Acasă » Horoscop » Horoscop săptămânal 25 – 31 martie 2019. Fecioarele pot fi cerute în căsătorie

Horoscop săptămânal 25 – 31 martie 2019. Fecioarele pot fi cerute în căsătorie

De: Cancan 21/03/2019 | 18:50
Horoscop săptămânal 25 – 31 martie 2019. Fecioarele pot fi cerute în căsătorie
Horoscop săptămânal 25 – 31 martie 2019. Fecioarele pot fi cerute în căsătorie

Cancan îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 25 – 31 martie 2019, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru perioada 25 – 31 martie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în 25 – 31 martie 2019 se numără și cea a Fecioarelor care pot fi cerute în căsătorie sau își pot oficializa relația.

Săptămâna 25 – 31 martie 2019 este marcată de două evenimente astrologice importante. Primul eveniment marcant este tranzitul lui Venus, planeta iubirii, a armoniei și a micilor beneficii, care va intra în zodia Pești în seara zilei de 26 martie 2019, iar al doilea eveniment mult așteptat este ieșirea din retrogradare a lui Mercur, planeta comunicării, a tranzacțiilor și a negocierilor. Mai exact, din data de 28 martie 2019, Mercur își va relua mersul direct prin zodia Pești. De asemenea, în ultima zi a lunii martie, Marte, planeta acțiunii și a războiului, își va începe tranzitul prin zodia Gemeni. Un aspect armonios care se va perfecta la mijlocul săptămânii va fi sextilul format între Venus în Pești și Uranus din Taur, aspect care va aduce echilibru în viața noastră, în plan financiar, dar mai ales relațional.

Săptămâna 25 – 31 martie 2019 va fi o perioadă în care ne vom manifesta mai abitir gelozia, posesivitatea și dorința de a-l controla pe cel de lângă noi, dar care ne va determina și să spunem tot ceea ce nu am spus până acum. Fără îndoială vom deveni mai comunicativi, însă tendința generală va fi de a spune lucrurilor pe nume

Horoscop săptămânal Berbec: 25 – 31 martie 2019

Cei născuți în zodia Berbec vor răsufla ușurați odată cu ieșirea lui Mercur din retrogradare din sectorul subconștientului, același sector care definește și bolile lungi și care acum se va bucura de influența pozitivă a Micului Benefic. Nativii vor reintra în armonie cu ei înșiși, își vor reașeza gândurile și vor scăpa de frământările sufletești. În plus, Marte, guvernatorul lor le va favoriza plecarea într-o călătorie alături de persoana iubită. Vești bune vor veni și din zona financiară și profesională, iar la mijlocul săptămânii li se cere mai multă atenție acordată sănătății. Ar fi ideal ca nativii să se odihnească mai mult și să nu se suprasolicite la locul de muncă.

Horoscop săptămânal Taur: 25 – 31 martie 2019

Cei născuți în zodia Taur scapă de problemele financiare cu care s-au confruntat în ultima perioadă mai ales ca urmare a cheltuielilor neașteptate pe care le-au avut de făcut. În plus, nativii vor descoperi oportunități noi de câștig, vor semna parteneriate și vor demara colaborări de viitor. Li se cere să aștepte totuși (sau cel puțin să fie mai prudenți prudenți) să se încheie tranzitul lui Mercur retrograd prin zodia Pești. Intrarea planetei Venus, întocmai guvernatoarea lor, în sectorul prietenilor va aduce șansa nu doar de a-și îmbunătăți relația cu persoanele din anturaj, dar și de a lega noi relații de prietenie. Tot acum este activată și axa relațională, iar comunicarea cu persoana iubită se va îmbunătăți. Nu este exclus ca cei singuri să transforme o relație de prietenie într-una de dragoste. Către finele săptămânii vor simți nevoia de a se retrage departe de agitație pentru a se relaxa și nu este exclus să plece într-o minivacanță.

Horoscop săptămânal Gemeni: 25 – 31 martie 2019

Cei născuți în zodia Gemeni vor observa că se vor simți din ce în ce mai bine în această săptămână, odată cu ieșirea din retrogradare a lui Mercur, planeta care-i guvernează, și care le-a adus haos în gândire și frământări de natură profesională (și nu numai). Cu Venus în tranzit pe casa carierei, nativii vor avea șanse de afirmare, se vor face remarcați la locul de muncă și cei mai norocoși dintre ei vor primi o avansare în funcție, o promovare. Când Marte va intra în semnul lor, nativii Gemeni vor deveni mult mai determinați să-și atingă scopurile, mai energici și mai curajoși și, totodată, mai îndreptați către partener, către susținerea intereselor acestuia. Către finele săptămânii se conturează momente frumoase în sânul familiei.

Horoscop săptămânal Rac: 25 – 31 martie 2019

Cei născuți în zodia Rac vor avea ocazia să obțină niște aprobări în această perioadă, să semneze niște acte, să primească niște avizări. Nativii vor fi susținuți de Venus în procesul de învățare și nu este exclus chiar să înceapă un curs de perfecționare profesională, cu atât mai mult cu cât sunt susținuți și de tranzitul Soarelui intrat în zodia Berbec. Totodată, vor observa că totul li se va reașeza în minte, iar unele valori morale, principii și concepții de viață vor deveni mult mai clare. Marte va tranzita casa subconștientului și nativii se vor confrunta cu frământări interioare, însă vor avea și energia interioară necesară pentru a le rezolva. Zona de sănătate va fi ușor încercată și nativii se pot confrunta cu afecțiuni în zona capului, dar și răceli sau viroze respiratorii, prin urmare li se cere să-și întărească din timp imunitatea și să se odihnească mai mult. Se cere mai multă prudență în zona financiară, deoarece, în special în weekend, tendința va fi de a cheltui nesăbuit.

Horoscop săptămânal Leu: 25 – 31 martie 2019

Cei născuți în zodia Leu vor avea șansa de a-și redresa parțial situația financiară ca urmare a susținerii pe care o vor primi de la Venus în tranzit pe casa banilor deținuți împreună cu partenerii de afaceri sau cu partenerul de viață. Totodată, revenirea în mers direct a lui Mercur va dizolva conflictele de natură financiară pe care le-au avut până acum și chiar ar putea favoriza intrarea în posesie a unei moșteniri, a unui bun de patrimoniu, uneori obținut în urma unui partaj, în urma unui proces. Avantajele materiale neașteptate nu vor întârzia să apară. Dacă în zona intimității nativii vor reuși să reaprindă flacăra în cuplu, nu același context benefic se va crea și în ceea ce privește sănătatea, capitol la care se cere prudență și evitarea intervențiilor chirurgicale.

Horoscop săptămânal Fecioară: 25 – 31 martie 2019

Cei născuți în zodia Fecioară vor avea parte de tumult în zona relațională, indiferent că vorbim de persoana iubită sau de colaboratori și asociați și nu este exclus ca unele legături să se rupă în primele zile ale săptămânii. Aspectul se va ameliora odată ce Mercur își va reveni în mers direct, iar Venus va intra în zodia Pești și va patrona casa mariajului și a parteneriatelor de afaceri. Cei singuri vor avea șanse să cunoască persoane cu care să înceapă în viitorul apropiat o nouă poveste de dragoste, iar aceste persoane pot fi cunoscute inclusiv prin intermediul proiectelor profesionale pe care le au în desfășurare. Cei care se află în relații de lungă durată ar putea fi ceruți în căsătorie acum sau și-ar putea recunoaște în mod public relația. Moment favorabil pentru semnarea de noi și avantajoase parteneriate profesionale. Marte își începe tranzitul pe casa carierei și nativii vor fi extrem de determinați să-și atingă obiectivele profesionale, să se afirme și energia și-o vor canaliza pentru a se face remarcați la locul de muncă și în afaceri.

Horoscop săptămânal Balanță: 25 – 31 martie 2019

Cei născuți în zodia Balanță vor reuși să reaștearnă armonia la locul de muncă și în relațiile cu colegii și superiorii odată cu încheierea retrogradării planetei Mercur. Totodată, Venus, întocmai guvernatoarea lor, în tranzit pe același sector al muncii le va aduce numeroase oportunități de afirmare, iar nativii vor reuși să-și îndeplinească cu mai multă ușurință sarcinile avute. O îmbunătățire remarcabilă vor simți în zona sănătății, iar cei care s-au confruntat cu afecțiuni vor afla acum cele mai bune tratamente și vor reuși să se vindece. Posibile conflicte și neînțelegeri pot apărea în familie, cu precădere reproșuri din partea părinților sau a partenerului de viațăMarte va activa casa studiilor și a călătoriilor, prin urmare în aceste sectoare vor avea parte de multă acțiune.

Horoscop săptămânal Scorpion: 25 – 31 martie 2019

Cei născuți în zodia Scorpion vor avea parte de o săptămână benefică relației sentimentale. Mercur reintrat în mers direct alături de Venus în tranzit pe casa iubirii vor reuși să reaștearnă armonia în cuplu, iar celor singuri le va aduce o nouă poveste de dragoste. Cu toate acestea, se cere prudență, nativii nu trebuie să se arate prea îndrăgostiți și nici să se lase cuceriți cu prea multă ușurință deoarece pot apărea răsturnări de situație favorizate de tranzitul lui Uranus care a intrat în zodia Taur pentru următorii 7 ani. Marte va aduce probleme de sănătate, dar nativii nu trebuie să se sperie deoarece planeta acțiunii le este și guvernator secundar, prin urmare cu odihnă, alimentație sănătoasă și imunizarea organismului vor reuți să facă față cu brio tranzitului. Atenție la conflictele care pot apărea la locul de muncă și care pot degenera în adevărate războaie. Unii nativi vor fugi de responsabilități și sarcini acaparante pentru a petrece mai mult timp în compania persoanei iubite.

Horoscop săptămânal Săgetător: 25 – 31 martie 2019

Cei născuți în zodia Săgetător vor reuși să reaștearnă armonia în sânul familiei și chiar să se împace cu rudele cu care până acum s-au aflat în conflict, aspecte favorizate de revenirea în mers direct a planetei Mercur, dar și de tranzitul lui Venus. Tot acum, nativii care și-au dorit să vândă, să cumpere, să închitrieze o locuință vor reuși să-și vadă visul îndeplinit. Moment favorabil pentru tranzacții și investiții imobiliare. Unii nativi își pot mări familia, ceea ce înseamnă venirea pe lume a unui copil, iar alții pot fi ceruți în căsătorie sau pot face o cerere în căsătorie, aspecte pe care le va susține puternic Marte în tranzit prin zodia Gemeni. Tot Marte poate aduce neînțelegeri trecătoare în cuplu, dialoguri în contradictoriu, iar situația va fi cu atât mai mult impactantă în zona parteneriatelor de afaceri.

Horoscop săptămânal Capricorn: 25 – 31 martie 2019

Cei născuți în zodia Capricorn își pot face planuri de vacanță, pot pleca într-o scurtă călătorie în care să rezolve niște chestiuni administrative, financiare pe care le-au tot amânat până acum. Mercur revenit în mers direct alături de Venus poate favoriza începerea unor cursuri (de dezvoltare profesională sau personală), mai ales că nativii pot fi mai atrași de studiu decât de obicei. În această perioadă pot primi o sumă de bani, posibil o returnare a unei datorii mai vechi, însă nu este exclus nici să fie tentați să facă niște cheltuieli inutile. Marte va tranzita casa muncii și a sănătății, iar Capricornii vor fi mai determinați ca niciodată să-și finalizeze proiectele profesionale, iar energia de care vor da dovadă la locul de muncă îi va ajuta să-și îndeplinească la timp și în mod conștiincios sarcinile avute. În zona sănătății se cere mai multă atenție, mai multă odihnă și evitarea suprasolicitării.

Horoscop săptămânal Vărsător: 25 – 31 martie 2019

Cei născuți în zodia Vărsător se bucură de intrarea lui Venus în zona financiară. Micul Benefic va aduce oportunități de a-și îmbunătăți veniturile și va debloca fondurile în cazul nativilor care au de făcut o investiție. Cei care au nevoie de un credit, de un împrumut îl pot obține în această perioadă cu mai multă ușurință. De asemenea, cineva le poate returna o datorie mai veche și nesperată. Se cere mai multă atenție la călătorii, la deplasările întreprinse în această perioadă. Marte va aduce acțiune în sectorul sentimental, iar Vărsătorii se pot simți mai atrași ca niciodată de persona iubită și vor căuta să petreacă cât mai mult timp în compania acesteia. Atenție, totuși, la conflictele care pot lua naștere din nimicuri și la tendința de a se aventura în relații extraconjugale!

Horoscop săptămânal Pești: 25 – 31 martie 2019

Cei născuți în zodia Pești vor trăi pe finele retrogradării lui Mercur în semnul lor un tumult interior. Nativii pot fi confuzi cu privire la niște principii de viață sau cu privire la relația de cuplu, la relația cu cei din jur. Totul însă se va dizolva odată cu intrarea lui Venus în zodia lor. Planeta armoniei și a iubirii va aduce vindecare emoțională și sentimentală. Nativii care s-au despărțit recent de un partener vor reuși să-și vindece rănile, iar cei singuri vor avea marea ocazie, după o perioadă de reevaluări în acest segment de viață, să înceapă o frumoasă poveste de dragoste. Tranzitul lui Marte va favoriza nativii să se preocupe mai mult de locuință, să facă schimbări, renovări și reamenajări în casă. De asemenea, nu este exclus să-și schimbe domiciliul și chiar să se mute cu persoana iubită. Atenție la zona financiară! Nu este recomandat ca nativii să dea bani cu împrumut în această perioadă și nici să exagereze cu cheltuielile!

 

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Orașul din România unde chiriile încep de la 9 LEI pe lună. Se află într-o frumoasă zonă turistică
Orașul din România unde chiriile încep de la 9 LEI pe lună. Se află într-o...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Mădălina Ghenea, cea mai INCENDIARĂ filmare din an! A RIDICAT temperatura din termometre
Mădălina Ghenea, cea mai INCENDIARĂ filmare din an! A RIDICAT temperatura din termometre
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Cine este femeia cu cei mai mari pomeți din lume! Anastasia are 36 de ani și este mândră de înfățisarea ei: „Pot să mă iubesc în fiecare zi cu ușurință!”
Cine este femeia cu cei mai mari pomeți din lume! Anastasia are 36 de ani...
Ramona s-a aruncat de la etaj după ce a născut! Dezvăluiri!
Ramona s-a aruncat de la etaj după ce a născut! Dezvăluiri! "Dumnezeu s-o ierte"
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Îndrăgostit de România, un italian a decis să pună aici bazele unei afaceri de familie:
Îndrăgostit de România, un italian a decis să pună aici bazele unei afaceri de familie:...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Funcția Waze de care puțini șoferi din România știu că este disponibilă. Te scoate dintr-o mare încurcătură și ocolește toate ambuteiajele
Funcția Waze de care puțini șoferi din România știu că este disponibilă. Te scoate dintr-o...
Acesta e cel mai sigur etaj dintr-un bloc în caz de cutremur. Ești mai în siguranță și sunt șanse mari să supraviețuiești la un seism puternic
Acesta e cel mai sigur etaj dintr-un bloc în caz de cutremur. Ești mai în...
Este INTERZIS în România. Te arestează imediat. Legea care te bagă la închisoare
Este INTERZIS în România. Te arestează imediat. Legea care te bagă la închisoare
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă închisoare şi daune de un milion de euro
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Simona Halep va fi EXCLUSĂ. Decizia care se pregătește în circuitul WTA
Simona Halep va fi EXCLUSĂ. Decizia care se pregătește în circuitul WTA
Reghecampf și greșeala vieții. Prodanca îl vrea în pușcărie
Reghecampf și greșeala vieții. Prodanca îl vrea în pușcărie
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu:
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
Ce moștenire le va lăsa Dan Negru copiilor: „În lumea civilizată asta e o normalitate. La noi e o minune”
Ce moștenire le va lăsa Dan Negru copiilor: „În lumea civilizată asta e o normalitate....
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe an. E la două ore de România și poți avea o vacanță de vis aici
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe...
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul e unul uriaș
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul...