Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 16 aprilie 2018. Racii se confruntă cu situații limită

Publicat: 15/04/2018 | 22:55

Horoscopul zilei de 16 aprilie 2018 aduce previziuni astrale pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 16 aprilie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 16 aprilie 2018 spune că Racii se confruntă cu situații limită.

Barbara Băcăuanu
Astrologul Barbara Băcăuanu îți prezintă horoscopul zilei de 16 aprilie 2018

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu (foto) este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

 

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 16 aprilie 2018

Fii extrem de prezent în viața cotidiană și atent la detalii pentru a nu scăpa printre degete oportunitățile ce vin către tine. Poate fi vorba și de o discuție care îți aduce informații și nu trebuie să o ratezi, un semn care ți se tot arată și pe care trebuie să îl descifrezi, o poveste care îți ajunge la urechi și îți deslușește importanța unei experiențe.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 16 aprilie 2018

Chiar dacă este drum lung până la finalul dorințelor tale și mai ai multe de făcut, pune în această perioadă prima cărămidă la baza unei temelii ce se dorește a fi solidă. Perseverând pas cu pas și îngrijindu-te ca fiecare moment să fie unul stabil, vei ajunge să clădești mult mai sus decât ai sperat! Proiectează-ți visul cât mai clar în minte, după care menține-l viu și colorat tot timpul!

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 16 aprilie 2018

Răspunde invitației pe care ți-o face un prieten pe care nu l-ai mai văzut de mult timp, mai mult ca sigur are nevoie să vorbească, să se descarce și să primească un sfat de calitate. Nu numai că vei ajuta pe cineva și asta te va face să te simți împlinit, dar această întâlnire și poveste te va însufleți și pe tine să faci unele schimbări majore de acum înainte!

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 16 aprilie 2018

Se remarcă la tine în această perioadă rapiditatea cu care ai capacitatea de a ieși din situații limită, ceea ce îi face pe cei aflați la nevoie să îți ceară sfatul sau ajutorul. Fă-o necondiționat, răsplata se va întoarce într-o formă pe care nu o bănuiești acum. Totodată, este posibil ca și tu la rândul tău să îți găsești un mentor, un om care să te lumineze într-o măsură superioară sau profundă înțelegerii actuale.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 16 aprilie 2018

Într-un proiect de ajutorare pe care îl gândești ai nevoie de oameni dezinteresați și generoși, care să se alinieze viziunii tale. Deși poate fi greu să îi găsești, nu este imposibil, mai ales dacă nu te dai bătut ușor. Fii atent la semne, universul îți oferă oportunitățile și șansele de care ai nevoie pentru a reuși! Relațional, asigură-te că ești și pe aceeași lungime de undă cu partenerul de viață pentru a nu ajunge mai târziu la disensiuni!

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 16 aprilie 2018

Este important să ierți acele persoane care consideri că ți-au greșit și să treci peste orice urmă de resentiment. Rămânând în aceeași energie, îți vei face ție rău, dar le vei ține și pe ele captive. Redefinește-ți relațiile, dă-ți măștile jos, acceptă-te așa cum ești și țintește către noi obiective de viață. Saturn din Capricorn te ajută să pui bazele unei etape de maturizare.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 16 aprilie 2018

Nu deschide în această perioadă subiecte delicate cu persoana iubită, deoarece v-ar putea conduce către o situație instabilă, pe care să o redresați mai greu. În schimb, deschide-te sufletește și arată ceea ce simți, mai mult ca sigur vei crea o conexiune mult mai bună cu celălalt. Din punct de vedere al sănătății, mănâncă mai regulat și mai sănătos, corpul are nevoie de echilibru.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 16 aprilie 2018

Gândește-te la lucrurile care îți sunt de folos pe termen lung și investește mai mult în ele. Ceea ce îți mănâncă timp și energie, dar care nu îți aduce nicio mulțumire trebuie eliminat. În urma unei atente analize vei descoperi adevărul ambelor variante. În același timp, concentrează-te în aceste zile pe planul profesional și pe modalitatea în care ai putea câștiga mai bine.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 16 aprilie 2018

Azi poți negocia contracte, discuta despre business sau planul financiar, poți cere o mărire de salariu sau poți beneficia de niște câștiguri neașteptate! Următoarele săptămâni îți aduc în prim plan noi activități ce țin de învățarea unor lucruri noi, de cursuri sau examene, de cărți sau informații pe care nu le dețineai. Preocupă-te de relația de cuplu, anumite probleme nerezolvate în trecut îți pot da bătăi de cap

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 16 aprilie 2018

Urmează o perioadă foarte favorabilă sectorului financiar, de care este bine să ții cont pentru a o valorifica la maximum. Astfel, concentrează-te pe câștiguri și ridică cât mai mult ștacheta, astrele te susțin. Energia de care dispui și starea de spirit sunt și ele în schimbare, vor începe să urce la cote din ce în ce mai înalte. Ceea ce afirmi este perceput cu tărie de către cei din jur, așa că nu te juca cu vorbele și nu glumi atunci când nu este cazul!

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 16 aprilie 2018

Concentrează-te pe relațiile de prietenie și pe anturajul din care faci parte. Timpul petrecut alături de cei la care ții îți poate aduce beneficii la care nici nu te-ai gândit! Oferă fără să ții cont dacă primești ceva în schimb și norocul va fi de partea ta. Urmează o perioadă în care planul spiritual este favorizat, așa că preocupă-te de latura interioară și de suflet mai mult decât de partea materială sau vizibilă a vieții! Urmărește trăirile pe care le ai și abandonează-te simțurilor.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 16 aprilie 2018

Chiar dacă ai avut parte de încurcături la locul de muncă sau de multe discuții și întorsături de situație, azi lucrurile încep să își revină la normal, iar tu poți demara noi proiecte. Discuțiile purtate cu superiorii sau împreună cu colegii duc către rezultate pozitive. Este posibil să îți faci noi prieteni de valoare sau cineva să îți ofere suportul de care ai nevoie pentru a progresa într-o situație anume! Concentrează-te pe latura umanitară, îți va aduce multe satisfacții la nivelul sufletului!

Citește și...