Acasă » Știri » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 20 ianuarie 2019. Soarele intră în Vărsător

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 20 ianuarie 2019. Soarele intră în Vărsător

De: Cancan 19/01/2019 | 21:19
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 20 ianuarie 2019.  Soarele intră în Vărsător
16326667 - christmas star on evening snowfall

Horoscopul zilei de 20 ianuarie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 20 ianuarie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 20 ianuarie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Vărsător vor avea parte de tranzitul Soarelui întocmai în semnul lor, aspect care le va aduce energie, bună dispoziție, determinare și inițiativă în sfera sentimentală. Tranzitul va influența toate zodiile aproximativ o lună de zile.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 20 ianuarie 2019

Soarele în tranzit prin Vărsător le aduce celor născuți în zodia Berbec energia necesară pentru a se ocupa de sectorul prietenilor. Nativii pot cunoaște persoane noi și își pot lărgi cercul de cunoștințe și pot descoperi în jurul lor oameni cu care împart aceleași pasiuni și idealuri și astfel noi relații se pot lega. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le oferă șansa de a pune la cale, dar și de a concretiza planuri și proiecte pe termen lung, posibil împreună sau prin intermediul prietenilor.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 20 ianuarie 2019

Soarele în tranzit prin Vărsător le aduce celor născuți în zodia Taur energia necesară pentru a se preocupa mai mult de cariera lor. Nativii pot avea parte de surprize neașteptate în această zonă, de schimbări de traiectorie, de șefi sau colegi, și va crește interesul vizavi de propria lor imagine. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește pe acei nativi care nu sunt mulțumiți de locul de muncă să caute să se reorienteze, inclusiv către alte domenii.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 20 ianuarie 2019

Soarele în tranzit prin Vărsător le aduce celor născuți în zodia Gemeni un interes aparte pentru studiu, dar și energia necesară pentru a-și programa și a pleca în călătorii. Nativii pot face schimbări, readaptări în ceea ce privește pregătirea profesională și nu este exclus să se înscrie la un curs de perfecționare profesională sau de evoluție personală. Pot fi interesați de noi domenii de studiu. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce un eveniment de natură să le schimbe unele principii și concepții de viață.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 20 ianuarie 2019

Soarele în tranzit prin Vărsător le aduce celor născuți în zodia Rac un interes aparte față de sectorul financiar, dar și energia necesară pentru a face tot ce le stă în putință să-și îmbunătățească veniturile sau să rezolve o situație care are legătură cu banii. Nativii vor căuta noi asocieri și colaborări, pot avea parte de unele avantaje materiale nesperate venite din partea partenerilor de afaceri, chiar partenerului de viață, sau, în funcție de context, se pot lupta într-un partaj, se pot lupta pentru a obține o moștenire. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le oferă ocazia să lămurească o situație financiară.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 20 ianuarie 2019

Soarele în tranzit prin Vărsător le aduce celor născuți în zodia Leu un interes aparte față de viața sentimentală, dar și energia necesară pentru a-și rezolva problemele cu partenerul de viață sau partenerii de afaceri. Pentru că impactul eclipsei de Lună în Leu, care este la doar un pas distanță, va afecta axa relațională, nativii se pot aștepta în această perioadă la surprize, la schimbări de statut matrimonial, aspecte care pot traduce o cerere în căsătorie, dar și un divorț, o despărțire. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să fie foarte diplomați în dialog și foarte prudenți în acțiunile întreprinse în acest sector.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 20 ianuarie 2019

Soarele în tranzit prin Vărsător le aduce celor născuți în zodia Fecioară un interes aparte față de locul de muncă, dar și energia necesară pentru a se preocupa de sănătate. Nativii pot deveni mai determinați să finalizeze proiecte, să încheie sarcini, să rezolve probleme. Pe de altă parte, pot avea parte de unele surprize la locul de muncă și sunt sfătuiți să fie prudenți în dialog și fapte. Dinamizarea sectorului sănătății îi poate stimula pe unii să meargă la un control și să-și facă niște analize mai amănunțite. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să se odihnească mai mult, să aibă grijă la alimentație și să evite excesele de orice fel.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 20 ianuarie 2019

Soarele în tranzit prin Vărsător le aduce celor născuți în zodia Balanță o preocupare deosebită pentru viața sentimentală, dar și o energie creativă, artistică pe care ar fi indicat să și-o pună cât mai mult în valoare acum. Nativii au șansa de a se face remarcați într-un astfel de domeniu și este un bun moment să-și lucreze, să-și perfecționeze talentele personale. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le aduce preocupări legate de copii și dorința de a petrece mai mult timp în compania acestora.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 20 ianuarie 2019

Soarele în tranzit prin Vărsător le aduce celor născuți în zodia Scorpion un interes aparte față de membrii familiei, dar și energia necesară pentru a se ocupa de locuință. Nativii pot petrece mai mult timp în compania celor dragi, pot desfășura activități comune, însă există și riscul unor surprize neașteptate din partea acestora. Posibil planuri anulate sau amânate din diferite motive. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le oferă ocazia să se preocupe mai mult de casă, să facă reamenajări, redecorări sau să planifice o renovare, posibil pentru unii, în funcție de harta natală, chiar mutare, schimbare de domiciliu.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 20 ianuarie 2019

Soarele în tranzit prin Vărsător le aduce celor născuți în zodia Săgetător un interes aparte față de studiu, de cunoaștere, dar și energia necesară pentru a întreprinde deplasări și a rezolva probleme pe care le-au tot amânat până acum. Unii nativi pot programa și pot pleca în vizite la rude și-și pot îndeplini promisiuni făcute cu mai mult timp în urmă. De asemenea, va fi o perioadă bună pentru învățare și aprofundarea cunoștințelor. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le oferă ocazia de a se afirma prin dialog, de a se face înțeleși și de a-și expune ideile originale.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 20 ianuarie 2019

Soarele în tranzit prin Vărsător le aduce celor născuți în zodia Capricorn preocupări legate de zona financiară, de banii obținuți prin muncă proprie, prin urmare nativii se vor bucura de energia necesară pentru a întreprinde acțiuni menite să le crească considerabil veniturile. Nu este exclus să apară schimbări cu privire la plăți, la condițiile salariale sau la proveniența unor sume de bani pe care urmează să le încaseze. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere să fie prudenți, mai ales dacă urmează să-ți schimbe locul de muncă. În funcție de contextul astrologic, aceștia se pot implica în noi proiecte.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 20 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Vărsător se bucură de tranzitul Soarelui întocmai prin semnul lor, pe casa personalității. Pentru acești nativi urmează o perioadă în care-și vor manifesta curajul, vor avea inițiative, vor fi energici, determinați, optimiști și stabili psihic și emoțional. De asemenea, vor fi deschiși către nou, către schimbare și vor prelua inițiativa în sectorul sentimental. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le oferă ocazia să-și revoluționeze, în sensul bun al cuvântului, relația cu persoana iubită, să readucă vitalitatea în cuplu și să înlăture monotonia.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 20 ianuarie 2019

Soarele în tranzit prin Vărsător le aduce celor născuți în zodia Pești o perioadă de interiorizare, de introspecție și le poate scoate la iveală niște secrete. Nativii vor medita la trecutul lor, la ceea ce-și doresc în viitor și vor prefera să se izoleze de cei din jur, să se retragă din agitația cotidiană. Întreg contextul poate avea influențe negative asupra activității de la locul de muncă, unde se pot simți epuizați și obosiți psihic și cu greu își vor îndeplini sarcinile și responsabilitățile. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să se odihnească mai mult, dar și să socializeze mai mult cu cei din jur. Vor avea nevoie în toată această perioadă de un moral ridicat.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 14 – 20 IANUARIE 2019. VĂRSĂTORII AU CURAJ ȘI INIȚIATIVĂ

CITEȘTE ȘI: ASTROLOGUL CANCAN.RO DEZVĂLUIE CE REZERVĂ ÎNCEPUTUL ANULUI FIECĂREI ZODII ÎN PARTE. MEGA-HOROSCOPUL LUNII IANUARIE

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
A reacționat BUNESA! Mesaj după ce Mititelu jr. a ajuns la spitalul de NEBUNI: Ce a transmis fosta lui iubită
A reacționat BUNESA! Mesaj după ce Mititelu jr. a ajuns la spitalul de NEBUNI: Ce...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează nici de ea, nici de copil”
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Mesajul dureros al mamei care și-a pierdut fetița din cauza biluțelor magnetice: „Părinții să nu cumpere așa ceva”
Mesajul dureros al mamei care și-a pierdut fetița din cauza biluțelor magnetice: „Părinții să nu...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Mister în Slănic Prahova, după ce o stradă s-a surpat din senin. Craterul se măreşte pe măsură ce trec orele
Mister în Slănic Prahova, după ce o stradă s-a surpat din senin. Craterul se măreşte...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
O televiziune din România își schimbă numele. Ce va difuza de acum înainte
O televiziune din România își schimbă numele. Ce va difuza de acum înainte
Trenul produs în China care va lega 3 municipii importante din România. Poate circula cu o viteză de 160 km/h
Trenul produs în China care va lega 3 municipii importante din România. Poate circula cu...
Legea se schimbă în toată România. Decizie pentru părinții care au copii
Legea se schimbă în toată România. Decizie pentru părinții care au copii
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
Ungaria se UNEȘTE cu România. Moment istoric. S-a aprobat chiar azi, 25 aprilie
Ungaria se UNEȘTE cu România. Moment istoric. S-a aprobat chiar azi, 25 aprilie
Evitați aceste numere de telefon. Nu răspundeți, rămâneți fără bani
Evitați aceste numere de telefon. Nu răspundeți, rămâneți fără bani
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Ioana Dichiseanu, dezvăluiri emoționante. Semnele pe care le-a primit de la regretatul Ion Dichiseanu după decesul acestuia: „Nu au fost doar în mintea mea”
Ioana Dichiseanu, dezvăluiri emoționante. Semnele pe care le-a primit de la regretatul Ion Dichiseanu după...
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află fix lângă un mare oraș al țării
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele