Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 14 septembrie 2018. Leii duc totul la extrem

Publicat: 13/09/2018 | 20:00

Horoscopul zilei de 14 septembrie 2018 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 14 septembrie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 14 septembrie 2018 spune că astăzi nativii din zodia Leu vor duce totul la extrem și vor exagera în decalarații.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 14 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Berbec s-ar putea lăsa ușor pradă tentațiilor, indiferent de natura lor, fie că vorbim de tentații culinare, fie amoroase, fie din altă sferă. Pe un fond emoțional ușor instabil, nativii ar putea face excese pe care să le regrete mai târziu. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește pe nativi să stea de vorbă cu un prieten, o persoană căreia sa aibă încredere să-i destăinuie intimitățile și să accepte consilierea.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 14 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Taur se vor preocupa de rezolvarea unei situații de familie. O rudă le cere ajutorul sau se văd forțați să acționeze din recunoștință față de o persoană dragă. Este posibil ca nativii să se lase afectați mai mult decât își imaginau de acest context, iar horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să se detașeze emoțional și să fie stăpâni pe situație.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 14 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Gemeni s-ar putea să aibă parte de discuții tensionate la locul de muncă, situații în care să nu li se dea dreptate sau să nu li se aprobe un proiect. Nativi se vor simți neîndreptățiți, însă nu este momentul să ducă discuția mai departe. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să aibă răbdare și să aștepte momentul oportun pentru a readuce în discuție acest context.

Citește și: Horoscop săptămânal 10–16 septembrie 2018. Fecioarele dau dovadă de curaj și inițiativă

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 14 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Rac au tendința de a fi mai sinceri decât trebuie, atât în relațiile cu superiorii, cât și în relația de cuplu. Este foarte posibil ca mărturisirile lor să fie taxate mai târziu, iar horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să se retragă din interogatorii și să nu dea prea multe explicații nimănui, mai ales dacă este vorba de decizii care le aparțin integral.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 14 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Leu au tendința de a fi mai pesimiști astăzi, de a vedea doar partea goală a paharului, de a duce totul în latura extremă și de a exagera mărturisirile. Nativii au nevoie de sprijin și caută empatia celor din jur, însă le va sări în ajutor întocmai cine se așteaptă mai puțin. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere acestora să se dedice mai mult activităților relaxante și micilor plăceri ale vieții.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 14 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Fecioară ar trebui să fie mai prudenți în ceea ce privește starea de sănătate, să-și acorde mai multă atenție și să nu depășească limitele impuse de organism. Este foarte probabil ca nativii să aibă parte de mici accidentări, lovituri, traumatisme, iar horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să lase impulsivitatea deoparte și să numere până la trei înainte de a se avânta într-o discuție sau într-o activitate.

Citește și: Horoscop săptămânal 17-23 septembrie 2018. Balanțele sunt vedetele săptămânii

 Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 14 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Balanță pot avea parte astăzi de niște reproșuri, de niște acuze nefondate venite din invidie. Nativii nu trebuie să pună la suflet ceea ce aud și nici să ceară explicații suplimentare. Câteodată ignoranța doare mai mult. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le aduce mai multă liniște în relația de cuplu și ar trebui să se axeze mai mult pe dorințele partenerului.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 14 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Scorpion au tendința de a fi irascibili și de a intra în conflicte cu cei din jur, în special cu membrii familiei, chiar cu copiii, acolo unde este cazul. Diferențele de principii și valori îi pot determina pe nativi să acționeze impulsiv. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere să-și asculte intuiția în situații limită și să nu meargă pe principiul că ei au întotdeauna dreptate și dețin toate soluțiile.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 14 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Săgetător sunt tentați să se implice în activități care nu le aduc niciun beneficiu. Nativii pierd timpul ocupându-se de problemele altora sau rezolvând chestiuni fără importanță. Dacă unii o fac din nebăgare de seamă, alții o fac voit pentru a se arăta ocupați și a evita alte sarcini. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere acestora mai multă responsabilitate la locul de muncă.

Citește și: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna septembrie 2018

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 14 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Capricorn sunt nemulțumiți de locul de muncă sau de anumite persoane care fac parte din acel mediu și cu care trebuie să interacționeze constant. Faptul că sunt oarecum forțați să-și ascundă sentimentele și emoțiile îi va frustra suplimentar,  iar horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere să se automotiveze și să-și dea șansa de a se relaxa în brațele partenerului.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 14 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Vărsător sunt destul de imprevizibili în acțiuni și vorbe și riscă să deranjeze o persoană superioară ierarhic cu atitudinea lor, am putea spune, chiar ușor sfidătoare. Ar trebui să aplice principiul: “Ce ție nu-ți place altuia nu-i face”, mai ales că horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le aduce provocări nedorite în sfera profesională..

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 14 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Pești pot deveni, chiar și inconștient, într-un moment de furie interioară, ușor vulgari în gesturi și vorbe, iar cei din jur vor fi surprinși de atitudine și o vor critica. Nativii ar trebui să-și manifeste aceste porniri acasă sau în mediul familial și nicidecum la locul de muncă, cu atât mai mult cu cât horoscopul de azi pentru zodia Pești îi atenționează asupra nereușitei unui proiect.

Citește și...