Home » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 22 mai 2020. Lună Nouă în zodia Gemeni

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 22 mai 2020. Lună Nouă în zodia Gemeni

De: Alice Zotta 21/05/2020 | 20:49
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 22 mai 2020. Lună Nouă în zodia Gemeni

Horoscopul zilei de 22 mai 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 22 mai 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 22 mai 2020 spune că astăzi nativii din zodia Gemeni au parte de formarea aspectului de Lună Nouă în zodia lor.

Află și: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna mai 2020

Luna Nouă reprezintă momentul unor noi începuturi, momentul în care putem demara cu încredere acțiuni și începe noi relații. Luna Nouă în Gemeni aduce ocazia unor noi începuturi legate de comunicare, de activități educative, dar și de comerț și poate aduce noi relații de prietenie, noi idei și planuri, noi perspective și chiar un nou raționament.

Contextul astrologic al momentului, cu Venus retrograd în zodia Gemeni, în aspecte tensionate cu Neptun din Pești, este implicat în această lunație și vorbește despre noi începuturi care pot fi înșelătoare, despre noi începuturi clădite pe minciună, pe ceva ce nu este real. De aceeea este foarte important ca în domeniile în care fiecare zodie va resimți influența Lunii Noi din Gemeni să se acționeze cu mare prudență și cu responsabilitate. Această Lună Nouă ne cere să lăsăm ceva în spate dacă vrem să pornim pe un drum nou, însă este posibil să ne desprindem greu, forțați de împrejurări, sau să nu dorim să ne desprindem de ceea ce ne ține ancorați în realitate.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec au parte de noi începuturi legate de sectorul comunicării, al activităților academice, jurnalistice și de PR, dar și de demararea unor planuri, proiecte ce țin de comerț. Nativii vor schimba ceva legat de modul în care dialoghează cu ceilalți, de modul în care se afiră prin comunicare. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce noi începuturi și raportări la rude, vecini, dar și legate de o deplasare.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur au parte de noi începuturi financiare și sunt sfătuiți să fie foarte atenți la modul în care-și negociază un contract, un parteneriat. Posibil să lase în spate un loc de muncă cu salariu mai mic pentru altul mai bine plătit. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le aduce ocazia de a se pune în valoare prin comunicare, dialog, raționament, mod de a gândi și de a găsi soluții.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de această Lună Nouă chiar în semnul lor, aspect care le deschide noi orizonturi în viața personală, dar și în cea profesională și relațională. Atenție mare la reluarea unei povești din trecut, fie de iubire, fie de prietenie. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le aduce idei foarte bune, însă nu neapărat și un raționament foarte clar și o capacitate decizională bună.

Nu rata: Super-horoscopul iubirii pentru 2020: care este zodia cea mai norocoasă în dragoste?!

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac au șansa să lase trecutul în spate și să vindece frici și temeri legate de o fostă relație, atât de iubire, cât și de prietenie, legate de o problemă de sănătate. Nativii se pot desprinde de prejudecăți și pot avea o viziune mai clară asupra viitorului. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să nu se entuziasmeze cu privire la ceva din trecut care reapare în viața lor, indiferent despre ce sau cine este vorba, pentru că poate fi doar o iluzie.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu au parte de noi începuturi în relațiile de prietenie, noi începuturi legate de planurile personale și profesionale. Nativii sunt sfătuiți să nu se avânte în proiecte decât dacă sunt siguri asupra contextului. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce ocazia de a ierta și de a se împăca cu o personaă din anturaj, inclusiv un partener de viață.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au șansa ca la această Lună Nouă să demareze noi proiecte profesionale care să-i pună în lumină, care să le aducă recunoaștere și validare, însă mare atenție la iluzionare și visare, care pot anihila raționamentul și din această cauză unii nativi să ia decizii greșite. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce noi începuturi legate de carieră.

Citește și: Horoscopul despărțirilor pentru restul anului 2020. Care sunt zodiile care își vor spune adio!

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au ocazia să vadă din alt unghi niște situații de viață, să lase în spate niște principii și mentalități și să pornească pe un drum nou. Mulți nativi vor înlătura principii legate de iubire și de modul în care se raportează la o poveste, prejudecăți și idei fixe legate de evoluția lor profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le aduce ocazia să reia cursuri, studii, să afle informații noi, să cunoască persoane noi de la care să aibă ce învăța.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de noi începuturi financiare, o reorganizare a unor priorități ce țin de moșteniri, bunuri de patrimoniu, credite, partaje. Mulți nativi pot începe procese pentru a obține un avantaj material. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce ocazia unor momente intime intense, însă totul se va încheia odată cu efectul de Lună Nouă, nu va fi de durată.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de Luna Nouă întocmai în sectorul relațiilor, al căsătoriei și al parteneriatelor profesionale. Mulți nativi vor dori să intre în afaceri noi, să se asocieze cu noi persoane, însă mare atenție la termeni și condiții, care se pot dovedi înșelătoare. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce determinarea de a începe noi relații sau de a mai da o nouă șansă relației de cuplu în care se află, însă vorbele și declarațiile de dragoste de acum, promisiunile pot fi mincinoase.

Descoperă și: Horoscopul banilor și al carierei pentru 2020

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de noi începuturi legate de muncă și sănătate. Poate fi vorba de o reorganizare a sarcinilor și activităților, de o redefinire a programului sau chiar de găsirea unui loc de muncă nou, mai ales în cazul celor care își caută de ceva vreme. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi atenționează că se pot stresa mai mult decât este cazul cu un proiect profesional. Se cere relaxare pe măsură.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de Luna Nouă din Gemeni în sectorul iubirii și al copiilor. Mulți nativi pot începe acum noi relații, însă contextul astrologic îi atenționează că este posibil să nu fie de durată și să se reducă la o simplă aventură. Nativii își reconsideră sentimetele față de partener, însă există și tendința flirtului și a infidelității. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce ocazia de a se afirma printr-o activotate creativă, distractivă, un hobby.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești reușesc să restabilească niște relații de familie care au fost încordate, reușesc să se ierte pentru trecut și să capete o nouă viziune asupra ideii de familie, de cămin. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce ocazia de a face o schimbare de domiciliu, de a se muta de la (cu) părinți sau chiar de a demara un plan legat de o locuință.

Parteneri
O FETIȚĂ s-a întors de la grădiniță și i-a ARĂTAT mamei ce primise. Femeia a rămas fără cuvinte. S-a dus direct la poliție
O FETIȚĂ s-a întors de la grădiniță și i-a ARĂTAT mamei ce primise. Femeia a...
Anunț pentru absolut TOȚI cei care se vaccinează! Este foarte important să știe acest lucru
Anunț pentru absolut TOȚI cei care se vaccinează! Este foarte important să știe acest lucru
FOTO. Laura Cosoi, dezbrăcată în așternuturi! Cum s-a lăsat pozată superba blondă
FOTO. Laura Cosoi, dezbrăcată în așternuturi! Cum s-a lăsat pozată superba blondă
O studentă a fost găsită moartă lângă maşina sa. Şocul pe care l-au avut poliţiştii când s-au uitat pe camerele de supraveghere
O studentă a fost găsită moartă lângă maşina sa. Şocul pe care l-au avut poliţiştii...
Bărbatul de 50 de ani cu care se căsătorește fiica lui VADIM TUDOR! Toată lumea a rămas mască
Bărbatul de 50 de ani cu care se căsătorește fiica lui VADIM TUDOR! Toată lumea...
A spus că se aruncă de pe pod pentru amantă. Ce s-a întâmplat cu Gabi Bădălău
A spus că se aruncă de pe pod pentru amantă. Ce s-a întâmplat cu Gabi...
`Un astfel de virus nu este creat de natură!'. Concluziile unui medic pneumolog după ce s-a infectat cu noul coronavirus
`Un astfel de virus nu este creat de natură!'. Concluziile unui medic pneumolog după ce...
Deficitul de omega-3: semne și simptome
Deficitul de omega-3: semne și simptome
Cine este
Cine este "El Chapo" al Asiei, arestat vineri în Amsterdam. Bărbatul conducea cel mai mare...
Tratamentul neașteptat care va fi folosit de luni în Germania. Prima țară din UE care a luat decizia asta
Tratamentul neașteptat care va fi folosit de luni în Germania. Prima țară din UE care...
Niciodată nu s-a văzut așa ceva în lume. Ea e fetița care are inima în afara pieptului
Niciodată nu s-a văzut așa ceva în lume. Ea e fetița care are inima în...
Melania Trump a plecat în negru de la Casa Albă şi a ajuns în portocaliu în Florida
Melania Trump a plecat în negru de la Casa Albă şi a ajuns în portocaliu...
Gata, a recunoscut! A avut probleme MARI cu bătura! „Am ajuns la o perioadă de depresie, cu patima alcoolului un pic mai mult, încercam să fug într-un colț”. Ce s-a întâmplat cu bucătarul…
Gata, a recunoscut! A avut probleme MARI cu bătura! „Am ajuns la o perioadă de...
BANCUL ZILEI – Răpit si violat cu sălbăticie de 10 prostituate
BANCUL ZILEI – Răpit si violat cu sălbăticie de 10 prostituate
Fără rușine! Mesajul lăsat de o femeie, pe ușă, vecinei după ce a auzit cum țipă în dormitor: Nu mai urla că am făcut și eu...
Fără rușine! Mesajul lăsat de o femeie, pe ușă, vecinei după ce a auzit cum...
Costi Ioniță, GOL la Survivor. Colegii de echipă au fost ORIPILAȚI! FOTO
Costi Ioniță, GOL la Survivor. Colegii de echipă au fost ORIPILAȚI! FOTO
Raed Arafat aruncă BOMBA! A spus adevărul despre numărul de cazuri! Anunț teribil în plină pandemie
Raed Arafat aruncă BOMBA! A spus adevărul despre numărul de cazuri! Anunț teribil în plină...
Adevărul despre ceaiul verde și pierderea în greutate
Adevărul despre ceaiul verde și pierderea în greutate
Raed Arafat, anunț terifiant în plină pandemie de COVID-19! Toată lumea trebuie să știe!
Raed Arafat, anunț terifiant în plină pandemie de COVID-19! Toată lumea trebuie să știe!
Alimentul care topește kilogramele în plus. Nu poți să slăbești fără să-l consumi
Alimentul care topește kilogramele în plus. Nu poți să slăbești fără să-l consumi
VIDEO Momentul în care un urs aleargă un schior în Predeal. Turiştii au sunat la 112
VIDEO Momentul în care un urs aleargă un schior în Predeal. Turiştii au sunat la...
Avioanele UCIGAȘE Boeing 737 MAX vor zbura din nou în Europa
Avioanele UCIGAȘE Boeing 737 MAX vor zbura din nou în Europa
Vulpița și Viorel, decizia care i-a înfuriat pe internauți! Au fost taxați grav: „Sunteți un monument de lene!”
Vulpița și Viorel, decizia care i-a înfuriat pe internauți! Au fost taxați grav: „Sunteți un...
BAYWATCH: Veste tristă. Atăzi trăiește pe străzi și caută în gunoaie: „Nu mă spăl pentru a nu fi atacată și violată”
BAYWATCH: Veste tristă. Atăzi trăiește pe străzi și caută în gunoaie: „Nu mă spăl pentru...
FOTO. Cum arăta Crina Matei în tinerețe! Imagini fabuloase cu actrița în urmă cu zeci de ani
FOTO. Cum arăta Crina Matei în tinerețe! Imagini fabuloase cu actrița în urmă cu zeci...
Unde va fi construit primul ORAȘ din spațiu și câți locuitori va avea. Planeta SURPRIZĂ care îi va găzdui pe oameni
Unde va fi construit primul ORAȘ din spațiu și câți locuitori va avea. Planeta SURPRIZĂ...
Inna, fără lenjerie pe net! Filmarea cu artista a devenit virală: 400.000 de vizualizări în câteva ore! Ce mesaj i-a trimis Mihaela Rădulescu
Inna, fără lenjerie pe net! Filmarea cu artista a devenit virală: 400.000 de vizualizări în...
Școlile rămân închise și după 8 februarie?! Un posibil focar cu noua tulpină în București! Ce spune ministrul
Școlile rămân închise și după 8 februarie?! Un posibil focar cu noua tulpină în București!...
Cele două oraşe din România care au luat faţa marilor capitale ale lumii, precum Londra şi Paris, şi au lăsat în urmă Bucureştiul ee
Cele două oraşe din România care au luat faţa marilor capitale ale lumii, precum Londra...
Cel mai nou pariu al lui Bill Gates. Este cel mai mare investitor într-un domeniu la care puţini s-ar fi gândit. Nimeni nu ştie care sunt planurile sale
Cel mai nou pariu al lui Bill Gates. Este cel mai mare investitor într-un domeniu...
Survivor România 24 ianuarie 2021. Cel mai dur joc dintre Faimoși și Războinici! Accidente grave în timpul probei
Survivor România 24 ianuarie 2021. Cel mai dur joc dintre Faimoși și Războinici! Accidente grave...
Imagini demne de filme XXX! Au desfăcut picioarele și și-au arătat ”veverița”!
Imagini demne de filme XXX! Au desfăcut picioarele și și-au arătat ”veverița”!
Iohannis a semnat decretul! Îți ia mașina cu totul. Acum este lege
Iohannis a semnat decretul! Îți ia mașina cu totul. Acum este lege
Podul suspendat de la Brăila va rămâne „muzeu” timp de un an. Motivul este incredibil!
Podul suspendat de la Brăila va rămâne „muzeu” timp de un an. Motivul este incredibil!
Un milionar și-a testat iubita! A anunțat-o că a rămas fara niciun ban! Reacția ei te lasa fara cuvinte, uite ce i-a zis:
Un milionar și-a testat iubita! A anunțat-o că a rămas fara niciun ban! Reacția ei...
Secvenţe de dragoste pe faţă şi în public între USR+ şi “deontologii independenţi”
Secvenţe de dragoste pe faţă şi în public între USR+ şi “deontologii independenţi”
ȘOC!Trebuie să ne pregătim pentru un CUTREMUR devastator. Se anunță un DEZASTRU total pentru România!
ȘOC!Trebuie să ne pregătim pentru un CUTREMUR devastator. Se anunță un DEZASTRU total pentru România!