Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 26 mai 2018. Balanțele sunt tentate să cheltuiască fără măsură

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 26 mai 2018. Balanțele sunt tentate să cheltuiască fără măsură

De: Cancan 25/05/2018 | 20:48
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 26 mai 2018. Balanțele sunt tentate să cheltuiască fără măsură
Horoscopul zilnic pentru 26 mai 2018 spune că Balanțele sunt tentate să cheltuiască fără măsură

Horoscopul zilei de 26 mai 2018 aduce previziuni astrale pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 26 mai 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 26 mai 2018 spune că Balanțele sunt tentate să cheltuiască fără măsură.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 26 mai 2018

Te pregătești de un weekend intens astăzi și simți nevoia de a te a-ți asuma riscuri. Dacă reușești să te menții cu picioarele pe pământ și să nu exagerezi , vei avea parte de o seara de vineri fie plină de distracție alături de prieteni, fie, dacă ești mai singuratic, îți vei trasa niște planuri de viitor pe care vei avea tot impulsul de a le aduce în realitate.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 26 mai 2018

Îți începi ziua fără energie însă, mai spre seară, atenția ta se îndreaptă catre zona parteneriatelor. Dacă ești cu cineva, pregătește-te pentru o noapte pasională și explozivă. Dacă ești singur, ieși în oraș ! Ai șansa să cunoști pe cineva cu care să începi o relație pentru că sexul opus te percepe ca fiind mai atractiv azi. Mai mult, apropiații tăi te vor susține și o vor plăcea pe această persoană.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 26 mai 2018

Începi ziua creativ și romantic însă energia cu care te trezești va fi consumată până seara. Profita de orele dimineții dacă trebuie să termini un proiect sau dacă, pur și simplu, vrei să stai relaxat. Spre seară vei începe să te simți obosit, poate chiar puțin răcit deci ai grijă de sănătatea ta. În scurt timp vei simți cum răsare soarele și pe strada ta însă, până atunci evită să te consumi.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 26 mai 2018

În prima parte a zilei ești orientat către activitățile domestice. Ai vrea să petreci puțin timp alături de familia ta însă ești reținut de probleme sociale sau de imagine. Mai spre seară, însă, atmosfera se schimbă iar tu te vei simți mai inspirat și vei avea o dorință de a crea ceva al tău, ceea ce te va ajuta să fii mândru de tine. Întocmai pentru că nu ești foarte mulțumit de cum decurg lucrurile, vei fi motivat să acționezi în direcția bună.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 26 mai 2018

Te găsești pe poziții de luptă față de partenerul de viață și seara chiar se poate să ai parte de o ceartă aprinsă cu acesta. Dacă vei încerca, totuși, să te pui în pielea lui, vei vedea că atitudinea sa este justificată. Cu cât dai dovadă de mai multă empatie, cu atât îți va fi mai ușor să gestionezi această situație. Nu lăsa mintea să creeze scenarii, este posibil ca multe din acestea să nu fie reale. Judecă doar dupa acțiunile celor din jur.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 26 mai 2018

Faptul că ți-ai limitat distracția în favoarea unor chestiuni mai serioase, începe să se simtă. Vei simți nevoia să fii activ, să te vezi cu prietenii sau, pur și simplu, să stai de vorbă și să împărtășești idei. Chiar dacă unul din prietenii tâi te va face să te simți rănit, âncearcă să nu iei personal ceea ce spune și învață să impui limite acolo unde este cazul.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 26 mai 2018

E posibil să fii tentat să cheltuiești fără măsura în aces week-end, mai ales pe lucruri de care nu ai absolut deloc nevoie însă ți se par ție interesante sau nemaivazute.Încearcă să îți pui o măsura, este în regulă să îți faci mofturile dar trebuie să te asiguri că asta nu contravine bunăstării tale viitoare. Adopți acest mecanism ca o formă de revoltă în fața împărțirii tale între muncă și acasă.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 26 mai 2018

Dimineața te vei trezi fără vlagă însă pe măsură ce ziua trece începi să capeți energie, mai ales ca ți-ai propus să te bucuri de week-end. E posibil să ai parte de niște discuții legate de casă sau de familie și te poți simți rănit. Cei din jurul tău vor considera fie că ești prea intent fie prea emoțional așadar încearcă să îți păstrezi detașamentul indiferent de stările pe care le ai.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 26 mai 2018

Încearcă să rezolvi tot ceea ce ți-a mai rămas în timpul dimineții, vei avea mai multă tragere de inimă decât spre seară când vei simți nevoia să te retragi acasă. Mai degrabă decât să stai cu gura pe partener, încearcă să fii matur și să îi înțelegi supărările, chiar dacă ți se pot părea copilărești. Încearcă să nu pui la suflet cuvintele pentru că azi ele pot avea un impact deosebit asupra ta azi.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 26 mai 2018

În ciuda faptului că e week-end, atenția ta încă e îndreptată spre muncă. Chiar dacă nu muncești, la propriu, gândul acolo îți fuge însă mai pe seară primești o invitație de ieșire în oraș de la prietenii tăi care te va ajuta să te deconectezi. Probabil că vei cheltui mai mult decât credeai însă, pentru confortul și plăcerea ta, ideal ar fi să îți permiți să te răsfeți.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 26 mai 2018

Ești foarte preocupat cde imaginea ta și încerci să găsești strategii pentru a îți îmbunătăți feul în care ești văzut de ceilalți. Probabil că ai constatat că anumite obiceiuri ar trebui schimbate ca sa fie în acord cu planurile de viitor pe care ți le-ai făcut. Toți trecem prin schimbări de imagine însă tu ți-ai propus să fii autentic. Va fi puțin mai greu să le împaci pe toate însă cu atât mai satisfăcător va fi rezultatul.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 26 mai 2018

O călătorie pe nepusă masa te poate scoate din stările prin care ai trecut în ultima perioadă. Fă ceva spontan azi, ai suferit suficient pentru lucruri pentru care nici n-ar fi trebuit să o faci și a venit momentul să fii doar tu cu tine și pentru tine. Învață să eviți lucrurile și oamenii care îți fac rău și fii puțin mai tranșant. Aceia care fac parte din tribul tău, vor rămâne lângă tine.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 28 MAI – 3 IUNIE 2018. RACII POT PIERDE ACTE

CITEȘTE ȘI: horoscop lunar, mai 2018

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Refrenul manelei „Made in Romania”, din vestiarul lui Inter, este copiat de la un compozitor român celebru: „Nu mi s-a cerut voie”
Refrenul manelei „Made in Romania”, din vestiarul lui Inter, este copiat de la un compozitor...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
De la stomatologie, direct la pupitrul știrilor! Cine e noua prezentatoare de la Antena 1
De la stomatologie, direct la pupitrul știrilor! Cine e noua prezentatoare de la Antena 1
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Planurile pentru înmormântarea lui Charles au fost modificate!„Regele nu e bine deloc
Planurile pentru înmormântarea lui Charles au fost modificate!„Regele nu e bine deloc"
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Meteorologii Accuweather anunță temperaturi care se vor situa peste cele specifice perioadei: Prognoza meteo pentru ziua de sâmbătă, 27 aprilie 2024
Meteorologii Accuweather anunță temperaturi care se vor situa peste cele specifice perioadei: Prognoza meteo pentru...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Craterul din Slănic Prahova s-a mărit cu 20 cm. Oamenii trăiesc cu groază, nu ştiu ce este sub casele lor
Craterul din Slănic Prahova s-a mărit cu 20 cm. Oamenii trăiesc cu groază, nu ştiu...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Acesta e cel mai sigur etaj dintr-un bloc în caz de cutremur. Ești mai în siguranță și sunt șanse mari să supraviețuiești la un seism puternic
Acesta e cel mai sigur etaj dintr-un bloc în caz de cutremur. Ești mai în...
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe an. E la două ore de România și poți avea o vacanță de vis aici
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe...
Ungaria a dat ordin. Șoferii români care au interzis peste graniță. Se aplică din 1 Mai
Ungaria a dat ordin. Șoferii români care au interzis peste graniță. Se aplică din 1...
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă închisoare şi daune de un milion de euro
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
ADIO, maestre! A murit marele cântăreț al ţării: A luminat inimi și minți
ADIO, maestre! A murit marele cântăreț al ţării: A luminat inimi și minți
Burna Boy, pe scena Untold 2024. Artistul a câștigat și un premiu Grammy
Burna Boy, pe scena Untold 2024. Artistul a câștigat și un premiu Grammy
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cum au decis Oana Moșneagu și Vlad Gherman să petreacă petrecerea burlacilor, resprectiv petrecerea burlăcițelor
Cum au decis Oana Moșneagu și Vlad Gherman să petreacă petrecerea burlacilor, resprectiv petrecerea burlăcițelor
Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, afectați de ploile și inundațiile din Dubai. Cum le-a dat vremea rea planurile peste cap
Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, afectați de ploile și inundațiile din Dubai. Cum le-a dat...
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul e unul uriaș
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...