Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 14 decembrie 2020. Lună Nouă și eclipsă de Soare în zodia Săgetător

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 14 decembrie 2020. Lună Nouă și eclipsă de Soare în zodia Săgetător

De: Alice ZottaMadalina Manole 13/12/2020 | 20:42
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 14 decembrie 2020. Lună Nouă și eclipsă de Soare în zodia Săgetător

Horoscopul zilei de 14 decembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 14 decembrie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 14 decembrie 2020 spune că nativii din zodia Săgetător au parte de Luna Nouă și eclipsa de Soare întocmai în zodia lor, cu impact asupra personalității.

Citește și:Horoscop lunar. Previziuni pentru luna decembrie 2020

Astăzi va avea loc o Lună Nouă, fenomen însoțit de o eclipsă totală de Soare, în zodia Săgetător. Evenimentul va antrena Axa Nodurilor Lunare, prin urmare va fi un moment cu impact karmic deosebit de important. Ca orice Lună Nouă va aduce noi începuturi în viața noatsră, însă acestea ne vor lua prin surprindere, dat fiind că Soarele este eclipsat.

Această lunație, prin evenimentele pe care ni le aduce, ne cere să ne desprindem de tipare vechi de gândire, de prejudecăți și dogme, de concepții învechite și să facem loc în viața noastră unor noi principii, unor noi mentalități și credințe. Va fi vorba de mult entuziasm, idei îndrăznețe și curaj în acțiuni, dat fiind că Mercur este susținut de Marte, dar și de multă confuzie, dat fiind că este în aspecte tensionate cu Neptun. Este important de punctat că ceea ce va veni acum în viața noastră va avea legătură cu trecutul nostru, cu ceea ce am făcut până acum, cu alte cuvinte vom accesa bagajul de informații cu care am venit pe pământ.

Impactul eclipsei de Soare se va resimți timp de jumătate de an de acum înainte și va fi puternic pentru Gemeni, Fecioare, Săgetători și Pești, dar și pentru cei care au ascendentul sau alte planete importante aici.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec vor avea ocazia să se desprindă de tipare de gândire vechi, de mentalități care le inhibă evoluția, atât personală, cât și profesională. Nativii vor avea ocazia să se folosească de ceea ce au învățat până acum pentru a crește profesional sau, în alte cazuri, vor simți nevoia să-și dezvolte noi abilități. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce o lărgire a orizonturilor profesionale și mulți pot începe să se gândească la opțiunea de a porni pe cont propriu.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur vor avea revelația modului în care trebuie să-și câștige banii de acum înainte. Nativii vor realiza că nu munca de zi cu zi, jobul este cel care le va aduce venituri mari în timp, ci alte activități care țin fie de abilitățile lor, fie de specularea unui bun material. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce idei bune despre cum să valorifice un bun material, fie că este o moștenire, un credit, un contract, o asigurare.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de noi începuturi în zona relațională, fie că este vorba de viața personală, fie de viața profesională. Nativii pot intra într-o nouă etapă în relația de cuplu, pot să se expună diferit în fața lumii, în sensul că-și pot arăta și o altă față a personalității lor pe care până caum nu au avut curaj sau nu au avut ocazia să o manifeste. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce șansa unor noi colaborări și contracte profesionale.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac au șansa în următoarea perioadă să aducă schimbări și îmbunătățiri stilului de viață, iar acestea vor fi strâns relaționate cu ceea ce se petrece la locul de muncă. Va fi vorba de noi începuturi legate de sarcini, program care vor determina nativii să înceapă activități pe lângă ce se vor divedi benefice în viitor pentru evoluția lor profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să se odihnească mai mult pentru că pot resimți intens eclipsa dat fiind că Luna, guvernatorea lor, este implicată.

Nu rata: Horoscop săptămânal 14 – 20 decembrie 2020. Săgetătorii au parte de noi începuturi

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu au parte de Luna Nouă însoțită de eclipsa de Soare întocmai în sectorul iubirii, al copiilor și al activităților creative și recreative. Pentru nativi va urma o perioadă în care vor da frâu liber unor dorințe, plăceri, pasiuni și hobby-uri, vor simți nevoia să se bucure mai mult de viață și să facă ceea ce place fără a se mai simți îngrădiți. Vor fi cazuri în care lunația va aduce o nouă poveste de iubire și situații în care se va discuta despre posibilitatea de a deveni părinți. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să se odihnească corespunzător deoarece pot simți intens momentul dat fiind că Soarele este guvernatorul lor și este eclipsat acum de Lună.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară vor avea ocazia să se raporteze diferit la un context ce ține de casă, fie că-și renovează locuința, că se gândesc să-și cumpere sau construiască o casă, fie că se mută și își schimbă domiciliul, fie că dau o altă importanță față de până acum activităților gospodărești. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le aduce ocazia de a-și schimba atitudinea față de membrii familiei sau față de ideea de cămin în sine.

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță pot fi luați prin surprindere de fel și fel de vești, informații, mesaje și dialoguri avute. Nativii vor avea ocazia la această eclipsă de Soare să-și pună în lumină niște abilități de comunicare, să-și valorifice niște talente, atestate, diplome sau să învețe lucruri importante care se vor dovedi prețioase în evoluția lor profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce ocazia unor deplasări în interes profesional și susținerea unor examene, discursuri publice, ședințe.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion vor avea ocazia ca la această eclipsă de Soare să aibă o adevărată revelație despre cum își câștigă și administrează banii. Nativii vor avea curajul să-și valorifice și monetizeze niște talente personale, vor avea idei bune despre cum să-și crească veniturile, iar horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere să îndrăznească să ceară o mărire de salariu dacă activitățile, experiența profesională îi recomandă.

Descoperă și: Horoscopul zilei de naștere: ce înseamnă cu adevărat data în care te-ai născut

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de Luna Nouă și Eclipsa de Soare întocmai în zodia lor și este un moment deosebit de important care le va deschide noi direcții de viitor, noi posibilități de evoluție, atât personală, cât și relațională și profesională. Nativii au ocazia să se regenereze, să-și redefinească personalitatea, să-și reînnoiască principiile de viață, să se reinventeze. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să evite atitudinea de atotștiutor care le poate aduce doar defavoruri și pierderi.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn au ocazia să se folosească constructiv de energia acestui moment pentru a depăși trecutul, amintirile, traumele, durerile, neîmplinirile, pierderile. Nativii pot ierta mai ușor, se pot împăca cu deciziile luate și pot conștientiza că tot ce au trăit, bun sau rău, a fost pentru evoluția lor. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le aduce pace interioară și le intensifică nevoia de odihnă și relaxare.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător pot avea ocazia odată cu această Lună Nouă însoțită de eclipsă de Soare să cunoască oameni noi, să între în noi anturaje alături de care să-și facă planuri și proiecte de viitor. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce o reconfigurare a unor relații de prietenie. Nativii vor dori să continuie alături de cei cu care împărtășesc convingeri și viziuni comune.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești vor avea ocazia unor noi începuturi profesionale odată cu această Lună Nouă însoțită de eclipsă de Soare. Nativii pot face, vrând, nevrând, un pas important în carieră, pot primi noi responsabilități care, deși acum vor aduce frustrări, se vor dovedi benefice progresului lor. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le aduce ocazia de a-și atinge niște obiective profesionale mărețe, la care până acum poate doar au îndrăznit să viseze.

Află și: Horoscop 2020 – cea mai amănunțită analiză pentru fiecare zodie în parte

Sursa foto simbol: pixabay.com/ro

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze, fără să știe cât de periculoase sunt
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze,...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Mădălina Ghenea, cea mai INCENDIARĂ filmare din an! A RIDICAT temperatura din termometre
Mădălina Ghenea, cea mai INCENDIARĂ filmare din an! A RIDICAT temperatura din termometre
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Alina Ceuşan s-a afișat cu burtica de graviduță. Cum arată și ce anunț important a făcut creatoarea de conținut pentru urmăritorii săi: ,,Am fost întotdeauna transparentă și destul de deschisă”
Alina Ceuşan s-a afișat cu burtica de graviduță. Cum arată și ce anunț important a...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din jur.
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Ce se întâmplă cu Digi RCS RDS, Vodafone și Orange. Milioane de clienți din România trebuie să cunoască acest lucru
Ce se întâmplă cu Digi RCS RDS, Vodafone și Orange. Milioane de clienți din România...
Animalul pentru care românii primesc 100 de euro de la stat dacă îl cresc. Banii se dau pentru fiecare exemplar în parte. Laptele său e considerat un adevărat elixir pentru sănătate și carnea e peste orice import. Prea puțini îl includ însă în meniu
Animalul pentru care românii primesc 100 de euro de la stat dacă îl cresc. Banii...
Vestea serii despre Ion Iliescu. Avocatul său a făcut anunțul
Vestea serii despre Ion Iliescu. Avocatul său a făcut anunțul
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute. Și-a mărit tariful pentru 2024
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Este OBLIGATORIU în România. Sistemul se aplică în toată țara
Este OBLIGATORIU în România. Sistemul se aplică în toată țara
Violeta Bănică dă din casă. Ce spune despre Adrian Brâncoveanu, iubitul mamei ei
Violeta Bănică dă din casă. Ce spune despre Adrian Brâncoveanu, iubitul mamei ei
„Armata OBLIGATORIE” în România! Anunțul care bulversează milioane de români
„Armata OBLIGATORIE” în România! Anunțul care bulversează milioane de români
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu:
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
Ce moștenire le va lăsa Dan Negru copiilor: „În lumea civilizată asta e o normalitate. La noi e o minune”
Ce moștenire le va lăsa Dan Negru copiilor: „În lumea civilizată asta e o normalitate....
Zodiile peste care vine norocul de Paște. Va fi lux și opulență pentru acești nativi
Zodiile peste care vine norocul de Paște. Va fi lux și opulență pentru acești nativi
Cât costă, de fapt o succesiune, în 2024. Suma pe care trebuie să o pregătești
Cât costă, de fapt o succesiune, în 2024. Suma pe care trebuie să o pregătești