Home » Stiri » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 17 septembrie 2018. Taurii sunt nemulțumiți de carieră

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 17 septembrie 2018. Taurii sunt nemulțumiți de carieră

De: Cancan 16/09/2018 | 20:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 17 septembrie 2018.  Taurii sunt nemulțumiți de carieră
horoscop taur 17 septembrie 2018

Horoscopul zilei de 17 septembrie 2018 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 17 septembrie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 17 septembrie 2018 spune că astăzi nativii din zodia Taur sunt nemulțumiți de statutul profesional și caută să-și schimbe cariera.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 17 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Berbec s-ar putea confrunta astăzi cu niște rivalități la locul de muncă, iar nativii trebuie să fie nu doar atenți la tot ce-i înconjoară, ci și circumspecți în comunicare și acțiuni. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce situații tensionate datorate faptului că cineva le râvnește statutul, funcția.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 17 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Taur sunt destul de nemulțumiți de statutul lor profesional, de faptul că avansarea în carieră s-a făcut greu sau întârzie să apară. Nativii se pot reorienta către alt job sau pot căuta alte soluții de a se face remarcați la actualul loc de muncă. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să reanalizeze niște proiecte vechi, niște colaborări cărora nu le-au dat prea multă importanță la momentul respectiv.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 17 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Gemeni se încăpățânează să ducă la capăt un proiect care nu le-a adus până acum niciun beneficiu și care nu pare promițător nici pentru viitor. Nativii pot pierde nu doar timp, ci și sume de bani importante pentru a-și îndeplini acest țel. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere acestora să se reorienteze către alte domenii sau să abandoneze activitățile care nu-i mulțumesc pe deplin.

Citește și: Horoscop săptămânal 10–16 septembrie 2018. Fecioarele dau dovadă de curaj și inițiativă

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 17 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Rac se vor lovi de obstacole, atitudine rigidă, lipsită de înțelegere din partea asociaților sau vor avea multe piedici în obținerea unor aprobări, în semnarea unor contracte. Nativii vor pierde timp și energie în această direcție, iar horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește pe aceștia să nu dea curs conflictelor, ci să aibă răbdare și să fie calmi, raționali în luarea deciziilor.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 17 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Leu nu se simt în largul lor astăzi și au o stare generală de nervozitate, irascibilitate și lipsă de interes față de problemele curente. La locul de muncă, nativii se pot izbi de situații tensionate, multe sarcini cu dedlineuri scurte, presiuni și stres, iar horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să încerce să se concentreze cât mai mult pe ceea ce au de făcut și să-și stăpânească pornirile impulsive.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 17 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Fecioară se simt, din nou, dezamăgiți de partener sau de un context sentimental. Nativii se simt triști și fără speranță, incapabili să-și facă un plan de viitor și să-și organizeze viața așa cum își doresc. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să se concentreze mai mult pe relația cu membrii familiei, ci părinții sau copiii, și să facă abstracție de partea sentimentală, mai ales dacă nu pot schimba ceva pe moment.

 Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 17 septembrie 2018

Cei născuți în zodia  Balanță sunt copleșiți de niște activități casnice sau care au legătură cu locuința. Pe de altă parte, nativii se vor izbi de refuzuri din partea membrilor familiei, care nu par să fie dispuși să-i ajute sau să le înțeleagă problemele. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere acestora să aibă mai multă încredere în ei înșiși și să caute armonia în relațiile cu cei din jur.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 17 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Scorpion nu stăpânesc deloc sectorul comunicării și pot face gafe, pot transmite informații eronate sau, la modul general, evită dialogul ca metodă de rezolvare a problemelor. Nativii sunt reci și indiferenți în declarații și sunt foarte reticenți la tot ceea ce vine spre ei. O călătorie se poate amâna sau anumite detalii se pot schimba în ultimul moment. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește pe cei care au de dat interviuri, examene orale astăzi sau trebuie să vorbească în public, să facă tot posibilul pentru a le amâna sau, cel puțin, să-și schimbe atitudinea față de interlocutori.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 17 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Săgetător ar putea primi o sumă de bani îndelung așteptată sau cineva din anturaj poate să le facă o surpriză financiară care să le aducă zâmbetul pe buze și să-i detensioneze din acest punct de vedere. Nu este momentul să investească bani în nimic și horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește pe nativi să amâne plățile care nu sunt urgente până la restabilirea situației financiare.

Citește și: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna septembrie 2018

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 17 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Capricorn vor da dovadă de o concentrare ieșită din comun la locul de muncă și vor simți nevoia de a se implica în mai multe activități deodată, dar și dorința de a-și lua asupra lor unele responsabilități. Este posibil ca unii nativi să abordeze această atitudine pentru a evita să se gândească la unele probleme personale care îi macină de ceva vreme. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește pe aceștia să nu se precipite și să nu caute schimbarea mentalității și a convingerilor de viață într-un mod brusc, fie că este vorba de ei, fie de partenerul de viață. Nu este un context care să aducă schimbări de la o zi la alta.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 17 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Vărsător caută să se retragă din tumultul vieții și evită socializarea. Nativii au nevoie de timp petrecut cu ei înșiși pentru a-și pune ordine în gânduri și idei, dar și pentru a reevalua ultimele evenimente petrecute în viața lor. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să nu se distanțeze de persoana iubită în încercarea de a evita un dialog. Context favorabil dezamăgirilor de natură sentimentală.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 17 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Pești se vor simți, din nou, dezamăgiți, triști ca urmare a unei situații care implică un prieten. Este posibil ca unele vorbe spuse la nervi să-i afecteze pe nativi mai mult decât ar fi crezut. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește pe aceștia să caute să se îndepărteze sau chiar să abandoneze acele relații de amiciție care nu-i mulțumesc și care nu le aduc liniștea și bucuria de care au nevoie.

Citește și: Loto Polonia. Cele mai extrase numere la Loto Polonia

Parteneri
Bombă! Cine este bărbatul care a plătit 80.000 de euro pentru o partidă de amor cu Daniela Crudu
Bombă! Cine este bărbatul care a plătit 80.000 de euro pentru o partidă de amor...
ALERTA ALIMENTARĂ! Reprezentantii Carrefour roagă clienții să se întoarcă URGENT la case dacă au cumpărat acest produs și să nu îl consume
ALERTA ALIMENTARĂ! Reprezentantii Carrefour roagă clienții să se întoarcă URGENT la case dacă au cumpărat...
Clipe de panică la Survivor România. A început să sângereze la Consiliul de eliminare
Clipe de panică la Survivor România. A început să sângereze la Consiliul de eliminare
FOTO. Sorana Cîrstea a eclipsat până și Turnul Eiffel! Apariție wow la Paris a iubitei lui Ion Țiriac jr.
FOTO. Sorana Cîrstea a eclipsat până și Turnul Eiffel! Apariție wow la Paris a iubitei...
BOMBĂ! Cine vor fi naşii la nunta Simonei Halep. Darul va porni de la 300 de euro
BOMBĂ! Cine vor fi naşii la nunta Simonei Halep. Darul va porni de la 300...
ATENȚIE la brânza falsă din piață!  Ce trebuie să se întâmple cu telemeaua după ce o pui în apă
ATENȚIE la brânza falsă din piață! Ce trebuie să se întâmple cu telemeaua după ce...
Irina Tănase face dezvăluiri șocante despre celula în care stă Liviu Dragnea
Irina Tănase face dezvăluiri șocante despre celula în care stă Liviu Dragnea
Elementul-cheie din dosarul execuției de la Arad. Descoperirea șocantă făcută de anchetatori la mașina milionarului
Elementul-cheie din dosarul execuției de la Arad. Descoperirea șocantă făcută de anchetatori la mașina milionarului
SCANDALOS! Actrița de filme pentru adulți cere despăgubiri de 5 milioane de dolari. Ce i s-a întâmplat în timp ce întreținea relații intime pe platoul de filmare:
SCANDALOS! Actrița de filme pentru adulți cere despăgubiri de 5 milioane de dolari. Ce i...
„Scutul” natural împotriva ţânţarilor. Top 11 plante care alungă ţânţarii din casă
„Scutul” natural împotriva ţânţarilor. Top 11 plante care alungă ţânţarii din casă
A dat radarul „peste cap” în localitate! Polițiștii au rămas perplecși când au văzut cine era la volan
A dat radarul „peste cap” în localitate! Polițiștii au rămas perplecși când au văzut cine...
"Moartea ne bate la ușă!" MOLIMA cumplită care tocmai a lovit sute de mii de...
Bomba din filmele pentru adulți. Theo Rose a făcut marea dezvăluire
Bomba din filmele pentru adulți. Theo Rose a făcut marea dezvăluire
Pepe aruncă bomba după divorţul de Raluca Pastramă: ”Mă însor din nou”
Pepe aruncă bomba după divorţul de Raluca Pastramă: ”Mă însor din nou”
Imagini cu ultimele momente din viața fetiței de 3 ani, din Constanța, care a fost sfâșiată de animalele sălbatice
Imagini cu ultimele momente din viața fetiței de 3 ani, din Constanța, care a fost...
Cine este Christian Eriksen, jucătorul căzut secerat la EURO 2020
Cine este Christian Eriksen, jucătorul căzut secerat la EURO 2020
Cu ce se ocupă Marguerita în timp ce fratele său are mari probleme cu drogurile
Cu ce se ocupă Marguerita în timp ce fratele său are mari probleme cu drogurile
BANCUL ZILEI – Amantul soției vrea o mărire
BANCUL ZILEI – Amantul soției vrea o mărire
Cum a reacționat Kate când a fost întrebată de fiica lui Meghan și a lui Harry. Răspunsul mătușii e de milioane
Cum a reacționat Kate când a fost întrebată de fiica lui Meghan și a lui...
Aceste mașini vor fi INTERZISE! Lovitură pentru milioane de români
Aceste mașini vor fi INTERZISE! Lovitură pentru milioane de români
UPDATE. Ultimele informații despre Christian Eriksen. Momente dramatice la EURO 2020
UPDATE. Ultimele informații despre Christian Eriksen. Momente dramatice la EURO 2020
Cererea României de extrădare pe omului de afaceri Puiu Popoviciu, respinsă! Exclusiv
Cererea României de extrădare pe omului de afaceri Puiu Popoviciu, respinsă! Exclusiv
Şefii serviciilor secrete le cer cetăţenilor să NU cumpere telefoane de la o marcă de top. Iată motivul
Şefii serviciilor secrete le cer cetăţenilor să NU cumpere telefoane de la o marcă de...
Horoscop 13 iunie 2021. Zodia care are probleme în familie, cineva va suferi
Horoscop 13 iunie 2021. Zodia care are probleme în familie, cineva va suferi
Un comandat român decedat de două luni este blocat la bordul propriei nave într-un port chinez. Familia nu-i poate repatria trupul neînsufleţit. Autorităţile chineze vor să-i facă înmormântarea pe mare
Un comandat român decedat de două luni este blocat la bordul propriei nave într-un port...
EURO 2020 Turcia – Italia – LIVE
EURO 2020 Turcia – Italia – LIVE
Pepe a trecut peste divorțul cu Raluca Pastramă. Artistul s-a sărutat în văzul tuturor cu noua cucerire
Pepe a trecut peste divorțul cu Raluca Pastramă. Artistul s-a sărutat în văzul tuturor cu...
Kanye West a și uitat-o pe Kim Kardashian. Este uluitor cui i-a furat iubita!
Kanye West a și uitat-o pe Kim Kardashian. Este uluitor cui i-a furat iubita!
FOTO. Otniela, fosta vedetă de la PRO TV, apariție incendiară pe plajă! Și-a arătat complet corpul în costum de baie
FOTO. Otniela, fosta vedetă de la PRO TV, apariție incendiară pe plajă! Și-a arătat complet...
Ne facem de râs în toată Europa! Imaginile de la București fac încojurul lumii. Național Arena, inundată înaintea meciului
Ne facem de râs în toată Europa! Imaginile de la București fac încojurul lumii. Național...
Pe asta chiar n-o mai făcuse: Corina Bud, fotografiată în bikini cu vedere la… tot! Reacția fanilor: „Îți place dezbrăcată
Pe asta chiar n-o mai făcuse: Corina Bud, fotografiată în bikini cu vedere la… tot!...
SURVIVOR ROMANIA 2021. Zanni o acuza pe Elena Marin de prefacatorie pentru a castiga publicul de partea ei: "M-am uitat la ea si nu ii curgea sange din nas, s-a zgarmanit!" REACTIA NEASTEPTATA a  lui Stefan Ciuculescu la toata faza
SURVIVOR ROMANIA 2021. Zanni o acuza pe Elena Marin de prefacatorie pentru a castiga publicul...
De ce se prăbuşesc criptomonedele în weekened
De ce se prăbuşesc criptomonedele în weekened
Cum arată maşina care sperie piaţa auto mondială, şi de care se tem chiar şi constructorii de maşini electrice - GALERIE FOTO
Cum arată maşina care sperie piaţa auto mondială, şi de care se tem chiar şi...
Ana Porgras, mesaj neașteptat pentru Zanni. Ce i-a transmis fosta concurentă de la Survivor România:
Ana Porgras, mesaj neașteptat pentru Zanni. Ce i-a transmis fosta concurentă de la Survivor România:...
Imagini îngrijorătoare! Tudor Chirilă, cu bagajele pe stradă
Imagini îngrijorătoare! Tudor Chirilă, cu bagajele pe stradă
Ultima oră! A făcut infarct în urma rapelului cu vaccinul Pfizer!
Ultima oră! A făcut infarct în urma rapelului cu vaccinul Pfizer!
Și-a comandat o mașină pe un site chinezesc și iată ce a primit
Și-a comandat o mașină pe un site chinezesc și iată ce a primit