Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 15 octombrie 2020. Capricornii trec prin transformări profunde

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 15 octombrie 2020. Capricornii trec prin transformări profunde

De: Alice ZottaMadalina Manole 14/10/2020 | 22:58
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 15 octombrie 2020. Capricornii trec prin transformări profunde

Horoscopul zilei de 15 octombrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 15 octombrie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 15 octombrie 2020 spune că nativii din zodia Capricorn au parte de transformări interioare profunde.

Află și: Horoscopul arborilor. Ce personalitate ai în funcție de copacul care te reprezintă

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Nu rata: Horoscopul despărțirilor pentru restul anului 2020. Care sunt zodiile care își vor spune adio

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec s-ar putea să fie destul de nemulțumiți de contextul profesional în care se află și să înceapă nu doar să simtă, ci să și gândească o strategie de schimbare majoră. În tot acest context tensionat, nativii simt nevoia de liniște mai profund și mai puternic ca niciodată. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce o dezamăgire sentimentală, le poate adânci o tristețe, o nemulțumire vizavi de partener.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur se simt stresați la locul de muncă și cum nu este o noutate, nativii simt nevoia unei schimbări de abordare, de viziune, de stil de viață. O serie de principii s-au schimbat radical în viața nativilor în ultimele luni de zile, mai ales vizavi de contextul profesional, și tot aici vor dori să vină cu îmbunătățiri, chiar dacă pentru asta va fi nevoie să renunțe la ceva. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi atenționează că cineva din trecut îi poate căuta, însă dialogul le va adânci o rană, le va tulbura starea de spirit.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni nu se simt foarte bine din punct de vedere sentimental și asta pentru că deși simt nevoia de a iubi, de a-și îmbunătăți relația cu persoana dragă, o rană mai veche provocată de aceasta este încă activă și-i tulbură. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le aduce dorința de a câștiga ceea ce au pierdut și de aici se naște o fortună greu de controlat. Însă, după orice furtună iese soarele. Nativii ar trebui să lase în spate ceea ce nu vine de la sine în plan sentimental.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac simt că au curaj să facă aceea schimbare majoră de atitudine în relațiile cu ceilalți și cel mai vizat este partenerul de viață. Nativii au traversat o perioadă destul de tensionată, iar acum simt să rupă, să schimbe ceea ce nu îi mai mulțumește. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le atrage atenția că o rană emoțională legată de un moment în care nu au fost apreciați se poate amplifica și este momentul să o conștientizeze mai mult pentru a o vindeca.

Descoperă și: Super-horoscopul iubirii pentru 2020: care este zodia cea mai norocoasă în dragoste?!

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu schimbă foaia la locul de muncă, în relațiile cu colegii. Nativii spun lucrurilor pe nume din dorința de a-și îmbunătăți activitatea, dar mai ales starea pe care o au la job. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să apeleze la un psiholog dacă-și doresc să pătrundă mai adânc o rană pe care o au vizavi de comunicarea cu cei din jur.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară trebuie să lupte să vindece niște atașamente financiare care încep să devină pregnante în viața lor și chiar să cauzeze frustrări, să-i facă pe nativi să simtă că nu câștigă suficient sau că nu sunt valorificați. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere ca pe fondul acestor trăiri, simțăminte, să facă schimbări și în relațiile de iubire. Uneori o frică de a pierde ceva sau pe cineva stă la baza unor acțiuni greșite.

Horoscop zilnic Balanță

Cu Luna în tranzit prin semnul lor, cei născuți în zodia Balanță se simt mai bine, caută detașarea și vindecarea în relațiile cu cei din jur și au șansa să-și înțeleagă și perceapă din alt unghi emoțiile. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să facă eforturi pentru a depăși o experiență sentimentală traumatizantă.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion nu se simt în apele lor și tranzitele zilei amplifică contextul lui Mercur retrograd în zodia lor. Este o zi în care nativii au șansa să-și deslușească niște frici, să le analizeze dur, profund și să caute căi de a le vindeca. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion poate favoriza amintiri dureroase dintr-o fostă relație. Unii nativi pot afla un remediu la o problemă de sănătate cu care se confruntă.

Citește și: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna octombrie 2020

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au ocazia să-și conștientizeze o rană sentimentală care-i împiedică să se lase iubiți, să fie fericiți, să consolideze o relație. Nativii își doresc detașarea și vor face tot ce le stă în putință pentru asta. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să-și schimbe atitudinea pe care o au vizavi de ei, să-și dea mai multă valoare

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn vor conștientiza astăzi că anumite obiective profesionale se vor realiza doar dacă ei își schimbă atitudinea față de ei înșiși și dacă-și vindecă răni mai vechi din trecut legate de frica de a pierde, de a nu ieși pe primul loc. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce trăiri interioare, emoționale, profunde.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au ocazia să conștientizeze de unde provin anumite inhibiții în comunicare, anumite temeri de a lua cuvântul, de a spune ceea ce gândesc cu adevărat. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le aduce frământări puternice la nivel psihic, rememorarea trecutului, a amintirilor și o mare nevoie de a se închide în ei pentru a-și alchimiza stările.

Horoscop zilnic Pești

Teama unei pierderi financiare, imposibilitatea de a se desprinde de un atașament financiar vor aduce astăzi multe frământări celor născuți în zodia Pești. Se accentuează o serie de frici, inclusiv frici sentimentale, relaționale. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le aduce ocazia de a face niște schimbări vizavi de partener. Nativii nu știu să se lase iubiți și nici să integreze complimentele, aprecierile celor din jur.

Vezi și: Horoscop săptămânal 12 – 18 octombrie 2020. Berbecii trec într-o nouă etapă relațională

Sursa foto simbol: pixabay.com/ro

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul ei iubit a fost găsit fără suflare într-un hotel din Miami
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Roxana Vancea și-a mutat copilul la o grădiniță de stat de la una privată. Ce a nemulțumit-o
Roxana Vancea și-a mutat copilul la o grădiniță de stat de la una privată. Ce...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea