Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 14 decembrie 2018. Vărsătorii primesc bani

Publicat: 13/12/2018 | 20:00

Horoscopul zilei de 14 decembrie 2018 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 14 decembrie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 14 decembrie 2018 spune că astăzi nativii din zodia Vărsător au ocazia să primească o sumă de bani.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 14 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Berbec trec prin stări ciudate, confuze și se lasă măcinați de unele aspecte din trecut. Nativii încă mai au de învățat unele lecții și pare că acum se afla în examen. Pot reveni amintiri și gânduri care necesită reevaluare. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să caute să-și încadreze emoțiile într-un context și să nu-și mai inhibe sentimentele.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 14 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Taur simt nevoia să se înconjoare de persoane de la care au ce învăța, de prieteni care sunt sinceri și care le pot oferi sfaturi pe măsură. Universul interior al nativilor este ușor zdruncinat și pot lăsa emoții, sentimente mai vechi să se reactualizeze. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să-și deschidă mai mult sufletul, să-și exprime sincer ideile și dorințele, necesitățile.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 14 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Gemeni au șansa astăzi să se facă remarcați în public și să primească aprecieri și laude, în special aceia dintre nativi care susțin discursuri. Nu este exclus să primească premii și distincții, în funcție de context și de activitatea desfășurată. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni favorizează dialogurile, interviurile, testele și examenele, în special cele orale.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 10 – 16 DECEMBRIE 2018. BERBECII SE POT MUTA ÎN ALTĂ ȚARĂ

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 14 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Rac se preocupă de studiu, indiferent că este vorba de a învăța pentru un examen sau de a participa la un curs de pregătire profesională. Este un moment bun să demareze aceste acțiuni, în special cei care-și doresc să avanseze la locul de muncă. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le oferă o bună putere de concentrare și captare a informației.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 14 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Leu pot avea parte de mici beneficii financiare. Nativii pot primi cadouri, atenții, vouchere de reduceri și chiar favoruri materiale. Chiar dacă nu este vorba neapărat  de o sumă mare de bani care să le intre în conturi, horoscopul de azi pentru zodia Leu le oferă ocazia să-și rezolve niște chestiuni financiare pe care le-au tot amânat.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 14 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Fecioară au șansa de a relua o discuție care s-a încheiat neconvingător în trecut, de a aborda din nou o temă de interes, iar de data aceasta rezultatul se va dovedi unul favorabil și benefic nativilor. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le oferă șansa de a se împăca cu o persoană apropiată cu care au fost în conflict.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 14 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Balanță dau dovadă de o stare fizică și psihică mult mai bună față de zilele anterioare și nativii se vor putea pune în evidență mai bine la locul de muncă. Nu este exclus să fie remarcați de șefi și luați sub aripa protectoare.  Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le aduce ocazia să vindece, să amelioreze o afecțiune prin remedii alternative.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 14 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Scorpion au poftă de viață, chef de distracție și de aventură și vor fi tentați să se implice în activități care presupun un oarecare grad de risc. Nativii reușesc să se detensioneze și să înlăture gândurile negative care le-au amprentat trăirile în ultimele zile. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le oferă ocazia să fie mai deschiși în exprimarea sentimentelor.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 14 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Săgetător simt nevoia să dedice mai mult timp familiei și celor dragi. Nativii vor merge în vizite la rude, vor găti pentru familie și vor prefera să se relaxeze în brațele persoanei iubite. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător favorizează reamenajarea locuinței, însă nu din necesitate, ci mai degrabă din plăcere, pentru a consolida ideea de „acasă”.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 14 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Capricorn trec printr-o etapă bună din punct de vedere psihic. Nativii par că și-au regăsit echilibrul și caută să se înconjoare de oameni care să le justifice și susțină ideile și gândirea. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere să nu ignore sfaturile celor din jur și să petreacă mai mult timp cu familia, capitol la care au restanțe încă.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 14 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Vărsător pot avea ocazia să recupereze o sumă de bani, să li se restituie un împrumut sau să primească un bonus. Nu va fi vorba de o valoare semnificativă pentru nevoile lor actuale, însă va fi un prim pas către redresarea financiară. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să-și facă un plan și să nu risipească banii pentru micile plăceri și pofte de moment.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 14 decembrie 2018

Cu Luna în semnul lor, cei născuți în zodia Pești traversează o etapă bună din punct de vedere fizic și psihic. Nativii devin mai înțelepți, mai răbdători, ami înțelegători cu cei din jur, poate și puțin mai sensibili, mai emotivi. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să se folosească de acest context astrologic pentru a se odihni mai mult și a se detensiona.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA DECEMBRIE 2018

Citește și...