuplu, la relația cu cei din jur. Totul însă se va dizolva odată cu intrarea lui Venus în zodia lor. Planeta armoniei și a iubirii va aduce vindecare emoțională și sentimentală. Nativii care s-au despărțit recent de un partener vor reuși să-și vindece rănile, iar cei singuri vor avea marea ocazie, după o perioadă de reevaluări în acest segment de viață, să înceapă o frumoasă poveste de dragoste. Tranzitul lui Marte va favoriza nativii să se preocupe mai mult de locuință, să facă schimbări, renovări și reamenajări în casă. De asemenea, nu este exclus să-și schimbe domiciliul și chiar să se mute cu persoana iubită. Atenție la zona financiară! Nu este recomandat ca nativii să dea bani cu împrumut în această perioadă și nici să exagereze cu cheltuielile!

 

Tags:
Parteneri
N-au dat bani la botez! Ce i-au rugat Gina și Smiley pe invitați să aducă la botezul micuței Josephine
N-au dat bani la botez! Ce i-au rugat Gina și Smiley pe invitați să aducă...
Feli își dorește să adopte un copil! Cântăreața e decisă. “Este una din misiunile mele pe acest pământ”
Feli își dorește să adopte un copil! Cântăreața e decisă. “Este una din misiunile mele...
Cabral a comis-o și șefii de la PRO TV sigur se vor enerva. Ce a putut spune despre Denise Rifai
Cabral a comis-o și șefii de la PRO TV sigur se vor enerva. Ce a...
FOTO. Mihaela Rădulescu, apariție interzisă! O rochie transparentă, prin care s-a văzut prea mult
FOTO. Mihaela Rădulescu, apariție interzisă! O rochie transparentă, prin care s-a văzut prea mult
VIDEO | Moment ULUITOR în direct. Vedeta TV n-a realizat că nu poartă lenjerie intimă
VIDEO | Moment ULUITOR în direct. Vedeta TV n-a realizat că nu poartă lenjerie intimă
Răcoare în casă fără aer condiţionat. Cum scapi de caniculă
Răcoare în casă fără aer condiţionat. Cum scapi de caniculă
Surpriză mare în audiențele TV din România. Ce s-a întâmplat cu emisiunea La Măruță de la Pro TV, în ziua în care prezentatorul a lipsit
Surpriză mare în audiențele TV din România. Ce s-a întâmplat cu emisiunea La Măruță de...
Gabriela Firea nu se mai ascunde! A dezvăluit că încă poartă inelul de logodnă de la primul soț. S-a recăsătorit la opt luni de la deces cu Florentin Pandele
Gabriela Firea nu se mai ascunde! A dezvăluit că încă poartă inelul de logodnă de...
Alex Velea, încă un atac la adresa lui Cătălin Măruță! Andra a fost și ea vizată! Ce-a putut să spună despre artistă: „Nu-i zici tu, mă, lu’ nevastă-ta că e…”
Alex Velea, încă un atac la adresa lui Cătălin Măruță! Andra a fost și ea...
Ce se întâmplă dacă iei antiinflamatoare prea des. Ai putea ajunge să ai nevoie de transplant
Ce se întâmplă dacă iei antiinflamatoare prea des. Ai putea ajunge să ai nevoie de...
Știrea momentului: Vaccinul Pfizer provoacă o boală rară de sânge
Știrea momentului: Vaccinul Pfizer provoacă o boală rară de sânge
Horoscop joi, 24 iunie! Zodia care se enervează din orice. Graba o conduce la greşeli mari
Horoscop joi, 24 iunie! Zodia care se enervează din orice. Graba o conduce la greşeli...
Prințul William a umilit-o crunt pe Meghan Markle! Lovitură imensă. Ce i-a făcut?
Prințul William a umilit-o crunt pe Meghan Markle! Lovitură imensă. Ce i-a făcut?
Horoscop SPECIAL pentru joi! E mare PERICOL DE CONFLICTE pentru aceşti nativi. Atenţie mare!
Horoscop SPECIAL pentru joi! E mare PERICOL DE CONFLICTE pentru aceşti nativi. Atenţie mare!
Vibraţia Zilei, 24 iunie. Ziua în care visele se îndeplinesc
Vibraţia Zilei, 24 iunie. Ziua în care visele se îndeplinesc
Reghe a plănuit divorțul de Anamaria Prodan! Cearta cu Gigi Becali a umplut paharul
Reghe a plănuit divorțul de Anamaria Prodan! Cearta cu Gigi Becali a umplut paharul
BANCUL ZILEI – Amor nebun cu vecina, din răzbunare!
BANCUL ZILEI – Amor nebun cu vecina, din răzbunare!
Ups! Antonia, într-un slip minuscul. Ce s-a văzut? Fanii au taxat-o imediat pe artistă: Ar fi putut acoperi mai mult”
Ups! Antonia, într-un slip minuscul. Ce s-a văzut? Fanii au taxat-o imediat pe artistă: Ar...
UNGURII uimesc absolut pe toată lumea! Decizia luată la Budapesta este absolut fabuloasă
UNGURII uimesc absolut pe toată lumea! Decizia luată la Budapesta este absolut fabuloasă
Varianta Delta a coronavirusului explodează în Europa. A doua doză de vaccin este crucială
Varianta Delta a coronavirusului explodează în Europa. A doua doză de vaccin este crucială
Șoc în showbiz: Are CANCER în stare avansată! Vestea care i-a îndurerat pe fani
Șoc în showbiz: Are CANCER în stare avansată! Vestea care i-a îndurerat pe fani
Dacă ai această marcă TV, ai face bine să o returnezi. E uluitor ce se întâmplă în fundal, fără acordul tău
Dacă ai această marcă TV, ai face bine să o returnezi. E uluitor ce se...
Vești bune pentru Florin Piersic! Cine se întoarce în România, la 35 de ani după ce l-a părăsit (exclusiv)
Vești bune pentru Florin Piersic! Cine se întoarce în România, la 35 de ani după...
Bărbatul care a atacat un şofer cu o crosă de golf va fi cercetat în libertate
Bărbatul care a atacat un şofer cu o crosă de golf va fi cercetat în...
Marele absent de la botezul fetiței lui Smiley și a Ginei Pistol! L-au chemat, dar nu a venit, deși sunt prieteni buni!
Marele absent de la botezul fetiței lui Smiley și a Ginei Pistol! L-au chemat, dar...
Fiica lui Michael Jackson, dezvăluire șocantă despre un incident petrecut alături de tatăl ei
Fiica lui Michael Jackson, dezvăluire șocantă despre un incident petrecut alături de tatăl ei
FOTO. Cât de mult a slăbit Oana Roman! Acum vrea să apeleze la operații estetice pentru că arată așa
FOTO. Cât de mult a slăbit Oana Roman! Acum vrea să apeleze la operații estetice...
Bebelusul care a devenit viral imediat dupa nastere! Motivul incredibil pentru care pozele cu el au facut inconjurul lumii
Bebelusul care a devenit viral imediat dupa nastere! Motivul incredibil pentru care pozele cu el...
Antonia s-a dezbrăcat, dar a fost pusă la zid: „Deștept soț, te exploatează! Ești penibilă
Antonia s-a dezbrăcat, dar a fost pusă la zid: „Deștept soț, te exploatează! Ești penibilă"!...
Ebru Șahin, frumoasa actriță din serialul ”Hercai” începe o nouă etapă în cariera sa. Ce va face din toamnă
Ebru Șahin, frumoasa actriță din serialul ”Hercai” începe o nouă etapă în cariera sa. Ce...
Este oficial: 45.000 de lei de la stat să vă schimbaţi maşina. Cum puteţi accesa banii
Este oficial: 45.000 de lei de la stat să vă schimbaţi maşina. Cum puteţi accesa...
Cine este prima femeie din clubul miliardarilor din ţara noastră. Ea a construit de la zero cel mai mare lanţ de farmacii din România, evaluat la peste un miliard de euro
Cine este prima femeie din clubul miliardarilor din ţara noastră. Ea a construit de la...
Anamaria Prodan, ultimul avertisment! „E stop-joc! Dacă am tăcut foarte muți ani...”
Anamaria Prodan, ultimul avertisment! „E stop-joc! Dacă am tăcut foarte muți ani...”
A ajuns POLIȚIA acasă la Anamaria Prodan! Reghe a luat foc din cauza unui bărbat celebru
A ajuns POLIȚIA acasă la Anamaria Prodan! Reghe a luat foc din cauza unui bărbat...
Câți bani face un cerșetor în România în doar 3 ore!  Polițiștii au rămas fără cuvinte! Suma este enormă
Câți bani face un cerșetor în România în doar 3 ore! Polițiștii au rămas fără...
Ce trebuie să faci în momentul în care ești șicanat în trafic. Mișcarea care îi lasă fără replică pe șoferii agresivi
Ce trebuie să faci în momentul în care ești șicanat în trafic. Mișcarea care îi...