Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 1 ianuarie 2019. Marte intră în zodia Berbec

Publicat: 31/12/2018 | 19:04

Horoscopul zilei de 1 ianuarie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 1 ianuarie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 1 ianuarie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Berbec se vor bucura de tranzitul lui Marte, planeta acțiunii, a conflictelor și a războiului, dar și guvernatorul lor, întocmai prin semnul lor. Marte va tranzita semnul Berbec și-și va exercita influența asupra tuturor zodiilor până la jumătatea lunii februarie 2019.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 1 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Berbec se vor bucura de tranzitul lui Marte, întocmai guvernatorul lor, prin semnul lor, pe casa personalității. Nativii vor da dovadă de o energie debordantă, determinare, ambiție, inițiativă, curaj și spirit de acțiune, astfel reușind să rezolve multe dintre problemele cu care se confruntă în viața de zi cu zi. Pe de altă parte, se activează axa relațională, iar horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să aibă grijă deoarece relațiile parteneriale pot deveni tensionate, iar nativii își pot impune cu multă vehemență punctul de vedere.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 1 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Taur au parte de tranzitul lui Marte pe o casă ascunsă, a subconștientului, iar nativii vor deveni mai interiorizați în perioada imediat următoare și vor medita mai mult la deslușirea unor evenimente din viața lor.  Pe de altă parte, se activează casa bolilor lungi și cronice, iar horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să acorde mai multă atenție sănătății deoarece se por simți cu energia scăzută, iar simptomele unor afecțiuni mai vechi se pot manifesta mai intens acum.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 1 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de tranzitul lui Marte în sectorul prietenilor și al planurilor pe termen lung, prin urmare nativii vor face un bilanț al relațiilor cu cei apropiați în vederea catalogării acelor persoane cu care merită să meargă mai departe. Nu sunt excluse conflictele în anturaj, iar horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le oferă ocazia să se implice în noi proiecte alături de grupul de prieteni.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 1 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Rac au parte de tranzitul lui Marte în sectorul socio-profesional, iar nativii se vor concentra pe avansarea în carieră. Vor fi mult mai determinați și ambițioși și vor lupta cu îndârjire să-și atingă scopurile și obiectivele profesionale. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le oferă ocazia să se afirme, însă trebuie să aibă grijă deoarece tendința este de a deveni foarte impulsivi în decizii.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 1 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Leu au parte de tranzitul lui Marte în sectorul călătoriilor și al studiilor, dar și al principiilor de viață, prin urmare nativii pot fi mai determinați ca niciodată să se apuce de cursuri de perfecționare profesională sau chiar să-și continue unele studii abandonate. Pot exista impulsuri de schimbare a mentalității, dar și o dorință puternică de afirmare. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le oferă ocazia să-și îndeplinească visele și acest aspect se conturează inclusiv cu străinătatea, ceea ce ar putea traduce oferte de burse sau continuarea studiilor peste hotare pentru cei care au aplicat în acest sens.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 1 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de tranzitul lui Marte prin casa moștenirilor, a avantajelor materiale și a banilor deținuți împreună cu partenerul sau terți. Nativii sunt sfătuiți să aibă grijă la dialog deoarece există riscul de a intra în conflicte majore pe teme financiare cu cei din jur cu care au de împărțit ceva. Totodată, Fecioarele vor fi mult mai determinate să-și îmbunătățească veniturile, iar horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le crează un context favorabil investițiilor avantajoase.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 1 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Balanță au parte de tranzitul lui Marte în sectorul parteneriatelor, iar nativii vor avea parte de tensiuni și conficte atât cu persoana iubită, cât și cu asociații și colaboratorii. Unele conflicte pot degenera și pot conduce la închierea unor relații dacă nu sunt administrate corespunzător. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le oferă un context favrabil pentru negocierea unor condiții parteneriale.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 1 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de tranzitul lui Marte în sectorul muncii și al sănătății, iar nativii vor fi mult mai determinați în îndeplinirea obiectivelor și sarcinilor profesionale, vor deveni mai responsabili și mai ambițioși la locul de muncă. Este momentul să-și pună în aplicare ideile și să dea curs unor proiecte pe care le-au tot amânat. Pe de altă parte, horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să aibă mai multă grijă la sănătate deoarece se pot confrunta cu mici neplăceri, dureri de cap, insomnii, stări de irascibilitate, menite să le strice buna dispoziție și să le inhibe avântul profesional.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 1 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de tranzitul lui Marte în sectorul sentimental și al relației cu copiii, prin urmare nativii pot avea parte de conflicte cu persoana iubită dar, pe de altă parte, vor face tot ce le stă în putere pentru a se simți împliniți în cuplu și vor căuta să traiască la intensitate maximă iubirea. Relația cu copiii poate suferi unele momente tensionate și nativii pot avea tendința de a se impune mai mult, de a deveni autoritari și pedagogi. Având în vedere că și sectorul aventurii se activează acum, horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi atenționează asupra tendinței de a se implica într-o relație clandestină. Moment bun pentru manifestări artistice și participarea la competiții sportive sau de altă natură.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 1 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de tranzitul lui Marte în sectorul familiei și al locuinței, iar nativii pot fi tentați să intre în dispute cu cei dragi pe motive puerile, însă nu este exclus ca un conflict de anvergură să pornească de la dorința nativilor de a-și reamenaja, renova locuința. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le oferă ocazia de a purta unele discuții legate de avere, de bunuri de patrimoniu pe care nativii le dețin la comun cu membrii familiei.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 1 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de tranzitul lui Marte în sectorul comunicării, al deplasării pe distanțe scurte și al cunoștințelor și informării, prin urmare nativii trebuie să fie foarte atenți la dialogurile deschise cu cei din jur, în special cu frații, care în anumite contexte pot genera adevărate conflicte. Tendința generală va fi de a cunoaște lucruri noi, de a descoperi, de a se informa și de a învăța. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce ocazia de a pleca într-o minivacanță.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 1 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Pești au parte de tranzitul lui Marte în sectorul banilor obținuți din muncă proprie, prin urmare nativii își vor da tot interesul pentru a-și suplimenta veniturile și a-și îmbunătăți situația financiară. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le oferă ocazia de a-și recupera o sumă de bani, însă îi atenționează asupra conflictelor ce pot apărea în urma demersurilor întreprinse de Pești în acest sens.

Citește și...