Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 15 august 2019. Lună Plină în zodia Vărsător

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 15 august 2019. Lună Plină în zodia Vărsător

De: Cancan 14/08/2019 | 20:11
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 15 august 2019. Lună Plină în zodia Vărsător
Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de 15 august. Zodia Vărsător

Horoscopul zilei de 15 august 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 15 august 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 15 august 2019 spune că astăzi nativii din zodia Vărsător vor avea parte de fenomenul de Lună Plină întocmai în semnul lor, cu impact asupra personalității.

Luna Plină simbolizează încheierea unei etape din viața noastră pentru a face loc altui capitol nou. Fiecare persoană, în funcție de zodia și ascendentul său, va trage niște concluzii finale într-un anumit sector de viață. Toate aceste încheieri vorbesc, într-un fel sau altul, despre evoluție. Această Lună Plină, grație faptului că se formează în Vărsător, ne cere să ne întoarcem atenția de la noi înșine către ceilalți, către umanitate și va avea o influență puternică timp de aproximativ două săptămâni.

Luna Plină în zodia Vărsător se formează în opoziție cu Soarele din Leu, dar și cu Venus (iubirea, relațiile) din Leu, prin urmare ne poate favoriza niște decizii, niște concluzii legate de iubire, de cum o percepem, de cum o manifestăm și de cum știm să o primim, de aceea nu este exclus ca unele relații care nu funcționează sau care ne îngrădesc, ne pun limite, să se încheie acum. Pe de altă parte, există și un aspect tensionat cu Pluton (transformarea, frica) din zodia Capricorn, dar și cu Marte (acțiunea) din zodia Leu. Cu alte cuvinte, dacă vrem să ne afirmăm, să ieșim în față și ssă ne facem remarcați, trebuie să ne învingem temerile, fricile interioare și să acționăm cu mai multă încredere în noi, dar cu generozitate față de ceilalți.

Sfat! Dacă vă cunoașteți ascendentul, este recomandat să vă citiți atât previziunile pentru zodie, cât și pentru ascendent!

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 15 august 2019

Cei născuți în zodia Berbec vor trage concluzii referitoare la pieteni și la orice fel de grup din care fac parte. Este posibil ca nativii să se despartă acum de cei cu care nu mai rezonează, dar totodaată, este posibil ca o relație de prietenie să se transforme într-una de iubire sau invers. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce curajul de a spune lucrurilor pe nume și a lua decizii radicale spre binele tuturor.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 15 august 2019

Pentru nativii din zodia Taur această Lună Plină va aduce concluzii referitoare la statutul socio-profesional. Nu este exclus ca pentru majoritatea să se încheie o etapă referitoare la carieră, să se producă o schimbare de aspirații, ideauri și astfel să se pună punct unui loc de muncă. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să dea dovadă de curaj și să nu renunțe la visele lor, oricât de imposibil de atin ar părea.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 15 august 2019

Cei născuți în zodia Gemeni vor avea parte de încheierea unui capitol referitor la principiile de viață, la sistemul de valori, la credințe. Nativii pot lua niște decizii radicale cu privire la un context care-i leagă/dezleagă de străinătate. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să aibă curaj să-și urmeze visurile și aspirațiile.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 15 august 2019

Această Lună Nouă le va aduce nativilor din zodia Rac ocazia să încheie un capitol care priviște zona financiară, mai exact banii pe care-i dețin împreună cu alții. Aspectul, de la caz la caz, poate aduce finalizarea unui partaj, primirea unei moștenii, încheierea unui credit, returnarea unri datorii. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce o mai mare nevoie de pasiune în cuplu, de intimitate.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 15 august 2019

Cei născuți în zodia Leu vor avea ocazia ca în această perioadă să încheie o poveste de iubire care nu mai funcționează, să pună punct unui parteneriat, fie domestic, fie profesional. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să dea dovadă de curaj și determinare și să nu se teamă de singurătate sau de un nou capitol care dorește să se deschidă înaintea lor.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 15 august 2019

Odată cu acest context de Lună Plină în Vărsător este foarte posibil ca celor născuți în zodia Fecioară să le revină în actualitate o serie de probleme de sănătate mai vechi care acum să necesite vindecare. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce încheierea unei etape care ține de locul de muncă, de colegi și situația profesională.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 15 august 2019

Cei născuți în zodia Balanță au parte de această Lună Plină pe casa sentimentală. Este posibil ca o poveste de iubire care nu-i mai reprezintă să se încheie acum, însă, pe de altă parte, de la caz la caz, poate fi vorba de apariția unei sarcini sau de conturarea unui nou capitol în relația cu copiii. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să aibă mai mult curaj pentru a-și pune în practică ideile, hobby-urile și pasiunile.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 15 august 2019

Nativii din zodia Scorpion pot încheia o situație care vizează familia și locuința. Este posibil ca aceștia să-și dorească să se mute în propria casă, să încheie un proces de vânzare/cumpărare. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să aibă curaj să discute cu părinții propriile nemulțumiri sau dureri, să vindece traume din copilărie.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 15 august 2019

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de încheierea unui capitol care privește studiile, comunicarea, cursurile. Nativii pot culege roadele unui discurs, unui interviu, pot primi o diplomă. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător susține acei nativi care dau examene și îi sfătuiește să aibă curaj, să nu se teamă de dialogul deschis și să-și înfrângă temerile dacă trebuie să susțină o ședință.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 15 august 2019

Cei născuți în zodia Capricorn vor încheia o etapă financiară. Nativii pot reuși obținerea unui salariu mai bun, pot culege roadele unei colaborări, unui proiect personal, pot primi o primă și nu este exclus să-și schimbe locul de muncă cu unul mai bine plătit. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să-și schimbe viziunea, modul în care se raportează la bani.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 15 august 2019

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de această Lună Plină întocmai în semnul lor. Nativii pot să-și schimbe niște principii fundamentale, modul în care se raportează la cei din jur, pot trage noi concluzii referitoare la modul în care relaționează, interacționeză cu partenerul de viață. De asemenea, pot încheia o etapă profesională și pot culege roadele în acest sens. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce o schimbare legată de stilul de viață.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 15 august 2019

Este o Lună Plină impactantă pentru cei născuți în zodia Pești care pot avea parte de transformări profunde la nivel subconștient. Nativii se pot confrunta cu o serie de frici și temeri, însă dacă acestea vor ieși la suprafață va fi pentru că trebuie vindecate. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să-și asculte mai mult intuiția și mai puțin rațiunea. Este o perioadă favorabilă meditației și introspecției.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 12 – 18 AUGUST 2019. SĂGETĂTORII REVIN ÎN FORȚĂ

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA AUGUST 2019

 

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Diagnosticul de cancer al prințesei Kate Middleton: Meghan și Harry pun sare pe rana regală?
Diagnosticul de cancer al prințesei Kate Middleton: Meghan și Harry pun sare pe rana regală?
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii au înnebunit când au văzut-o
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Fiica lui Țiriac, APARIȚIE RARĂ în COSTUM DE BAIE! Avem imaginile: „M-am îndrăgostit”
Fiica lui Țiriac, APARIȚIE RARĂ în COSTUM DE BAIE! Avem imaginile: „M-am îndrăgostit”
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Actorul român care s-a însurat de nouă ori după ce a împlinit 50 de ani. Prima soție a avut 17 ani
Actorul român care s-a însurat de nouă ori după ce a împlinit 50 de ani....
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și...
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Adevărul despre despărțirea dintre Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu: ,,N-am putut să mă ridic din pat”. Cum l-a afectat pe artist procedura secretă și când a avut loc, de fapt, separarea celor doi
Adevărul despre despărțirea dintre Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu: ,,N-am putut să mă ridic din...
Pensiile din luna mai intră înainte de Sărbătorile de Paște! Premierul Marcel Ciolacu a făcut anunțul chiar în ședința de guvern
Pensiile din luna mai intră înainte de Sărbătorile de Paște! Premierul Marcel Ciolacu a făcut...
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în familie. „Niciodată nu a ținut de note sau copiii să fie olimpici.”
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea:
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea: "Nu mai vreau să...
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Alimentul care e la mare căutare înainte de Paște. Numărul comenzilor a explodat în România
Alimentul care e la mare căutare înainte de Paște. Numărul comenzilor a explodat în România
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei. E bună pentru cei cu diabet sau probleme de digestie
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei....
JUDECĂTORII au luat decizia finală. FLORIN CĂLINESCU a primit vestea chiar acum
JUDECĂTORII au luat decizia finală. FLORIN CĂLINESCU a primit vestea chiar acum
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
Anunț pentru PROPRIETARII de case și terenuri. Guvernul PREGĂTEȘTE schimbări majore
Anunț pentru PROPRIETARII de case și terenuri. Guvernul PREGĂTEȘTE schimbări majore
Anca Alexandrescu este
Anca Alexandrescu este "o nenorocită", un "cancer"! I-a trădat pe toți cei cu care a...
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești nativi!
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești...
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de ziua ei de naștere
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
Cum reușește Elena Gheorghe să aibă o siluetă de invidiat. La ce renunță artista
Cum reușește Elena Gheorghe să aibă o siluetă de invidiat. La ce renunță artista
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai fi la fel pentru ele
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai...
Ce documente importante ascunde arhiva de la Vatican. Acestea sunt marile secrete ale Bisericii Catolice
Ce documente importante ascunde arhiva de la Vatican. Acestea sunt marile secrete ale Bisericii Catolice