Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 1 februarie 2019. Leii se pot confrunta cu probleme de sănătate

Publicat: 31/01/2019 | 20:00

Horoscopul zilei de 1 februarie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 1 februarie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 1 februarie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Leu se pot confrunta cu probleme de sănătate pe fondul epuizării și al dezechilibrării sistemului imunitar.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 1 februarie 2019

Cei născuți în zodia Berbec vor fi puternic încercați din punct de vedere al carierei, al imaginii publice și al statutului social. Nativii pot fi puși în fața unor obstacole, unor provocări legate de carieră și vor căuta să ia cea mai bună decizie pentru moment. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să lase autoritatea deoparte, să fie chibzuiți în declarații și manifestări publice și să fie pregătiți pentru a face față unor situații, ipostaze ciudate în care vor fi puși de către persoanele apropiate.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 1 februarie 2019

Cei născuți în zodia Taur se dedică studiului și învățării. Nativii doresc să-și consolideze unele cunoștințe sau să acumuleze altele noi în vederea schimbării carierei sau pentru a se dedica unui proiect extra care să le îmbunătățească veniturile. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să nu se lase demoralizați de eșecurile altora și nici să nu asculte sfaturile persioanelor negativiste și pesimiste care nu vor face altceva decât să le pună piedici în ascendiunea profesională.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 1 februarie 2019

Cei născuți în zodia Gemeni se preocupă de rezolvarea, finalizarea unor acte, unor documente juridice, de semnarea unor contracte sau legalizarea acestora. O serie de nativi își fac planuri de vacanță, caută oferte de sejururi și cumpără bilete. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să fie diplomați în comunicarea cu instituțiile și reprezentanții acestora, mai ales dacă este vorba de recuperarea unui beneficiu material.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 1 februarie 2019

Cei născuți în zodia Rac pot avea parte de conflicte serioase în relația de cuplu. Nativilor le va fi foarte greu să ajungă la un acord, la o înțelegere cu persoana iubită, aspect care se va răsfrânge și asupra parteneriatelor profesionale și de afaceri. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să pună accent pe comunicare, să fie calmi și înțelegători și să caute să lămurească pe loc neînțelegerile apărute.

Citește și: Horoscop săptămânal 28 ianuarie – 3 februarie 2019. Săgetătorii sunt încercați sentimental

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 1 februarie 2019

Cei născuți în zodia Leu nu se simt confortabil la locul de muncă, iar cauza poate fi un conflict cu colegii și superiorii sau niște sarcini și responsabilități noi care le revin pe neașteptate și pe care nu vor putea să le refuze. Momente tensionate în care nativii vor trebui să depună efort suplimentar pentru a-și păstra direcția sau pentru a performa. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să aibă mai multă grijă la sănătate. Suprasolicitarea de la locul de muncă le poate fi dăunătoare, însă nici afecțiunile de sezon nu-i vor ocoli.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 1 februarie 2019

Cei născuți în zodia Fecioară se simt singuri, izolați și neîmpliniți sentimental. Nativii, indiferent că se află într-o relație sau nu, vor fi dezamăgiți de un context și vor deveni prea puțin comunicativi. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să nu devină autoritari cu copiii, acolo unde este cazul, iar în plan sentimental să aibă răbdare. Este vorba doar de o etapă trecătoare și fără un impact major pe termen lung.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 1 februarie 2019

Cei născuți în zodia Balanță se preocupă de niște sarcini care vizează casa. Nativii se simt exasperați de volumul de muncă și vor avea tendința de a le amâna. Posibil ajutor de la persoana iubită în niște demersuri care vizează locuința. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi atenționează asupra conflictelor care pot lua naștere cu membrii familiei, în unele cazuri abordându-se o problemă financiară sau legată de o moștenire.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 1 februarie 2019

Cei născuți în zodia Scorpion vor face un efort major pentru a-și menține atenția și concentrarea asupra sarcinilor pe care le au de îndeplinit la locul de muncă. În plus, conflictele cu colegii și superiorii nu vor lipsi. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să fie atenți la afirmațiile pe care le fac în public și care se pot întoarce împotriva lor.

Citește și: Avem cel mai amănunțit horoscop chinezesc pentru Noul An!

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 1 februarie 2019

Cei născuți în zodia Săgetător se preocupă de situația financiară care tinde să se dezechilibreze, fie ca urmare a unor investiții ineficiente, fie ca urmare a unor cheltuieli neprevăzute. Unele planuri făcute se pot schimba și pot lua o întorsătură neplăcută. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să evite tranzacțiile financiare și să împrumuturile, creditele.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 1 februarie 2019

Cei născuți în zodia Capricorn se bucură de tranzitul lunii întocmai prin semnul lor. Nativii vor deveni determinați să finalizeze un proiect început și vor fi logici și raționali în decizii și acțiuni. Vor pune în practică metode noi de înlesnire a sarcinilor și atribuțiilor care le revin. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să fie atenți la dialogul cu părinții, care, administrat necorespunzător, poate da naștere unor conflicte majore cu schimbări de atitudine.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 1 februarie 2019

Cei născuți în zodia Vărsător se pot confrunta cu diferite probleme de sănătate și disconfort în cazul afecțiunilor cronice de natură să le schimbe total starea de spirit. Nativii vor deveni irascibili și cu greu își vor îndeplini sarcinile zilnice. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi atenționează asupra deplasărilor și îi sfătuiește să conducă cu grijă.

Citește și: Astrologul CANCAN.ro dezvăluie ce rezervă începutul anului fiecărei zodii în parte. Mega-horoscopul lunii ianuarie

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 1 februarie 2019

Cei născuți în zodia Pești pot avea parte de discuții surprinzătoare cu prietenii în urma cărora să-și pună niște semne de întrebare. Pe de altă parte, se conturează un aspect tensionat legat de zona financiară, capitol la care pot apărea conflicte legate de bani sau cheltuieli neprevăzute. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să fie prudenți în luarea deciziilor radicale sau cu impact pe termen lung. Este recomandat să cântărească cu atenție situația.

Citește și...