Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 23 martie 2019. Scorpionii pot deveni răzbunători

Publicat: 22/03/2019 | 20:00

Horoscopul zilei de 23 martie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 23 martie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 23 martie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Scorpion pot deveni răzbunători și ținta lor va fi partenerul de cuplu.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 23 martie 2019

Cei născuți în zodia Berbec își pot face griji cu privire la un câștig financiar care întârzie să ajungă în buzunarul sau în conturile lor. Nativii pot fi înșelați, păcăliți cu o sumă de bani, iar în unele cazuri chiar pot pierde niște bani, prin urmare horoscopul de azi pentru zodia Berbec în sfătuiește să fie foarte atenți și prudenți în acest sens. Nu ar trebui să aibă acorde prea multă încredere celor din jur și să evite investițiile riscante, inclusiv jocurile de noroc.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 23 martie 2019

Cei născuți în zodia Taur pot avea parte de situații tensionate în cuplu, discuții în contradictoriu și chiar certuri plecate de la neînțelegeri mai vechi. Pe de altă parte, în special vizând zona profesională, unii nativi pot simți că partenerii de afaceri vor să profite de pe urma lor. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să se dedice activităților sportive, distractive, relaxante.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 23 martie 2019

Cei născuți în zodia Gemeni s-ar putea confrunta cu diverse probleme de sănătate, unele mai ușoare, altele mai serioase, în funcție și de interesul acordat acestui domeniu. Poate fi vorba de afecțiuni stomatologice, endocrine, viroze, răceli sau chiar infecții respiratorii. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să-și imunizeze organismul, să apeleze și la tratamente naturiste și să se odihnească mai mult.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 23 martie 2019

Cei născuți în zodia Rac pot traversa o etapă mai sensibilă din punct de vedere emoțional. În timp ce unii pot suferi de dorul cuiva drag, partener de viață sau copil, alții pot transforma melanolica, nostalgia într-un adevărat act creativ. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le oferă ocazia de a reaprinde pasiunea în cuplu. Momente intime intense.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 23 martie 2019

Cei născuți în zodia Leu se preocupă de o situație care vizează locuința, gospodăria. Nativii pot face reparații, mici reamenajări și renovări. Nu este exclus să se streseze peste măsură că planurile lor nu funcționează așa cum își doresc. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să evite discuțiile în contradictoriu cu membrii familiei. Acestea pot degenera și se pot face reproșuri, se pot aduce acuze și atmosfera se poate tensiona peste măsură.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 23 martie 2019

Cei născuți în zodia Fecioară cu greu vor menține dialogul într-o zonă calmă, liniștită. Nativii vor avea tendința de a se opune la tot ce vine spre ei, de a fi critici cu cei din jur și nemulțumiți de acțiunile acestora. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să caute echilibrul în comunicare și să dea dovadă de mai multă înțelegere și empatie.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 23 martie 2019

Cei născuți în zodia Balanță pot avea parte de discuții pe teme financiare cu membrii familiei. Este posibil să se dezbată o moștenire, un bun comun, o succesiune. Nativii vor ajunge cu greu la un consens, prin urmare horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să fie calmi, răbdători și atenți la subtilități. Nu este exclus ca cineva să încerce să-i păcălească.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 23 martie 2019

Cei născuți în zodia Scorpion vor avea parte de tranzitul Lunii întocmai prin semnul lor. Nativii vor fi energici, bine dispuși, veseli și puși pe distracție. Nu sunt excluse aventurile extraconjugale, mai ales venite din dorința de răzbunare. În cuplu pot avea parte de trăiri intense. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le oferă ocazia de a se reechilibra fizic și psihic și le cere să nu devină impulsivi în luarea deciziilor.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 23 martie 2019

Cei născuți în zodia Săgetător vor traversa o etapă mai puțin plăcută astăzi. Nativii se pot frământa cu privire la viața sentimentală, posibil la o decizie luată sau se pot lăsa măcinați de niște gânduri care au legătură cu sănătatea. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește să profite de timpul liber pentru a se odihni mai mult. Se recomandă evitarea situațiilor stresante și suprasolicitante.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 23 martie 2019

Cei născuți în zodia Capricorn pot fi dezamăgiți de persoane dragi, persoane din anturajul apropiat care (posibil) au încercat să profite de pe urma lor, să-i folosească sau chiar (în cazuri mai rare) să-i șantajeze. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să fie mai atenți la prieteni, îndeosebi la ceea ce le comunică acestora.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 23 martie 2019

Cei născuți în zodia Vărsător pot fi dezamăgiți de un context, de o situație, de un eveniment în care-și puseseră multe speranțe. Unii nativi pot afla vești destabilizatoare sau vești care să le lase un gust amar, iar în alte cazuri unele persoane din anturaj se pot dovedi false. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să nu facă dezvăluiri personale și să nu se lase impresionați prea ușor de cei din jur.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 23 martie 2019

Cei născuți în zodia Pești ar putea avea parte de un duș rece în legătură cu niște persoane din anturaj pe care le vedeau până acum într-o lumină bună și cărora le-au făcut confesiuni intime și chiar le-au încredințat secrete. Unele idei, valori, principii și convingeri de viață pot fi răsturnate acum, iar horoscopul de azi pentru zodia Pești favorizează o nouă viziune, o nouă proiecție a viitorului, nu neapărat negativistă.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 18 – 24 MARTIE 2019. BALANȚELE AU PARTE DE ACȚIUNE ÎN PLAN SENTIMENTAL

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA MARTIE 2019

Citește și...