Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 15 septembrie 2018. Fecioarele se simt singure

Publicat: 14/09/2018 | 20:00

Horoscopul zilei de 15 septembrie 2018 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 15 septembrie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 15 septembrie 2018 spune că astăzi nativii din zodia Fecioară se simt singuri și neajutorați.

Citește și: Horoscop săptămânal 10–16 septembrie 2018. Fecioarele dau dovadă de curaj și inițiativă

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 15 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Berbec vor fi destul de tranșanți astăzi, în special în relația cu colaboratorii sau partenerii de afaceri. Niște situații care vizează în mod direct un membru al familiei ar putea cădea în cârca nativilor, iar aceștia se vor vedea nevoiți să intervină și să rezolve problema. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește pe nativi să-și acorde mai mult timp pentru ei înșiși.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 15 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Taur ar putea pleca într-o scurtă călătorie, posibil la rude sau la prieteni care stau în alt oraș. Nativii sunt sfătuiți să-și lase spiritul critic acasă și să caute să se detensioneze prin activități în aer liber, plimări și discuții plăcute. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi atenționează pe nativi asupra tendinței de exagerare, de a duce totul la extrem și de a fi radicali cu cei din jur, chiar și în situații banale.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 15 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Gemeni sunt ușori confuzi și se decid cu greu asupra programului de astăzi. Nu este exclus să accepte niște invitații de la prieteni și apoi să regrete sau chiar să le refuze. Nativii pot sau să ajungă într-un mediu unde nu se vor simți confortabil și vor sta bosumflați, stricând și buna dispoziție a celor din jur. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează asupra greșelilor de comportament sau de exprimare, chiar neintenționate, care pot crea un context neplăcut pentru cei din jur.

Citește și: Horoscop săptămânal 17-23 septembrie 2018. Balanțele sunt vedetele săptămânii

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 15 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Rac își fac probleme din cauza banilor și chiar pot anula un plan din cauza faptului că era prea costisitor. Unii nativi vor căuta să se împrumute, însă horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să nu apeleze la această variantă pentru a-i cheltui pe distracții, ci doar dacă este nevoie să rezolve o problemă serioasă. Contextul astral favorizează o bună comunicare cu rudele, iar soluția financiară ar putea veni din partea acestora.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 15 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Leu au tendința de a se lăsa atrași de opulență, de senzațional și lux și vor căuta să se expună în astfel de medii, aspecte care pot să nu fie pe placul persoanei iubite, care ar prefera să-și petreacă ziua într-un mod total diferit. Nativii simt nevoia de a fi apreciați, lăudați și horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să stea de vorbă cu o persoană de încredere, o persoană care să fie capabilă să-i încurajeze într-un mod pozitiv și să le ridice stima de sine. Dacă se simt confortabil, ar trebui să discute cu partenerul de cuplu despre ceea ce-i nemulțumește.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 15 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Fecioară sunt stresați de o situație care se petrece în familie și nu simt absolut deloc sprijinul celor dragi, fapt ce-i va demoraliza și mai mult. Nativii sunt hotărâți să-și supună partenerul, dar și prietenii și rudele unor teste și nu este exclus să le ceară lucruri imposibile doar pentru a-și demonstra că au dreptate, că sunt singuri și neajutorați. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să renunțe la această gândire radicală și să fie mai înțelegători, atât cu cei din jur, cât și cu ei înșiși.

Citește și: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna septembrie 2018

 Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 15 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Balanță sunt tentați să facă cheltuieli pentru casă, însă partenerul s-ar putea să nu fie de acord cu ei, mai ales dacă este vorba de obiecte scumpe și care nu sunt absolut deloc necesare. Atenție la conflicte! Contextul astral aduce o înclinație către distracție, iar horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere acestora să caute să se relaxeze și nicidecum să se epuizeze cu activități solicitante, chiar dacă sunt plăcute.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 15 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Scorpion ar putea avea parte de discuții destul de neplăcute cu prietenii, chiar să fie abordate subiecte destul de intime, iar nativii, chiar dacă nu se vor simți inhibați, nu se vor simți pregătiți să facă anumite dezvăluiri. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi atenționează să nu facă dezvăluiri pe care, nu numai că le-ar putea regreta mai târziu, dar s-ar putea întoarce contra lor.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 15 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Săgetător ar putea avea parte de un eveniment răscolitor în plan sentimental, care să le dea peste cap niște idei și principii. Nativii sunt predispuși la tristețe, la interiorizare, se lasă măcinați prea mult de acest context, iar horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere o reevaluare a sentimentelor vizavi de persoana iubită pentru a afla dacă aceasta este cauza suferinței.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 15 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Capricorn pot avea parte de o surpriză neplăcută în plan sentimental. În unele cazuri, nativii pot afla un secret de-al partenerului de cuplu sau îl pot surpinde într-o ipostază care să-i deranjeze, care să-i facă să-și schimbe părerea despre tot. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere să rezolve neînțelegerile pe calea dialogului și să asculte și explicația acestuia.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 15 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Vărsător s-ar putea să aibă de rezolvat chestiuni urgente care nu suportă amânare și care au legătură cu locul de muncă sau cu o colaborare, un proiect extra. Poate fi vorba de greșeli sau nereguli în acte. Chiar dacă cei din jur vor fi deranjați și niște planuri se pot schimba radical, horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să se preocupe de sectorul profesional înainte de orice altceva.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 15 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Pești pot avea parte de niște teste involuntar sosite, însă care le pot pune la îndoială niște credințe mai vechi, niște principii destul de bine înrădăcinate. Nativii pot trece printr-un context destul de dur, posibil să fie nevoiți să aleagă între două direcții, chiar două persoane, iar conștiința lor va fi mult zdruncinată. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere acestora să aibă curaj și să facă alegeri pe care să fie capabili să le susțină dincolo de orice piedici.