Home » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 29 august 2019. Mercur intră în zodia Fecioară

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 29 august 2019. Mercur intră în zodia Fecioară

De: A.N. 28/08/2019 | 20:29
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 29 august 2019. Mercur intră în zodia Fecioară
Horoscopul zilei de 29 august spune că Mercur intră în zodia Fecioară

Horoscopul zilei de 29 august 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 29 august 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 29 august 2019 spune că astăzi nativii din zodia Fecioară vor fi înțelepții zodiacului deoarece Mercur, planeta lor guvernatoare, va intra în zodia lor, cu impact pozitiv asupra personalității.

Începe să se contureze o perioadă din ce în ce mai bună din punct de vedere al contextului astrologic. Cu toate că planeta Uranus a intrat în retrogradare în zodia Taur, ne putem bucura că Jupiter a ieșit din retrogradare în zodia Săgetător, întocmai în zodia sa de domiciliu, și-și revarsă asupra noastră beneficiile cu care este înzestrat. Ei bine, o altă veste bună vine să ne dea încredere mai multă în noi înșine, și anume faptul că Mercur, planeta comunicării, a rațiunii, a negocierilor și tranzacțiilor, va intra astăzi întocmai în zodia Fecioară, zodia sa de domiciliu nocturn.

Din această poziție, Mercur ne va susține puternic capacitatea de dialog, vom deveni mult mai comunicativi, mai sociabili, și, în plus, va susține negocierile. Vom lua cele mai bune și înțelepte decizii, pentru că le vom lua în mod rațional și după ce le-am analizat până în cel mai mic detaliu. Mercur se deplasează prin Fecioară până pe 14 septembrie, moment în care poposește în zodia Balanță.

Sfat! Dacă vă cunoașteți ascendentul, este recomandat să vă citiți atât previziunile pentru zodie, cât și pentru ascendent!

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 29 august 2019

Mercur în tranzitul său prin Fecioară va activa casa muncii și a sănătății, iar cei născuți în zodia Berbec vor avea parte de o comunicare net superioară cu colegii de muncă și cu șefii, dar mai ales vor putea negocia în favoarea lor sarcini și responsabilități. Mai mult de atât, nativii vor fi foarte conștiincioși în această perioadă și vor da dovadă de multă îndemânare și seriozitate. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce vești din zona sănătății, poate în urma unor analize, unor investigații medicale se primesc rezultatele.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 29 august 2019

Cei născuți în zodia Taur vor reuși în perioada aceasta să-și consolideze povestea de iubire prin comunicare. Nativii vor lămuri situații care au fost confuze până acum și vor fi deschiși în găsirea de soluții la problemele cu care se confruntă. Posibile dialoguri despre copii, despre posibilitatea de a deveni părinți. De asemenea, cei care sunt părinți vor reuși să-și îmbunătățească relația cu copiii. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le aduce succes în activitățile artistice care au legătură cu exprimarea ideilor.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 29 august 2019

Mercur, întocmai guvernatorul celor născuți în zodia Gemeni, le va aduce acestora posibilitatea de a găsi soluții într-o situație care vizează locuința. Posibil ca nativii să soluționeze niște acte care au legătură cu casa sau să rezolve o chestiune administrativă. Poate fi vorba de semnarea unui contract de vânzare/cumpărare. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni favorizează dialogul cu membrii familiei și le poate aduce o împăcare cu cineva drag.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 29 august 2019

Cei născuți în zodia Rac sunt favorizați puternic de acest tranzit al lui Mercur prin Fecioară în zona comunicării și a studiului. Nativii se pot înscrie la noi cursuri, pot fi interesați de noi domenii de cunoaștere, pot da examene, pot susține interviuri, pot avea succes în dialoguri publice. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce scurte deplasări în interes de serviciu sau pentru a rezolva o situație ce vizează niște acte.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 29 august 2019

Mercur în tranzit prin Fecioară va aduce celor născuți în zodia Leu numeroase ocazii de a-și îmbunătăți veniturile. Nativii pot negocia cu încredere o mărire de salariu, pot cere un comision mai mare, pot semna noi contracte de colaborare care să le aducă noi venituri pe termen lung. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să reducă pe cât posibil cheltuielile pentru că acest tranzit îi poate stimula să arunce bani pe obiecte scumpe, de lux, nu neapărat necesare.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 29 august 2019

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de acest tranzit al lui Mercur, guvernatorul lor, întocmai prin semnul lor. Nativii vor deveni vorbăreții zodiacului, dar și înțelepții și negociatorii perioadei. Aceștia vor fi mai veseli, mai sociabili, vor lega mai ușor noi prietenii și vor reuși să-și îmbunătățească comunicarea cu persoana iubită și cu cei din jur. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi face să fie mai atenți la detalii și mai raționali în decizii și le oferă îndemânare foarte bună și răbdare.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 29 august 2019

Pentru cei născuți în zodia Balanță acest tranzit nu va fi dintre cele mai benefice ceoarece se va petrece pe o casă ascunsă, a subconștientului și trecutului. Nativii nu vor fi prea dornici de socializare, însă vor avea șansa de a sta mai mult de vorbă cu ei înșiși. Interiorizarea din această perioadă le poate aduce ocazia să mediteze și să ia niște decizii raționale. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce ocazia de a se întâlni cu o persoană din trecut, de a relua un dialog mai vechi în vederea lămuririi unor situații.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 29 august 2019

Nativii din zodia Scorpion vor fi dornici de socializare și o vor duce la rang de artă în această perioadă de tranzit a lui Mercur prin Fecioară. Aceștia vor lega cu ușurință noi relații de prietenie, se pot împăca cu persoane din anturaj cu care au fost certați și pot lămuri o situație în relația de cuplu, își pot îmbunătăți comunicarea cu persoana iubită. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le aduce ocazia să-și stabilească noi planuri de viitor, însă de această dată mult mai raționale și mult mai bine gândite.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 29 august 2019

Pentru cei născuți în zodia Săgetător, tranzitul lui Mercur va avea loc în sectorul socio-profesional, iar din această poziție le va susține cariera prin noi negocieri, le va aduce ocazia să se afirme prin comunicare și dialog. Nativii vor avea idei ingenioase și se pot folosi de acest context astrologic pentru a avansa în funcție. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le aduce ocazia de a-și îmbunătăți și consolida imaginea profesională.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 29 august 2019

Cei născuți în zodia Capricorn vor fi stimulați de tranzitul lui Mercur să studieze, să învețe lucruri noi, să se înscrie la cursuri de dezvoltare și mai ales să călătorească. Nativii pot primi vești din străinătate, pot pleca într-o vacanță mult visată și pot trece printr-un amplu proces de analiză a principiilor de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să încerce să se apropie mai mult de credință și spiritualitate.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 29 august 2019

Mercur va tranzita sectorul finannciar al banilor deținuți împreună cu terți și le poate aduce celor din zodia Vărsător ocazia de a-și îmbunătăți veniturile în mod neașteptat. Nativii pot să intre în posesia unei moșteniri, pot primi o sumă de bani sau un bun material, pot finaliza un partaj sau pot primi aprobarea unui credit. În unele cazuri, contextul astrologic aduce achitarea unei datorii, unui împrumut la bancă. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere mai multă înțelepciune în administrarea finanțelor comune cu partenerul de viață sau cu familia. Pot apărea conflicte datorate cheltuielilor mari și nejustificate.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 29 august 2019

Pentru cei născuți în zodia Pești, Mercur va aduce o reală îmbunătățire a comunicării cu partenerul de viață. Nativii pot trage concluzii înțelepte, pot lămuri o situație mai veche și-și pot face planuri de viitor. Pe de altă parte, este o perioadă propice negocierii și semnării parteneriatelor, contractelor de colaborare. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le aduce ocazia unui dialog profesional important, posibil chiar în zona afacerilor personale.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 26 AUGUST – 1 SEPTEMBRIE 2019. TAURII SE BUCURĂ DE SUCCES

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA SEPTEMBRIE 2019

Tags:
Parteneri
Lidia Buble i-a șocat pe toți. Artistul care a cucerit-o instant: Nu mai pot după el, îl iubesc
Lidia Buble i-a șocat pe toți. Artistul care a cucerit-o instant: Nu mai pot după...
FOTO. Daniela Crudu, imaginile pe care le-ar vrea șterse: cum arăta fără operații estetice! Nu zici că e aceeași femeie
FOTO. Daniela Crudu, imaginile pe care le-ar vrea șterse: cum arăta fără operații estetice! Nu...
Şocul pe care l-a avut o călugăriţă când i-a cerut lui Gigi Becali să facă o donaţie: ”Nici apă nu mi-a dat”
Şocul pe care l-a avut o călugăriţă când i-a cerut lui Gigi Becali să facă...
 Prezentatoarea de la Antena 1 este însărcinată din nou
Prezentatoarea de la Antena 1 este însărcinată din nou
Exclusiv. Mlionarul Ioan Niculae, în stare critică la ”Victor Babeș”! Este la Terapie Intensivă cu COVID-19!
Exclusiv. Mlionarul Ioan Niculae, în stare critică la ”Victor Babeș”! Este la Terapie Intensivă cu...
Cum te poți îmbolnăvi stând în casă. Praful și chimicalele la care ești expus zi de zi în confortul locuinței
Cum te poți îmbolnăvi stând în casă. Praful și chimicalele la care ești expus zi...
Alimentul care dăunează inimii. Consumul trebuie redus rapid, chiar din acest moment
Alimentul care dăunează inimii. Consumul trebuie redus rapid, chiar din acest moment
S-a aflat adevărul! De ce divorţează Pepe? Anunţ de ultim moment al Poliţiei
S-a aflat adevărul! De ce divorţează Pepe? Anunţ de ultim moment al Poliţiei
Dacă e adevărat, totul e terminat. Stăpânul Europei și-ar fi dus diabolicul plan la final
Dacă e adevărat, totul e terminat. Stăpânul Europei și-ar fi dus diabolicul plan la final
Vremea se schimbă RADICAL! Alertă de la ANM
Vremea se schimbă RADICAL! Alertă de la ANM
Anamaria Prodan are COVID! Impresara a ajuns pe mâna medicilor. De unde a luat virusul: „Chiar în ziua în care copiii au venit...”
Anamaria Prodan are COVID! Impresara a ajuns pe mâna medicilor. De unde a luat virusul:...
Durere fără margini! Mircea Geoană a făcut anunțul
Durere fără margini! Mircea Geoană a făcut anunțul
Toată America e în stare de ȘOC: SUA se îndreaptă cu pași repezi spre calamitate
Toată America e în stare de ȘOC: SUA se îndreaptă cu pași repezi spre calamitate
Cutremurător. În ce condiții a murit Maradona. Mai trist de atât nu se poate
Cutremurător. În ce condiții a murit Maradona. Mai trist de atât nu se poate
Ultima oră! Medicii au făcut anunțul despre Gheorghe Visu! Din păcate..
Ultima oră! Medicii au făcut anunțul despre Gheorghe Visu! Din păcate..
Horoscop 30 noiembrie – 6 decembrie 2020. Zodiile care vor fi fericite
Horoscop 30 noiembrie – 6 decembrie 2020. Zodiile care vor fi fericite
Serena Williams a lansat  o ediţie limitată de cadouri personalizate şi misterioase. Ce poţi primi
Serena Williams a lansat o ediţie limitată de cadouri personalizate şi misterioase. Ce poţi primi
Vești bune! Rata de infectare a începu să scadă în acest mare județ
Vești bune! Rata de infectare a începu să scadă în acest mare județ
Lino Golden a dispărut de pe internet după operație! „Din păcate...” Anunțul făcut de Mario Fresh
Lino Golden a dispărut de pe internet după operație! „Din păcate...” Anunțul făcut de Mario...
FOTO. Gabriela, postări incendiare pe tik-tok! Iubita protejatului lui Gigi Becali face furori pe net
FOTO. Gabriela, postări incendiare pe tik-tok! Iubita protejatului lui Gigi Becali face furori pe net
Situație incredibilă la o companie aeriană! O stewardesă s-a oferit să întrețină relații intime cu pasagerii
Situație incredibilă la o companie aeriană! O stewardesă s-a oferit să întrețină relații intime cu...
George Burcea nu mai stă în aceeași casă cu Viviana Sposub. Cu cine s-a mutat actorul, după ce s-a vindecat de COVID-19
George Burcea nu mai stă în aceeași casă cu Viviana Sposub. Cu cine s-a mutat...
Cât timp vom mai purta masca de protecție. Anunțul făcut de experţi
Cât timp vom mai purta masca de protecție. Anunțul făcut de experţi
O companie vrea să revoluţioneze piaţa muncii din România
O companie vrea să revoluţioneze piaţa muncii din România
Viaţa tumultoasă a unuia dintre cei mai bogaţi oameni din lume. A crescut în orfelinat, a vrut să ajungă preot, arhitect si s-a înrolat şi în marină, apoi a pornit un business de miliarde
Viaţa tumultoasă a unuia dintre cei mai bogaţi oameni din lume. A crescut în orfelinat,...
Fotografii șocante cu fosta soție a lui Tzanca Uraganu, bătută în ultimul hal: „A fost forțată, bătută și obligată să și avorteze copilul!”
Fotografii șocante cu fosta soție a lui Tzanca Uraganu, bătută în ultimul hal: „A fost...
Bombă în showbiz! Cu cine se iubește, de fapt, Lidia Buble
Bombă în showbiz! Cu cine se iubește, de fapt, Lidia Buble
Exclusiv. Ce se întâmplă în aceste momente cu Anamaria Prodan. Dezvăluiri făcute de o persoană apropiată
Exclusiv. Ce se întâmplă în aceste momente cu Anamaria Prodan. Dezvăluiri făcute de o persoană...
90% dintre șoferi nu știu să răspundă la această întrebare!
90% dintre șoferi nu știu să răspundă la această întrebare!
Tatăl Ralucăi Pastramă și-a ieșit din minți după ce a aflat că fiica sa a fost infidelă: ”Este cea mai…” Se pedepsește GRAV
Tatăl Ralucăi Pastramă și-a ieșit din minți după ce a aflat că fiica sa a...
Rares Neamtu, unul din “jurnalistii independenti” din Iasi a fost 12 ani membru PSD!
Rares Neamtu, unul din “jurnalistii independenti” din Iasi a fost 12 ani membru PSD!
Ai probleme cu acneea? Atunci ar trebui să consumi mai des aceste ceaiuri
Ai probleme cu acneea? Atunci ar trebui să consumi mai des aceste ceaiuri