Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 2 iulie 2018. Taurii sunt vorbiți pe la spate

Publicat: 01/07/2018 | 20:00

Horoscopul zilei de 2 iulie 2018 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 2 iulie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 2 iulie 2018 spune că astăzi nativii din zodia Taur vor avea parte de bârfe și atac la imagine.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 2 iulie 2018

Cei născuți în zodia Berbec trec prin confruntări cu rudele sau cu cei cu care locuiesc și sunt foarte autoritari în modul de manifestare. Dau dovadă de încăpățânare și nu sunt deschiși la dialog, tinzând să-și impună punctul de vedere cu orice preț. Conflictele pot lua naștere ca urmare a unor păreri diferite despre o situație de familie sau legată de locuință.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 2 iulie 2018

Cei născuți în zodia Taur au parte de momente tensionate la locul de muncă, unde li se cere să fie foarte atenți la ceea ce se întâmplă în jurul lor, în special dacă dețin funcții de conducere. Cineva îi vorbește pe la spate, încearcă să le submine autoritatea, să le știrbească puterea, poate chiar să le ocupe funcția. Vor fi atacați prin prisma imaginii și a statutului. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere nativilor să apeleze la diplomație și la înțelepciune.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 2 iulie 2018

Cei născuți în zodia Gemeni intră în controverse atât cu colegii de muncă, cât și cu membrii familiei. Nemulțumirea legată de o situație personală tind să și-o răsfrângă asupra celor din jur. Posibile decizii radicale legate de o mutare sau o călătorie. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere atenție la informațiile care vin spre ei. Pentru unii nativi poate începe un proces de reevaluare a ideilor și principiilor de viață, În timp ce alți nativi Gemeni își pot pune bariere și pot refuza tot ce este nou.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 2 iulie 2018

Cei născuți în zodia Rac trebuie să aibă grijă cu cine vorbesc și cu cine se asociază deoarece contextul astral creat le poate aduce pierderi pe parte financiară și probleme în obținerea banilor, fie că este vorba de un credit, de o finanțare sau de o moștenire. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește pe nativi să fie foarte atenți la tot ce este legat de acte și de partea juridică a unui proiect.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 2 iulie 2018

Cei născuți în zodia Leu vor avea parte de situații tensionate atât la locul de muncă, cât și în relația cu partenerul. Nimic nu reușește să-i convingă, resping idei, combat argumente și devin mai războinici decât de obicei. Informațiile pot fi înțelese greșit și dialogul poate fi greoi. Nativii Leu care lucrează cu acte sau care se află într-un proces juridic vor avea parte de nemulțumiri, de blocaje în desfășurarea sarcinilor și instanțele nu vor fi de partea lor.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 2 iulie 2018

Pentru cei născuți în zodia Fecioară nu se conturează aspecte bune pe partea profesională, în special dacă nativii lucrează în domeniul juridic, administrativ sau economic. Pot apărea probleme cu actele de natură să le pună în așteptare un proiect, iar nemulțumirile se pot răsfrânge asupra capacității de muncă. Nativii Fecioară pot fi mai obosiți ca de obicei și se ot confrunta cu pusee de tensiune.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 2 iulie 2018

Cei născuți în zodia Balanță care se află într-o relație tensionată cu partenerul de viață poate fi o zi cu impact puternic. Sunt favorizate conflictele și neînțelegerile, iar nativii se pot simți epuizați de aceste situații și pot alege să pună punct. Pe de altă parte, nativii Balanță care sunt singuri pot cunoaște o persoană cu care să se simtă bine, însă horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere nativilor să nu pună mult suflet, să nu se implice prea mult deoarece pot suferi o dezamăgire ulterior.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 2 iulie 2018

Cei născuți în zodia Scorpion care așteaptă un răspuns ce are legătură cu actele sau cu o instanță ar putea fi dezamăgiți astăzi. Este un context defavorabil relațiilor de familie, unde ar putea apărea dispute, certuri legate de un bun sau o moștenire. Unii nativi pot avea parte de o răsturnare a programului prestabilit, fapt ce le afectează starea de confort și devin confuzi și incapabili să ia o decizie.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 2 iulie 2018

Pentru cei născuți în zodia Săgetător nu este cea mai bună ocazie să-și expună părerile în public, iar nativii care au de susținut interviuri sau examene orale trebuie să dea dovadă de o mare stăpânire de sine. Posibile conflicte cu rudele și cunoștințele apropiate. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere nativilor să fie prudenți în deplasări, deoarece pot avea loc mici incidente de natură să le dea peste cap planurile.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 2 iulie 2018

Pentru cei născuți în zodia Capricorn se crează un context astral care le aduce în atenție o situație legată de acte sau de un proces juridic. Veștile care sosesc pe această cale pot fi în neconcordanță cu planurile nativilor și le pot da peste cap niște calcule. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere nativilor să-și administreze corespunzător situația financiară și să aibă grijă la tot ce ține de latura administrativă a unei locuințe, a unui bun material sau proiect.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 2 iulie 2018

Ce născuți în zodia Vărsător vor avea parte de energie astăzi, însă nu vor ști neapărat să o canalizeze în scopuri constructive, ci tendința generală va fi de a intra în conflict cu cei din jur. Cu toate astea sunt dispuși să se implice în activități noi, în situații de care altă dată ar fi fugit și vor avea ocazia astfel să-și evidențieze noi abilități și noi trăsături de caracter de care cei din jur habar nu aveau până acum. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi îndeamnă pe nativi să fie pașnici pentru a avea mai multe de câștigat.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 2 iulie 2018

Cei născuți în zodia Pești se pot lăsa pardă frământărilor interioare și gândurilor chiar sinistre am putea spune. Intuiția le joacă feste și pornesc de la credința că pot presimți anumite lucruri, prin urmare tind să se bazeze pe acea voce interioară în deciziile pe care le iau. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi atenționează asupra stării de sănătate pe care o pot agrava ca urmare a ideilor ciudate care le trec prin cap.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SAPTAMANAL 2 – 8 IULIE 2018. PEȘTII DEVIN MAI DRĂGĂSTOȘI ȘI MAI ROMANTICI

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA IULIE 2018

Citește și...