Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 1 septembrie 2018. Scorpionii sunt geloși și posesivi

Publicat: 31/08/2018 | 20:00

Horoscopul zilei de 1 septembrie 2018 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 1 septembrie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 1 septembrie 2018 spune că astăzi nativii din zodia Scorpion vor deveni geloși și posesivi cu partenerul de viață.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 1 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Berbec se preocupă de situația financiară. Nativii fac calcule, gândesc strategii de economisire a finanțelor și caută soluții pentru îmbunătățirea veniturilor. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să evite sau să amâne niște cheltuieli, în special dacă este vorba despre investiții mari și care nu sunt absolut necesare.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 1 septembrie 2018

Pentru cei născuți în zodia Taur se crează un context astral care aduce liniște, calm și detașare față de probleme. Nativii sunt înclinați către activități relaxante, distractive, ieșiri cu grupul de prieteni și plimbări în aer liber. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să nu facă cheltuieli suplimentare deoarece este posibil ca o sumă de bani să întârzie să le intre în conturi.

Citește și HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA SEPTEMBRIE 2018 

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 1 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Gemeni nu traversează o zi prea bună astăzi din punctul de vedere al sănătății. Nativii vor fi obosiți, epuizați și nu este exclus ca probleme mai vechi legate de sistemul endocrin sau sistemul genito-urinar să se acutizeze. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere acestora să se odihnească mai mult, să nu se streseze și să aibă grijă la alimentație. Ar fi momentul să înceapă o cură cu fructe și legume pentru a-și întări imunitatea.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 1 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Rac pot intra în conflicte cu prietenii ca urmare a unui plan de grup care nu se respectă. Nativii vor fi duri în exprimare și nu vor accepta scuze, preferând să se îndepărteze de cei din anturaj. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să fie mai toleranți și să asculte sfaturile care vin spre ei.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 1 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Leu pot primi o veste din străinătate care să-i bucure și să le schimbe dispoziția. Poate fi vorba de o vizită neașteptată a unui prieten sau membru al familiei mutat peste granița țării. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește pe aceștia să facă tot ce le stă în putință pentru a da bine în fața celorlalți și pentru a evita disputele.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 1 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Fecioară se luptă astăzi pentru un ideal personal, pentru atingerea unui scop propus, iar contextul astral le poate fi favorabil în obținerea a ceea ce-și doresc. Nativii pot obține rezultate favorabile prin dialog, iar horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește pe aceștia să fie atenți cum dialoghează și cum scot problema la înaintare.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 1 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Balanță au parte de niște nemulțumiri pe parte financiară. Este posibil ca nativilor să nu le iasă niște calcule făcute sau, din cauza unor cheltuieli neprevăzute, să fie nevoiți să renunțe la un proiect personal sau la un plan de petrecere a timpului liber. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să nu facă împrumuturi consistente pe care să nu le poată returna la termenul promis.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 1 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de momente de gelozie și posesivitate, iar nativii vor intra în conflict cu partenerul de cuplu din această cauză. Sunt orgolioși, dau dovadă de egoism și au tendința de a critica dur persoana iubită. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește șă-și folosească energia în mod constructiv pentru a îmbunătăși relația.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 1 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Săgetător simt nevoia să facă unele schimbări în plan personal. Nativii vor fi tentați să înceapă o dietă, să meargă la sala de sport sau chiar să-și reînoiască garderoba. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește să nu facă investiții majore în aceste direcții, însă să acorde mai multă atenție stării de sănătate, care poate fi ușor afectată astăzi.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 1 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Capricorn s-ar putea să aibă parte de niște întâmplări sau vorbe care să-i afecteze emoțional și să le aducă în prezent amintiri dureroase, traumatizante. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește pe aceștia să evite discuțiile prea intime, mai ales dacă interlocutorul nu pare să împărtășească trăiri asemănătoare.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 1 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Vărsător pot intra astăzi în conflict cu rudele pe teme ce țin de locuință, de sarcini gospodărești, de petrecere a timpului liber și, în anumite cazuri, de o moștenire, de un bun comun. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește pe aceștia să se dedice activităților relaxante și să iasă în natură, să facă plimbări în aer liber pentru a se detensiona.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 1 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Pești sunt nemulțumiți de direcția pe care o ia un eveniment, o faptă de-a lor din ultimele zile. Nativii se vor simți puși la zid, constrânși să facă anumite afirmații sau să ia unele decizii pe care, în condiții normale, le-ar evita. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere acestora să se ferească de persoanele în care nu au încredere deplină și să-și asculte intuiția mai mult.

Citește și...