Home » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 14 decembrie 2020. Lună Nouă și eclipsă de Soare în zodia Săgetător

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 14 decembrie 2020. Lună Nouă și eclipsă de Soare în zodia Săgetător

De: Alice Zotta, Madalina Manole 13/12/2020 | 20:42
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 14 decembrie 2020. Lună Nouă și eclipsă de Soare în zodia Săgetător

Horoscopul zilei de 14 decembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 14 decembrie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 14 decembrie 2020 spune că nativii din zodia Săgetător au parte de Luna Nouă și eclipsa de Soare întocmai în zodia lor, cu impact asupra personalității.

Citește și:Horoscop lunar. Previziuni pentru luna decembrie 2020

Astăzi va avea loc o Lună Nouă, fenomen însoțit de o eclipsă totală de Soare, în zodia Săgetător. Evenimentul va antrena Axa Nodurilor Lunare, prin urmare va fi un moment cu impact karmic deosebit de important. Ca orice Lună Nouă va aduce noi începuturi în viața noatsră, însă acestea ne vor lua prin surprindere, dat fiind că Soarele este eclipsat.

Această lunație, prin evenimentele pe care ni le aduce, ne cere să ne desprindem de tipare vechi de gândire, de prejudecăți și dogme, de concepții învechite și să facem loc în viața noastră unor noi principii, unor noi mentalități și credințe. Va fi vorba de mult entuziasm, idei îndrăznețe și curaj în acțiuni, dat fiind că Mercur este susținut de Marte, dar și de multă confuzie, dat fiind că este în aspecte tensionate cu Neptun. Este important de punctat că ceea ce va veni acum în viața noastră va avea legătură cu trecutul nostru, cu ceea ce am făcut până acum, cu alte cuvinte vom accesa bagajul de informații cu care am venit pe pământ.

Impactul eclipsei de Soare se va resimți timp de jumătate de an de acum înainte și va fi puternic pentru Gemeni, Fecioare, Săgetători și Pești, dar și pentru cei care au ascendentul sau alte planete importante aici.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec vor avea ocazia să se desprindă de tipare de gândire vechi, de mentalități care le inhibă evoluția, atât personală, cât și profesională. Nativii vor avea ocazia să se folosească de ceea ce au învățat până acum pentru a crește profesional sau, în alte cazuri, vor simți nevoia să-și dezvolte noi abilități. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce o lărgire a orizonturilor profesionale și mulți pot începe să se gândească la opțiunea de a porni pe cont propriu.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur vor avea revelația modului în care trebuie să-și câștige banii de acum înainte. Nativii vor realiza că nu munca de zi cu zi, jobul este cel care le va aduce venituri mari în timp, ci alte activități care țin fie de abilitățile lor, fie de specularea unui bun material. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce idei bune despre cum să valorifice un bun material, fie că este o moștenire, un credit, un contract, o asigurare.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de noi începuturi în zona relațională, fie că este vorba de viața personală, fie de viața profesională. Nativii pot intra într-o nouă etapă în relația de cuplu, pot să se expună diferit în fața lumii, în sensul că-și pot arăta și o altă față a personalității lor pe care până caum nu au avut curaj sau nu au avut ocazia să o manifeste. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce șansa unor noi colaborări și contracte profesionale.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac au șansa în următoarea perioadă să aducă schimbări și îmbunătățiri stilului de viață, iar acestea vor fi strâns relaționate cu ceea ce se petrece la locul de muncă. Va fi vorba de noi începuturi legate de sarcini, program care vor determina nativii să înceapă activități pe lângă ce se vor divedi benefice în viitor pentru evoluția lor profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să se odihnească mai mult pentru că pot resimți intens eclipsa dat fiind că Luna, guvernatorea lor, este implicată.

Nu rata: Horoscop săptămânal 14 – 20 decembrie 2020. Săgetătorii au parte de noi începuturi

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu au parte de Luna Nouă însoțită de eclipsa de Soare întocmai în sectorul iubirii, al copiilor și al activităților creative și recreative. Pentru nativi va urma o perioadă în care vor da frâu liber unor dorințe, plăceri, pasiuni și hobby-uri, vor simți nevoia să se bucure mai mult de viață și să facă ceea ce place fără a se mai simți îngrădiți. Vor fi cazuri în care lunația va aduce o nouă poveste de iubire și situații în care se va discuta despre posibilitatea de a deveni părinți. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să se odihnească corespunzător deoarece pot simți intens momentul dat fiind că Soarele este guvernatorul lor și este eclipsat acum de Lună.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară vor avea ocazia să se raporteze diferit la un context ce ține de casă, fie că-și renovează locuința, că se gândesc să-și cumpere sau construiască o casă, fie că se mută și își schimbă domiciliul, fie că dau o altă importanță față de până acum activităților gospodărești. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le aduce ocazia de a-și schimba atitudinea față de membrii familiei sau față de ideea de cămin în sine.

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță pot fi luați prin surprindere de fel și fel de vești, informații, mesaje și dialoguri avute. Nativii vor avea ocazia la această eclipsă de Soare să-și pună în lumină niște abilități de comunicare, să-și valorifice niște talente, atestate, diplome sau să învețe lucruri importante care se vor dovedi prețioase în evoluția lor profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce ocazia unor deplasări în interes profesional și susținerea unor examene, discursuri publice, ședințe.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion vor avea ocazia ca la această eclipsă de Soare să aibă o adevărată revelație despre cum își câștigă și administrează banii. Nativii vor avea curajul să-și valorifice și monetizeze niște talente personale, vor avea idei bune despre cum să-și crească veniturile, iar horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere să îndrăznească să ceară o mărire de salariu dacă activitățile, experiența profesională îi recomandă.

Descoperă și: Horoscopul zilei de naștere: ce înseamnă cu adevărat data în care te-ai născut

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de Luna Nouă și Eclipsa de Soare întocmai în zodia lor și este un moment deosebit de important care le va deschide noi direcții de viitor, noi posibilități de evoluție, atât personală, cât și relațională și profesională. Nativii au ocazia să se regenereze, să-și redefinească personalitatea, să-și reînnoiască principiile de viață, să se reinventeze. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să evite atitudinea de atotștiutor care le poate aduce doar defavoruri și pierderi.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn au ocazia să se folosească constructiv de energia acestui moment pentru a depăși trecutul, amintirile, traumele, durerile, neîmplinirile, pierderile. Nativii pot ierta mai ușor, se pot împăca cu deciziile luate și pot conștientiza că tot ce au trăit, bun sau rău, a fost pentru evoluția lor. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le aduce pace interioară și le intensifică nevoia de odihnă și relaxare.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător pot avea ocazia odată cu această Lună Nouă însoțită de eclipsă de Soare să cunoască oameni noi, să între în noi anturaje alături de care să-și facă planuri și proiecte de viitor. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce o reconfigurare a unor relații de prietenie. Nativii vor dori să continuie alături de cei cu care împărtășesc convingeri și viziuni comune.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești vor avea ocazia unor noi începuturi profesionale odată cu această Lună Nouă însoțită de eclipsă de Soare. Nativii pot face, vrând, nevrând, un pas important în carieră, pot primi noi responsabilități care, deși acum vor aduce frustrări, se vor dovedi benefice progresului lor. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le aduce ocazia de a-și atinge niște obiective profesionale mărețe, la care până acum poate doar au îndrăznit să viseze.

Află și: Horoscop 2020 – cea mai amănunțită analiză pentru fiecare zodie în parte

Sursa foto simbol: pixabay.com/ro

Parteneri
ȘOC! Trebuie să ne pregătim pentru un CUTREMUR devastator. Se anunță un DEZASTRU total pentru România!
ȘOC! Trebuie să ne pregătim pentru un CUTREMUR devastator. Se anunță un DEZASTRU total pentru...
Nenorocirea care va lovi România! Se va întâmpla chiar în acest an: Vor să înghețe tot
Nenorocirea care va lovi România! Se va întâmpla chiar în acest an: Vor să înghețe...
FOTO. Inna, topless în vacanță! Cum s-a pozat cântăreața în apă
FOTO. Inna, topless în vacanță! Cum s-a pozat cântăreața în apă
BOMBĂ! Lovitura devastatoare primită de Anamaria Prodan, de la bărbatul în care avea cea mai mare încredere. Prima reacţie
BOMBĂ! Lovitura devastatoare primită de Anamaria Prodan, de la bărbatul în care avea cea mai...
Sunt amantă de 11 ani și vreau să le spun ceva femeilor măritate. Mesajul care zdruncină tot ce știai despre căsnicie
Sunt amantă de 11 ani și vreau să le spun ceva femeilor măritate. Mesajul care...
Simțea că fiica sa MIROSEA urât, așa că i-a făcut o baie. Mirosul însă NU a dispărut, așa că dus-o la doctor. Este de necrezut ce au putut descoperi aceștia
Simțea că fiica sa MIROSEA urât, așa că i-a făcut o baie. Mirosul însă NU...
'Vrei să mă ÎMPUȘTI? Vino, sunt la o nuntă' - Dialogul fabulos între interlopi cu câteva minute înainte de odioasa crimă din SUA
'Vrei să mă ÎMPUȘTI? Vino, sunt la o nuntă' - Dialogul fabulos între interlopi cu...
Gina Pistol, într-o rochie mulată, în luna a șaptea de sarcină. Câte kg s-a îngrășat vedeta
Gina Pistol, într-o rochie mulată, în luna a șaptea de sarcină. Câte kg s-a îngrășat...
Programările din etapa a doua de vaccinare vor fi amânate. Explicaţiile lt. col. medic dr. Valeriu Gheorghiţă
Programările din etapa a doua de vaccinare vor fi amânate. Explicaţiile lt. col. medic dr....
Medicament minune împotriva cancerului. Descoperirea uimitoare a oamenilor de știință
Medicament minune împotriva cancerului. Descoperirea uimitoare a oamenilor de știință
Nu mai luați niciodată acest medicament. Vă va distruge tot organismul. Alexandru Rafila avertizează că e extrem de periculos.
Nu mai luați niciodată acest medicament. Vă va distruge tot organismul. Alexandru Rafila avertizează că...
Transilvania în 1653: Pe fiii preoților valahi să-i ia înapoi la fel ca pe ceilalți iobagi
Transilvania în 1653: Pe fiii preoților valahi să-i ia înapoi la fel ca pe ceilalți...
Andreea Esca baricadată cu garduri de fier în sediul Pro TV
Andreea Esca baricadată cu garduri de fier în sediul Pro TV
BANCUL ZILEI – Filme XXX cu nevasta
BANCUL ZILEI – Filme XXX cu nevasta
L-a chemat acasă la el și acesta s-a îndrăgostit pe loc. Ce s-a petrecut între ei de a doua zi: E primul care vrea să...
L-a chemat acasă la el și acesta s-a îndrăgostit pe loc. Ce s-a petrecut între...
Stați în case! S-au emis 8 avertizări meteo, vremea n-a mai fost așa de 57 ani
Stați în case! S-au emis 8 avertizări meteo, vremea n-a mai fost așa de 57...
Bill Gates, adevărul despre teoriile conspirației. Miliardarul a spus totul despre microcipuri
Bill Gates, adevărul despre teoriile conspirației. Miliardarul a spus totul despre microcipuri
Spray nazal împotriva Covid-19. Ultimul tratament minune vine din Turcia
Spray nazal împotriva Covid-19. Ultimul tratament minune vine din Turcia
Filmul COMPLET al împușcării interlopului în SUA! Imagini dramatice de la locul crimei
Filmul COMPLET al împușcării interlopului în SUA! Imagini dramatice de la locul crimei
Cel mai enervant șmecheraș cu BMW? Nu vei ghici ce și-a montat în portbagajul mașinii: „Am vrut să-i enervez pe...”
Cel mai enervant șmecheraș cu BMW? Nu vei ghici ce și-a montat în portbagajul mașinii:...
Horoscop 28 ianuarie 2021. Zodia care primește ajutor de unde nu se aștepta
Horoscop 28 ianuarie 2021. Zodia care primește ajutor de unde nu se aștepta
Oamenii de ştiinţă au creat implantul wireless pentru creier. Este de dimensiuni foarte mici şi se încarcă din exteriorul corpului
Oamenii de ştiinţă au creat implantul wireless pentru creier. Este de dimensiuni foarte mici şi...
Fetiță de cinci ani, ucisă de propria mamă: „I-a scos ochii, i-a tăiat limba și i-a mâncat-o”
Fetiță de cinci ani, ucisă de propria mamă: „I-a scos ochii, i-a tăiat limba și...
A fost provocată de un bărbat la un „maraton” de sex. Au mers la hotel, iar după a ŞAPTEA rundă femeia a chemat, șocată, poliţia
A fost provocată de un bărbat la un „maraton” de sex. Au mers la hotel,...
FOTO. Antonia a pozat într-un costum de baie, dar fanii au distrus-o pentru că e prea vulgară: `Prea exagerată`
FOTO. Antonia a pozat într-un costum de baie, dar fanii au distrus-o pentru că e...
Vica Blochina a venit in direct la PRO TV intr-o bluza prin care s-a vazut tot! Aparitie INCENDIARA in fata lui Maruta. Ce a putut sa poarte la emisiune
Vica Blochina a venit in direct la PRO TV intr-o bluza prin care s-a vazut...
Anda Adam, fotografiată nud și urcată pe masă! Imaginea a devenit virală pe net: 20.000 de like-uri în câteva ore
Anda Adam, fotografiată nud și urcată pe masă! Imaginea a devenit virală pe net: 20.000...
Coronavirus în România, 27 ianuarie 2021. Peste 3000 de cazuri noi de COVID-19, in ultimele 24 de ore! Creste numarul pacientilor internati la ATI!
Coronavirus în România, 27 ianuarie 2021. Peste 3000 de cazuri noi de COVID-19, in ultimele...
O nouă pandemie! Anunţul teribil care vine în mijlocul pandemiei de COVID
O nouă pandemie! Anunţul teribil care vine în mijlocul pandemiei de COVID
Miliardarul discret al României şi proiectele sale. Acesta a anunţat cel mai mare şi ambiţios proiect din România, unde va investi 3 miliarde de euro
Miliardarul discret al României şi proiectele sale. Acesta a anunţat cel mai mare şi ambiţios...
Culturistul care s-a căsătorit cu păpușa, decizie ȘOC! ”O să fie o plăcere să fac s*x cu mine...”
Culturistul care s-a căsătorit cu păpușa, decizie ȘOC! ”O să fie o plăcere să fac...
Îl recunoști? Un cântăreț român și-a făcut ”transplant de față”  la 60 de ani
Îl recunoști? Un cântăreț român și-a făcut ”transplant de față” la 60 de ani
Țeapa incredibilă cu vaccinuri dată de Pfizer, prin metoda Maradona
Țeapa incredibilă cu vaccinuri dată de Pfizer, prin metoda Maradona
Ce a făcut Lidia Buble după divorț cu mașina primită cadou de la Răzvan Simion?
Ce a făcut Lidia Buble după divorț cu mașina primită cadou de la Răzvan Simion?
Ce s-a ales de Fulgy, fiul Clejanilor? Tânărul a dispărut complet și nimeni nu mai știe de el
Ce s-a ales de Fulgy, fiul Clejanilor? Tânărul a dispărut complet și nimeni nu mai...
Secvenţe de dragoste pe faţă şi în public între USR+ şi “deontologii independenţi”
Secvenţe de dragoste pe faţă şi în public între USR+ şi “deontologii independenţi”
ȘOC!Trebuie să ne pregătim pentru un CUTREMUR devastator. Se anunță un DEZASTRU total pentru România!
ȘOC!Trebuie să ne pregătim pentru un CUTREMUR devastator. Se anunță un DEZASTRU total pentru România!