Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 20 septembrie 2018. Leii pot încheia relații

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 20 septembrie 2018. Leii pot încheia relații

De: Cancan 19/09/2018 | 20:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 20 septembrie 2018. Leii pot încheia relații
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 20 septembrie 2018. Leii pot încheia relații

Horoscopul zilei de 20 septembrie 2018 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 20 septembrie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 20 septembrie 2018 spune că astăzi nativii din zodia Leu se pot despărți de partenerii de afaceri sau de persoana iubită.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 20 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Berbec pot trece printr-o etapă mai dificilă în relația cu prietenii. Dialogurile pot fi marcate de neînțelegeri, reproșuri, cuvinte dure, iar nativii pot fi puși în fața unor situații mai puțin plăcute, ciudate, dezechilibrante, surprinzătoare. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să abordeze situația cu calm și înțelepciune.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 20 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Taur ar putea avea parte de niște situații absolut neplăcute la locul de muncă, iar nativii să fie scoși în față și luați la întrebări. Contextul astral îi poate pune pe aceștia în ipostaze dificile cărora cu greu le vor face față. Posibile critici, acuze și verdicte dure în defavoarea lor. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să dea dovadă de diplomație, să aibă vorbele la ei și să fie pregătiți de atac, în special cei care au funcții de apărat.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 20 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Gemeni pot fi destul de categorici și autoritari într-o situație ce privește locul de muncă sau partenerii de afaceri. Tendința este de detașare, de îndepărtare și excludere a persoanelor care contravin principiilor lor. O parte dintre nativi pot întâmpina dificultăți în relația cu insituțiile statului și nu este exclus ca anumite planuri să fie răsturnate sau amânate Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere acestora să-și domine instinctul de război și să acționeze cu precizie și calm.

Citește și: Horoscop săptămânal 17-23 septembrie 2018. Balanțele sunt vedetele săptămânii

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 20 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Rac se preocupă de niște situații, acte care vizează locuința sau niște bunuri imobiliare. Nativii vor fi puși în fața unor fapte, evenimente de natură să-i destabilizeze financiar și să le încurce niște planuri. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește pe aceștia să facă niște calcule și dacă este nevoie, să schimbe strategia sau să renunțe. Cei care sunt implicați în procese cu statul vor avea parte de răsturnări de situație și vești, verdicte date în defavoarea lor.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 20 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Leu traversează o etapă defavorabilă în plan relațional și partenerial. Nativii pot comunica greu cu partenerii de afaceri și pot pierde niște contracte sau pot renunța de bună voie în urma unor clauze care nu sunt pe placul lor. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi avertizează în legătură cu membrii familiei și partenerul de cuplu. Se crează un context care aduce despărțire, rupturi bruște și abandonarea planurilor.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 20 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Fecioară pot avea parte de răsturnări de situație la locul de muncă, de dialoguri conflictuale, acuze și critici. Nativii pot fi puși la zid și li se va impune alegerea unei direcții, schimbarea unui plan și contextul nu pare să le ofere multe opțiuni acestora. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară poate aduce renegocieri de funcție și salarizare.

Citește și: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna septembrie 2018

 Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 20 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Balanță se vor consuma în plan afectiv ca urmare a unor evenimente neașteptate ce privesc partenerul de viață. Nativii pot afla secrete, pot descoperi neconcordanțe în ce s-a spus și ce s-a făcut, pot deveni frustrați, demotivați, dezamăgiți, iar horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere schimbarea direcției și renunțarea la acele contexte (inclusiv persoane) care nu mai sunt satisfăcătoare din punct de vedere emoțional și sentimental.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 20 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Scorpion pot avea parte de răsturnări de situație în ceea ce privește locuința, un bun patrimonial, o moștenire, iar evenimentele neprevăzute în familie pot fi apogeul zilei. Contextul nu este favorabil negocierilor și cu greu nativii pot ajunge la un consens cu cei din jur. Moment de amânări și posibile destabilizări financiare. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește pe nativi să nu se lase doborâți de stres și să profite de superficialitatea celor din jur pentru a da o notă pozitivă întâmplărilor.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 20 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Săgetător pot avea parte de vești neplăcute și întâmplări ciudate, ironice, care să-i pună într-o ipostază controversată, defavorizantă în fața celor din jur. Nativii vor fi dezechilibrați emoțional, nu vor ști cum să abordeze situația și vor deveni agitați și stresați. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește pe aceștia să nu se lase pradă impulsivității și să nu ia decizii la nervi.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 20 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Capricorn pot avea parte de surprize în plan financiar, în special cei care urmează să fie plătiți pentru munca depusă. Contextul nu este favorabil negocierilor de salariu, iar nativii pot afla că un bonus câștigat pe drept, pentru care s-au zbătut excesiv, nu va fi plătit sau va avea altă valoare decât cea așteptată. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi atenționează asupra riscului de a pierde o sumă de bani, posibil chiar să fie obligați de context să facă o plată urgentă.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 20 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Vărsător vor avea parte de contexte care le vor pune mult la încercare nervii și răbdarea. Nativii se vor confrunta cu situații neprevăzute, noi și nu vor ști cum să le administreze. Cariera și relația cu o rudă pot fi principalele puncte de interes, dar și de stres. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi atenționează asupra unor planuri care pot lua o altă turnură și le cere responsabilitate în toate acțiunile întreprinse.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 20 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Pești nu se simt în apele lor și este posibil ca o serie de afecțiuni cronice, pe fondul stresului resimțit azi, să se accentueze. Nativii vor fi stresați, agitați, demoralizați de ceea ce se petrece în jurul lor, însă este foarte probabil ca întocmai aceste stări să-i mobilizeze psihic și să le inducă dorința de schimbare, de evoluție în plan personal. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește pe aceștia să nu facă excese de niciun fel, în special alimentare, și să nu cadă pradă viciilor.

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Imagini INCENDIARE cu ISPITA care a primit un CADOU de 600.000 de euro de la milionarul român
Imagini INCENDIARE cu ISPITA care a primit un CADOU de 600.000 de euro de la...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează nici de ea, nici de copil”
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Mesajul dureros al mamei care și-a pierdut fetița din cauza biluțelor magnetice: „Părinții să nu cumpere așa ceva”
Mesajul dureros al mamei care și-a pierdut fetița din cauza biluțelor magnetice: „Părinții să nu...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Elevă de 17 ani, violată de patru tineri într-un liceu din Dâmboviţa. Trei dintre ei mai violaseră o adolecentă într-o staţie de autobuz
Elevă de 17 ani, violată de patru tineri într-un liceu din Dâmboviţa. Trei dintre ei...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Trenul produs în China care va lega 3 municipii importante din România. Poate circula cu o viteză de 160 km/h
Trenul produs în China care va lega 3 municipii importante din România. Poate circula cu...
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află fix lângă un mare oraș al țării
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află...
Ungaria se UNEȘTE cu România. Moment istoric. S-a aprobat chiar azi, 25 aprilie
Ungaria se UNEȘTE cu România. Moment istoric. S-a aprobat chiar azi, 25 aprilie
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
E panică mare pe piața imobiliară. Se forțează creșterea prețurilor
E panică mare pe piața imobiliară. Se forțează creșterea prețurilor
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Ioana Dichiseanu, dezvăluiri emoționante. Semnele pe care le-a primit de la regretatul Ion Dichiseanu după decesul acestuia: „Nu au fost doar în mintea mea”
Ioana Dichiseanu, dezvăluiri emoționante. Semnele pe care le-a primit de la regretatul Ion Dichiseanu după...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...