Acasă » Știri » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 17 septembrie 2018. Taurii sunt nemulțumiți de carieră

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 17 septembrie 2018. Taurii sunt nemulțumiți de carieră

De: Cancan 16/09/2018 | 20:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 17 septembrie 2018.  Taurii sunt nemulțumiți de carieră
horoscop taur 17 septembrie 2018

Horoscopul zilei de 17 septembrie 2018 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 17 septembrie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 17 septembrie 2018 spune că astăzi nativii din zodia Taur sunt nemulțumiți de statutul profesional și caută să-și schimbe cariera.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 17 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Berbec s-ar putea confrunta astăzi cu niște rivalități la locul de muncă, iar nativii trebuie să fie nu doar atenți la tot ce-i înconjoară, ci și circumspecți în comunicare și acțiuni. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce situații tensionate datorate faptului că cineva le râvnește statutul, funcția.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 17 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Taur sunt destul de nemulțumiți de statutul lor profesional, de faptul că avansarea în carieră s-a făcut greu sau întârzie să apară. Nativii se pot reorienta către alt job sau pot căuta alte soluții de a se face remarcați la actualul loc de muncă. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să reanalizeze niște proiecte vechi, niște colaborări cărora nu le-au dat prea multă importanță la momentul respectiv.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 17 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Gemeni se încăpățânează să ducă la capăt un proiect care nu le-a adus până acum niciun beneficiu și care nu pare promițător nici pentru viitor. Nativii pot pierde nu doar timp, ci și sume de bani importante pentru a-și îndeplini acest țel. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere acestora să se reorienteze către alte domenii sau să abandoneze activitățile care nu-i mulțumesc pe deplin.

Citește și: Horoscop săptămânal 10–16 septembrie 2018. Fecioarele dau dovadă de curaj și inițiativă

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 17 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Rac se vor lovi de obstacole, atitudine rigidă, lipsită de înțelegere din partea asociaților sau vor avea multe piedici în obținerea unor aprobări, în semnarea unor contracte. Nativii vor pierde timp și energie în această direcție, iar horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește pe aceștia să nu dea curs conflictelor, ci să aibă răbdare și să fie calmi, raționali în luarea deciziilor.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 17 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Leu nu se simt în largul lor astăzi și au o stare generală de nervozitate, irascibilitate și lipsă de interes față de problemele curente. La locul de muncă, nativii se pot izbi de situații tensionate, multe sarcini cu dedlineuri scurte, presiuni și stres, iar horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să încerce să se concentreze cât mai mult pe ceea ce au de făcut și să-și stăpânească pornirile impulsive.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 17 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Fecioară se simt, din nou, dezamăgiți de partener sau de un context sentimental. Nativii se simt triști și fără speranță, incapabili să-și facă un plan de viitor și să-și organizeze viața așa cum își doresc. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să se concentreze mai mult pe relația cu membrii familiei, ci părinții sau copiii, și să facă abstracție de partea sentimentală, mai ales dacă nu pot schimba ceva pe moment.

 Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 17 septembrie 2018

Cei născuți în zodia  Balanță sunt copleșiți de niște activități casnice sau care au legătură cu locuința. Pe de altă parte, nativii se vor izbi de refuzuri din partea membrilor familiei, care nu par să fie dispuși să-i ajute sau să le înțeleagă problemele. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere acestora să aibă mai multă încredere în ei înșiși și să caute armonia în relațiile cu cei din jur.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 17 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Scorpion nu stăpânesc deloc sectorul comunicării și pot face gafe, pot transmite informații eronate sau, la modul general, evită dialogul ca metodă de rezolvare a problemelor. Nativii sunt reci și indiferenți în declarații și sunt foarte reticenți la tot ceea ce vine spre ei. O călătorie se poate amâna sau anumite detalii se pot schimba în ultimul moment. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește pe cei care au de dat interviuri, examene orale astăzi sau trebuie să vorbească în public, să facă tot posibilul pentru a le amâna sau, cel puțin, să-și schimbe atitudinea față de interlocutori.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 17 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Săgetător ar putea primi o sumă de bani îndelung așteptată sau cineva din anturaj poate să le facă o surpriză financiară care să le aducă zâmbetul pe buze și să-i detensioneze din acest punct de vedere. Nu este momentul să investească bani în nimic și horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește pe nativi să amâne plățile care nu sunt urgente până la restabilirea situației financiare.

Citește și: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna septembrie 2018

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 17 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Capricorn vor da dovadă de o concentrare ieșită din comun la locul de muncă și vor simți nevoia de a se implica în mai multe activități deodată, dar și dorința de a-și lua asupra lor unele responsabilități. Este posibil ca unii nativi să abordeze această atitudine pentru a evita să se gândească la unele probleme personale care îi macină de ceva vreme. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește pe aceștia să nu se precipite și să nu caute schimbarea mentalității și a convingerilor de viață într-un mod brusc, fie că este vorba de ei, fie de partenerul de viață. Nu este un context care să aducă schimbări de la o zi la alta.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 17 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Vărsător caută să se retragă din tumultul vieții și evită socializarea. Nativii au nevoie de timp petrecut cu ei înșiși pentru a-și pune ordine în gânduri și idei, dar și pentru a reevalua ultimele evenimente petrecute în viața lor. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să nu se distanțeze de persoana iubită în încercarea de a evita un dialog. Context favorabil dezamăgirilor de natură sentimentală.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 17 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Pești se vor simți, din nou, dezamăgiți, triști ca urmare a unei situații care implică un prieten. Este posibil ca unele vorbe spuse la nervi să-i afecteze pe nativi mai mult decât ar fi crezut. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește pe aceștia să caute să se îndepărteze sau chiar să abandoneze acele relații de amiciție care nu-i mulțumesc și care nu le aduc liniștea și bucuria de care au nevoie.

Citește și: Loto Polonia. Cele mai extrase numere la Loto Polonia

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni milionar într-un an. Câți bani a câștigat în 10 luni
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar trebui să fie ILEGAL să posteze pozele astea
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”....
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Românul de 24 de ani, milionar din nimic. Cum a făcut munți de bani
Românul de 24 de ani, milionar din nimic. Cum a făcut munți de bani
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea mintală a utilizatorilor”
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
Tatăl lui Jador nu are încredere în intențiile legate de Oana Ciocan: „Le-a spus tuturor fetelor din viața sa că le iubește și că le ia de nevastă”
Tatăl lui Jador nu are încredere în intențiile legate de Oana Ciocan: „Le-a spus tuturor...
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...