Acasă » Știri » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 10 septembrie 2018. Vărsătorii își plătesc datoriile

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 10 septembrie 2018. Vărsătorii își plătesc datoriile

De: Cristian Blanuta 09/09/2018 | 19:50
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 10 septembrie 2018. Vărsătorii își plătesc datoriile

Horoscopul zilei de 10 septembrie 2018 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 10 septembrie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 10 septembrie 2018 spune că astăzi nativii din zodia Vărsător se preocupă de partea financiară și-și doresc să obțină un echilibru în acest sens.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 10 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Berbec se vor confrunta cu o serie de neplăceri la locul de muncă, iar sarcinile primite por fi acaparante și epuizante. Nativii nu se vor simți în apele lor, iar oboseala le poate afecta starea generală de sănătate. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește pe aceștia să nu stea peste program la muncă și să fie mai atenți la alimentație și la administrarea stresului. Poate este momentul unui mic concediu.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 10 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Taur pot trece prin situații limită în ceea ce privește relația cu partenerul de cuplu sau cu copiii, acolo unde este cazul. Evenimentele din ultimul timp își pot pune amprenta pe modul de gândire al nativilor și aceștia pot lua decizii radicale, în unele cazuri, chiar definitive. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește pe cei care-și doresc o consolidare a relației să stea de vorbă cu partenerul și să caute o cale de mijloc.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 10 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Gemeni ar putea avea parte de discuții contradictorii, radicale, cu membrii familiei, iar nativii nu vor fi dispuși să cedeze. Este posibil ca temele disputelor să fie legate de casă sau de o moștenire, de un bun comun pe care nativii țin cu orice preț să-l aibă. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește pe aceștia să nu semneze acte astăzi, ci să analizeze mai în amănunt situația pentru a fi siguri că iau decizia corectă.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 10 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Rac sunt tentați să reia legătura cu o persoană pe care nu au mai văzut-o de ceva vreme și nu este exclus să se lase prinși într-o idilă, chiar dacă sunt conștienți că vor greși sau că nu va avea finalitatea dorită. Nativii pot intra în divergențe cu cei din jur ca urmare a unor decizii impulsive luate de aceștia. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să dea dovadă de prudență în gesturi și fapte și să evite expunerea publică.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 10 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Leu pot primi niște vești de la locul de muncă care să nu fie întocmai pe placul lor, dar care să se dovedească benefice pe viitor. Nativii pot primi o primă la salariu, însă pot fi forțați să accepte un proiect de care nu sunt absolut deloc încântați, dar care să fie remunerat corespunzător muncii depuse. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește pe aceștia să fie mai responsabili cu banii și să nu facă cheltuieli majore.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 10 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Fecioară au tendința de a fi mai emotivi decât de obicei și de a trece totul prin filtrul emoțiilor, iar deciziile de azi s-ar putea să se întoarcă mai târziu împotriva lor. Nativii se pot lăsa influențați de detalii minore și conversații superficiale. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să nu intre în discuții contradictorii cu cei din jur și să amâne întâlnirile importante din zona profesională.

 Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 10 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Balanță se preocupă de rezolvarea unei probleme ce are legătură cu sectorul sănătății. Nativii, fie își fac niște analize, fie încep un tratament, fie rezolvă o situație ce privește niște acte medicale. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi atenționează asupra unor posibile neînțelegeri ce vin din zona profesională și le cere mai multă responsabilitate în acest sector.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 10 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Scorpion s-ar putea ca, pe fondul unor nemulțumiri și divergențe pe care le-au avut în cercul de prieteni, să se îndepărteze de acele persoane cu care simt că nu mai rezonează. De asemenea, este momentul să-și facă noi cunoștințe, însă ar trebui să fie mai atenți la criteriile de selecție. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le aduce un context favorabil pentru a relua un proiect mai vechi.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 10 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Săgetător ar trebui să fie mai atenți la locul de muncă, mai ales dacă au o funcție cu responsabilitate mare, deoarece contextul astral de astăzi poate favoriza unele greșeli. Nativii nu trebuie să se retragă și nici să dea înapoi dacă li se propune preluarea unor responsabilotăți, iar horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere acestora o analiză mai clară asupra țelurilor pe care le au în carieră.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 10 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Capricorn ar trebui să-ți facă o listă a priorităților și să le încercuiască cu roșu pe cele care au legătură cu sectorul profesional, unde se întrevăd nemulțumiri. Este momentul să-și dorească mai mult de la cariera lor și să caute să se dezvolte pe această latură. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce ocazia de a merge la un curs de specializare sau perfecționare profesională.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 10 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Vărsător se preocupă de administrarea finanțelor și caută să găsească un echilibru, să ia cele mai bune decizii în acest sens, mai ales dacă este vorba de bani pe care îi au în comun cu partenerul sau cu terți. Nativii plătesc facturi, achită datorii și restituie un împrumut, însă demersurile ar trebui să aibă la bază niște calcule responsabile pentru a nu rămâne cu gaură în buget. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le oferă ocazia de a ajunge la o înțelegere avantajoasă cu partenerii de afaceri sau colaboratorii.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 10 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Pești pot avea parte de discuții nu doar serioase, ci și radicale cu partenerul de cuplu sau partenerii de afaceri. Nativii nu se vor opune propunerilor venite spre ei și vor căuta să îmbunătățească relațiile cu cei din jur. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere acestora să nu se lase păcăliți de vorbe frumoase și promisiuni și să nu acționeze cu impulsivitate în luarea deciziilor importante.

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Cristian Blănuță este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A început să lucreze în mass-media în anul 1996, la ziarul MONITORUL DE BACĂU. Au urmat ZIARUL DE BACĂU, PROSPORT (Ediția de Moldova), SPORT citeste mai mult
Parteneri
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze, fără să știe cât de periculoase sunt
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze,...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele din Portul Tomis
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din jur.
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Patru zodii care vor avea protecție de la Dumnezeu în luna mai 2024. Răul nu le poate atinge
Patru zodii care vor avea protecție de la Dumnezeu în luna mai 2024. Răul nu...
Secretul autorităților din toate buletinele românilor. Ce înseamnă, de fapt, ultima cifră din CNP
Secretul autorităților din toate buletinele românilor. Ce înseamnă, de fapt, ultima cifră din CNP
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la 7 ani
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la...
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute. Și-a mărit tariful pentru 2024
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Traian Băsescu a răbufnit: Nu are ce căuta în funcția de președinte al României
Traian Băsescu a răbufnit: Nu are ce căuta în funcția de președinte al României
Băsescu îl spulberă iar pe Geoană. Întrebarea la care trebuie să răspundă
Băsescu îl spulberă iar pe Geoană. Întrebarea la care trebuie să răspundă
„Armata OBLIGATORIE” în România!? Anunțul care bulversează milioane de români
„Armata OBLIGATORIE” în România!? Anunțul care bulversează milioane de români
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu:
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
Carmen Iohannis, lăudată de această dată pentru ținuta purtată. Cum s-a îmbrăcat în timpul unei vizite oficiale în Coreea de Sud
Carmen Iohannis, lăudată de această dată pentru ținuta purtată. Cum s-a îmbrăcat în timpul unei...
Horoscopul hindus. Ce spune, de fapt, ziua de naștere despre tine și capcanele de care să te ferești
Horoscopul hindus. Ce spune, de fapt, ziua de naștere despre tine și capcanele de care...
Fabrica uriașă din România care a fost cumpărată de străini. Făcea un produs adorat de oameni
Fabrica uriașă din România care a fost cumpărată de străini. Făcea un produs adorat de...