Acasă » Trending » Horoscop zilnic 31 mai 2021. Balanțele pot fi confuze în iubire

Horoscop zilnic 31 mai 2021. Balanțele pot fi confuze în iubire

De: Madalina Manole 31/05/2021 | 09:55
Horoscop zilnic 31 mai 2021. Balanțele pot fi confuze în iubire

Horoscopul zilei de 31 mai2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Balanță pot avea parte de unele neclarități, confuzii sentimentale.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Marte, guvernatorul Berbecilor, face un aspect de susținere cu Neptun din Pești, aspect care poate aduce un soi de lene sau, altfel spus, o dorință mai mare de a nu se agita și implica în acțiuni obositoare. Dacă nativii vor lupta pentru ceva astăzi, atunci vor lupta pentru idealurile lor, iar acțiunile lor sunt mult amprentate de spiritualitate. Mulți nativi pot fi mai iertători acum, mai ales cu cei din familie, mai îngăduitori cu părinții. O întâlnire planificată se poate anula.

Horoscop Taur

Cei născuți în zodia Taur devin foarte blânzi în comunicare astăzi, însă este vorba mai ales de dialogurile cu cei dragi, cu prietenii, pentru că în discuțiile cu superiorii pot avea parte de tensiuni și asta pentru că se pot văicări prea mult, pentru că au senzația că nu sunt pregătiți pentru ceea ce li se cere. Nativii au un cuvânt bun de spus pentru fiecare și sunt mai dispuși să-i ierte pe ceilalți, inclusiv pe partenerul de viață. Horoscopul de azi le cere să lupte pentru idealurile profesionale pe care le au și, pe de altă parte, să profite pentru a îmbina romantismul cu pasiunea în cuplu.

Horoscop Gemeni

Gemenii pot trece printr-o adevărată criză existențială și se pot confrunta cu propriile lor principii și credințe, se pot lupta cu propriile lor convingeri și se pot simți dezechilibrați la nivel ideologic. Pe de altă parte, din punct de vedere financiar pot primi o ofertă care să-i încânte sau un cadou, un avantaj material, un bonus de imagine sau un bonus datorat funcției lor.

Horoscop Rac

Cei născuți în zodia Rac s-ar putea să aibă parte de unele piedici în obținerea unor acte, avize, aprobări și acest context să le întârzie depunerea unui dosar. Deși acțiunile lor sunt mai lente acum, mai înclinate către meditație și contemplative, dat fiind că Marte, planeta acțiunii, din zodia lor, face astăzi un trigon cu Neptun din Pești, dacă este vorba cumva de siguranța lor sau a celor dragi, nativii vor deveni curajoși și vor lua frâiele în mână pentru atingerea scopurilor.

Horoscop Leu

Leii s-ar putea să aibă parte de blocaje legate de un proiect în care sunt implicați și o serie de planuri să se dea peste cap. Surprize pot avea și din partea partenerului de viață sau din partea unui colaborator, asociat, deci azi nu ar trebui să se bazeze prea mult pe ceilalți. Horoscopul zilei le atrage atenția că unele gesturi pot conduce la aflarea unor secrete sau la pierderi financiare din neatenție.

Horoscop Fecioară

Fecioarelor li se cere mai multă atenție la starea de sănătate, asta dacă nativii se știu cu anumite afecțiuni. Ceilalți pot avea simptome neașteptate care să le ridice niște semne de întrebare, însă nu este cazul să intre în panică, ci doar să se odihnească mai mult. Va fi mai greu astăzi pentru că nativii nu pot refuza invitațiile în oraș, ieșirile cu prietenii sau o noapte pasională alături de partenerul de viață. Zi bună pentru înlesnirea unor acțiuni legate de un proiect în care sunt implicați, ba chiar nativii pot primi sprijin din partea cuiva.

Horoscop Balanță

Cei născuți în zodia Balanță pot fi luați pe nepregătite de un context sentimental și nativii nu vor ști exact cum să reacționeze. Dincolo de tranzitul Lunii prin sectorul iubirii lor, Marte, planeta guvernatoare a relațiilor lor, face un aspect de susținere cu Neptun din Pești, ceea ce pentru nativi poate aduce o boare de îndrăgosteală pe de o parte, dar și multă confuzie sentimentală pe cealaltă parte, mai ales dacă este vorba de noi povești. În schimb, pentru cei care sunt parte a unui cuplu, ziua dea stăzi poate aduce romantism și tandrețe.

Horoscop Scorpion

Pentru Scorpioni, ziua dea stăzi poate aduce tensiuni în familie, limitări în ajutorarea părinților sau nemulțumiri legate de locuină, blocaje în obținerea unor acte. Pe de altă parte, în viața de cuplu este mai multă emotivitate, sensibilitate și romantism și este un prilej bun pentru a reaprinde pasiunea și a visa împreună la viitor.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii pot avea parte de mesaje neașteptate, pot primi vești surprinzătoare și pot fi uimiți de ceea ce aud, de informațiile care, din întâmplare sau nu, le ajung la urechi. Unii nativi refuză să creadă, în timp ce alții se agită peste măsură. Atenție la unele pierderi financiare, poate cheltuieli pentru casă. De evitat împrumuturile. Horoscopul de azi le cere mai multă grijă la deplasări, la acte și la întâmplările care pot surveni în mod neplanificat în timpul unei călătorii.

Horoscop Capricorn

Capricornii pot avea parte de frustrări și neplăceri financiare, de limitări în legătură cu o plată sau încasare, iar în unele cazuri poate fi vorba de disconfort creat de salarizare, întârzieri sau micșorări. Pot avea, însă, susținere în negocieri sau din partea unui colaborator. Pe de altă parte, în cuplu, Marte, planeta dorinței, din sectorul relațiilor face un trigon cu Neptun din sectorul comunicării, astfel încât poate sensibiliza mai mult nativii și dacă de obicei sunt sobri și reci, acum pot avea o doză de empatie mai mare, mai multă emoție în dialog, pot face declarații de dragoste și astfel pot reaprinde pasiunea în cuplu.

Horoscop Vărsător

Cu Luna în tranzit prin zodia lor, Vărsătorii resimt din plin nevoia de libertate, însă aceasta va face conjuncție astăzi cu Saturn, aflat în mers retrograd aici, iar acest context va accentua o stare de neliniște, de blocaj emoțional. Nativii se pot simți limitați și, în plus, pot avea parte și de o capacitate scăzută de concentrare la locul de muncă, ceea ce-i poate face agitați și delăsători.

Horoscop Pești

Cei născuți în zodia Pești trec prin stări emoționale apăsătoare și pot reedita trecutul, se pot lăsa pradă amintirilor și pot avea regrete. Cu toate astea, Neptun, guvernatorul lor, aflat chiar în zodia lor va face un aspect de susținere cu Marte din sectorul iubirii și le poate da un avânt nativilor care vor să cucerească pe cineva. Sunt mai sensibili, mai plini de iluzii și visători, dar și mai dornici de a-și manifesta iubirea la modul pasional, concret, aventuros.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Kate Middleton primește un nou DIAGNOSTIC dur după ce a aflat că are cancer. Ducesa de Cambridge, cu moralul la pământ
Kate Middleton primește un nou DIAGNOSTIC dur după ce a aflat că are cancer. Ducesa...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită a milionarului, care e cu 24 de ani mai tânără
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Cum l-au pus la respect angajații lui Moroșanu pe Corduneanu! S-a întâmplat la Iași, în fieful interlopului
Cum l-au pus la respect angajații lui Moroșanu pe Corduneanu! S-a întâmplat la Iași, în...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Greșeala făcută de ucigaşul Mirelei, tânăra tranşată şi aruncată pe câmp. Motivul crimei și eroarea care a dus la prinderea lui
Greșeala făcută de ucigaşul Mirelei, tânăra tranşată şi aruncată pe câmp. Motivul crimei și eroarea...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol...
"Sleepy Don". Valuri de ironii după ce Trump a adormit la primul termen al procesului....
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Mirela Biftoi ar fi fost ucisă pentru o datorie de mii de lei! Sora ei face dezvăluiri tulburătoare: „A trebuit să mă văd cu el ca să iau suma de 8.000 de lei”
Mirela Biftoi ar fi fost ucisă pentru o datorie de mii de lei! Sora ei...
Mireasa de 38 de ani a murit la propria ei nuntă, într-o tragedie care a șocat o țară întreagă
Mireasa de 38 de ani a murit la propria ei nuntă, într-o tragedie care a...
Patrick nu crede în atracția lui Robi față de Julia! Ce au spus Virginia și Cosmin cu privire la acest subiect: „E în gardă. Ei îi place.”
Patrick nu crede în atracția lui Robi față de Julia! Ce au spus Virginia și...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
O nouă taxă ar putea mări preţul biletelor de avion. Pasagerii ar primi în schimb o asigurare importantă
O nouă taxă ar putea mări preţul biletelor de avion. Pasagerii ar primi în schimb...
BANCUL ZILEI. Polițistul către Bulă: - De ce mergeți cu 160 km la oră?
BANCUL ZILEI. Polițistul către Bulă: - De ce mergeți cu 160 km la oră?
Unde să NU-ți încarci NICIODATĂ telefonul! Ce riști?
Unde să NU-ți încarci NICIODATĂ telefonul! Ce riști?
EȘEC răsunător pentru cea mai AȘTEPTATĂ misiune de la NASA
EȘEC răsunător pentru cea mai AȘTEPTATĂ misiune de la NASA
S-a aflat deja! Echipele care au părăsit Asia Express. Adi Nartea și Victor Slav ar fi printre eliminați
S-a aflat deja! Echipele care au părăsit Asia Express. Adi Nartea și Victor Slav ar...
Câte salarii compensatorii poate primi un angajat în 2024. Domeniul de activitate în care se iau banii importanți
Câte salarii compensatorii poate primi un angajat în 2024. Domeniul de activitate în care se...
Țara care oferă tinerilor bani pentru chirie și navetă. Firmele vor primi 50% din salariul plătit acestora
Țara care oferă tinerilor bani pentru chirie și navetă. Firmele vor primi 50% din salariul...
NU mai au voie să cumpere țigări. INTERZIS pentru cei născuți după 1 ianuarie 2009
NU mai au voie să cumpere țigări. INTERZIS pentru cei născuți după 1 ianuarie 2009
Bomba bombelor în showbiz, avem imagini colosale cu Anamaria Prodan
Bomba bombelor în showbiz, avem imagini colosale cu Anamaria Prodan
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Tesla concediază peste 10% din angajaţi la nivel global, pe fondul scăderii vânzărilor
Tesla concediază peste 10% din angajaţi la nivel global, pe fondul scăderii vânzărilor
Biserica Ortodoxă din România e în doliu: Vă anunţăm cu durere în suflet și cu nădejdea Învierii
Biserica Ortodoxă din România e în doliu: Vă anunţăm cu durere în suflet și cu...
ȘOC ÎN PNL. A fost găsit spânzurat în casă
ȘOC ÎN PNL. A fost găsit spânzurat în casă
Locul de BASM din România care merită explorat în concediu. Valea săpată de apă într-o stâncă atrage turiști din toată lumea
Locul de BASM din România care merită explorat în concediu. Valea săpată de apă într-o...
Detalii incredibile despre înmormântarea de lux a lui Costel Corduneanu! Ce s-a aflat despre mormântul Stăpânului Moldovei
Detalii incredibile despre înmormântarea de lux a lui Costel Corduneanu! Ce s-a aflat despre mormântul...
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13 iUmor și Denisa Drăgan au o fetiță de 5 luni
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13...
"Mie nu îmi place să ling, după ce am scuipat o dată". Gheorghe Turda, despre...
De ce a chemat-o, de fapt, Anamaria Prodan pe Corina Caciuc în instanță. Impresara a spus totul: „Va spune când a rămas gravidă, numărăm lunile…”
De ce a chemat-o, de fapt, Anamaria Prodan pe Corina Caciuc în instanță. Impresara a...
Șase zodii vor trece prin cea mai mare schimbare din viața lor. Urmează cea mai bună perioadă pentru acești nativi
Șase zodii vor trece prin cea mai mare schimbare din viața lor. Urmează cea mai...
Destinația de vacanță de care mulți turiști români sunt atrași. Prețurile au rămas la fel de 10 ani: “Numai la noi se practică japca”
Destinația de vacanță de care mulți turiști români sunt atrași. Prețurile au rămas la fel...