Acasă » Știri » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 15 septembrie 2018. Fecioarele se simt singure

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 15 septembrie 2018. Fecioarele se simt singure

De: Cancan 14/09/2018 | 20:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 15 septembrie 2018. Fecioarele se simt singure
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 15 septembrie 2018. Fecioarele se simt singure

Horoscopul zilei de 15 septembrie 2018 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 15 septembrie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 15 septembrie 2018 spune că astăzi nativii din zodia Fecioară se simt singuri și neajutorați.

Citește și: Horoscop săptămânal 10–16 septembrie 2018. Fecioarele dau dovadă de curaj și inițiativă

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 15 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Berbec vor fi destul de tranșanți astăzi, în special în relația cu colaboratorii sau partenerii de afaceri. Niște situații care vizează în mod direct un membru al familiei ar putea cădea în cârca nativilor, iar aceștia se vor vedea nevoiți să intervină și să rezolve problema. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește pe nativi să-și acorde mai mult timp pentru ei înșiși.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 15 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Taur ar putea pleca într-o scurtă călătorie, posibil la rude sau la prieteni care stau în alt oraș. Nativii sunt sfătuiți să-și lase spiritul critic acasă și să caute să se detensioneze prin activități în aer liber, plimări și discuții plăcute. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi atenționează pe nativi asupra tendinței de exagerare, de a duce totul la extrem și de a fi radicali cu cei din jur, chiar și în situații banale.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 15 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Gemeni sunt ușori confuzi și se decid cu greu asupra programului de astăzi. Nu este exclus să accepte niște invitații de la prieteni și apoi să regrete sau chiar să le refuze. Nativii pot sau să ajungă într-un mediu unde nu se vor simți confortabil și vor sta bosumflați, stricând și buna dispoziție a celor din jur. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează asupra greșelilor de comportament sau de exprimare, chiar neintenționate, care pot crea un context neplăcut pentru cei din jur.

Citește și: Horoscop săptămânal 17-23 septembrie 2018. Balanțele sunt vedetele săptămânii

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 15 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Rac își fac probleme din cauza banilor și chiar pot anula un plan din cauza faptului că era prea costisitor. Unii nativi vor căuta să se împrumute, însă horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să nu apeleze la această variantă pentru a-i cheltui pe distracții, ci doar dacă este nevoie să rezolve o problemă serioasă. Contextul astral favorizează o bună comunicare cu rudele, iar soluția financiară ar putea veni din partea acestora.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 15 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Leu au tendința de a se lăsa atrași de opulență, de senzațional și lux și vor căuta să se expună în astfel de medii, aspecte care pot să nu fie pe placul persoanei iubite, care ar prefera să-și petreacă ziua într-un mod total diferit. Nativii simt nevoia de a fi apreciați, lăudați și horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să stea de vorbă cu o persoană de încredere, o persoană care să fie capabilă să-i încurajeze într-un mod pozitiv și să le ridice stima de sine. Dacă se simt confortabil, ar trebui să discute cu partenerul de cuplu despre ceea ce-i nemulțumește.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 15 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Fecioară sunt stresați de o situație care se petrece în familie și nu simt absolut deloc sprijinul celor dragi, fapt ce-i va demoraliza și mai mult. Nativii sunt hotărâți să-și supună partenerul, dar și prietenii și rudele unor teste și nu este exclus să le ceară lucruri imposibile doar pentru a-și demonstra că au dreptate, că sunt singuri și neajutorați. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să renunțe la această gândire radicală și să fie mai înțelegători, atât cu cei din jur, cât și cu ei înșiși.

Citește și: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna septembrie 2018

 Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 15 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Balanță sunt tentați să facă cheltuieli pentru casă, însă partenerul s-ar putea să nu fie de acord cu ei, mai ales dacă este vorba de obiecte scumpe și care nu sunt absolut deloc necesare. Atenție la conflicte! Contextul astral aduce o înclinație către distracție, iar horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere acestora să caute să se relaxeze și nicidecum să se epuizeze cu activități solicitante, chiar dacă sunt plăcute.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 15 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Scorpion ar putea avea parte de discuții destul de neplăcute cu prietenii, chiar să fie abordate subiecte destul de intime, iar nativii, chiar dacă nu se vor simți inhibați, nu se vor simți pregătiți să facă anumite dezvăluiri. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi atenționează să nu facă dezvăluiri pe care, nu numai că le-ar putea regreta mai târziu, dar s-ar putea întoarce contra lor.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 15 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Săgetător ar putea avea parte de un eveniment răscolitor în plan sentimental, care să le dea peste cap niște idei și principii. Nativii sunt predispuși la tristețe, la interiorizare, se lasă măcinați prea mult de acest context, iar horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere o reevaluare a sentimentelor vizavi de persoana iubită pentru a afla dacă aceasta este cauza suferinței.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 15 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Capricorn pot avea parte de o surpriză neplăcută în plan sentimental. În unele cazuri, nativii pot afla un secret de-al partenerului de cuplu sau îl pot surpinde într-o ipostază care să-i deranjeze, care să-i facă să-și schimbe părerea despre tot. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere să rezolve neînțelegerile pe calea dialogului și să asculte și explicația acestuia.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 15 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Vărsător s-ar putea să aibă de rezolvat chestiuni urgente care nu suportă amânare și care au legătură cu locul de muncă sau cu o colaborare, un proiect extra. Poate fi vorba de greșeli sau nereguli în acte. Chiar dacă cei din jur vor fi deranjați și niște planuri se pot schimba radical, horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să se preocupe de sectorul profesional înainte de orice altceva.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 15 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Pești pot avea parte de niște teste involuntar sosite, însă care le pot pune la îndoială niște credințe mai vechi, niște principii destul de bine înrădăcinate. Nativii pot trece printr-un context destul de dur, posibil să fie nevoiți să aleagă între două direcții, chiar două persoane, iar conștiința lor va fi mult zdruncinată. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere acestora să aibă curaj și să facă alegeri pe care să fie capabili să le susțină dincolo de orice piedici.

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Imagini INCENDIARE cu ISPITA care a primit un CADOU de 600.000 de euro de la milionarul român
Imagini INCENDIARE cu ISPITA care a primit un CADOU de 600.000 de euro de la...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează nici de ea, nici de copil”
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Ce a apărut în locul în care Mădălin Păduran și-a pierdut viața în urmă cu două săptămâni. Motivul pentru care fotografiile cu tânărul în vârstă de 23 de ani au fost mistuite de flăcări
Ce a apărut în locul în care Mădălin Păduran și-a pierdut viața în urmă cu...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Mister în Slănic Prahova, după ce o stradă s-a surpat din senin. Craterul se măreşte pe măsură ce trec orele
Mister în Slănic Prahova, după ce o stradă s-a surpat din senin. Craterul se măreşte...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Ce să pui în colivă ca să-i dai cel mai bun gust. Adaugi doar acest lucru și va fi un deliciu
Ce să pui în colivă ca să-i dai cel mai bun gust. Adaugi doar acest...
O televiziune din România își schimbă numele. Ce va difuza de acum înainte
O televiziune din România își schimbă numele. Ce va difuza de acum înainte
Devine INTERZIS în statele UE! Intră în vigoare și în România
Devine INTERZIS în statele UE! Intră în vigoare și în România
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
Noua ordine mondială. Ungurii se pregătesc. Ce plan are Viktor Orban
Noua ordine mondială. Ungurii se pregătesc. Ce plan are Viktor Orban
Dr. Francesco Capelletti, copilul-actor, chirurgul pur-sânge și icoana tatălui. Destine de filme la Floreasca
Dr. Francesco Capelletti, copilul-actor, chirurgul pur-sânge și icoana tatălui. Destine de filme la Floreasca
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Ioana Dichiseanu, dezvăluiri emoționante. Semnele pe care le-a primit de la regretatul Ion Dichiseanu după decesul acestuia: „Nu au fost doar în mintea mea”
Ioana Dichiseanu, dezvăluiri emoționante. Semnele pe care le-a primit de la regretatul Ion Dichiseanu după...
Trenul produs în China care va lega 3 municipii importante din România. Poate circula cu o viteză de 160 km/h
Trenul produs în China care va lega 3 municipii importante din România. Poate circula cu...
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află fix lângă un mare oraș al țării
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află...