Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 14 august 2019. Peștii pot suferi din dragoste

Autor: A.N.
Publicat: 13/08/2019 | 19:55
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 14 august 2019. Peștii pot suferi din dragoste

Horoscopul zilei de 14 august 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 14 august 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 14 august 2019 spune că astăzi nativii din zodia Pești pot suferi o decepție în dragoste.

Sfat! Dacă vă cunoașteți ascendentul, este recomandat să vă citiți atât previziunile pentru zodie, cât și pentru ascendent!

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 14 august 2019

Cei născuți în zodia Berbec vor avea șansa de a realiza tot ceea ce și-au propus în privința locului de muncă. Poate fi vorba de finalizarea unui proiect sau de vești bune cu privire la un nou job pentru care au aplicat. Pot fi chemați la un interviu sau pot afla că au trecut un test profesional. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce momente plăcute alături de persoana iubită, însă sunt sfătuiți să lase deoparte mândria.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 14 august 2019

Nativii din zodia Taur au tendința de a fi nemulțumiți de tot ceea ce se petrece în jurul lor, ba mai mult de atât, îi critică pe ceilalți, îi învinovățesc de nereușita lor și de aici până la izbucnirea unui conflict de proporții nu mai este decât un pas. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să dea dovadă de înțelegere, mai ales în privința persoanei iubite.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 14 august 2019

Cei născuți în zodia Gemeni nu vor fi foarte ageri și nici intuitivi în zona de afaceri, motiv pentru care ar trebui să evite investițiile și negocierile. Este o zi favorabilă pentru relaxare psihică, mentală. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să petreacă mai mult timp alături de familie. Cei dragi pot avea nevoie de un sfat, de sprijin din partea lor.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 14 august 2019

Nu este o zi favorabilă din punct de vedere financiar. Nativii din zodia Rac pot să piardă o sumă de bani, să cheltuie peste măsură sau o investiție să se dovedească greșită. Toate acestea pot contribui la nașterea unui conflict în cuplu. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să fie atenți la persoanele cu care s-au asociat sau care le propun o asociere.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 14 august 2019

Va fi destul de greu ca cei din zodia Leu să se abțină de la iscarea unui scandal în familie, dar nu va fi imposibil, prin urmare sunt sfătuiți să fie mai înțelegători, mai răbdători, dar mai ales să fie toleranți cu cei dragi. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi atenționează asupra capitolului financiar, unde se conturează nemulțumiri, posibile amânări în ceea ce privește o sumă care trebuie să le intre în conturi.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 14 august 2019

Cei născuți în zodia Fecioară pot traversa o serie de trăiri greu de gestionat, mai ales că țin de profunzimile gândirii lor. În prima parte a zilei vor fi confuzi și cu greu pot lua o decizie. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să facă tot ce le stă în putință pentru a evita o ceartă cu partenerul de viață. Se pot arunca vorbe grele cu impact negativ pentru viitorul relației.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 14 august 2019

Se conturează o zi în care conflictele cu cei dragi pot lua amploare și nu este indicat ca nativii din zodia Balanță să pună paie pe foc, ci din contră trebuie să încerce să le aplaneze. Posibile nemulțumiri financiare cauzate de cheltuieli nesăbuite. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să fie prudenți la toate activitățile domestice sau care țin de casă, de locuință.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 14 august 2019

Scorpionii pot planifica o călătorie, poate fi vorba inclusiv de o deplasare în interes de serviciu, însă nativii trebuie să fie foarte prudenți și atenți la toate detaliile pentru a nu întâmpina dificultăți ulterior. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să fie mai toleranți într-o situație finanaciară sau într-o problemă care vizează partenerul de viață, poate o problemă personală a acestuia.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 14 august 2019

Cei născuți în zodia Săgetător posibil să întâmpine unele dificultăți în relația cu persoana iubită, însă acestea pot avea legătură strict cu starea lor de spirit. Nu este exclus ca nativii să fie confuzi și nelămuriți. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să fie mai diplomați în dialog și să comunice deschis ceea ce simt și gândesc, în niciun caz să nu tragă concluzii pripite sau să ia decizii în locul altora.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 14 august 2019

În afaceri sau la locul de muncă este posibil ca cei născuți în zodia Capricorn să aibă tendința de a exagera, de a duce lucrurile la extrem și astfel pot declanșa situații neplăcute care nu vor rămâne fără repercusiuni. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să renunțe la încăpățânare și să fie mai cooperanți cu cei din jur, mai ales dacă la mijloc este și interesul lor personal.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 14 august 2019

Cei născuți în zodia Vărsător se bucură astăzi de o capacitate de comunicare foarte bună care-i va ajuta să iasă din niște încurcături. Nativii vor avea diplomație și fler și pot negocia cu curaj în favoarea lor. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să abordeze o atitudine  mai prietenoasă, mai caldă față de cei din familie. Să fie mai prezenți în viața celor dragi.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 14 august 2019

Cei născuți în zodia Pești trec prin momente dificile în plan sentimental. Nu este vorba de tensiuni și conflicte, cât mai degrabă de o dezamăgire, posibil chiar o despărțire. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să caute sprijinul celor dragi, să apeleze la prieteni pentru a se descărca emoțional și să evite să se lasă pradă viciilor și dependențelor.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 12 – 18 AUGUST 2019. SĂGETĂTORII REVIN ÎN FORȚĂ

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA AUGUST 2019

Citește și...