Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 13 iulie 2020. Balanțele au parte de conflicte în cuplu

Publicat: 12/07/2020 | 20:59
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 13 iulie 2020. Balanțele au parte de conflicte în cuplu

Horoscopul zilei de 13 iulie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 13 iulie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 13 iulie 2020 spune că astăzi nativii din zodia Balanță pot avea parte de conflicte în cuplu sau în afaceri.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec pot fi mai stresați ca de obicei, poate acumularea oboselii să le aducă unora dintre nativi chiar și insomnii și stări de irascibilitate. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi atenționează că pot intra în dezacorduri cu cei din jur, pot fi destul de nemulțumiți de unele evenimente prin care trec sau prin care sunt nevoiți să treacă din cauza unui context.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur au o tendință de a se contraria cu cei din jur, de a duce situațiile la un extrem conflictual. Mulți nativi se pot confrunta cu stări de nervozitate, multe gânduri și chiar insomnii. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce stări de disconfort organiz care trebuie avute în vedere și deloc ignorate în cazul unor afecțiuni cronice.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni trebuie să se poarte cu mănuși cu cei din jur, mai ales cu prietenii pentru că tendința va fi de a da naștere unor situații conflictuale. Nativii sunt sensibili și reactivi la critici și reproșuri. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poat aduce o oarecare ostilitate, reacție de respingere a unor persoane din anturaj.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac pot trece prin momente de tensiune interioară în care autoritatea nativilor nu va fi luată în seamă sau vor fi puși în ipostaze dificile în care nu-și vor putea manifesta autoritatea. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să nu-și neglijeze responsabilitățile și să-și asume riscuri, dacă este nevoie.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu pot primi niște vești, informații, pot auzi știri care le zguduie unele principii din temelii. Pentru mulți nativi, unele convingeri vor fi date peste cap. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le aduce ocazia să afle un secret, să deconspire o situație și nu este exclus să  se reorienteze către o altă zonă, direcție (față de un eveniment, context, persoană).

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară se pot confrunta, se pot ciocni de amânări și tegiversări ale unei situații financiare care privește în mod deosebit un credit, o moștenire, un partaj, un proces. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere multă atenție deoarece nu este exclus ca cineva să profite de pe urma lor sau să încerec să-i păcălească, să-i manipuleze să facă ceva, să semenze ceva.

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță pot avea parte de conflicte majore și serioase în cuplu, mai ales acolo unde este vorba de o relație de lungă durată la mijloc sau de o căsătorie. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere multă atenție la confruntările cu autoritățile statului pentru că există riscul nu doar de scandal, ci și de pierdere a reputației.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion pot avea parte de conflicte, tensiuni și nemușțumiri la locul de muncă, în special în relația cu colegii. Nativii pot ajunge la limita răbdării. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere să-și protejeze mai mult sănătatea, în special cei care se știu cu probleme de natură cardio-vasculară.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător își țin în frâu cu greu dorințele și poftele și riscul de a exagera este foarte mare, mai ales tendința de a face cheltuieli. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le oferă ocazia de a se apropia de o persoană, de a petrece mai mult timp cu copiii, însă cel mai probabil asta se va întâmpla în urma unui episod tensionat.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn pot avea parte de o situație destul de neplăcută care se va petrece în familie sau în locuință. Posibile defecțiuni, stricăciuni care trebuie rezolvate și strică starea de spirit. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce unora dintre nativi vești mai puțin plăcute legate de un context în care se găsește o rudă, cineva apropiat.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător sunt sfătuiți să nu încerce să-și impună punctul de vedere în fața celorlalți și nici să nu încerce să convingă pe cineva de o realitate, pentru că toatea acestea pot aduce conflicte și doar atât. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi atenționează că pot fi foarte provocați de o situație, de un context, subiect de dialog, de o persoană.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești pot fi nevoiți, de un context mai puțin plăcut și favorabil, să rezolve o situație financiară. În cazul unor nativi poate fi vorba de salarizare, de drepturile lor, iar în alte cazuri de drepturile bănești ale altora pe care aceștia au datoria să le soluționeze. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să evite chletuielile care nu sunt necesare, pentru că pot fi făcute din impuls.