Acasă » Știri » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 10 octombrie 2018. Fecioarele comunică cu dificultate

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 10 octombrie 2018. Fecioarele comunică cu dificultate

De: Cancan 09/10/2018 | 20:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 10 octombrie 2018. Fecioarele comunică cu dificultate
Horoscopul zilnic pentru 10 octombrie 2018 spune că astăzi nativii din zodia Fecioară vor comunica cu dificultate și se vor face greu înțeleși.

Horoscopul zilei de 10 octombrie 2018 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 10 octombrie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 10 octombrie 2018 spune că astăzi nativii din zodia Fecioară vor comunica cu dificultate și se vor face greu înțeleși.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 10 octombrie 2018

Mercur în tranzit prin Scorpion le aduce celor născuți în zodia Berbec ocazia de a intra în posesia unei sume de bani sau a unui bun material prin intermediul sau cu ajutorul partenerului de viață sau partenerilor de afaceri. Nativii vor fi dispuși să apeleze la fel și fel de metode, unele mai puțin apreciate de cei din jur, pentru a-și îmbunătăți veniturile, iar horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să aibă grijă și să nu cadă în latura extremă.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 10 octombrie 2018

Mercur în tranzit prin Scorpion le aduce celor născuți în zodia Taur ocazia de a renegocia un contract, posibil chiar contractul de muncă, și de a obține noi condiții. Nativii nu vor avea încredere și vor fi tentați să caute dedesupturile, ascunzișurile oricărei negocieri de care vor avea parte. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le atrage atenția asupra unor conflicte care pot apărea în relațiile cu cei din jur, inclusiv cu partenerul de viață.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 10 octombrie 2018

Mercur, întocmai guvernatorul lor, în tranzit prin Scorpion, le aduce celor născuți în zodia Gemeni ocazia de a pune la punct, de a renegocia niște condiții legate de locul de muncă, fie de remunerație, fie legate de sarcinile și responsabilitățile avute. Nativii vor avea tendința de a respinge propunerile noi, iar horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează asupra unor conflicte în acest sens cărora le pot da naștere ușor.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 10 octombrie 2018

Mercur în tranzit prin Scorpion le aduce celor născuți în zodia Rac ocazia de a analiza în detaliu și de a rezolva o situație legată de partener sau de viața amoroasă. Dialogul nativilor cu persoana iubită nu va fi unul ușor, vor apărea dezamăgiri și o serie de secrete pot ieși la suprafață. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere acestora să nu mai fie atât de categorici și să dea șansa și celuilalt să-și expună punctul de vedere.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 10 octombrie 2018

Mercur în tranzit prin Scorpion le aduce celor născuți în zodia Leu situații conflictuale cu membrii familiei, legate de locuință sau de un bun comun pe care trebuie să-l împartă. În unele cazuri poate fi vorba despre o moștenire, iar tendința generală va fi de a păcăli, de a înșela. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate dezvălui niște secrete de care nativii să se folosească pentru a câștiga o negociere.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 10 octombrie 2018

Mercur, întocmai guvernatorul lor, în tranzit prin Scorpion, le aduce celor născuți în zodia Fecioară blocaje la nivel de comunicare, în special va avea un impact negativ asupra acelor nativi care învață, care încearcă să asimileze o informație. Se cere mai mult tact și mai mult interes pentru studiu, cu atât mai mult cu cât aceștia se pregătesc să susțină un examen. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară poate veni cu o amânare a unei călătorii sau desfășurarea acesteia cu dificultate.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 10 octombrie 2018

Mercur în tranzit prin Scorpion le aduce celor născuți în zodia Balanță ocazia de a intra în posesia unei sume de bani, posibil un bonus, o primă la salariu, însă nativii trebuie să știe că va fi vorba de un proces anevoios, cu multe obstacole. Pe de altă parte se poat renegocia condițiile salariale ale contractului de muncă. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi atenționează asupra posibilității de a fi păcăliți sau de a pierde o sumă de bani

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 10 octombrie 2018

Mercur în tranzit întocmai prin semnul lor le aduce celor născuți în zodia Scorpion ocazia să facă din dialog cel mai bun aliat pentru soluționarea problemelor cu care se confruntă. Nativii vor da dovadă de o bună capacitate de negociere, vor gândi rațional și vor veni cu idei revoluționare și ingenioase. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere acestora să fie diplomați în relația cu cei din jur și să nu apeleze la șantaj pentru a obține ceva, ci să dea dovadă de răbdare.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 10 octombrie 2018

Mercur în tranzit prin Scorpion le aduce celor născuți în zodia Săgetător ocazia de a se refugia în trecut și de scoate la suprafață acele amintiri care par să le blocheze capacitatea de a acționa și de a lua o decizie. O serie de nativi se pot întâlni cu un fost partener de viață, iar horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere acestora să nu se lase intimidați, înșelați, păcăliți. Atenție mare în acestă perioadă, deoarece o serie de secrete pot ieși la suprafață.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 10 octombrie 2018

Mercur în tranzit prin Scorpion le aduce celor născuți în zodia Capricorn ocazia de a scoate la suprafață niște conflicte mai vechi pe care le au cu prietenii în vederea soluționării acestora. Dialogul va fi greoi, pavat cu nemulțumiri, reproșuri și neînțelegeri, iar unele secrete pot fi dezvăluite. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere acestora fie foarte atenți la planurile pe care le pun la cale în această perioadă deoarece pot fi ușor înșelați și păcăliți.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 10 octombrie 2018

Mercur în tranzit prin Scorpion le aduce celor născuți în zodia Vărsător ocazia de a ieși în față, de a se face remarcați prin dialog și negociere, fiind o perioadă favorabilă unora de a-și pune în evidență calitățile de comunicare. Pot apărea oferte noi de muncă și recunoașterea meritelor, însă nu este exclus ca un dialog în contradictoriu să le afecteze statutul, cu alte cuvinte, nativii să piardă o funcție. Contextul depinde foarte mult de efortul depus până acum pentru îmbunătățirea imaginii.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 10 octombrie 2018

Mercur în tranzit prin Scorpion le aduce celor născuți în zodia Pești ocazia de a-și pune în valoare intuiția și capacitatea de a fi vizionari, însă nu este recomandat să meargă doar pe această cale, ci să o îmbine cu o gândire logică și rațională. Nativii vor schimba unele principii de viață cu altele mai solide, iar în anumite cazuri se vor îndrepta către credință, religie și filosofie pentru a găsi răspunsuri satisfăcătoare la dilemele lor. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce ocazia de a pleca într-o călătorie cu impact spiritual.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Mai SEXY nu există! Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024
Mai SEXY nu există! Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Viorel Lis a ajuns într-o stare gravă: „Nu mai poate să se deplaseze”. Oana Lis a făcut tristul anunț în cadrul unui eveniment monden
Viorel Lis a ajuns într-o stare gravă: „Nu mai poate să se deplaseze”. Oana Lis...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Românii, avertizați de șeful ANPC. Mare atenție la ce cumpărați de sărbători
Românii, avertizați de șeful ANPC. Mare atenție la ce cumpărați de sărbători
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
De ce nu s-au căsătorit până acum Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu: „Durerea a fost cea care ne-a unit”
De ce nu s-au căsătorit până acum Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu: „Durerea a fost...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Ce să pui în colivă ca să-i dai cel mai bun gust. Adaugi doar acest lucru și va fi un deliciu
Ce să pui în colivă ca să-i dai cel mai bun gust. Adaugi doar acest...