Home » Horoscop » Horoscop săptămânal 29 iulie – 4 august 2019. Săgetătorii își revin din agonie

Horoscop săptămânal 29 iulie – 4 august 2019. Săgetătorii își revin din agonie

De: Cristian Lisandru 25/07/2019 | 11:42
Horoscop săptămânal 29 iulie – 4 august 2019. Săgetătorii își revin din agonie
Horoscop săptămânal 29 iulie – 4 august 2019. Săgetătorii își revin din agonie

Cancan.ro îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 29 iulie – 4 august 2019, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru perioada 29 iulie – 4 august 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 29 iulie – 4 august 2019 se numără și zodia Săgetător care reușește să depășească perioada tensionată și dificilă conturată până acum și să se repună pe linia de plutire.

Săptămâna 29 iulie – 4 august 2019 este marcată de două mari evenimente astrologice care se petrec întocmai pe data de 1 august. Astfel, în prima zi din lună se formează aspectul de Luna Nouă în zodia Leu însoțit de încheierea retrogradării planetei Mercur, planeta comunicării, a rațiunii și a comerțului, prin semnul Rac. Vorbim de noi începuturi pentru toate zodiile, de dorința de a ieși în față și de a ne pune în evidență. Acum vom avea ocazia să vedem cu alți ochi o situație sentimentală, să ne percepem într-un mod mult mai rațional stările și să ne controlăm trăirile astfel încât să echilibrăm sufletul cu mintea.

Horoscop săptămânal Berbec: 29 iulie – 4 august 2019

Cei născuți în zodia Berbec încep săptămâna cu discuții despre bani care pot viza o moștenire, o investiție. Unii nativi pot lua decizia de a se muta cu persoana iubită în timp ce alții își pot transforma un hobby într-o sursă de venit suplimentar. Cei care au copii vor petrece mai mult timp cu aceștia și nu este exclus să se discute despre o nouă sarcină. În continuare există nemulțumiri legate de decizii din trecut sau de locul de muncă actual, poate de o situație care vizează familia, însă toate se vor spulbera dacă sunt conștientizate, mai ales că acum nativii vor fi mult mai siguri pe ei și vor lua decizii radicale cu mai multă încredere în forțele proprii. Se recomandă mai multă atenție la gestionarea emoțiilor, a stresului, care pot afecta starea de sănătate.

Horoscop săptămânal Taur: 29 iulie – 4 august 2019

Cei născuți în zodia Taur încep săptămâna cu planuri de vacanță și nu este exclus chiar să-și facă bagajele și să se rupă o vreme de stres și agitație. Pentru unii nativi este o perioadă favorabilă să se înscrie la cursuri de dezvoltare personală sau profesională sau să dea examene. De altfel, este momentul să iasă în față cu un proiect, să pună în practică o idee ingenioasă, să demareze un plan de viitor care să le îmbunătățească situația financiară. Situații echilibrate se întrevăd și în cuplu, unde nativii vor reuși să spună ceea ce simt și astfel să se apropie mai milt de partener.

Citește și: Horoscop săptămânal 22 – 28 iulie 2019. Leii sunt în centrul atenției și au parte de acțiune

Horoscop săptămânal Gemeni: 29 iulie – 4 august 2019

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de o perioadă benefică din punct de vedere financiar. Nativii pot avea diverse oportunități de a-și echilibra bugetul, pot demara o afacere, pot semna un contract profitabil sau pot face o schimbare legată de zona profesională care să le îmbunătățească veniturile. Este o perioadă bună pentru susținerea testelor și examenelor, pentru înscfierea la un curs  de dezvoltare profesională, pentru călătorii în scop profesional și pentru comunicare, pentru aflarea unor informații importante. Atenție, însă, la dialogul cu persoana iubită. Poate fi tensionat și poate fi axat pe nemulțumiri legate de bani și cheltuieli comune.

Horoscop săptămânal Rac: 29 iulie – 4 august 2019

Cei născuți în zodia Rac au parte de o perioadă foarte bună și benefică, atât din punct de vedere fizic, cât și psihic. Nativii vor fi energici, motivați, creativi și entuziaști, iar cei singuri vor avea posibilitatea de a cunoaște persoane noi cu care, de ce nu, chiar să înceapă o poveste de dragoste. Racii vor spune, în sfârșit, ceea ce au pe suflet. Vor deschide cutia Pandorei, dar acest fapt îi va ajuta foarte mult în reechilibrare. Zona financiară este bine aspectată și se pot înregistra progrese în activitățile care țin de zona artistică. În weekend se cere mai multă odihnă și evitarea exceselor de orice fel.

Citește și: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna iulie 2019

Horoscop săptămânal Leu: 29 iulie – 4 august 2019

Cei născuți în zodia Leu pot traversa o perioadă impactantă în care persoane din trecut sau secrete foarte bine ascunse să iasă acum la suprafață sau nativii să afle despre cineva drag un secret, în cel mai probabil caz, despre persoana iubită. Nu va fi vorba de o destabilizare, cât despre o nouă viziune care-i va ajuta să ia mai ușor o decizie. Se întrevăd dialoguri tensionate, dar necesare. În plan profesional se pot face schimbări, mai ales dacă Leii sunt nemulțumiți de ceea ce au în prezent, de locul de muncă actual. În weekend devine primordial timpul petrecut cu cei dragi. Momentele de relaxare vor fi mult prețuite și vor încărca bateriile pentru o lungă perioadă de acum înainte.

Horoscop săptămânal Fecioară: 29 iulie – 4 august 2019

Cei născuți în zodia Fecioară au ocazia să conștientizeze și să vadă cu alți ochi o situație care vizează viața de cuplu, poate chiar viața de familie. Astfel, nativii pot lua decizii importante legate de persoana iubită, mai ales că pot ieși la suprafață secrete din trecut. Nu este exclus să cunoască persoane noi care să le deschidă noi orizonturi, cu care să comunice impecabil. În plan profesional, se întrevăd noi oportunități, posibil renegocieri la unor situații din urmă. Este important ca nativii să facă o introspecție și să afle ce-și doresc cu adevărat de la viață, de la ei înșiși, dar mai ales de la viitor. Se recomandă mai multă odihnă, abordarea unui stil de viață sănătos și, dacă este nevoie, un set de analize pentru diagnosticarea exactă a unui simptom care, posibil, să nu le dea pace.

Horoscop săptămânal Balanță: 29 iulie – 4 august 2019

Cei născuți în zodia Balanță prezintă un interes aparte pentru carieră și nu este exclus ca nativii să înceapă să se intereseze de ascensiunea profesională, să facă schimbări și modificări de aspirații în urma conștientizării unui aspect profesional. Nu este exclus să fie dezamăgiți de un prieten, un coleg de muncă, o rudă, însă vor învăța o lecție și vor merge mai departe. În plan sentimental este momentul de luat o decizie. Pot exista dialoguri sincere cu persoana iubită și astfel să se contureze noi viziuni legate de viitorul relației. Balanțele trebuie să fie atente la oportunitățile financiare care sosesc acum. Trebuie analizate în amănunt astfel încât să aleagă ce este mai bine pentru ei și ce le aduce satisfacție, atât profesională, cât și financiară.

Vezi și aici: HOROSCOP 2019. HOROSCOPUL ANULUI 2019. ZODIILE NOROCOASE ÎN NOUL AN

Horoscop săptămânal Scorpion: 29 iulie – 4 august 2019

Cei născuți în zodia Scorpion încep săptămâna cu preocupări legate de zona profesională. Nativii se pot preocupa de niște acte, de legalizarea lor, de semnarea unor contracte și nu este exclus să încheie niște parteneriate care nu-i mai reprezintă. Perioadă bună pentru demararea unei afaceri personale, pentru avansare în carieră. Se întrevăd nemulțumiri în plan sentimental, însă nativii nu vor lua decizii majore, ci vor evidenția ceea ce-i nemulțumește și vor lăsa mai degrabă să vină lucrurile de la sine. Atenție la dialogul cu rudele care poate fi tensionat și poate aduce disconfort emoțional.

Horoscop săptămânal Săgetător: 29 iulie – 4 august 2019

Cei născuți în zodia Săgetător încep să-și revină după o perioadă solicitantă și stresantă. Nativii care s-au confruntat cu probleme de sănătate încep să vadă rezultatul tratamentului și să-și amelioreze starea. Pe de altă parte, este momentul unui nou început legat de zona profesională. Săgetătorii se pot înscrie la noi cursuri care să-i ajute în schimbarea direcției în carieră sau poate în obținerea unei funcții mai înalte. În plan sentimental, nu este exclus să se ia o decizie radicală, să se încheie o relație care nu mai funcționează sau, din contră, să se stabilească noi reguli în cuplu astfel încât relația să continue. În weekend se întrevăd călătorii, plimbări, momente de detașare și relaxare.

Horoscop săptămânal Capricorn: 29 iulie – 4 august 2019

Cei născuți în zodia Capricorn pot avea parte în această perioadă de noi colaborări, de noi contracte și parteneriate care să le îmbunătășească considerabil veniturile. Totodată, este un moment de luptă în care nativii își revendică niște derepturi financiare, fie că este vorba de o remunerație aferentă unei asocieri, fie că este vorba de returnarea unei datorii. În plan sentimental, este posibil ca unele relații care nu mai funcționează să fie încheiate, puse în pauză, mai ales că noi persoane îi provoacă, îi incită. Perioadă bună pentru descoperirea de sine, pentru comunicare interioară și studiu în zona ezoterică sau mersd la psiholog.

Horoscop săptămânal Vărsător: 29 iulie – 4 august 2019

Cei născuți în zodia Vărsător încep săptămâna cu preocupări legate de locul de muncă. Nativii vor dori să încheie un proiect, în unele cazuri, o etapă profesională și să caute altceva care să-i reprezinte mai bine, să le aducă mai multă satisfacție. Nu este momentul investițiilor majore! În plan sentimental lucrurile nu merg așa cum și-ar fi dorit, dar sunt șanse de a ajunge pe o linie de plutire dacă se comunică cu persoana iubită deschis și calm, cu empatie. Poate o călătorie în weekend să reaprindă flacăra pasiunii. Este o perioadă cu energie, cu bună dispoziție, entuziasm și optimism, aspecte care vor contribui remarcabil la conturarea unei direcții de viitor.

Horoscop săptămânal Pești: 29 iulie – 4 august 2019

Cei născuți în zodia Pești încep săptămâna cu preocupări sentimentale și cei singuri pot cunoaște o persoană interesantă care să le deschidă apetitul pentru comunicare și, de ce nu, pentru o nouă relație. În zona carierei se conturează noi începuturi și nativii care au în plan să facă o schimbare ar putea să-și pună în aplicare cu încredere ideile. Poate fi vorba de o avansare în funcție sau de o mărire de salariu conformă cu responsabilitățile noi primite sau, în unele cazuri, de schimbarea locului de muncă. Atenție la vicii și dependențe care, spre finele săptămânii, pot pune stăpânire pe nativi.

 

 

Parteneri
ŞOC! A rămas GOALĂ la petrecerea fiului, ţinuta a cedat! Doamna naţiunii, foto interzis minorilor
ŞOC! A rămas GOALĂ la petrecerea fiului, ţinuta a cedat! Doamna naţiunii, foto interzis minorilor
FOTO. Larisa Drăgulescu, relație cu o altă femeie! Și-a schimbat orientarea sexuală, după ce a făcut avere din videochat
FOTO. Larisa Drăgulescu, relație cu o altă femeie! Și-a schimbat orientarea sexuală, după ce a...
Mașinile pe motorină au o problemă majoră când vine iarna. Iată rezolvarea
Mașinile pe motorină au o problemă majoră când vine iarna. Iată rezolvarea
J-Lo, super sexy în sala de fitness. Cum a fost surprinsă
J-Lo, super sexy în sala de fitness. Cum a fost surprinsă
„Bărbații se tem de mine pentru că sunt prea frumoasă”. Cum arată una dintre cele mai sexy femei
„Bărbații se tem de mine pentru că sunt prea frumoasă”. Cum arată una dintre cele...
Vârsta la care FEMEILE sunt cele mai ATRACTIVE în pat pentru bărbaţi
Vârsta la care FEMEILE sunt cele mai ATRACTIVE în pat pentru bărbaţi
Pericol maxim pentru omenire! Molima care va ucide pe capete după COVID-19. A fost descoperit un nou virus
Pericol maxim pentru omenire! Molima care va ucide pe capete după COVID-19. A fost descoperit...
CUTREMURĂTOR! Ce s-a găsit în locul în care a murit designerul Răzvan Ciobanu, la 3 ani de la tragedie
CUTREMURĂTOR! Ce s-a găsit în locul în care a murit designerul Răzvan Ciobanu, la 3...
De câte ori putem purta masca FFP2 sau N95, fără a ne pune sănătatea în pericol
De câte ori putem purta masca FFP2 sau N95, fără a ne pune sănătatea în...
BANCUL ZILEI – Doi francezi fac dragoste în cabinetul medical. Doctorul privește acțiunea și dintr-o dată…
BANCUL ZILEI – Doi francezi fac dragoste în cabinetul medical. Doctorul privește acțiunea și dintr-o...
Va fi dezastru în România! Nu mai scapă nimeni. Jurma anunță mare explozie
Va fi dezastru în România! Nu mai scapă nimeni. Jurma anunță mare explozie
Scandal la o mare companie. E scandalos ce ar fi cerut pe lângă „sâni mai mari”
Scandal la o mare companie. E scandalos ce ar fi cerut pe lângă „sâni mai...
Bani şi petreceri cu prostituate pentru secrete de stat. Un comandant al marinei americane a pledat vinovat
Bani şi petreceri cu prostituate pentru secrete de stat. Un comandant al marinei americane a...
Dovada clară că Rusia e gata de invazie! Putin, dat de gol de americani. S-a întâmplat la graniţă
Dovada clară că Rusia e gata de invazie! Putin, dat de gol de americani. S-a...
Adrian Minune, gest neașteptat pentru o fetiță care i-a dat 100 de lei pentru o dedicație! Puțini maneliști ar face la fel
Adrian Minune, gest neașteptat pentru o fetiță care i-a dat 100 de lei pentru o...
O actriță trebuia sa mimeze o scenă de amor pentru un videoclip. Ce a urmat e uluitor
O actriță trebuia sa mimeze o scenă de amor pentru un videoclip. Ce a urmat...
Nicuşor Dan l-a dat afară pe Arşinel: De 60 de ani joc în teatrul ăsta!
Nicuşor Dan l-a dat afară pe Arşinel: De 60 de ani joc în teatrul ăsta!
A ales un costum de baie prea mic pentru formele sale. Cum a fost pozată când s-a așezat pe șezlong
A ales un costum de baie prea mic pentru formele sale. Cum a fost pozată...
Vlăduța Lupău, declarată moartă pe TikTok. „Dumnezeu să te ierte suflet frumos
Vlăduța Lupău, declarată moartă pe TikTok. „Dumnezeu să te ierte suflet frumos". Reacția artistei
Diana Matei și Marian Cleante, poveste de dragoste cu năbădăi: ”A fost foarte arogant și foarte obraznic” Cei doi artiști și-au reînnoit jurămintele la Teo Show
Diana Matei și Marian Cleante, poveste de dragoste cu năbădăi: ”A fost foarte arogant și...
Atenţie, şoferi: Modificări radicale ale Codului Rutier. Urmează menzi usturătoare şi suspendarea dreptului de circulaţie pentru 120 de zile
Atenţie, şoferi: Modificări radicale ale Codului Rutier. Urmează menzi usturătoare şi suspendarea dreptului de circulaţie...
Ce veste! Ce primesc proprietarii maşinilor mai vechi de 15 ani de la stat
Ce veste! Ce primesc proprietarii maşinilor mai vechi de 15 ani de la stat
Mario a fost ucis de propria bunică, în timp ce părinții erau la serviciu! Când s-au întors acasă, mama băiețelului a intrat în stare de șoc
Mario a fost ucis de propria bunică, în timp ce părinții erau la serviciu! Când...
Dramă ascunsă în showbiz! Actrița i-a furat soțul și a încercat să se sinucidă!
Dramă ascunsă în showbiz! Actrița i-a furat soțul și a încercat să se sinucidă!
Bombă despre polițistul care a ucis-o pe Raisa pe trecerea de pietoni!
Bombă despre polițistul care a ucis-o pe Raisa pe trecerea de pietoni!
Moment jenant pentru Elon Musk. Iată unde va ajunge o rachetă SpaceX „rebelă”
Moment jenant pentru Elon Musk. Iată unde va ajunge o rachetă SpaceX „rebelă”
Planta care ne ajută să dormim mai bine. Îndepărtează frica și stresul, calmează gândurile
Planta care ne ajută să dormim mai bine. Îndepărtează frica și stresul, calmează gândurile