Home » Trending » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 11 noiembrie 2020. Mercur reintră în zodia Scorpion

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 11 noiembrie 2020. Mercur reintră în zodia Scorpion

De: Madalina Manole, Marie Călin 10/11/2020 | 21:54
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 11 noiembrie 2020. Mercur reintră în zodia Scorpion
Sunt sfătuiți să-și asculte din plin intuiția pentru că doar astfel vor reuși să ia decizii bune

Horoscopul zilei de 11 noiembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 11 noiembrie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 11 noiembrie 2020 spune că nativii din zodia Scorpion se bucură de revenirea lui Mercur în zodia lor, aspect acre le îmbunătățește capacitatea de a lua decizii și a comunica.

Mercur, planeta comunicării, reintră în zodia Scorpion, unde a retrograd între 14 si 27 octombrie, și ne aduce din nou în atenție anumite contexte de viață pe care va trebui să le definitivăm. Posibil să fie vorba de decizii pripite luate atunci sau, din contră, de o lipsă decizională manifestată, să fie vorba de rațiuni îndoielnice care acum au șansa să fie luminate.

Cu Mercur în tranzit prin zodia Scorpion lăsăm diplomația din ultimele zile deoparte și devenim mai curioși, mai direcți, mai ironici și chiar cinici în dialog, însă vom da dovadă de mai multă intuiție și de un raționament mult mai profund.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Citește și: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna noiembrie 2020

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec au ocazia să analoizez situația financiară în care se află într-un mod mult mai profund, mai serios și asta să-i determine să ia noi decizii legate de bugetul comun cu partenerul de viață sau cu terți, decizii legate de un credit, o rată la bancă. Unii nativi pot obține o dobândă mai bună, li se poate înlesni un credit sau pot demara un proces pentru obținerea unui bun material, a unei moșteniri. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce o nouă etapă și în legătură cu viața intimă, poate cu o relație ascunsa sau cu o aventură pentru că nativii o vor analiza acum din alt punct de vedere.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur au parte de reîntoarcerea lui Mercur prin sectorul relațiilor. Astfel, nativii pot să-și clarifice probleme apărute în cuplu în ultima perioadă, pot să clarifice nemulțumirile legate de partener și astfel să-și îmbunătățească relația. Pe de altă parte, Taurii pot reevalua un contract profesional sau o relație cu un colaborator pentru a vedea care este traiectoria de viitor. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le aduce ocazia unor mai bune negocieri profesionale.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni se bucură de revenirea lui Mercur, guvernatorul lor, în sectorul muncii și al sănătății. Nativii văd mai clar acum un context profesional, au șansa să-și îmbunătățească relațiile cu colegii, să se apropie mai mult de aceștia, dar și să facă schimbări benefice legate de programul de lucru, de modul în care-și desfășoară sarcinile zilnice. Totodată, nativii pot decide să-și îmbunătățească stilul de viață și să facă schimbări legate de timpul alocat odihnei, de alimentație, etc. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere mai multă odihnă și relaxare.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac se bucură din plin de revenirea lui Mercur în sectorul iubirii pentru că vor avea șansa să-și îmbunătățească relația cu persoana iubită, dar și cu copiii. Nativii clarifică contexte care au rămas nerezolvate, spun cu mai mult aplomb ceea ce au de spus în cuplu și, cel ami important, au o nouă viziune asupra vieții sentimentale, mult încercată în ultima perioadă. Cei singuri pot flirta și pot cuceri mai ușor. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să se dedice mai mult pasiunilor și hobby-urilor lor, să aibă mai mult curaj să se exprime. Un at aspect important este timpul liber. Nativii trebuie să înceapă să-și acorde mai multă odihnă.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu au parte de revenirea lui Mercur în Scorpion în sectorul familiei și al locuinței. Nativii au ocazia să-și îmbunătățească relația cu cei dragi, să ajungă la un compromis sau la un acord comun, să clarifice neînțelegeri și să lămurească un context legat de casă. Mulți Lei vor observa că își înțeleg mai bine emoțiile, trăirile, trecutul. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce idei bune despre cum să rezolve un context ce vizează căminul.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară se bucură de revenirea lui Mercur, întocmai guvernatorul lor, în sectorul comunicării, prin urmare pentru acești nativi se va contura o perioadă de clarificări, în care raționamentul va fi impecabil și nativii pot lua decizii inspirate, pot avea intuiție în negocieri și pot interacționa mult mai bine cu cei din jur, astfel că multe tensiuni și neînțelegeri se vor rezolva. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate înlesni o deplasare. Avantajați sunt nativii care învață, care dau examene, interviuri, teste sau susțin discursuri publice și ședințe.

 Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță se bucură de revenirea lui Mercur în sectorul financiar. Nativii vor avea idei bune despre cum să-ți îmbunătățească veniturile, pot vedea o nouă abordare a unei probleme care le-a creat limitări și frustrări în ultima perioadă și astfel pot lua decizii bune și inspirate legate de buget sau de modul în carre-și câștigă veniturile. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce o mult mai mare încredere în ei înșiși,a spect care poate aduce curajul necesar de a-și valorifica un talent personal.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de reîntoarcerea lui Mercur în zodia lor, iar acum nativii pot clarifica multe neînțelegeri și confuzii pe care le-au trăit în ultimul timp. Comunicarea se îmbunătățește după o perioadă de tăcere, de imposibilitatea de a lua o decizie sau de a da un verdict. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le aduce ocazia de a găsi noi soluții la problemele cu care se confruntă. Sunt sfătuiți să-și asculte din plin intuiția pentru că doar astfel vor reuși să ia decizii bune.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au traversat o perioadă în care amintirile, frământările, fricile și nevrozele, anxietățile și-au pus amprenta asupra felului nativilor de a interacționa, însă această confuzie și interiorizare va căpăta noi înțelesuri și sensuri. Acest aspect va ajuta nativii să lase trecutul în spate. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere mai multă odihnă și relaxare, în special pentru că la nivel psihic este încă freamăt.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn se bucură de revenirea lui Mercur în zodia Scorpion pentru că nativii vor avea o altă viziune asupra vieții sociale. Vor rezolva tensiuni în anturaj, vor clarifica neînțelegeri cu prietenii și pot fi mai dornici să cunoască oameni noi, iar interacțiunea cu aceștia se poate divedi benefică pe toate planurile. Capricornii care nu știau ce decizie să ia în legătură cu un prieten, acum nu vor mai oscila și vor spune lucrurilor pe nume. De asemenea, vor avea idei bune despre cum să demareze, să repună pe picioare sau să promoveze un proiect. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le aduce ocazia de a analiza un proiect online sau de a se dedica unui ascop în online.

Nu rata: Horoscop săptămânal 9 – 15 noiembrie 2020. Capricornii au parte de noi începuturi

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de revenirea lui Mercur în sectorul carierei. Nativii pot vedea dintr-o nouă perspectivă direcția profesională pe care se află și pot lua decizii mai bune vizavi de ascensiunea lor. Totodată, se pot clarifica neînțelegeri cu superiorii și se pot pune mai bine în evidență prin comunicare, mai ales dacă întreprind astfel de activități profesionale. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce idei bune despre cum să-și refacă o strategie de atingere a unor obiective, a unor țeluri.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești au ocazia odată cu această revenire a lui Mercur în Scorpion să vadă din alt unghi niște filozofii de viață după care s-au ghidat până acum și astfel să-și contureze noi principii, noi mentalități și noi abordări legate de idealurile pe care-și doresc să le atingă. Mulți nativi vor decide să (re)înceapă un curs, să dea un examen și să obțină o diplomă, să petreacă mai mult timp cu persoana iubită, poate chiar să facă o călătorie, dacă le va permite contextul social. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le aduce ocazia de a-și schimba multe convingeri și astfel de a-și îmbunătăți inclusiv relațiile cu cei din jur.

Parteneri
De sâmbătă ți se ridică mașina cu totul! E lege. Șoferii au INTERZIS de acum
De sâmbătă ți se ridică mașina cu totul! E lege. Șoferii au INTERZIS de acum
FOTO. Sandra Izbașa, în costum de baie! Imagini hot cu fosta gimnastă: arată fabulos la 30 de ani
FOTO. Sandra Izbașa, în costum de baie! Imagini hot cu fosta gimnastă: arată fabulos la...
ŞOC în showbiz! Vedeta TV, VIOLATĂ în grup! Întreaga ţară, înfiorată de primele detalii
ŞOC în showbiz! Vedeta TV, VIOLATĂ în grup! Întreaga ţară, înfiorată de primele detalii
 Ce a pățit un bărbat după ce a făcut sex de 12 ori într-o noapte
Ce a pățit un bărbat după ce a făcut sex de 12 ori într-o noapte
Anunțul momentului: „Nu este nevoie de vaccin. Pandemia s-a încheiat”
Anunțul momentului: „Nu este nevoie de vaccin. Pandemia s-a încheiat”
Cum poți slăbi în somn. 10 trucuri care topesc kilogramele în timp ce dormi
Cum poți slăbi în somn. 10 trucuri care topesc kilogramele în timp ce dormi
EXCLUSIV Alex Bodi voia să o oblige pe Bianca Dragușanu să se prostitueze? Declarațiile alarmante ale fostei soții, cea care l-a denunțat pe interlop
EXCLUSIV Alex Bodi voia să o oblige pe Bianca Dragușanu să se prostitueze? Declarațiile alarmante...
S-a aflat adevărul! De ce divorţează Pepe? Anunţ de ultim moment al Poliţiei
S-a aflat adevărul! De ce divorţează Pepe? Anunţ de ultim moment al Poliţiei
Bombă! Eroare de fabricație la vaccinul anti-COVID. „Încrederea a fost erodată”
Bombă! Eroare de fabricație la vaccinul anti-COVID. „Încrederea a fost erodată”
Horoscop 27 noiembrie. ZODIILE care au o zi de VINERI NEAGRA
Horoscop 27 noiembrie. ZODIILE care au o zi de VINERI NEAGRA
În lumea arabă, femeile fac altceva în dormitor. Dezvăluirea unui ginecolog
În lumea arabă, femeile fac altceva în dormitor. Dezvăluirea unui ginecolog
SFANT MARE in calendarul ortodox. De ce e bine sa tii cont
SFANT MARE in calendarul ortodox. De ce e bine sa tii cont
Lovitură cruntă pentru Iohannis. A făcut o greșeală capitală. De ce e acuzat
Lovitură cruntă pentru Iohannis. A făcut o greșeală capitală. De ce e acuzat
Exploziv. Dincă a devenit victimă în cazul Caracal. Dezvăluiri incendiare
Exploziv. Dincă a devenit victimă în cazul Caracal. Dezvăluiri incendiare
Cum s-a infectat Ciutacu, deși a purtat mereu mască: 'L-am luat de la...'
Cum s-a infectat Ciutacu, deși a purtat mereu mască: 'L-am luat de la...'
ȘOC! Viviana Sposub, la un pas să își piardă viața. Ce a pățit iubita lui George Burcea
ȘOC! Viviana Sposub, la un pas să își piardă viața. Ce a pățit iubita lui...
Maradona şi femeile din viaţa sa: de la nunta spectaculoasă cu Claudia la disputa cu Cristina
Maradona şi femeile din viaţa sa: de la nunta spectaculoasă cu Claudia la disputa cu...
Lucruri pe care nu le știai despre Sfântul Andrei. Cine a fost, de fapt, Ocrotitorul României
Lucruri pe care nu le știai despre Sfântul Andrei. Cine a fost, de fapt, Ocrotitorul...
Dramă în viața lui Dorian Popa! De ce nu a mers la înmormântarea tatălui său?: „L-am iertat, dar...”
Dramă în viața lui Dorian Popa! De ce nu a mers la înmormântarea tatălui său?:...
FOTO. O nouă apariție incendiară a Taniei Budi! Are peste 50 de ani, dar e absolut superbă
FOTO. O nouă apariție incendiară a Taniei Budi! Are peste 50 de ani, dar e...
Scene incredibile in Argentina! Fosta iubita a lui Maradona, in lacrimi! Nu i-a fost permis sa-l vada pe Diego!
Scene incredibile in Argentina! Fosta iubita a lui Maradona, in lacrimi! Nu i-a fost permis...
Imagini atât de incendiare încât au fost blurate la FERMA! Elena Chiriac a uitat de camerele de filmat și a arătat tot
Imagini atât de incendiare încât au fost blurate la FERMA! Elena Chiriac a uitat de...
Este OFICIAL! Un nou brand de modă cu preţuri mici a intrat în România. Reduceri de 80% la peste 3.000 de mărci
Este OFICIAL! Un nou brand de modă cu preţuri mici a intrat în România. Reduceri...
Oraşul din România care explodează total şi pregăteşte o dezvoltare fabuloasă. Primăria are în plan proiecte cu fonduri europene de 2 MILIARDE de euro
Oraşul din România care explodează total şi pregăteşte o dezvoltare fabuloasă. Primăria are în plan...
Secretul care o va distruge pe Raluca Pastramă!: „S-a cusut să pară virgină...”
Secretul care o va distruge pe Raluca Pastramă!: „S-a cusut să pară virgină...”
Cântăreață celebră, îngropată de vie! A fost găsită răsucită în sicriu și cu părul smuls
Cântăreață celebră, îngropată de vie! A fost găsită răsucită în sicriu și cu părul smuls
Joe Biden a anunțat oficial: 'Suntem ÎN RĂZBOI cu...'
Joe Biden a anunțat oficial: 'Suntem ÎN RĂZBOI cu...'
5 lucruri pe care nu le știi despre Skoda Octavia. Este cea mai dorită mașină de import  din România!
5 lucruri pe care nu le știi despre Skoda Octavia. Este cea mai dorită mașină...
Ce a spus Diego Maradona înainte de a muri. Au fost ultimele cuvinte
Ce a spus Diego Maradona înainte de a muri. Au fost ultimele cuvinte
Rares Neamtu, unul din “jurnalistii independenti” din Iasi a fost 12 ani membru PSD!
Rares Neamtu, unul din “jurnalistii independenti” din Iasi a fost 12 ani membru PSD!
Daria continuă războiul împotriva Biancăi Drăgușanu: ”Continuă să-ți iei singură buchete de flori” FOTO
Daria continuă războiul împotriva Biancăi Drăgușanu: ”Continuă să-ți iei singură buchete de flori” FOTO