Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 21 mai 2019. Mercur intră în zodia Gemeni

Publicat: 20/05/2019 | 20:01
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 21 mai 2019. Mercur intră în zodia Gemeni

Horoscopul zilei de 21 mai 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 21 mai 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 21 mai 2019 spune că astăzi nativii din zodia Gemeni au parte de tranzitul lui Mercur, întocmai guvernatorul lor, prin casa personalității. Tranzitul va dura până în data de 12 iunie 2019.

Mercur este planeta comunicării, a raționamentului, a negocierilor și tranzacțiilor, iar atunci când tranzitează zodia Gemeni, zodia sa de domiciliu, influența sa este foarte puternică și, totodată, benefică. La modul general, vom comunica mai bine cu cei din jur, vom fi mai deschiși să socializăm și vom da dovadă de o gândire mult mai rațională.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 21 mai 2019

Cei născuți în zodia Berbec au parte de tranzitul lui Mercur întocmai prin sectorul comunicării, prin urmare este lesne de înțeles că nativii vor excela la acest capitol și vor reuși să se împace cu cei cu care au fost până acum în conflict, iar dialogul se va îmbunătăți semnificativ. Perioadă favorabilă învățării și acumulării de cunoștințe. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce ocazia de a pleca în scurte călătorii, posibil chiar deplasări în interes de serviciu sau administrativ.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 21 mai 2019

Cei născuți în zodia Taur au parte de tranzitul lui Mercur în sectorul financiar, al banilor obținuți din propria lor muncă. Nativii sunt puternic favorizați în această perioadă să-și crească veniturile, să primească sume de bani, mai ales că planeta lor guvernatoare, Venus a intrat în zodia Taur. De asemenea, este o perioadă favorabilă pentru a-și renegocia salariul sau orice tip de plată, comision, remunerație. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce o propunere nouă de colaborare.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 21 mai 2019

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de tranzitul lui Mercur, guvernatorul lor, întocmai în semnul lor, pe casa personalității. Nativii vor reuși să se înțeleagă mai bine, să-și înțeleagă ultimele decizii și acțiuni și, de asemenea, vor reuși să fie mai echilibrați în gânduri, mai ales că în ultima perioadă au avut parte de multe frământări sufletești. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să se folosească de capacitatea de comunicare excepțională de care dau dovadă pentru a reechilibra relația cu cei din jur, în special cu persoana iubită. Atenție la tendința de superficialitate!

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 21 mai 2019

Cei născuți în zodia Rac au parte de tranzitul lui Mercur în sectorul subconștientului și al trecutului. Nativii vor trece printr-o perioadă de introspecție în care vor dori să se înțeleagă mai mult, să-și înțeleagă destinul, să-și înțeleagă deciziile, atitudinile și acțiunile din trecut, mai ales că sunt favorizați în acest sens de tranzitul lui Marte, care a intrat în zodia Rac. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi atenționează că pot fi căutați de o persoană din trecut și ar face bine ca prin dialog să-și vindece karma.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 21 mai 2019

Cei născuți în zodia Leu au parte de tranzitul lui Mercur în sectorul prietenilor și al aspirațiilor de viitor. Nativii vor reuși să-și îmbunătățească remarcabil relația cu cei dragi, să se împace cu cei cu care au fost în conflict, dar și să lege noi prietenii care se vor dovedi benefice pe viitor inclusiv pentru statutul lor profesional. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le oferă ocazia să-și pună în practică niște planuri avute.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 21 mai 2019

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de tranzitul lui Mercur în sectorul carierei. Nativii vor da dovadă de o comunicare foarte bună în zona profesională, se vor bucura de succes în negocieri și nu este exclus să poarte dialoguri despre investirea într-o nouă funcție sau chiar despre schimbarea domeniului de activitate. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să-și pună în evidență mai mult calitățile oratorice pentru a-și îmbunătăți imaginea.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 21 mai 2019

Cei născuți în zodia Balanță au parte de tranzitul lui Mercur în sectorul călătoriilor, al principiilor de viață și al studiilor. Nativii vor fi favorizați și susținuți de acest tranzit să se înscrie la noi cursuri de dezvoltare, fie personală, fie profesională, iar interesul pentru călătorii va crește. Posibile vești din străinătate sau dialoguri cu persoane care se află peste granițele țării. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să-și analizeze niște principii, valori și convingeri de viață pentru a păstra doar ceea ce este cu adevărat benefic pentru ei.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 21 mai 2019

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de tranzitul lui Mercur în sectorul financiar, al banilor deținuți împreună cu alții. Nativii pot avea parte de dialoguri legate de avere și chiar pot intra în posesia unei moșteniri. Se întrevăd sume de bani neașteptate și ocazii de a-și îmbunătăți veniturile prin asocieri, din parteneriate. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le oferă ocazia de a lămuri o situație legată de o aventură sau ed sexualitate.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 21 mai 2019

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de tranzitul lui Mercur în sectorul parteneriatelor și al mariajului. Nativii pot purta dialoguri constructive și lămuritoare cu persoana iubită și în unele cazuri se poate discuta despre o posibilă căsătorie. În zona profesională sunt susținute puternic asocierile și nativii pot semna acum parteneriate profitabile și de lungă durată. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător favorizează negocierile în afaceri.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 21 mai 2019

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de tranzitul lui Mercur în sectorul muncii. Nativii pot avea parte de dialoguri foarte bune la locul de muncă, pot negocia responsabilități și își vor îndeplini cu mai multă ușurință sarcinile. Cei care-și doresc să se angajeze o pot face în această perioadă. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn susține comunicarea cu colegii și superiorii.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 21 mai 2019

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de tranzitul lui Mercur în sectorul sentimental. Nativii care sunt despărțiți vor reuși să se împace cu persoana iubită și pot aduce în discuție inclusiv posibilitatea conceperii unui copil. Cei care sunt deja părinți se vor bucura de o comunicare foarte bună cu copiii. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le oferă ocazia să lămurească niște aspecte în cuplu.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 21 mai 2019

Cei născuți în zodia Pești au parte de tranzitul lui Mercur în sectorul familiei și al locuinței. Nativii vor fi preocupați în perioada imediat următoare de o situație care vizează casa. Este posibil ca aceștia să înceapă o renovare sau reamenajare a locuinței sau să se mute de acasă. Horoscopul de azi pentru zodia Pești susține dialogurile cu părinții și împăcările cu rudele cu care au fost până acum în conflict.

Citește și...