Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 15 februarie 2019. Fecioarele pot avea probleme de imagine

Publicat: 14/02/2019 | 20:05
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 15 februarie 2019. Fecioarele pot avea probleme de imagine

Horoscopul zilei de 15 februarie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 15 februarie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 15 februarie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Fecioară pot fi vorbiți pe la spate și imaginea le poate fi afectată.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 15 februarie 2019

Cei născuți în zodia Berbec se preocupă de o situație care vizează membrii familiei. Nativilor li se poate cere ajutorul într-o problemă a unei rude sau de bună voie își pot oferi sprijinul. În unele cazuri poate fi vorba de căutarea unor răspunsuri care țin de propriile lor rădăcini. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce ocazia de a rezolva niște treburi casnice pe care le-au amânat.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 15 februarie 2019

Cei născuți în zodia Taur pot avea parte de discuții despre bani. Nativii își pot expune nemulțumirile legate de o remunerație, își pot cere partea într-o tranzacție, iar în unele cazuri poate fi vorba de un proces de partaj. Horoscopul de azi pentru zodia Taur poate favoriza, de la caz la caz, intrarea în posesia unei moșteniri sau primirea unei despăgubiri.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 15 februarie 2019

Cei născuți în zodia Gemeni își pot revendica niște drepturi la locul de muncă, posibil chiar drepturi financiare. Nativii pot intra în discuții contradictorii cu șefii și nu vor fi dispuși să facă niciun fel de compromis, indiferent care vor fi riscurile. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să lase deoparte mândria și orgoliul și să fie mai înțelegători.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 15 februarie 2019

Cei născuți în zodia Rac se vor bucura de tranzitul Lunii întocmai prin semnul lor. Fiind totodată și cea care-i guvernează, nativii vor avea parte de mai multă sensibilitate, emoție, dar și intuiție și inspirație. Momente tensionate în legătură cu o sumă de bani. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi atenționează asupra unui posibil conflict care poate lua naștere cu partenerul de viață și îi sfătuiește să apeleze la diplomație.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 15 februarie 2019

Cei născuți în zodia Leu se preocupă de rezolvarea și clarificarea unor chestiuni de familie. În unele cazuri poate fi vorba de o întoarcere în trecut pentru a face o analiză detaliată și amănunțită a unei situații. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate favoriza obținerea unor răspunsuri și trecerea la alt nivel de evoluție.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 15 februarie 2019

Cei născuți în zodia Fecioară pot avea parte de niște neînțelegeri cu prietenii sau colegii de muncă. Nativii pot fi implicați fără voia lor într-un context care-i defavorizează și li se pot cere explicații pentru ceva ce nu au făcut. Atenție la imagine! Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce probleme de sănătate, vizate fiind în special sistemul nervos și vascular.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 15 februarie 2019

Cei născuți în zodia Balanță pot fi puși în fața unor provocări profesionale de natură să-i sperie și să-i facă să se retragă. Nativii nu vor intra în luptă, ci vor prefera să amâne un răspuns sau luarea unei decizii. Totodată, vor evita confruntările directe indiferent de ce domeniu de viață va fi vorba. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să evite stresul și să se odihnească mai mult.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 15 februarie 2019

Cei născuți în zodia Scorpion vor avea parte de trăiri interioare puternice și gânduri obsesive care nu vor conteni să-i macine. Nativii nu vor fi în cea mai bună formă psihică și emoțională și sunt sfătuiți să nu ia decizii importante. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce vești legate de o sumă de bani pe care trebuie să o primească.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 15 februarie 2019

Cei născuți în zodia Săgetător își fac planuri și speranțe în legătură cu o afacere, cu un proiect în care au investit timp și bani și pe care acum vor dori să-l pună pe roate. Nativii vor fi destul de rigizi și inflexibili în decizii, iar horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să fie diplomați în dialogul cu partenerii și asociații. Nu întotdeauna poate fi așa cum ei doresc.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 15 februarie 2019

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de o zi plină de tensiuni în relațiile cu cei din jur. Este posibil ca zona profesională să le consume toată energia, sarcinile și responsabilitățile de la locul de muncă să devină acaparante, iar nativii să-și neglijeze familia și viața personală. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi atenționează asupra reproșurilor care pot genera conflicte cu persoana iubită.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 15 februarie 2019

Cei născuți în zodia Vărsător se pot confrunta cu o stare generală de sănătate mai puțin bună. Nativii pot avea dureri de oase și de mușchi, însă și sistemul digestiv poate fi afectat și astfel să aibă parte de stări de greață și vomă și tranzit gastrointestinal deficitar. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să acotrde mai multă atenție alimentației. Nu este mpmentul să țină sau să înceaă o dietă.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 15 februarie 2019

Cei născuți în zodia Pești se pot confrunta cu tensiuni în cuplu. Unii nativi se pot simți acaparați de persoana iubită, în timp ce alții se simt neputincioși, incapabili să se ridice la nivelul așteptărilor pe care le are partenerul de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să fie atenți la dialog și să încerce să fie deschiși la comunicare și blânzi la vorbă.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 11 – 17 FEBRUARIE 2019. TAURII SUNT ACTIVI ȘI PLINI DE ENERGIE

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA FEBRUARIE 2019

Citește și...