Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 21 mai 2019. Mercur intră în zodia Gemeni

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 21 mai 2019. Mercur intră în zodia Gemeni

De: Cancan 20/05/2019 | 20:01
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 21 mai 2019. Mercur intră în zodia Gemeni
Horoscopul 21 mai 2019. Mercur intră în zodia Gemeni

Horoscopul zilei de 21 mai 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 21 mai 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 21 mai 2019 spune că astăzi nativii din zodia Gemeni au parte de tranzitul lui Mercur, întocmai guvernatorul lor, prin casa personalității. Tranzitul va dura până în data de 12 iunie 2019.

Mercur este planeta comunicării, a raționamentului, a negocierilor și tranzacțiilor, iar atunci când tranzitează zodia Gemeni, zodia sa de domiciliu, influența sa este foarte puternică și, totodată, benefică. La modul general, vom comunica mai bine cu cei din jur, vom fi mai deschiși să socializăm și vom da dovadă de o gândire mult mai rațională.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 21 mai 2019

Cei născuți în zodia Berbec au parte de tranzitul lui Mercur întocmai prin sectorul comunicării, prin urmare este lesne de înțeles că nativii vor excela la acest capitol și vor reuși să se împace cu cei cu care au fost până acum în conflict, iar dialogul se va îmbunătăți semnificativ. Perioadă favorabilă învățării și acumulării de cunoștințe. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce ocazia de a pleca în scurte călătorii, posibil chiar deplasări în interes de serviciu sau administrativ.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 21 mai 2019

Cei născuți în zodia Taur au parte de tranzitul lui Mercur în sectorul financiar, al banilor obținuți din propria lor muncă. Nativii sunt puternic favorizați în această perioadă să-și crească veniturile, să primească sume de bani, mai ales că planeta lor guvernatoare, Venus a intrat în zodia Taur. De asemenea, este o perioadă favorabilă pentru a-și renegocia salariul sau orice tip de plată, comision, remunerație. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce o propunere nouă de colaborare.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 21 mai 2019

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de tranzitul lui Mercur, guvernatorul lor, întocmai în semnul lor, pe casa personalității. Nativii vor reuși să se înțeleagă mai bine, să-și înțeleagă ultimele decizii și acțiuni și, de asemenea, vor reuși să fie mai echilibrați în gânduri, mai ales că în ultima perioadă au avut parte de multe frământări sufletești. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să se folosească de capacitatea de comunicare excepțională de care dau dovadă pentru a reechilibra relația cu cei din jur, în special cu persoana iubită. Atenție la tendința de superficialitate!

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 21 mai 2019

Cei născuți în zodia Rac au parte de tranzitul lui Mercur în sectorul subconștientului și al trecutului. Nativii vor trece printr-o perioadă de introspecție în care vor dori să se înțeleagă mai mult, să-și înțeleagă destinul, să-și înțeleagă deciziile, atitudinile și acțiunile din trecut, mai ales că sunt favorizați în acest sens de tranzitul lui Marte, care a intrat în zodia Rac. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi atenționează că pot fi căutați de o persoană din trecut și ar face bine ca prin dialog să-și vindece karma.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 21 mai 2019

Cei născuți în zodia Leu au parte de tranzitul lui Mercur în sectorul prietenilor și al aspirațiilor de viitor. Nativii vor reuși să-și îmbunătățească remarcabil relația cu cei dragi, să se împace cu cei cu care au fost în conflict, dar și să lege noi prietenii care se vor dovedi benefice pe viitor inclusiv pentru statutul lor profesional. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le oferă ocazia să-și pună în practică niște planuri avute.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 21 mai 2019

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de tranzitul lui Mercur în sectorul carierei. Nativii vor da dovadă de o comunicare foarte bună în zona profesională, se vor bucura de succes în negocieri și nu este exclus să poarte dialoguri despre investirea într-o nouă funcție sau chiar despre schimbarea domeniului de activitate. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să-și pună în evidență mai mult calitățile oratorice pentru a-și îmbunătăți imaginea.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 21 mai 2019

Cei născuți în zodia Balanță au parte de tranzitul lui Mercur în sectorul călătoriilor, al principiilor de viață și al studiilor. Nativii vor fi favorizați și susținuți de acest tranzit să se înscrie la noi cursuri de dezvoltare, fie personală, fie profesională, iar interesul pentru călătorii va crește. Posibile vești din străinătate sau dialoguri cu persoane care se află peste granițele țării. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să-și analizeze niște principii, valori și convingeri de viață pentru a păstra doar ceea ce este cu adevărat benefic pentru ei.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 21 mai 2019

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de tranzitul lui Mercur în sectorul financiar, al banilor deținuți împreună cu alții. Nativii pot avea parte de dialoguri legate de avere și chiar pot intra în posesia unei moșteniri. Se întrevăd sume de bani neașteptate și ocazii de a-și îmbunătăți veniturile prin asocieri, din parteneriate. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le oferă ocazia de a lămuri o situație legată de o aventură sau ed sexualitate.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 21 mai 2019

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de tranzitul lui Mercur în sectorul parteneriatelor și al mariajului. Nativii pot purta dialoguri constructive și lămuritoare cu persoana iubită și în unele cazuri se poate discuta despre o posibilă căsătorie. În zona profesională sunt susținute puternic asocierile și nativii pot semna acum parteneriate profitabile și de lungă durată. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător favorizează negocierile în afaceri.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 21 mai 2019

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de tranzitul lui Mercur în sectorul muncii. Nativii pot avea parte de dialoguri foarte bune la locul de muncă, pot negocia responsabilități și își vor îndeplini cu mai multă ușurință sarcinile. Cei care-și doresc să se angajeze o pot face în această perioadă. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn susține comunicarea cu colegii și superiorii.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 21 mai 2019

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de tranzitul lui Mercur în sectorul sentimental. Nativii care sunt despărțiți vor reuși să se împace cu persoana iubită și pot aduce în discuție inclusiv posibilitatea conceperii unui copil. Cei care sunt deja părinți se vor bucura de o comunicare foarte bună cu copiii. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le oferă ocazia să lămurească niște aspecte în cuplu.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 21 mai 2019

Cei născuți în zodia Pești au parte de tranzitul lui Mercur în sectorul familiei și al locuinței. Nativii vor fi preocupați în perioada imediat următoare de o situație care vizează casa. Este posibil ca aceștia să înceapă o renovare sau reamenajare a locuinței sau să se mute de acasă. Horoscopul de azi pentru zodia Pești susține dialogurile cu părinții și împăcările cu rudele cu care au fost până acum în conflict.

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Stațiunea unică în România, de care puțini turiști știu. Aici se găsește „cel mai bine păstrat secret din Apuseni
Stațiunea unică în România, de care puțini turiști știu. Aici se găsește „cel mai bine...
Simona Halep iubește din nou. Cine e bărbatul misterios care i-a luat locul lui Toni Iuruc?
Simona Halep iubește din nou. Cine e bărbatul misterios care i-a luat locul lui Toni...
AȘA a fost surprinsă Larisa lui Pescobar pe litoral! El se DISTRA în club în Mamaia și nu era cu ea
AȘA a fost surprinsă Larisa lui Pescobar pe litoral! El se DISTRA în club în...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Zodii care vor avea parte de o perioadă fantastică.  Se anunță schimbări benefice, plouă cu bani și scapă de probleme
Zodii care vor avea parte de o perioadă fantastică. Se anunță schimbări benefice, plouă cu...
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea...
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job. Experiențe bizare și umilitoare din procesul de recrutare
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job....
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală, în Noaptea de Înviere și prima zi de Paște
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală,...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua de Florii? Primele rezultate ale analizelor
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este adevăratul motiv: „Nimeni nu a încercat să vă țepuiască.”
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este...
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Încă un rival pentru Mega Image, Lidl sau Profi. Un nou lanț de magazine s-a deschis în România
Încă un rival pentru Mega Image, Lidl sau Profi. Un nou lanț de magazine s-a...
Cele mai norocoase zodii până la finalul lunii mai. Belșug, dragoste și fericire în viețile lor
Cele mai norocoase zodii până la finalul lunii mai. Belșug, dragoste și fericire în viețile...
Nu mai trec ITP-ul! Sunt vizate mașinile mai vechi de 12 ani din România
Nu mai trec ITP-ul! Sunt vizate mașinile mai vechi de 12 ani din România
Tarkan, adorabilul interpret al melodiei Şımarık, care făcea furori în urmă cu două decenii, de nerecunoscut la 51 de ani
Tarkan, adorabilul interpret al melodiei Şımarık, care făcea furori în urmă cu două decenii, de...
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Rusia pune la cale revendicarea victoriei pe câmpul de luptă. În ce constă planul în trei paşi pentru destabilizarea Ucrainei
Rusia pune la cale revendicarea victoriei pe câmpul de luptă. În ce constă planul în...
Ungurii au fost umiliți. Românii au câștigat procesul
Ungurii au fost umiliți. Românii au câștigat procesul
Sebastian Bălășescu, primul proprietar român de Rolls Royce Spectre. Poartă două ceasuri, ca Maradona
Sebastian Bălășescu, primul proprietar român de Rolls Royce Spectre. Poartă două ceasuri, ca Maradona
Paște 2024: Este păcat să spălăm rufe în Sâmbăta Mare? Ce spun preoții
Paște 2024: Este păcat să spălăm rufe în Sâmbăta Mare? Ce spun preoții
Secretul milionarului român care, la 67 de ani, arată ca în tinerețe. Ce face, în fiecare zi, chiar și șase ore!
Secretul milionarului român care, la 67 de ani, arată ca în tinerețe. Ce face, în...
Rezultatele tragerilor speciale Loto de Paști. Numerele câștigătoare de la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus
Rezultatele tragerilor speciale Loto de Paști. Numerele câștigătoare de la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super...
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital:
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
Revine Adelina Pestrițu pe micul ecran? Vedeta a obosit: „Online-ul îmi ocupă foarte mult timp”
Revine Adelina Pestrițu pe micul ecran? Vedeta a obosit: „Online-ul îmi ocupă foarte mult timp”
Regula pe care să o respecți de Paște că să nu-ți fie rău. Medicul Alin Popescu: „Niciodată nu trebuie….”
Regula pe care să o respecți de Paște că să nu-ți fie rău. Medicul Alin...
Când pică, de fapt, Paştele în 2025. Ce scrie în calendarul ortodox
Când pică, de fapt, Paştele în 2025. Ce scrie în calendarul ortodox