Home » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 16 octombrie 2020. Lună Nouă în zodia Balanță

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 16 octombrie 2020. Lună Nouă în zodia Balanță

De: Madalina Manole 16/10/2020 | 07:15
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 16 octombrie 2020. Lună Nouă în zodia Balanță
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 16 octombrie 2020. Lună Nouă în zodia Balanță

Horoscopul zilei de 16 octombrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 16 octombrie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 16 octombrie 2020 spune că nativii din zodia Balanță vor avea parte de formarea aspectului de Lună Nouă întocmai în zodia lor, cu impact asupra personalității și a modului în care relaționează cu ceilalți.

Luna Nouă vorbește întotdeauna de noi începuturi, de deschiderea unor uși, vine cu șanse și oportunități, însă această lunație este destul de tensionată atât de cele trei planete aflate în Capricorn, Jupiter, Saturn și Pluto, cât și de Marte care se află retrograd în zodia Berbec.  Ei bine, este o Lună Nouă a provocărilor și a contextelor ușor forțate, fie din interior, fie din exeterior, care ne obligă practic să deschidem noi uși.

Luna Nouă în Balanță vorbește, la modul general, de noi începuturi în relațiile cu cei din jur, atât în relațiile de dragoste, cât și în cele profesionale. Dat fiind că este tensionată, lunația ne cere să abordăm în mod diferit un context din trecut pentru a ne bucura de beneficiile sale.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec au parte de Luna Nouă întocmai în sectorul relațiilor, al căsătoriei și al colaborărilor profesionale. Este momentul noilor abordări relaționale și mai puțin al noilor relații și asocieri. Profesional, este nevoie de diplomație pentru ca noile începuturi să se desfășoare benefic și unele asocieri, relații, contracte trebuie reevaluate pentru ca oportunitățile să sosească. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere să dea dovadă de răbdare în interacțiunea cu cei din jur.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur au parte de Luna Nouă din Balanță în sectorul muncii și al sănătății. Este nevoie de o nouă abordare a modului în care muncesc și-și desfășoară activitățile zilnice, dar și de abordarea unui nou stil de viață, bazat pe noi principii și mentalități. Unele activități din trecut necesită reevaluare și o nouă abordare pentru ca beneficiile lunației să fie resimțite. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să încerce să-și schimbe programul de muncă, să analizeze mai atent unele sarcini (parteneriate) care nu le aduc beneficii. Unii nativi pot primi noi sarcini și responsabilități care să-i firțeze să se dezvolte profesional.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de Luna Nouă întocmai în sectorul iubirii și al creativității. Este nevoie de o nouă abordare în viața sentimentală, în relațiile cu copiii, dar și în legătură cu activitățile de timp liber, activitățile artistice și creative. Acțiuni și decizii din trecut trebuie reevaluate și abordate într-o nouă manieră pentru ca lucrurile să funcționeze bine în plan sentimental. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să evite manipulările și infidelitățile și să caute o nouă strategie de identificare cu viața intimă și contextele financiare ce privesc banii deținuți împreună cu partenerul de viață.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac resimt Luna Nouă în sectorul familiei și al locuinței. Aici vor trebui să dea dovadă de mai multă armonie și diplomație, mai ales în relațiile cu părinții, însă provocările vin și prin prisma partenerului de viață. Este nevoie ca decizii și acțiuni din trecut să fie reevaluate și abordate dintr-o nouă perspectivă pentru ca lucrurile să se schimbe în cămin. Oportunitățile legate de o casă pot întâmpina unele blocaje, mai ales legate de un contract. Schimbarea domiciliului acum sau contractele imobiliare pot fi mai greu de realizat. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere nativilor mai multă înțelegere față de cei cu care locuiesc sub același acoperiș.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu au parte de Luna Nouă în sectorul comunicării și al negocierilor, al relației cu rudele, cu persoanele din imediatul anturaj, colegi, vecini. Este nevoie ca nativii să lucreze la modul în care dialoghează cu cei din jur, să dea dovadă de înțelegere și diplomație, să fie atenți la cuvintele pe care le spun și să-și reevalueze niște principii de viață, să abordeze o nouă viziune dacă-și doresc să se bucure de beneficiile lunației. O serie de provocări legate de muncă și sănătate pot veni acum întocmai pentru a-i face pe nativi să-și schimbe mentalitățile și, implicit, raportarea la cei din jur. Horoscopul de azi pentru zodia Leu poate aduce ocazia de a susține un interviu, o ședință, un examen, discurs dintr-o nouă perspectivă. Atenție la negocieri!

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de Luna Nouă în sectorul financiar, al banilor munciți și poate aduce noi începuturi, chiar forțate, tensionate și provocatoare legate de venituri. Acțiuni și decizii din trecut trebuie reanalizate și găsită o nouă abordare, o nouă strategie de creștere și echilibrare a veniturilor. Atenție la speculații financiare care se pot dovedi periculoase. Posibil ca determinarea creșterii veniturilor să vină din dorința de a asigura confort copiilor sau din dorința de a-și dezvolta un hobby. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să (re)analizeze conceptul valorificării unei abilități, unei calități sau să schimbe strategia pentru cei care deja își monetizează talentele.

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au parte de Luna Nouă întocmai în zodia lor, iar momentul va fi resimțit extrem de puternic. Nativii își vor reconfigura și recontura viața personală și au ocazia ca anumite decizii și acțiuni din trecut, în special legate de partener (partener de viață sau colaboratori, parteneri de afaceri), să fie reevaluate pentru a fi abordate dintr-o nouă perspectivă, astfel încât să se bucure de beneficiile lunației. Provocările momentului au legătură cu familia, locuința, căminul, emoțiile, universul interior și cer răbdare și înțelepciune, dar aduc și transformări cu rezultat benefic. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le atrage atenția că relațiile tensionate, unde nu se mai poate face nimic, se pot încheia.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au ocazia odată cu această Lună Nouă în Balanță, care se petrece și în contextul lui Mercur retrograd în zodia lor, să se preocupe mai mult de sănătate și să-și reevalueze anumite acțiuni din trecut astfel încât să abordeze un nou stil de viață și un nou tipar de gândire. Unii nativi pot reface analize care să aducă un nou diagnostic, un nou rezultat. Detașarea de trecut, desprinderea de idei fixe și raționamentul matur sunt esențiale acum. Totodată, felul în care comunică le poate cauza probleme, nervi, stres și stilul de viață haotic îi poate îmbolnăvi dacă nu se responsabilizează. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere mai multă odihnă și relaxare.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de această Lună Nouă în sectorul prietenilor, iar momentul astrologic le cere reevaluarea unor acțiuni ce țin de anturaj, de proiecte în care sunt implicați, și abordarea unei noi strategii de evoluție sentimentală. Posibile neplăceri care iau naștere de la bani împrumutați, investiți, cheltuiți. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să-și schimbe atitudinea pe care o au vizavi de o poveste de iubire, dacă vor să aibă parte de un nou start sau de o nouă etapă.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn au partede Luna Nouă în sectorul carierei și al imaginii, al aspirațiilor profesionale. Pentru a fi vorba de noi începuturi, nativii trebuie să-și reevalueze implicarea personală în atingerea obiectivelor propuse și să-și creeze noi strategii de abordare. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce ocazia de a face o schimbare majoră în cariera lor, inclusiv de direție profesională, însă au nevoie de răbdare și perseverență, dar și de schimbarea modului în care se raportează la cei din jur. Atenție la autoritate!

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de acestă Lună Nouă din Balanță în sectorul cunoașterii, al expansiunii prin studiu, al dezvoltării profesionale, dar și al filozofiilor și credințelor de viață. Pentru a se bucura de oportunitățile aduse de lunație și pentru a avea parte de progres, nativii trebuie să se detașeze de frici și temeri, de inhibiții și să-ți reevalueze modul în care comunică, învață, negociază. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să exprime mai mult, indiferent ce înseamnă asta și să-și reevalueze ideile. O serie de principii, doctrine, prejudecăți pot fi lăsate în spate acum pentru a evolua.

Horoscop zilnic Pești

Luna Nouă din Balanță se petrece pe o casă financiară, a banilor pe care-i dețin cu alții, din moșteniri, credite, împrumuturi, iar celor născuți în zodia Pești le cere reevaluarea modului în care se raportează la finanțe, la câștiguri, și abordarea unei noi strategii dacă vor echilibrare financiară. Un alt sector impactant este acela al vieții intime și poate fi vorba de noi începuturi  în relație dacă nativii dau mai multă valoare partenerului. O aventură se poate transforma în relație dacă sunt maturi și perseverență. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le atrage atenția că pot pierde bani, pot face investiții proaste dacă sunt impulsivi în acțiuni.

Parteneri
România a ajuns O FORȚĂ în Europa! O mare putere, la mâna noastră! Reușită istorică
România a ajuns O FORȚĂ în Europa! O mare putere, la mâna noastră! Reușită istorică
FOTO. Alexandra Stan, cele mai fierbinți ipostaze în care a apărut vreodată Cântăreața a lăsat totul la vedere
FOTO. Alexandra Stan, cele mai fierbinți ipostaze în care a apărut vreodată Cântăreața a lăsat...
A rupt tăcerea! Mircea Badea a spus de ce a plecat, de fapt, de la PRO TV
A rupt tăcerea! Mircea Badea a spus de ce a plecat, de fapt, de la...
Medicul care a prezis pandemia de COVID-19 în 2017 a anunţat că urmează un nou dezastru:
Medicul care a prezis pandemia de COVID-19 în 2017 a anunţat că urmează un nou...
9 semne care îţi arată că vei trăi cel puţin 100 de ani
9 semne care îţi arată că vei trăi cel puţin 100 de ani
BOMBĂ! Adriana Bahmuțeanu a publicat tratamentul împotriva COVID-19. Ce dau medicii pacienților, de fapt
BOMBĂ! Adriana Bahmuțeanu a publicat tratamentul împotriva COVID-19. Ce dau medicii pacienților, de fapt
Atenție!  Urmează noi restricții. Arafat a spus-o clar! Vor fi trimiși acasă
Atenție! Urmează noi restricții. Arafat a spus-o clar! Vor fi trimiși acasă
Cristi Borcea a dat lovitura. Tranzacția care i-a adus 1,9 milioane de dolari
Cristi Borcea a dat lovitura. Tranzacția care i-a adus 1,9 milioane de dolari
Cine este Gina Felea DE FAPT. Adevărul despre actrița care o interpretează. A fost la Chefi la Cuțite
Cine este Gina Felea DE FAPT. Adevărul despre actrița care o interpretează. A fost la...
Cine este și cum arată femeia care a născut 69 de copii. Imaginea care pare greu de crezut
Cine este și cum arată femeia care a născut 69 de copii. Imaginea care pare...
Prognoza meteo ANM săptămâna 26 octombrie- 2 noiembrie: Temperaturi anormale
Prognoza meteo ANM săptămâna 26 octombrie- 2 noiembrie: Temperaturi anormale
Doliu în lumea filmului! A murit o legendă a serialelor. Lumea întreagă îi va simţi lipsa
Doliu în lumea filmului! A murit o legendă a serialelor. Lumea întreagă îi va simţi...
Românii, în izolare și de Crăciun! 'Sărbătorile în familie NU vor fi posibile'
Românii, în izolare și de Crăciun! 'Sărbătorile în familie NU vor fi posibile'
WOW! Cum face Gigi Becali amor cu soția lui. SECRETUL lui s-a aflat: ce e musai să facă înainte
WOW! Cum face Gigi Becali amor cu soția lui. SECRETUL lui s-a aflat: ce e...
Bogaţii cu averi în umbră. Cine sunt cei care nu apar în topul Forbes
Bogaţii cu averi în umbră. Cine sunt cei care nu apar în topul Forbes
Interzis Minorilor! George Piștereanu și Vivianana…la dus. Imagini de senzație
Interzis Minorilor! George Piștereanu și Vivianana…la dus. Imagini de senzație
Oana Zăvoranu, MĂMICĂ! Dezvăluirea pe care o aștepta toată lumea
Oana Zăvoranu, MĂMICĂ! Dezvăluirea pe care o aștepta toată lumea
FOTO. Vica, dezbrăcată în așternuturi! S-a pozat goală, deși are 45 de ani și a stârnit controverse
FOTO. Vica, dezbrăcată în așternuturi! S-a pozat goală, deși are 45 de ani și a...
Dacia interzisă de Elena Ceaușescu! Cea mai rară mașină Dacia supraviețuiește și azi! E fantastic cum poate să arate! Cum o poți recunoaște pe stradă
Dacia interzisă de Elena Ceaușescu! Cea mai rară mașină Dacia supraviețuiește și azi! E fantastic...
Axinte de la Vacanța Mare, condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare! Instanța a fost blândă fiindcă actorul și-a recunoscut vina
Axinte de la Vacanța Mare, condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare! Instanța a...
SITUAŢIA ALARMANTĂ pe judeţe. Bucureştiul rămâne pe PRIMUL la numărul de infectări. Lista completă cu JUDEŢELE FRUNTAŞE
SITUAŢIA ALARMANTĂ pe judeţe. Bucureştiul rămâne pe PRIMUL la numărul de infectări. Lista completă cu...
Cine este miliardarul necunoscut din spatele lanţurilor de magazine Lidl şi Kaufland. Se cunosc atât de puţine lucruri despre el, încât i se mai spune şi
Cine este miliardarul necunoscut din spatele lanţurilor de magazine Lidl şi Kaufland. Se cunosc atât...
S-au atins până i s-a văzut „rușinea”, dar ce a urmat e interzis minorilor:
S-au atins până i s-a văzut „rușinea”, dar ce a urmat e interzis minorilor: "Se...
Și-a scris TESTAMENTUL! Cătălin Botezatu lasă averea...
Și-a scris TESTAMENTUL! Cătălin Botezatu lasă averea...
Detalii scandaloase despre asistenta de la ATI Giurgiu bătută după ce s-a culcat cu anestezistul
Detalii scandaloase despre asistenta de la ATI Giurgiu bătută după ce s-a culcat cu anestezistul
Când expiră AIRBAG-UL mașinii? Detaliul pe care orice șofer care are mașină veche trebuie să-l știe
Când expiră AIRBAG-UL mașinii? Detaliul pe care orice șofer care are mașină veche trebuie să-l...
Suma URIAȘĂ pe care Patriarhul Daniel o încasează lună de lună. Românii de rând nici nu visează la așa salariu!
Suma URIAȘĂ pe care Patriarhul Daniel o încasează lună de lună. Românii de rând nici...