Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 16 septembrie 2018. Gemenii discută despre căsătorie

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 16 septembrie 2018. Gemenii discută despre căsătorie

De: Cancan 15/09/2018 | 20:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 16 septembrie 2018.  Gemenii discută despre căsătorie
horoscop gemeni 16 septembrie 2018

Horoscopul zilei de 16 septembrie 2018 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 16 septembrie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 16 septembrie 2018 spune că astăzi nativii din zodia Gemeni își fac planuri cu privire la căsătorie.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 16 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Berbec s-ar putea entuziasma peste măsură cu privire la un proiect personal pe care-l au în plan și care, este posibil, fie să aibă legătură cu străinătatea, fie cu o persoană care locuiește peste granițele țării sau este de altă cultură. Unii nativi pot avea țeluri înalte și visuri pe măsură, iar horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește pe aceștia să rămână cu picioarele pe pământ și să ia decizii raționale.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 16 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Taur ar putea fi forțați de cei din jur să dea niște explicații pe care nativii nu sunt dispuși să le ofere sau, cel puțin, nu în acest moment. În unele cazuri poate fi vorba de discuții legate de acte, patrimoniu, chestiuni notariale sau judecătorești. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să caute soluții morale la problemele cu care se confruntă și sa aibă viziune de ansamblu.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 16 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Gemeni pot aborda cu destul de multă sensibilitate și emoție o chestiune privitoare la acte, posibil chiar cu conotații financiare. O serie de nativi pot aduce în discuție căsătoria și-și pot face planuri în acest sens. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere acestora să nu le lase duși de val, ci să fie mai stăpâni pe ei înșiși, inclusiv să-și impună propriul punct de vedere cu curaj.

Citește și: Horoscop săptămânal 10–16 septembrie 2018. Fecioarele dau dovadă de curaj și inițiativă

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 16 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Rac s-ar putea confrunta cu dureri de oase, mușchi, în special zona membrelor inferioare, unde există și riscul de accidentări și traumatisme ușoare. O serie de nativi pot face niște excese alimentare și repercusiunile le-ar putea resimți la nivelul sistemului digestiv sau hepato-biliar. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește pe aceștia să nu se expună sporturilor extreme sau activtăților cu grad de periculozitate ridicat.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 16 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Leu vor da dovadă astăzi de o stare bună, vor avea energie, poftă de viață și se vor dedica activităților care presupun adrenalină. De asemenea, sunt favorizate activitățile culturale și artistice, însă cele care vin la pachet cu distracție, petrecerile cu tematică. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să nu se expună prea mult riscurilor în această direcție.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 16 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Fecioară sunt hotărâți să facă o schimbare în viața loc, mai precis în casă, iar nativii pot alege să reorganizeze lucrurile, să reamenajeze locuința, poate chiar să o renoveze. O serie de nativi vor fi tentați, și vor întreprinde demersuri în acest sens, să-și schimbe domiciliul. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să ia aceste decizii conștienți fiind de tot ceea ce implică și să nu o facă doar ca moft sau, în cazuri restrânse, ca răzbunare.

 Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 16 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Balanță pot primi vești din străinătate de natură să-i irite, să-i indigneze, să le dea peste cap un plan. În unele cazuri, nativii vor pune la punct detaliile unei călătorii dincolo de granițele țării, iar horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere acestora să fie foarte atenți la acte, în speță dacă este vorba de acte cu caracter oficial. Să aibă grijă cum le păstrează, unde le păstrează și ce semnează.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 16 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Scorpion se preocupă de regimul unor acte sau fac calcule și încearcă să țină o evidență a facturilor, taxelor, impozitelor și, în general, a plăților făcute sau care urmează să fie făcute. Context astral ușor tensionat din aceste puncte de vedere. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să nu facă cheltuieli suplimentare, nefondate.

Citește și: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna septembrie 2018

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 16 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de o stare generală, atât fizică, cât și psihică, foarte bună. Nativii sunt dispuși să se implice în tot felul de activități distractive, relaxante, însă nu neapărat solicitante. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește să-și consume surplusul de energie în mod constructiv, poate chiar prin îndeplinirea și rezolvarea unor unor sarcini casnice care au fost amânate până acum.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 16 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Capricorn se lasă frământați de tot felul de întrebări și încearcă să dea o altă conotație unor întâmplări petrecute relativ recent. Nativii sunt agitaț, își fac griji nefondate și caută răspunsuri, explicații. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește pe aceștia să caute compania prietenilor și a partenerului de viață pentru a se detensiona.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 16 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Vărsător aleg să-și petreacă timpul în compania prietenilor, iar nativii vor fi dispuși să-i ajute, vor interveni cu gânduri și fapte pentru a da o notă de optimism celor dragi. Contextul astral favorizează o călătorie, iar horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le aduce spirit umanitar, filantropie, bunăvoință și îngăduință față de cei din jur. Sunt favorizați profesional nativii care dețin fundații sau sunt implicați în acțiuni umanitare.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 16 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Pești se preocupă mai mult de propria imagine și de felul în care sunt văzuți în societate, dar mai ales în grupul de prieteni. O serie de nativi nemulțumiți de viziunea celorlalți asupra lor vor face tot ce le stă în putință să schimbe situația prin fapte, gesturi și vorbe. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere acestora să ducă mai departe această dorință și către sectorul profesional, unde au nevoie de o îmbunătățire a imaginii.

Citește și: Loto Polonia. Cele mai extrase numere la Loto Polonia

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
„Omul cu Tourette” a DIVORȚAT în secret! Motivul jenant pentru care Andrei Ungureanu și soția lui s-au despărțit
„Omul cu Tourette” a DIVORȚAT în secret! Motivul jenant pentru care Andrei Ungureanu și soția...
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii au înnebunit când au văzut-o
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Cine-i conduce mașina? Cum a fost surprinsă Simona Halep când a ajuns la mall: Nu mai afișează zâmbetul de altădată
Cine-i conduce mașina? Cum a fost surprinsă Simona Halep când a ajuns la mall: Nu...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Situație dramatică în cazul regretatei Naomy! Familia nu are nici măcar loc de veci: „Nu-i interesează…”
Situație dramatică în cazul regretatei Naomy! Familia nu are nici măcar loc de veci: „Nu-i...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Foreign Affairs: Care este viitorul Rusiei. Cinci scenarii despre cum va arăta țara după Putin
Foreign Affairs: Care este viitorul Rusiei. Cinci scenarii despre cum va arăta țara după Putin
GALERIE FOTO Imagini apocaliptice din Grecia. Cerul a devenit portocaliu și Atena abia se mai vede
GALERIE FOTO Imagini apocaliptice din Grecia. Cerul a devenit portocaliu și Atena abia se mai...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Matteo, dezvăluiri inedite din viața de tată: „Stau cuminte în timp ce mă machiază”. Ce relație are artistul cu fiica lui
Matteo, dezvăluiri inedite din viața de tată: „Stau cuminte în timp ce mă machiază”. Ce...
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în familie. „Niciodată nu a ținut de note sau copiii să fie olimpici.”
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea:
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea: "Nu mai vreau să...
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Cum ar putea folosi armata câinele-robot? VIDEO
Cum ar putea folosi armata câinele-robot? VIDEO
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Orașul din România care va renaște spectaculos. Investiția unui gigant italian îl va transforma complet
Orașul din România care va renaște spectaculos. Investiția unui gigant italian îl va transforma complet
Alimentul care e la mare căutare înainte de Paște. Numărul comenzilor a explodat în România
Alimentul care e la mare căutare înainte de Paște. Numărul comenzilor a explodat în România
Legea care se va aplica în toată România. Ordin de la UE. Toți românii au acest drept
Legea care se va aplica în toată România. Ordin de la UE. Toți românii au...
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
Ungurii umilesc România. Pregătesc marea lovitură: Putem scrie istorie
Ungurii umilesc România. Pregătesc marea lovitură: Putem scrie istorie
Pensionarii, ținuți în suspans. Poșta Română își bate joc de ei
Pensionarii, ținuți în suspans. Poșta Română își bate joc de ei
Paul al României a ajuns la mila prietenilor. Rămas fără milioanele de euro din Ferma Regală și fugit din țară, PRINȚUL trăiește de pe o zi pe alta
Paul al României a ajuns la mila prietenilor. Rămas fără milioanele de euro din Ferma...
Dată dispărută de pe reţelele sociale, fosta iubită a lui Adrian Mititelu Jr a postat acum primul mesaj! Ce a transmis Bunesa
Dată dispărută de pe reţelele sociale, fosta iubită a lui Adrian Mititelu Jr a postat...
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Cristina Cioran victorie în fața lui Alex Drobrescu. Ce a decis instanța
Cristina Cioran victorie în fața lui Alex Drobrescu. Ce a decis instanța
Geanina din Las Fierbinți este însărcinată. Actrița a postat primele imagini cu burtica
Geanina din Las Fierbinți este însărcinată. Actrița a postat primele imagini cu burtica
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei. E bună pentru cei cu diabet sau probleme de digestie
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei....
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai fi la fel pentru ele
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai...